[דיון] Blind Faith
- Mari
- דרימיסטית-על
Re: [דיון] Blind Faith
שיר מצוין, אם כי לא האהב עליי באלבום.
לא יודעת אם הפזמון קשור או לא - הוא ענק!! המון כוח, מציג את הנקודה בצורה יפה מאוד.
אחד הקטעים האהובים עליי בשיר זה הסולו של רודס ומעבר שלו ל"מוד" הרגיל.
שיר עם המון עוצמה שלדעתי הולכת קצת לאיבוד ברגעים מסוימים.
לא יודעת אם הפזמון קשור או לא - הוא ענק!! המון כוח, מציג את הנקודה בצורה יפה מאוד.
אחד הקטעים האהובים עליי בשיר זה הסולו של רודס ומעבר שלו ל"מוד" הרגיל.
שיר עם המון עוצמה שלדעתי הולכת קצת לאיבוד ברגעים מסוימים.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוף. השיר הזה כל כך יפה, עד שבא הפזמון הכל כך לא מלודי, לא קשור, לא דרים ת'יאטר, לא יפה הזה, והורס לי את השיר...
את הביצוע ב CIM אני מתבייש לראות.
את הביצוע ב CIM אני מתבייש לראות.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ Exactly
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כ"כ לא נכון. שיר עם אווירה נהדרת שמכניסים הקלידים לפני ובמהלך הבתים, הפזמון קצר,פשוט ומלודי. מה שמדהים בשיר הזה הם הסולואים של רודס ופטרוצ'י וגם יש בו את אחד היוניסונים הגדולים אי פעם של ג'ורדן ופטרוצ'י.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אני דווקא מסכים עם טל, אני לא רואה מה הבעיה עם הפיזמון, לדעתי הוא מעולה וזורם טוב עם השיר (שלא כמו, לדוגמה, הפיזמון של Endless Sacrifice שבאמת הורס את האווירה של השיר).
גם הקטע האינסטרומנטלי בשיר הזה הוא לדעתי בין הטובים והגאוניים של דרים אי פעם, הקטעים בו כתובים כמו שצריך, כל סולו מעולה ולעניין ולא נמרך יותר ממה שצריך וזה בכלל אחד השירים היותר טובים של דרים בעשור האחרון (ולדעתי, ההכי טוב באלבום הזה).
וגם, אני ממש אוהב את התיפוף של פורטנוי ואת הצלילים של רודס בשיר הזה... בקיצור שיר מיוחד ומעולה, הלוואי שבאלבום הבא נשמע עוד דברים טובים כאלה
גם הקטע האינסטרומנטלי בשיר הזה הוא לדעתי בין הטובים והגאוניים של דרים אי פעם, הקטעים בו כתובים כמו שצריך, כל סולו מעולה ולעניין ולא נמרך יותר ממה שצריך וזה בכלל אחד השירים היותר טובים של דרים בעשור האחרון (ולדעתי, ההכי טוב באלבום הזה).
וגם, אני ממש אוהב את התיפוף של פורטנוי ואת הצלילים של רודס בשיר הזה... בקיצור שיר מיוחד ומעולה, הלוואי שבאלבום הבא נשמע עוד דברים טובים כאלה

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לא לא לא... אני התכוונתי רק שהביצוע ב- CIM הורס בשבילי את השיר.
השיר בגרסת האלבום הוא אחד הטובים!
השיר בגרסת האלבום הוא אחד הטובים!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ועליו (באלבום) דיברנו. אין מה לדבר יותר מדי על ה-DVD הזה שאיכות ההפקה שלו כידוע היא לא מזהירה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא. הפזמון קוטע את כל הרצף היפה של השיר הזה... הוא פשוט out of place.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
נו באמת... על טעם וריח כידוע אין להתווכח, אבל על הפזמון פשוט אי אפשר לומר "מלודי". זה חטא למוזיקה.
מצאתי מבחן מלודיות די מעניין:
אם היו הופכים את הפזמון לצלצול בטלפון נוקיה הישנים בפורמט מידי מונופוני, זה אפילו לא היה נשמע כמו "משהו".
פשוט תנסו לשרוק את זה... נורא.
מצאתי מבחן מלודיות די מעניין:
אם היו הופכים את הפזמון לצלצול בטלפון נוקיה הישנים בפורמט מידי מונופוני, זה אפילו לא היה נשמע כמו "משהו".
-
- דרימיסט מתקדם
הפזמון באמת לא שיא ההצלחה, אבל בקשר לגרסא מCIM - אולי זה כי אני פחות אוהב גרסאות סטודיו ואוהב כמה שיותר הוצאות חדשות, אבל אני מחבב אותה מאוד.
נכון, ההפקה גרועה, בטח גם לשיר הזה כמו לTDEN וSurrounded היו גרסאות הרבה יותר טובות בשנתיים שכלל הDVD הזה, ובטח יכלו להקליט את ההופעה הספציפית הזאת יותר טוב, אבל עדיין אני איכשהו אוהב את הגרסא הזאת.
נכון, ההפקה גרועה, בטח גם לשיר הזה כמו לTDEN וSurrounded היו גרסאות הרבה יותר טובות בשנתיים שכלל הDVD הזה, ובטח יכלו להקליט את ההופעה הספציפית הזאת יותר טוב, אבל עדיין אני איכשהו אוהב את הגרסא הזאת.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שרקתי את זה , ממש נפלא

- ilai fields #7
- דרימיסט-על

נראה לי כבר ציינתי את זה אבל הסוף של השיר נשמע ממש כמו הצפירה של יום הזיכרון...

- NamelessATM
- דרימיסט-על
וגם ההתחלה... גם פעם אחת כששמעתי את השיר אז אבא שלי אמר לי שזה נשמע ככה 

-
- דרימיסט מתחיל
טוב אני לא יודעת לשרוק חחחח... אבל אני ממש אוהבת את האוירה של השיר! הקטע שהוא שר When did we all let you down
So come Messiah show us how how ממש יפה והבתים חמודים כאלה, הפזמון הוא באמת קצת בסגנון המפגר הזה של דרים שהם חייבים שהפזמון יהיה ממש שונה מכל הבתים כי זה פרוגרסיב...אז פה פשוט לא הלך להם כלכך, בסך הכל שיר ממש יפה, בכלל משהו באלבום הזה הספציפי של דרים מזכיר לי את התקופה ששמעתי אותו פעם ראשונה.. הוא כאילו תמיד נשאר נוסטלגי כזה, נראה לי זה פשוט משהו באוירה שלו
So come Messiah show us how how ממש יפה והבתים חמודים כאלה, הפזמון הוא באמת קצת בסגנון המפגר הזה של דרים שהם חייבים שהפזמון יהיה ממש שונה מכל הבתים כי זה פרוגרסיב...אז פה פשוט לא הלך להם כלכך, בסך הכל שיר ממש יפה, בכלל משהו באלבום הזה הספציפי של דרים מזכיר לי את התקופה ששמעתי אותו פעם ראשונה.. הוא כאילו תמיד נשאר נוסטלגי כזה, נראה לי זה פשוט משהו באוירה שלו
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אז אם אתה גבר תקליט ותעלה...טל רודס כתב:פשוט תנסו לשרוק את זה... נורא.
שרקתי את זה , ממש נפלא

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
http://www.megaupload.com/?d=RNIQNCB7avrahamshuk כתב:אז אם אתה גבר תקליט ותעלה...טל רודס כתב:פשוט תנסו לשרוק את זה... נורא.
שרקתי את זה , ממש נפלא![]()
ביקשת, קיבלת

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שוקרון צדק, זה לא נשמע טוב 

- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אני חושב שקצת עשיתם עוול לשיר. זה שיר מעולה עם פזמון טוב מאוד שנותן קצת שינוי אווירה בשיר. הכל בשיר הזה מתחבר נהדר! מהתיפוף של מייק ועד לאחרון התווים ביוניסון של פטרוצי וג׳ורדן.
אני מסכים שהגרסא בכאוס אין מושן לא טובה, לדעתי כי לברי שר שם בצורה מאוד עייפה ושם הפזמון נשמע ממש על הפנים.
אבל השיר עצמו בגרסאת הסטודיו מעולה
אני מסכים שהגרסא בכאוס אין מושן לא טובה, לדעתי כי לברי שר שם בצורה מאוד עייפה ושם הפזמון נשמע ממש על הפנים.
אבל השיר עצמו בגרסאת הסטודיו מעולה