חה חה חה...שאני אספר לך על הלילה האחרון שלי בטירונות?moonchild כתב:אני לא רוצה לבאס אותך... טוב בעצם זה ביצ'ליסט אז זה בסדר, חכה עד הלימודים / עבודה,Rysher כתב:אני כל כך מקנא בכם...ה"צרות" של התיכון נראות כל כך מאירות פנים לעומת הצבא
אפילו שהיום זה לא נראה ככה אבל אתה תסתכל על הצבא שתקופה לא רעה בכלל, ואת זה אומרת אחת שבחצי שנה הראשונה נלחמה בכל הצבא ואחותו כדי לעבור מדור וכבר הייתי על הגבול של ללכת לקב"ן.
על הקסאם שנפל על פלוגה ו' בזיקים ב11/9/2007 בלילה? על 69 פצועים שכולם חברים שלי? על רסיסים שעברו לי מעל הראש ונכנסו במיטה שלי בדיוק איפה שהראש שלי היה מונח חמש שניות לפני?
שאני אספר לך על איך זה לעשות אינטובציה (החדרת צינור לקנה הנשימה כדי להבטיח שהוא ישאר פתוח) לאחד החברים הכי טובים שלך מהטירונות? לספר לך איך זה לחבוש פצועים עם קרעי הבגדים שלך עצמך עד כדי כך שאת מסתובבת רק עם התחתונים שלך כי כבר קרעת מעצמך את כל הבגדים? לספר לך מה זה להימרח מכף רגל ועד ראש בדם של החברים שלך?
לספר לך איך זה להתעורר במשך שנתיים כמעט כל לילה אחרי סיוטים והבזקים מהלילה ההוא? ואיך זה להיבהל מכל רעש מפתיע ולהרגיש כאילו ההדף של הטיל פוגע בך שוב ואת רואה שלושה הבזקים כתומים של רסיסים חולפים מעל הפנים שלך ונכנסים במיטה שעליה ישנת?
לספר לך איך זה לסבול במשך שנתיים מתסמונת דחק פוסט טראומטית? כשאת מתנתקת מכל האנשים שאוהבים אותך ואת אוהבת אותם, להיפרד מהחברה שלך למרות שאתם מאוהבים עד מעל לראש בכלל מבלי לדעת למה...להתנתק מהכל כולל הרגשות שלך...לא להתחבר לאף אחד, לא להיות מסוגל להתאהב...ולא להיות מסוגל לספר למה, לא להיות מסוגל לדבר על זה עם אף אחד במשך שנתיים...
זה רק ראשי פרקים של מה שעברתי בצבא, אם הייתי ממשיך לפרט הייתי גורם לך לבכות.
אל תגידו לי שצבא זה אחלה...אל תגידו לי שאני אסתכל יום אחד על הצבא בעין יפה...הצבא לא עשה כלום כדי לעזור לי, כשהתחננתי וביקשתי עזרה אף אחד לא זרק עלי זין...גם לא המפקדים הישירים והלא ישירים שלי.
כשהיו לי התמוטטויות עצבים והתקפי היסטריה מבלי שידעתי אפילו למה לאף אחד לא היה איכפת - גם כשזה היה קורה בבסיס.
רק כשהמפקדת שלי העמיסה עלי כל כך עד שהגעתי להתמוטטות עצבים ממש קיצונית והתחלתי להפוך לה את המשרד ולשבור כמעט כל דבר שהנחתי עליו את היד תוך כדי שאני מקלל ובוכה עד שהתעלפתי מאפיסת כוחות וסיפרתי על הכל לראש המדור שלי בפרץ דמעות שמעולם לא חוויתי לפני (ואני מקווה לא לחוות יותר אף פעם) המערכת ניאותה להבין שאני בבעיה...וזאת לא הייתה הפעם הראשונה שביקשתי קב"ן.
אל תגידו לי שצבא זה אחלה...