אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
בריל, שכחת שהאוהדים של מכבי לא יכולים לראות את משחקי קבוצתם אלא אם הם כן יש להם כסף לרכוש את חבילת הגזל של ערוץ 5 יונייטד.
-
- בריל!
עשו איזה טריק שמשדרים את זה ב-5+ אבל זה פתוח לכל המנויים. גם היום את המשחק של הפועל שמו ב-5+, אבל בניגוד ללוזרים מתל אביב, אנחנו הקפדנו לא להפסיד אחרי שהובלנו 20 הפרש!טל רודס כתב:בריל, שכחת שהאוהדים של מכבי לא יכולים לראות את משחקי קבוצתם אלא אם הם כן יש להם כסף לרכוש את חבילת הגזל של ערוץ 5 יונייטד.
נקווה שההפרש יספיק, למרות שעם גודס על הקווים גם 20 הפרש לא יספיק- איך השחקנים מסוגלים לסבול את ניהול המשחק שלו? פשוט עושה נזקים לקבוצה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט מתקדם
שחקנים ישראלים נהרסים? הממ בוא נראה מה השחקנים הישראלים של ירושלים עשו נגדי אלבה ברלין....... אה הנה הסטטיסטיקה באתר ONE יובל נעימי 4 נקודות 

-
- בריל!
גם אתה לא יכול להצדיק את ההעלמה של השחקנים הישראלים במכבי בשנים האחרונות. די כבר עם הנסיון להעביר את הנושא כל הזמן. מכבי וגם כספי אמר את זה בלי לפחד מאף אחד, שורפת את השחקנים הישראלים של מדינת ישראל על הספסל שלה, ולא נותנת להם צ'אנס להוכיח את עצמם ולהתקדם!spitfall כתב:שחקנים ישראלים נהרסים? הממ בוא נראה מה השחקנים הישראלים של ירושלים עשו נגדי אלבה ברלין....... אה הנה הסטטיסטיקה באתר ONE יובל נעימי 4 נקודות
בגלל משחק אחד מול אלבה אתה מסיק מסקנות? זה רק מראה כמה אתה לא עוקב אחרי הכדורסל בארץ בכלל! כשגודס פעם אחת באירופה שיחק עם חמישייה של זרים הקהל במלחה צעק והגיב בזעם עד ששחקן ישראלי חזר לשחק- מתי ראית דבר כזה במכבי? אני לא ראיתי!
אתמול בזמן שגודס התעקש על רביעיית זרים, הרבה מאוד אנשים בקהל צעקו לעברו בכעס- אנחנו לא נשתוק על סיפסול של ישראלים בכירים שיכולים לתרום באנרגיות שלהם לקבוצה. אני חושב שהסיבה שפספסנו ניצחון ב-20 הפרש אתמול זה ההתעקשות של הדחליל גודס על ג'טר וסימונס בהרכב כל הזמן. הוא לא שיחק פעם אחת עם אוחיון ונעימי, ולא העלה את ששון אפילו לדקה- בושה וחרפה של מאמן, וגם אם הוא ייקח את הגביע באירופה בצורה הזאת, אין שום סיכוי שהוא יקבל קרדיט על זה מהקהל שלנו. רק השחקנים, שלמרות המאמן, עושים מאמץ ומגיעים להישגים גדולים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- בריל!
אז אחרי שגודס בייש את שמה הטוב של הפועל ירושלים עם ניהול משחק שערורייתי ומטופש מול אלבה, כשהוא משחק עם רביעיית זרים שלא פוגעת שוב ושוב ושוב ושוב ולא נותן לישראלים של הפועל שום צ'אנס.
ואז בא פנחס "מוקה" גרשון והציל את השבוע עם הפסד בסדרה לפרטיזן (קבוצה של מליון וחצי יורו בלבד) שעשתה להם בית ספר בהגנה, בלחימה, באחדות של קבוצה! כולם זלזלו, קנו כבר כרטיסים לפיינל פור, כרגיל אוהדי מכבי עם היהירות והשחצנות שמובלת על ידי המאמן הגזען המסריח.
פנחס שכלל ושידרג את עניין הזרים במכבי- חמישייה של זרים כמעט כל המשחק, ישראלים סטטיסטים על הספסל רק כדי שלא יגיעו לקבוצות אחרות. אפילו גרין שנתן משחק גדול אתמול בהגנה, לא קיבל את הקרדיט שמגיע לו , בטח לא פניני הגועלי שגם בערב מזעזע של בלות'נטאל (ה"ישראלי") לא קיבל הרבה דקות. שלא לדבר על לימונד שהוא שחקן 13 שמגיע רק לצילומי הפוסטרים.
אני מאושר שמכבי עפה, הקבוצה העונה היא בהחלט אחת הקבוצות הכי מגעילות וסרוחות שהיו ביד נוקיהו בשנים האחרונות, והיו כמה וכמה כאלה. קבוצה שחוץ מכישרון אישי של כמה שחקנים לא שווה כלום גם לא בליגה שלנו. עצוב לי איך כל הליגה מתבטלת מול הזבל הזה מתל אביב. בטח גודס שאין מילים לתאר כמה גרוע יכול להיות מאמן בניהול המשחק שלו, בליגה לאומית לא היו נותנים לו צ'אנס!
איזו עונה מעצבנת!
ואז בא פנחס "מוקה" גרשון והציל את השבוע עם הפסד בסדרה לפרטיזן (קבוצה של מליון וחצי יורו בלבד) שעשתה להם בית ספר בהגנה, בלחימה, באחדות של קבוצה! כולם זלזלו, קנו כבר כרטיסים לפיינל פור, כרגיל אוהדי מכבי עם היהירות והשחצנות שמובלת על ידי המאמן הגזען המסריח.
פנחס שכלל ושידרג את עניין הזרים במכבי- חמישייה של זרים כמעט כל המשחק, ישראלים סטטיסטים על הספסל רק כדי שלא יגיעו לקבוצות אחרות. אפילו גרין שנתן משחק גדול אתמול בהגנה, לא קיבל את הקרדיט שמגיע לו , בטח לא פניני הגועלי שגם בערב מזעזע של בלות'נטאל (ה"ישראלי") לא קיבל הרבה דקות. שלא לדבר על לימונד שהוא שחקן 13 שמגיע רק לצילומי הפוסטרים.
אני מאושר שמכבי עפה, הקבוצה העונה היא בהחלט אחת הקבוצות הכי מגעילות וסרוחות שהיו ביד נוקיהו בשנים האחרונות, והיו כמה וכמה כאלה. קבוצה שחוץ מכישרון אישי של כמה שחקנים לא שווה כלום גם לא בליגה שלנו. עצוב לי איך כל הליגה מתבטלת מול הזבל הזה מתל אביב. בטח גודס שאין מילים לתאר כמה גרוע יכול להיות מאמן בניהול המשחק שלו, בליגה לאומית לא היו נותנים לו צ'אנס!
איזו עונה מעצבנת!

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מכבי הפסידה את הסדרה במחצית אחת ארורה במשחק הראשון. בניגוד לכל המלעיזים, אני לא קופץ ישר למסקנות, אם מכבי אתמול קולעת ב-40% (קלעה ב-29%!!!) היא מנצחת את המשחק. בסה"כ 3 הסקוררים המרכזיים של מכבי לא היו בזון ב-2 המשחקים הנ"ל. אין קשר להגנות או לטקטיקה - אם וויז ופרקינס קולעים, אין סיבה שאחרים לא יקלעו מול אותה הגנה.
אם אני פדרמן ומזרחי אני משאיר את רוב השחקנים העונה, מלבד אנדרסון שעדיין לא החלטתי אם הוא חיובי או שלילי לקבוצתיות של מכבי. סה"כ שלד טוב (יחסית לתקציב) שרק צריך מנהל משחק פרופר ואיזה סטייק בצבע.
מתן - אני לא אתייחס לדבריך, אבל רק שאלה אחת: היום התקציב של הישראלים במכבי הוא 3.75 מיליון דולר, קח 4: את מי אתה מביא?
אם אני פדרמן ומזרחי אני משאיר את רוב השחקנים העונה, מלבד אנדרסון שעדיין לא החלטתי אם הוא חיובי או שלילי לקבוצתיות של מכבי. סה"כ שלד טוב (יחסית לתקציב) שרק צריך מנהל משחק פרופר ואיזה סטייק בצבע.
מתן - אני לא אתייחס לדבריך, אבל רק שאלה אחת: היום התקציב של הישראלים במכבי הוא 3.75 מיליון דולר, קח 4: את מי אתה מביא?

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אי אפשר ללכת רחוק באירופה בלי סנטר רציני באמצע. באה פרטיזן הציבה את וראנייש ומאריץ' שחנקו את השחיפים של מכבי. ד'אור פישר כל החיים שלו משחק רחוק מהסל , אין לו מאסה, הוא לא מסוגל להתמודד פיזית עם שחקנים ולכן בורח החוצה לקלוע , מן העבר השני הוא לא מסוגל לשמור על שחקנים עם הרבה בשר וזה מאפשר חגיגת ריבאונדים בהתקפה לקבוצה היריבה. חוץ מזה, מכבי לא נראית כמו קבוצה אלא כמו עדר של שחקנים ללא רועה וללא שיטה. הלוואי שנראה בליגה גם קבוצה שתילחם כמו פרטזין ואולי תצליח לקחת ממכבי את האליפות.
בכל מקרה, שיר הפרטיזנים:
בכל מקרה, שיר הפרטיזנים:
אַל נָא תֹּאמַר: הִנֵּה דַּרְכִּי הָאַחֲרוֹנָה,
אֶת אוֹר הַיּוֹם הִסְתִּירוּ שְׁמֵי הָעֲנָנָה.
זֶה יוֹם נִכְסַפְנוּ לוֹ עוֹד יַעַל וְיָבוֹא,
וּמִצְעָדֵנוּ עוֹד יַרְעִים: אֲנַחְנוּ פֹּה!
מֵאֶרֶץ הַתָּמָר עַד יַרְכְּתֵי כְּפוֹרִים
אֲנַחְנוּ פֹּה בְּמַכְאוֹבוֹת וְיִסּוּרִים
וּבַאֲשֶׁר טִפַּת דָּמֵנוּ שָׁם נִגְּרָה
הֲלֹא יָנוּב עוֹד עֹז רוּחֵנוּ בִּגְבוּרָה.
עַמּוּד הַשַּׁחַר עַל יוֹמֵנוּ אוֹר יָהֵל.
עִם הַצּוֹרֵר יַחֲלֹף תְּמוֹלֵנוּ כְּמוֹ צֵל.
אַךְ אִם חָלִילָה יְאַחֵר לָבוֹא הָאוֹר
כְּמוֹ סִיסְמָה יְהֵא הַשִּׁיר מִדּוֹר לְדוֹר.
בִּכְתַב הַדָּם וְהָעוֹפֶרֶת הוּא נִכְתַּב;
הוּא לֹא שִׁירַת צִפּוֹר הַדְּרוֹר וְהַמֶּרְחָב,
כִּי בֵּין קִירוֹת נוֹפְלִים שָׁרוּהוּ כָּל הָעָם,
יַחְדָּיו שָׁרוּהוּ וְנאַגאַנִים בְּיָדָם.
עַל כֵּן אַל נָא תֹּאמַר: דַּרְכִּי הָאַחֲרוֹנָה
אֶת אוֹר הַיּוֹם הִסְתִּירוּ שְׁמֵי הָעֲנָנָה.
זֶה יוֹם נִכְסַפְנוּ לוֹ עוֹד יַעַל וְיָבוֹא,
וּמִצְעָדֵנוּ עוֹד יַרְעִים: אֲנַחְנוּ פֹּה!
-
- בריל!
תגיד לי כמה זמן אתה רואה כדורסל? הרי לפני שנייה קבוצה של מליון וחצי יורו השפילה את מכבי ואכלה אותה בלי מלח! ואתה מדבר איתי על תקציב ישראלים? אולי כדאי לתת להם יותר דקות כדי שיראו אם הם שווים משהו או לא? עדיף לתת לכל מיני זרים מעפנים להחליק על הגב של הליגה שלנו כדי להגיע לחוזים גדולים יותר בקבוצות אחרות? מבחינתי מכבי יכולה להמשיך לשפוך את כל הכסף שלה על זרים, מעניין לי את התחת, הם ימשיכו ליפול וחזק ואני אמשיך לשמוח לאידם.Mars Volter כתב:מכבי הפסידה את הסדרה במחצית אחת ארורה במשחק הראשון. בניגוד לכל המלעיזים, אני לא קופץ ישר למסקנות, אם מכבי אתמול קולעת ב-40% (קלעה ב-29%!!!) היא מנצחת את המשחק. בסה"כ 3 הסקוררים המרכזיים של מכבי לא היו בזון ב-2 המשחקים הנ"ל. אין קשר להגנות או לטקטיקה - אם וויז ופרקינס קולעים, אין סיבה שאחרים לא יקלעו מול אותה הגנה.
אני טוען שגם אם הישראלי הוא מוכשר פחות, יש לו מחויבות גדולה בהרבה והוא במשחק נתון מסוגל להוציא מעצמו הרבה מעבר למה שמאמנים בליגה מאמינים בו.
הרי היום היכולת להתקדם בכדורסל, מבחינת אימונים והתפתחות פיזית, היא גדולה בהרבה ממה שהייתה לפני 30 שנה ואז היו רכזים ישראלים מטורפים, וסנטרים, ומספרי 4, וקלעים- אז מה נשתנה? הגישה המגעילה של מאמנים בארץ, שכדי לצאת תותחים בעיני עצמם הם מביאים כל מיני פליטים אמריקאים מליגת הפיתוח כדי לבחון אותם על הליגה שלנו.
תן לישראלים 20 דקות משחק, ואני מאמין שתראה כשרונות אדירים יוצאים מכאן! אפילו כספי ואליהו היו צריכים להילחם עבור דקות במכבי? זה לא אומר לך משהו?
אני תמיד האמנתי ששחקני בית, או שחקנים ישראלים, תמיד באים בעדיפות כדי להגיע להישגים גם קבוצתית וגם בנבחרת. מאמנים בליגה (ולא מתוך איזה חוק רוסי אדיוטי) חייבים להיות מקדמים של הנוער בארץ ויהי מה! בעלי בית כמו דני קליין וכמו אקוניס האפס שיש לו בית ספר של כשרונות מתחת לאף והוא לא מצליח לנפק כשרון אחד משם, וכמו אוחיון שעושה עבודה לא רעה בגליל, כולם חייבים לומר לכל מאמן- יש לפחות 2 -3 שחקנים ישראלים שמבחינת המועדון חייבים לשחק בין 15-25 דקות ויהי מה! לא משנה הכושר שלהם, ולא משנה מה שקורה על המגרש- ככה מפתחים שחקנים, ולא בשיטה מטופשת של השלמות לזרים מזעזעים שנוחתים כאן וחוץ מכסף שהם מקבלים, לא רואים מהם מחוייבות ואמונה וכבוד למועדונים שהם משחקים בהם!
המכביזם הסרוח הזה של ניצחון בכל מחיר, זו גישה שהביאה אותנו למצב הזה. אפילו קליין מרוב רדיפה אחרי הצל של מכבי, חוטא בזה כבר שנים, והקהל ממשיך לחבוט בו על זה בשיחות לפני כל עונה.
אני חושב שפיני גרשון וגיא גודס הוכיחו לכל עם ישראל שחמישיה או רביעייה של זרים על הפרקט (ובלות'נטאל הוא זר לא יעזור לאף אחד כלום) לא מביאה נחישות, לא מביאה רצון ואהבה לסמל ולמועדון ולא מביאה כבוד לאוהדים- בושה וחרפה שככה משחקים שני המועדונים הכי גדולים בארץ, וזה הפרצוף שלנו באירופה!

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ספין יפה מתן, אבל לא ענית על השאלה. לא שאלתי אם אתה מאמין בשחקן הישראלי... שאלתי את מי אתה מביא לקבוצה שלך.
בוא נעשה את זה יותר קל לך, אם להפועל ירושלים יש 4 מיליון דולר תקציב לישראלים (בהתחשב בעלות הישראלים מאז החוק הרוסי) את מי אתה רוכש כדי להתמודד עם קבוצות ברמת היורוליג? א
בוא נעשה את זה יותר קל לך, אם להפועל ירושלים יש 4 מיליון דולר תקציב לישראלים (בהתחשב בעלות הישראלים מאז החוק הרוסי) את מי אתה רוכש כדי להתמודד עם קבוצות ברמת היורוליג? א

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רן גם אתה לא ענית על מה שכתבתי לגבי העובדה שבנו את מכבי בלי סנטר רציני.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
חשבתי שזה מסביר את עמדתי, אבל שלא יהיה לך ספק - אני מסכים איתך. אי-אפשר להגיע לפיינל-פור בלי פוסט-אפ של גבוהים.שרק צריך מנהל משחק פרופר ואיזה סטייק בצבע.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סבבה, אני שמח לשמוע. אני פשוט לא מבין איך מאמן דגול כמו פיני גרשון בונה קבוצה ולא מביא כזה "סטייק". גם אם במכבי לא באמת האמינו לפני העונה שהם יגיעו ל4-8 האחרונות ביורוליג, הרי שסנטר רציני הם היו צריכים להביא.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
כסף כסף כסף. אלה היום השחקנים היקרים ביותר באירופה. קח מישהו שהיה מועמד למכבי - אנטה טומיץ'. היום הוא בריאל אחרי שעשו לו ביי-אאוט של מיליון יורו. זה שחקן שלא שיחק דקה ביורוליג, כולה עשה מספרים לא רעים (לא מצויינים, רק לא רעים) בקרואטיה. אבל כיוון ששחקן כזה, כאשר יוכיח את עצמו, יהיה שווה 3 מיליון, ריאל קנו אותו מוקדם מאוד ומול מארסה הוא היה הגבוה הדומיננטי אצלם.
עוד דוגמא? ראדוליצ'ה, ילדון שעוד לא יודע מה זה פיק-אנד-רול, דוחה הצעה ממכבי על-סך חצי מיליון יורו. למה? כי בקיץ אתה תקרא שאחת הספרדיות/יווניות לוקחת אותו בפי 2 כסף. למכבי היה בינגואים בעמדה הזו שעשו לה את השושלות הגדולות - האפמן היה יכול להיות כישלון בידיוק כמו שהוא הצליח, סה"כ שחקן תחתית בליגה הספרדית. וויצ'יץ' הוא בידיוק כמו טומיץ' - שחקן מאוד בוסר שקנו אותו ממש בתחילת הקריירה, נתנו לו לפרוח בקבוצה זוטרה (הושאל לוילרבאן) וחזר הסנטר הכי טוב באירופה ב-10 שנים האחרונות. ושלא תבין לא נכון - שתי ההחתמות הללו זה דיוויד בלאט (וויצ'יץ' הגיע למכבי אחרי שפיני עזב בפעם ה-1), הצד החלש של פיני זה בניית קבוצה וסקאוטינג.
מכבי היום צריכה לשים 80% מהתקציב לרכש בקיץ על ביג-מן לכמה שנים, עדיף מהאסכולה הסרבית. אחרת אנחנו נתרסק מול הקבוצות עם המקררים בצבע פעם אחר פעם.
עוד דוגמא? ראדוליצ'ה, ילדון שעוד לא יודע מה זה פיק-אנד-רול, דוחה הצעה ממכבי על-סך חצי מיליון יורו. למה? כי בקיץ אתה תקרא שאחת הספרדיות/יווניות לוקחת אותו בפי 2 כסף. למכבי היה בינגואים בעמדה הזו שעשו לה את השושלות הגדולות - האפמן היה יכול להיות כישלון בידיוק כמו שהוא הצליח, סה"כ שחקן תחתית בליגה הספרדית. וויצ'יץ' הוא בידיוק כמו טומיץ' - שחקן מאוד בוסר שקנו אותו ממש בתחילת הקריירה, נתנו לו לפרוח בקבוצה זוטרה (הושאל לוילרבאן) וחזר הסנטר הכי טוב באירופה ב-10 שנים האחרונות. ושלא תבין לא נכון - שתי ההחתמות הללו זה דיוויד בלאט (וויצ'יץ' הגיע למכבי אחרי שפיני עזב בפעם ה-1), הצד החלש של פיני זה בניית קבוצה וסקאוטינג.
מכבי היום צריכה לשים 80% מהתקציב לרכש בקיץ על ביג-מן לכמה שנים, עדיף מהאסכולה הסרבית. אחרת אנחנו נתרסק מול הקבוצות עם המקררים בצבע פעם אחר פעם.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני לא חושב שוויצ'יץ' היה בוסר, אני זוכר אותו לפני שהגיע למכבי ומאד שמחתי שהביאו אותו, ראו כבר אז איזה יד יש לו מרחוק וגם ראיית משחק. בעצם מאז שניקולה הלך, המקום שלו לא מולא בהצלחה. אני לא חושב שמכבי ישימו 80 אחוז מהתקציב על ביג-מן, אבל במקום לבזבז 900 אלף דולר על גרין ועוד מיליון על לאמפה, היו מביאים סנטר תותח. אולי בלאט צריך לחזור למכבי ופיני צריך להחזיר את המפתחות להנהלה?
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
לדעתי חלבו את הפרה הזו (תרתי משמע) שנקראת פיני גרשון עד תום, מסכים איתך בעניין הזה.
הלוואי והאוהדים, שבאמת גילו את פרצופם המכוער והאמיתי בסדרה הזו, יקבלו קצת אומץ וייתנו צ'אנס למאמן חדש - אני מאוד אוהב את דרוקר ושיטת ההתנהלות שלו עם השחקנים.
בכל-אופן, למרות שבדרך כלל הכתיבה שלו מגמתית ולא ברור לי על מה, מאוד הסכמתי עם הטור האחרון של אוהד גרינוולד: "משהו חייב להשתנות".
הלוואי והאוהדים, שבאמת גילו את פרצופם המכוער והאמיתי בסדרה הזו, יקבלו קצת אומץ וייתנו צ'אנס למאמן חדש - אני מאוד אוהב את דרוקר ושיטת ההתנהלות שלו עם השחקנים.
בכל-אופן, למרות שבדרך כלל הכתיבה שלו מגמתית ולא ברור לי על מה, מאוד הסכמתי עם הטור האחרון של אוהד גרינוולד: "משהו חייב להשתנות".

-
- בריל!
איזו היתממות לומר שאין את מי להביא מבחינת ישראלים: אני אתן לך רשימת שמות כדי שכאוהד מכבי תוכל לרדת אחד אחד כדי להצדיק את רכבות הזרים שלכם:
יובל נעימי
יוגב אוחיון
גל מקל
אלישי כדיר
מורן רוט (שלקח עליכם אליפות אני אזכיר)
אורי קוקיה
שרון ששון
ליאור אליהו
רוברט רותבארט
אפיק ניסים שהעביר את רוב זמנו באירופה
רביב לימונד
גיא פניני
דרור חג'ג'
בן רייס
ערן אסנטי
שמוליק ברנר
יוני ניר
ליאור חכמון
עידו קוזיקרו
דגן יבזורי שנותן עונה מצויינת
מתן נאור התותח שהחליט לרדת כמה ליגות כדי לשחק בקבוצה שהוא אוהב
ניר כהן
ויש עוד כמה חבר'ה שנמצאים עכשיו בקולג'ים וכמה שאני בטוח ששכחתי
די עם השטות הזאת שרק זרים יכולים להצליח בליגה ובאירופה. תנו לחבר'ה האלה דקות משחק וחלקם הגדול יוכיח את עצמו.
מכבי היא קבוצה פאתטית שבמקום לקדם את הישראלים ואת מחלקת הנוער שלה, קוברת אותם על הספסל שלה כדי ששאר הליגה לא תגע בהם.
אתה מכביסט אז אתה משוחד ולא מסוגל לצאת כנגד הקבוצה שלך וההחלטות שלה, אלא ממשיך לתרץ ולתרץ ולתרץ- אינשאללה כל שנה יבואו אליכם 14 זרים שיחרבו את הקבוצה שלכם עונה אחרי עונה- לא מפריע לי בכלל!
אבל אל תספיד את הכדורסל הישראלי מסיבה מטופשת כמו "אין ישראלים להביא"- זה תירוץ למכבי לחרב את הליגה!
יובל נעימי
יוגב אוחיון
גל מקל
אלישי כדיר
מורן רוט (שלקח עליכם אליפות אני אזכיר)
אורי קוקיה
שרון ששון
ליאור אליהו
רוברט רותבארט
אפיק ניסים שהעביר את רוב זמנו באירופה
רביב לימונד
גיא פניני
דרור חג'ג'
בן רייס
ערן אסנטי
שמוליק ברנר
יוני ניר
ליאור חכמון
עידו קוזיקרו
דגן יבזורי שנותן עונה מצויינת
מתן נאור התותח שהחליט לרדת כמה ליגות כדי לשחק בקבוצה שהוא אוהב
ניר כהן
ויש עוד כמה חבר'ה שנמצאים עכשיו בקולג'ים וכמה שאני בטוח ששכחתי
די עם השטות הזאת שרק זרים יכולים להצליח בליגה ובאירופה. תנו לחבר'ה האלה דקות משחק וחלקם הגדול יוכיח את עצמו.
מכבי היא קבוצה פאתטית שבמקום לקדם את הישראלים ואת מחלקת הנוער שלה, קוברת אותם על הספסל שלה כדי ששאר הליגה לא תגע בהם.
אתה מכביסט אז אתה משוחד ולא מסוגל לצאת כנגד הקבוצה שלך וההחלטות שלה, אלא ממשיך לתרץ ולתרץ ולתרץ- אינשאללה כל שנה יבואו אליכם 14 זרים שיחרבו את הקבוצה שלכם עונה אחרי עונה- לא מפריע לי בכלל!
אבל אל תספיד את הכדורסל הישראלי מסיבה מטופשת כמו "אין ישראלים להביא"- זה תירוץ למכבי לחרב את הליגה!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
החלטתי ביני ובין עצמי שבנושא מכבי תל-אביב כדורסל אתה לא מקשיב לי, אז סיימתי את דבריי.מאוד הסכמתי עם הטור האחרון של אוהד גרינוולד: "משהו חייב להשתנות".

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בשבילכם, יוסי שריד כתב טור בהארץ היום, על מכבי:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1161877.html
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1161877.html
-
- בריל!
כאילו גיא גודס והפועל יותר טוב! גודס תלמידו שלגרשון, הוכיח שאין לו מושג בכדורסל. הוכיח ששיתוף ישראלים במשחק זה כפייה ולא רצון אמיתי שלו כמאמן.
התביישתי באיך הפועל שיחקה באירופה, ואני מעדיף שנעלה עם חמישייה של ישראלים ונפסיד לפני הרבע באירופה, מאשר חבורה של זרים שבאה להעביר נופש בישראל@
התביישתי באיך הפועל שיחקה באירופה, ואני מעדיף שנעלה עם חמישייה של ישראלים ונפסיד לפני הרבע באירופה, מאשר חבורה של זרים שבאה להעביר נופש בישראל@
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אם מכבי יביאו את אלישי כדיר אליהם, זה לא בגלל שהוא כדורסלן טוב.. זה בגלל שהוא חבר של אלין לוי, פיינליסטית האח הגדול.. קצת יחצנות חחח..