אשכול Bitchlist
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
אנשים שלא יודעים להגיד תודה.
אנשים שמפרגנים רק כשזה לטובת האינטרס שלהם.
אנשים שמפרגנים רק כשזה לטובת האינטרס שלהם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
- Rysher
- דרימיסט שרוף
מנטליות של ג'ובניקים, ויותר גרוע - מנטליות של ג'ובניקיות.
אני לא מבין איך הם קוראים לעצמם חיילים
אני לא מבין איך הם קוראים לעצמם חיילים
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
לשמוע בפעם ה100 ממישהי בעבודה שהייתה במימונה עם "סלבס".
בחייאת את בת 29, לא הגיע הזמן להתבגר...???
...במחשבה שנייה המילה "סלבס".
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
-
- דרימיסט מתקדם
לאבד את הפלאפון במסיבת טבע בשיא הקרחנה

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לחכות לאוטובוס במשך שעה מלאה.
שיש עוד ארבעה-חמישה חודשים עד שיהיה מספיק כסף לרכב (טוב).
שיש עוד ארבעה-חמישה חודשים עד שיהיה מספיק כסף לרכב (טוב).
-
- דרימיסט שרוף
לא לצאת מהמיטה במשך יומיים ולא לאכול כלום..וירוסים מעצבנים! 

- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
אוייי...spitfall כתב:לאבד את הפלאפון במסיבת טבע בשיא הקרחנה
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לחכות שעתיים לתור בסלקום.. אחרי שבמשך שבועים הפלאפון עם מסך שבור
שלא ניתן לקרוא הודעות... ולהרגיש כאפות בזה שאני לא זוכרת אף מס חוץ משל אימא שלי.
להסתובב עם פנקס של מספרי טלפון לא לדעת איזה יום היום מה התאריך ומה השעה..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא הבנתי על מה הביץ'... על המימונה, הסלבס או על זה שהיא בת 29?moonchild כתב:לשמוע בפעם ה100 ממישהי בעבודה שהייתה במימונה עם "סלבס".

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
על זה שזכיתי לשמוע את הסיפור המדהים לפחות ארבע פעמים,DivineComedy כתב:לא הבנתי על מה הביץ'... על המימונה, הסלבס או על זה שהיא בת 29?moonchild כתב:לשמוע בפעם ה100 ממישהי בעבודה שהייתה במימונה עם "סלבס".
באופן כללי כל מיני סיפורים על סלבס למיניהם בא

היא מתלהבת ממישהו שהיה באח הגדול.... הזכרתי את הגיל כי הנחתי שבגיל הזה מתבגרים כבר....

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אם כך אני מבין ומזדהה... בכלל יש בארץ המון רדידות באוכלוסייה הכללית.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
המצב בקאנטים, בקטע הזה כשמתחילים לדבר על כל התוכניות הזוועתיות האלה אנימתחילה להתחרפן .DivineComedy כתב:אם כך אני מבין ומזדהה... בכלל יש בארץ המון רדידות באוכלוסייה הכללית.
הקטע שצופים בזה אנשים שממש לא היית מצפה מהם לראות סוג כזה של זבל, ממש מוזר.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
צודקים שניכם.
לא מזמן אמרתי בצחוק שאם תהיה עונה נוספת לאח הגדול אני יורד מהארץ...זה מתחיל להיות יותר ויותר רציני...
זה לא התוכנית שגורמת לי לרצות לעזוב, היא רק סימפטום לחלק מהדברים שגורמים לי להבין שהרכבת ירדה מהפסים ועכשיו דוהרת לכיוון תהום מאוד עמוקה.
לא מזמן אמרתי בצחוק שאם תהיה עונה נוספת לאח הגדול אני יורד מהארץ...זה מתחיל להיות יותר ויותר רציני...
זה לא התוכנית שגורמת לי לרצות לעזוב, היא רק סימפטום לחלק מהדברים שגורמים לי להבין שהרכבת ירדה מהפסים ועכשיו דוהרת לכיוון תהום מאוד עמוקה.
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אני מנחש שאחד הדברים הוא באראכ חוסיין אובמה? 

