אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Rysher »

אתה מתכוון להתעוררות אנטי איסלאמית באירופה? :haha: :haha:
אני זוכר שיורג היידר בזמנו הרים את הראש איך כולם זעקו "חמס" באירופה...כנ"ל לגבי ז'אן מארי לה-פן.

ובישראל? תראה איזו ממשלה ימנית קמה פה...עוד טיפה ימינה ואלי ישי היה ראש ממשלה עם עובדיה יוסף כיועץ אסטרטגי
וליצמן כסגן ראש ממשלה, לא סגן שר הבריאות...רק היה חסר שהם היו מנסים להקים את הרב מאיר כהנא לתחיה...גם זה לא באמת משנה
משהו מבחינת המאזן הדמוגרפי או בעצם לא משנה שום דבר באמת...
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3870535,00.html

שנה מאסר על חדירה לפרטיות והטרדה מינית (הילדה שהם צילמו בשירותים) ולאחר מכן שלילת אזרחות וגירוש מישראל.
שונא ישראלים? שונא יהודים? ועוד חיי על חשבוני? לא בבית ספרינו...לך תשנא את ישראל מאיראן.
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

בוא תבטל את חוק השבות וזה לא יחזור על עצמו :)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

איזה פרופיילינג!
ומאיפה לנו שהוא לא צבר? :haha:
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

בוא נתערב - אם הוא לא צבר אתה מפסיק לכתוב באשכול הזה, אם הוא כן - אני מפסיק.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

נו מה אתה צוחק עלי? ברור שהוא לא צבר...וביננו, סביר להניח שהוא יוצא חבר העמים...
let me be politically correct for a second, will ya? :jester:
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

הראשון צודק באמירה שלו - טועה בברירת המילים. (המילים עצמן לא שגויות...הן פשוט לא קשורות, במקרה הזה הפוליטיקו-מיליטריזם של ישראל לא קשור לסוציו-אקונומיה שלה).
השניה - 1+. זה כל מה שיש לי להגיד.
השלישי - +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.
"אם נשים את המוסריות בצד..." כמה שהוא קלע למטרה במאמר הזה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הקפטיליזם האגרסיבי שנלמד באוניברסיטאות בארץ לא מפריע לאף אחד עד שצרות העין לא משתלטת!
כל אותם כלכליסטים "מבריקים" שתומכים שוב ושוב ברעיון הכלכלי המגוחך שהנחיל כאן ביבי נתניהו בקדנציה הקודמת שלו (וממשיך לטפח אותה גם היום) וטוענים כי ישראל פורחת בעקבותיה, פתאום מפריע להם המשכורות הגבוהות של אדוני הארץ! הרי התיאוריה הקפיטליסטית הזאת היא זו שהביאה את אותם אנשים להון הגדול הזה, היא זו שהביאה אותם להאמין שזה מגיע להם, שהם מקיימים את מדינת ישראל ולכן זו זכותם להרוויח להתעשר על גבה. זו תמצית הקפיטליזם האגרסיבי שמושרש בארץ שלנו למרות הכלכלה האמריקאית שקרסה בגלל אותם חטאים.
אין גבול לחמדנות ולחזירות ואנחנו רק דוגמה קטנה מאוד בעולם לזה, העולם מתפכח הרבה לפנינו, אבל אנחנו נחריב את עצמינו עוד קצת עם הממשלה האגרסיבית הזאת חברתית וכלכלית לפני שנתעורר באמת.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3872587,00.html

אני עוקב אחרי המאמרים שלה כבר מאז עופרת יצוקה. מעטים המקרים שאחרי שסיימתי לקרוא לא אמרתי לעצמי "לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר".
אבל מה שמדהים אותי, ואפילו יותר מזה – מחליא אותי, זה לקרוא את כמות השנאה הפנאטית האיומה והפונדמנטליסטית שנשפכת במיליוני מ"קים מהאולטרא-סופר-דופר-אחושרמוטה-"יהודים"-קיצוניים בתגובות שלהם לכתבה.
ועל זה נצטט את הלהקה האהובה על כולנו...
"Teach them what to think and feel
Your way's so inlightening
What they preach I can't relate
If God's true love are acts of hate."
בתגובות האלה ראיתי פונדמנטאליזם שיעי פנאטי תוצרת איראן – כאן בישראל.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שום מילה על "הפרשה האסורה"?:

מיודעינו אורי ברייטמן שכותב גם בלוג על "חופש החיפוש" פרסם מאמר:
http://freedomofsearch.blogspot.com/201 ... -post.html
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

טל!! השב"כ יסגור לנו את הפורום ויעמיד את עידן לדין בגללך!
תמחק את זה!!!
:jester: :jester: :jester: :jester: :jester: :jester:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

עכשיו קראתי באינטרנט.. מבלי לדבר על העניין בפורום כדי שהשבק לא יעמיד את כולנו לדין, המצב של הצבא סבוך יותר ממה שהיה.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מותר לדבר, צו איסור הפרסום (הפאתטי) הוסר. טוקבקיסטים מדברים על בגידה כשבעצם נחשפו פה מעשים חמורים של "הצבא המוסרי בעולם" ונעשה נסיון לסתימת פיות וטיוח כמו במשטרים אפלים.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

תגיד לי טל מה נסגר?!
אני מבין את כל המאבק בצו איסור הפרסום הטיפשי, אבל לעצם העניין - קראת מה היא הדליפה??
אני מאוד מקווה שיא תקבל את העונש המקסימאלי בחוק.
אהה, ודרך אגב, בדיוק בגלל חלאות כמוה מתייחסים לשמאל הקיצוני בארץ כ"גיס חמישי".
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

טל,
מהמעט (מידי) שהספקתי ללמוד על הנושא בשעתיים האחרונות (וכבר קראתי שלוש כתבות בנושא) יש לי להגיד כך:
1. במשחק הזה כולם יוצאים מוכים וחבולים. הצבא על פשעיו שנחשפו, ענת קם שעברה עבירות חמורות של ריגול (כשגנבה מסמכים שמדברים על היערכות סד"כ, תוכניות אופרטיביות רגישות ומסמכים מודיעיניים שגורמים מסויימים בעולם, וכולנו יודעים מי הם, היו מוכנים להתקלח בחומצת גופרית כדי להניח עליהם יד)
העיתונאי בלאו שהלך והוסיף חטא על פשע ובמקום למלא את פרטי הסכם הסגרת המסמכים הסודיים שעליו חתם עם השב"כ אחרי שברח מהארץ
ועיתון "הארץ" שבאותה מידה היה יכול לפרסם לצד החשיפה (שללא ספק החשיפה מוצדקת אפילו בעיניי אדם ימני כמוני) של פשעי צה"ל כתבה בערבית על הדרכים המומלצות והכי יעילות על איך להרוג חיילים ואיפה העורף הישראלי פחות מוגן כדי שארגוני הטרור לא יתקשו במילוי "משימותיהם".

2. לא נדבר על המניע של ענת קם לחשוף את היריקה-מלאת-המוכטה של צה"ל בפרצוף של בג"ץ, בתור לובש מדים אני מתבייש להגיד שאני שייך לצבא הזה...וזה רק מהמעט שהספקתי להבין.
"הצבא המוסרי בעולם" הולך ופועל ביודעין בניגוד מוחלט וכל כך בוטה נגד החלטת בג"ץ שהוא חלק מהזרוע השלטון שאליו צה"ל טוען חדשות לבקרים שהוא מחוייב אליו ולחוקיו ולרוחו.
אם גבי אשכנזי באמת מעורב במה שנטען שהוא מעורב אז לא מעניין אותי כמה הצלחה מייחסים לו כרמטכ"ל וכמה הוא שיקם את צה"ל - הוא צריך להתפטר לאלתר וכל מילה בנושא מיותרת...כנ"ל כל שאר הבכירים המעורבים.

3. הסיבה שאני לא אדבר על המניע של ענת קם הוא כי אני מטיל בו ספק. ואומנם זה לא משנה את העובדה שצה"ל ביצע חטא איום בגלוי וביודעין והמניע האמיתי לחשיפה שלו מצד קם אינו רלבנטי ולא משנה את העובדה
שחטא הוא חטא הוא חטא, אבל כשביחד עם החטא את חושפת גם תוכניות אופרטיביות, סדרי כוחות לוחמים, מידע מודיעיני ראשון בעל רגישות איומה ופרוטוקולים שמסכמים נקודות תורפה צבאיות - וכל זאת תוך כדי גניבת
המסמכים תוך כדי מעילה איומה באמון - על פי כל אמות המוסר זו בגידה איומה ולצד הצל"ש המוסרי שמגיע לה על חשיפת הפשעים הצבאיים היא צריכה לעמוד למשפט על בגידה.

עינת קם ירתה לעצמה ברגל בגלל ש"תפסת מרובה - לא תפסת", היא חשפה הרבה יותר ממה שהיה נחוץ או "זכות הציבור לדעת" וזאת תוך כדי גניבה - עבירה בפני עצמה.
זרועות הביטחון ירו לעצמם ברגל על ניסיון הטיווח שרק מפלילים את עצמם עוד יותר.
אורי בלאו על ההתנהגות הנבזית שלו, שלא נדבר על עבירות שביצע ועל אי עמידה בהסכמים עליהם חתם לפני ואחרי התעוררות זרועות הביטחון.
עיתון "הארץ" על מה שהוא הצליח להוכיח פעם נוספת קבל עם ועדה - "אנחנו לא בוחלים בשום אמצעי בשביל הסקופ הבא, אפילו לא (ואולי אפילו במיוחד אם...) מדובר בחשיפת מידע שמסכן את בטחון חיילי צה"ל ואזרחי ישראל...הכל בשם זכות הציבור לדעת, שלא נדבר על דברים נוספים"

אבל...המפסידה העיקרית - מדינת ישראל...במובן הרחב יותר:אזרחי ישראל.

אני אסכם:
הרצל: "אם תרצו, אין זו אגדה".
(אבל למה לא אוגנדה?)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

avrahamshuk כתב:
טל רודס כתב:מותר לדבר, צו איסור הפרסום (הפאתטי) הוסר. טוקבקיסטים מדברים על בגידה כשבעצם נחשפו פה מעשים חמורים של "הצבא המוסרי בעולם" ונעשה נסיון לסתימת פיות וטיוח כמו במשטרים אפלים.
תגיד לי טל מה נסגר?!
אני מבין את כל המאבק בצו איסור הפרסום הטיפשי, אבל לעצם העניין - קראת מה היא הדליפה??
אני מאוד מקווה שיא תקבל את העונש המקסימאלי בחוק.
אהה, ודרך אגב, בדיוק בגלל חלאות כמוה מתייחסים לשמאל הקיצוני בארץ כ"גיס חמישי".
כן קראתי מה היא הדליפה, פקודות לא חוקיות לרצח של מחבלים. יכול להיות שהיא תקבל את העונש המקסימלי בחוק (אני לא בטוח בזה בכלל) , אבל השאלה היותר חשובה היא מה יקבלו אותם גורמים בכירים בצבא, גם שאפשרו למידע הזה להיות מועתק בקלות בלתי נסבלת וגם שאישרו לרצוח בניגוד להוראות בית המשפט העליון.

הקיטלוג הזה של "שמאל קיצוני" רק מוכיח שהפאשיזם והלאומנות הרסו כל חלקה טובה כי הרי אסור חס וחלילה שתהיינה דעות שונות מדעת הרוב, דעת המדינה, אסור שתהיה ביקורת ואסור גם שיהיה חופש עיתונות ולצבא ולשב"כ מותר להשתמש בכל כוח אפשרי ודרקוני כדי לרמוס את אזרחי המדינה וגם את שכניה. כל העניין הזה שמעלימים ככה בן אדם ,שמור למשטרים אפלים. האם היא יצרה קשר עם מדינה עויינת או עם ארגון חבלני? האם היא פגעה בבטחון המדינה? לא, היא לא יצרה קשר עם מדינה עויינת או עם ארגון חבלני והיא גם לא פגעה בבטחון המדינה (כמו שכתב האישום מנסה לטעון). אם כבר מי שפוגע בבטחון המדינה הם קברניטיה עם החלטות שערורייתיות. צה"ל הוא ממש לא הצבא המוסרי ביותר בעולם כמו שראשיו מנסים לטעון , ומישהו צריך שם לשלם את המחיר על האירועים הנ"ל.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ענת קם צריכה לדעת שאם היא מדליפה מסמכים היא יכולה להיעצר- וזה המחיר שהיא תשלם על הסיכון שהיא לקחה.
השאלה היא כמה אתם בטוחים ב"אמת" שלכם. אני מצטער אבל החלטתי שאני לא קורא את כל הספינים של העיתונים ואתרי האינטרנט שאף אחד מהם לא יודע באמת איזה מסמכים הודלפו וכמה הוא באמת מסכן חיי חיילים.
אבל מה שאני כן יודע זה שעיתון "הארץ" הוא לא סוכנות מודיעין של איראן. זה עיתון מהטובים בארץ, שנמצאים בו עיתונאים מכל קשת הפוליטיקה בארץ, שגם השמאלנים שבו משרתים בצבא, גם ביחידות קרביות, ומכירים פקודות אופרטיביות סודיות בהרבה ממה שלכאורה ענת קם הדליפה לאורי בלאו. אז פרופורציות חברים!!
מה רוצים מבלאו? הוא הגיש כתבה לצנזורה הצבאית והיא אישרה את פרסומה, אז מה הוא אשם? שהוא פחד מהשב"כ שאיים עליו? "הפר הסכמים שהוא חתם עליהם" my ass! הוא עיתונאי חוקר, כל עיתונאי שהיה נופל מידע כזה לידיים שלו היה מנסה לפרסם אותם ואין שום סיבה שהוא ירגיש מאוים במדינה שלו ויברח מהארץ- זו נורה אדומה מאוד.
לגבי ההדלפה עצמה, היא דווקא פחות מעניינת אותי, הרבה פחות מהדרך שבה המדינה ניסתה להסתיר אותה. הרי צה"ל עובר על הנחיות בג"צ כל יום שחולף בהרבה החלטות אחרות, אז פתאום זה יזעזע אותי?

אני דווקא רוצה לדבר על חלאה אחרת ומעשה נבלה אחר שנחשף היום בפני אזרחי ישראל. אני מדבר על פרשת הולילנד- המפלצת הארכיטקטונית שנכפה עלינו בירושלים לפני הרבה שנים.
כולם בירושלים נחרדים כל פעם שעוברים או מסתכלים על הדבר המכוער הזה, כולם ידעו שמי שאישר את הבנייה הזאת עשה את זה עם רווח גדול לכיס שלו. בירושלים היה איסור על בנייה חריגה כזאת, ושמרו על ססטוס קוו הזה הרבה מאוד שנים על שהגיע אדון אולמרט לשטח. השחיתות וקשרי הון שלטון של האיש הזה פשוט בלתי ניתנים להבנה.
האיש הזה ביחד עם כל הנבלות האחרות מסביבו, השעו את טובת תושבי ירושלים בצורה ברורה לטובת הריפוד של הכיס שלהם.
אני שמח שהמשטרה (שלצערי אין לה הרבה קרדיט אצלי כיום) לא עזבה את העניין ואני מקווה שבית המשפט לא ייתן לאחראים לאסון העירוני הזה להמשיך לעסוק בעניינם בלי עונש חמור.
עכשיו צריך לבדוק את הקדנציה של לופוליאנסקי ולראות מי באמת הרוויח מגשר המיתרים הארור, קבר האחים שעליו יש שלט "ברוכים הבאים לירושלים" ושעון השבת בכניסה לעיר! כולם נבנו בלי קשר למציאות בכספים אדירים שאף אחד לא מסוגל להסביר את ההיגיון שמאחוריהם.
כל ה"קונספירציות" קמות ומוכיחות את עצמן, אני מתחיל להשתגע....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אני אישית דוקא מאוד אוהב את גשר המיתרים... ירושלים צריכה גם קצת עיצוב מודרני ואני מקוה שבתחילת המילניום הבא כשהכבת הקלה תושלם אז הוא גם יהיה שימושי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מה אות קלון גדול יותר?
שיש לך במדינה עיתונאים שחושפים סודות מדינה או מדינת חוק שיש לה צבא שיש בו אנשים בדרגים הבכירים ביותר שעוברים על החלטות של בית המשפט הבכיר ביותר באותה מדינה?
תמונה
שלח תגובה