"The bigger the lie, the more they believe"
- Rysher
- דרימיסט שרוף
אתה סתם מנסה לנגח אותי פה...
אין לזה ולמה שאמרתי בנושא שהעלית שום קשר.
דיברתי פה על מה שקורה בחברה הישראלית ללא שום קשר לויכוח פוליטי בטחוני או מדיני.
אין לזה ולמה שאמרתי בנושא שהעלית שום קשר.
דיברתי פה על מה שקורה בחברה הישראלית ללא שום קשר לויכוח פוליטי בטחוני או מדיני.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
גיא אתה צודק . ואני חושב שעוד הרבה חושבים כמוך . אם היו עושים סקר מה יקרה בעתיד עם המדינה - אני חושב שהרוב המוחלט חושב שהמדינה הזו הולכת לאבדון .
בזמן שהאיראנים מתחמשים להם , והפלשתינים גם טוענים את עצמם שמה בנשק ובמזימות להקמת פלשתין , אנחנו יושבים ורואים תכניות מטופשות שמבזבזות זמן יקר והכל כדי לעוור אותנו מהאמת , כולם צריכים לנסות כל אחד וכוחותיו באשר הוא ולנסות להוציא את המדינה הזו מהזבל שהיא נמצאת בו.
בזמן שהאיראנים מתחמשים להם , והפלשתינים גם טוענים את עצמם שמה בנשק ובמזימות להקמת פלשתין , אנחנו יושבים ורואים תכניות מטופשות שמבזבזות זמן יקר והכל כדי לעוור אותנו מהאמת , כולם צריכים לנסות כל אחד וכוחותיו באשר הוא ולנסות להוציא את המדינה הזו מהזבל שהיא נמצאת בו.
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ד' אפריל 07, 2010 7:28 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
עוזרי, קצת נגעת וקצת פיספסת.
אין לעניין הזה (הכוונה, ספציפית לעניין הזה) שום קשר לעניינים בטחוניים מדיניים או פוליטיים חיצוניים בכלל.
אני מדבר מבחינה חברתית פנימית בתוך ישראל.
אני אתן לך דוגמא - מידי פעם אני רואה אנשים שונים שלצערי נמצאים ברשימת החברים שלי בפייסבוק מצטרפים לאיזו קבוצה שדוגלת במאבק בהצעת החוק להעלות את "גיל השתייה" ל21.
ואני שואל את עצמי "אהה...איכפת לכם שרוצים לגעת לכם באלכוהול. למטרה הזאת אתם כן מוכנים 'להתגייס' ולהפוך לפעילים. אבל לא איכפת לכם למשל לקום בשביל איזו אישה מבוגרת באוטובוס כדי שהיא תוכל לשבת.
לא תלכו ותתרמו משהו לחברה...תתנדבו במד"א, תחתמו על כרטיס אד"י, תתרמו לאגודה למלחמה בסרטן...שום דבר. הדבר היחיד שבשבילו תילחמו זה הבילוי שלכם ביום שישי".
כן, זה מה שעובר לי בראש.
זה רק אספקט צר ומתומצת ממה שהתכוונתי אליו,וסימפטום "האח הגדול" - כשמו כן הוא, רק סימפטום...שאר הדברים תוכל למצוא בתגובות שלי באשכול פוליטיקה ואקטואליה ובאשכול אלוהים ישמור...שם הגבתי לכתבה על המשכורות המנופחות עד כדי בחילה של "בכירי" המשק הישראלי, ולכתבה של אריאנה מלמד בYNET על השנאה-נוסח-איראן של החרדים כלפי כל מי שמאמין בצורה קצת אחרת.
זה מה שיקרע את ישראל, מבפנים. לא איראן, לא חזבאללה, לא חמאס, לא הנביחות של רה"מ הטורקי ולא שפל כלכלי כלשהו.
אני מתקשה לדמיין חברה יותר רווית שסעים מהחברה הישראלית...וקשה לי לזהות בעולם יותר חוסר-מוכנות להתפשר מאשר בישראל.
אין לעניין הזה (הכוונה, ספציפית לעניין הזה) שום קשר לעניינים בטחוניים מדיניים או פוליטיים חיצוניים בכלל.
אני מדבר מבחינה חברתית פנימית בתוך ישראל.
אני אתן לך דוגמא - מידי פעם אני רואה אנשים שונים שלצערי נמצאים ברשימת החברים שלי בפייסבוק מצטרפים לאיזו קבוצה שדוגלת במאבק בהצעת החוק להעלות את "גיל השתייה" ל21.
ואני שואל את עצמי "אהה...איכפת לכם שרוצים לגעת לכם באלכוהול. למטרה הזאת אתם כן מוכנים 'להתגייס' ולהפוך לפעילים. אבל לא איכפת לכם למשל לקום בשביל איזו אישה מבוגרת באוטובוס כדי שהיא תוכל לשבת.
לא תלכו ותתרמו משהו לחברה...תתנדבו במד"א, תחתמו על כרטיס אד"י, תתרמו לאגודה למלחמה בסרטן...שום דבר. הדבר היחיד שבשבילו תילחמו זה הבילוי שלכם ביום שישי".
כן, זה מה שעובר לי בראש.
זה רק אספקט צר ומתומצת ממה שהתכוונתי אליו,וסימפטום "האח הגדול" - כשמו כן הוא, רק סימפטום...שאר הדברים תוכל למצוא בתגובות שלי באשכול פוליטיקה ואקטואליה ובאשכול אלוהים ישמור...שם הגבתי לכתבה על המשכורות המנופחות עד כדי בחילה של "בכירי" המשק הישראלי, ולכתבה של אריאנה מלמד בYNET על השנאה-נוסח-איראן של החרדים כלפי כל מי שמאמין בצורה קצת אחרת.
זה מה שיקרע את ישראל, מבפנים. לא איראן, לא חזבאללה, לא חמאס, לא הנביחות של רה"מ הטורקי ולא שפל כלכלי כלשהו.
אני מתקשה לדמיין חברה יותר רווית שסעים מהחברה הישראלית...וקשה לי לזהות בעולם יותר חוסר-מוכנות להתפשר מאשר בישראל.
-
- פלשקס
- יצירת קשר: