אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
מסכים עם הרבה ממה שמתן אמר.. ביבי מביא את המדינה שלו לבידוד עולמי קרב.. והוא כנראה עדיין חיי בסרט חזק מאוד.. במקום להנהיג את המדינה הוא מוביל אותה לתהום ללא תחתית, שמשם יהיה קשה לטפס חזרה..
בנוגע לגולדסטון.. מכמה דברים שאני מכיר משם, אני יודע שהם או מנופחים מידיי או שקריים.. אקח דוגמא את הבית ספר של אונרא בעזה.. שנאמר שצה"ל הרג שמה 40 אזרחים ו40 נפצעו.. דם של 80 נפגעים לא היה שמה.. מסתבר, מבירור שנעשה ועובדות בשטח, אפילו לא פצוע קל אחד.. אפילו לא הרוג אחד.. ואונרא הוציאה הודעה מתקנת שמדובר בבדיה ובהמצאה נוסח חמאס. אבל גולדסטון משומה רשם את הנתון של 40 פצועים וה40 הרוגים באותו המקום.. ואני שואל.. למה?? לא עשית עבודה מסודרת בעניין? את זה שמעתי בשיח של רופא לב בכיר בתל השומר שדיבר עם אחמד טיבי(הרשו לי לא לקרוא לו ח"כ).
ויש עוד כמה דוגמאות שהוכחו כשקריים. כמובן, לא כולם שקריים כמו שכתבתי מקודם. מנופח, מוגזם. אזרחים נהרגו בגלל מניפולציות של החמאס.
ג'נין ג'נין, כמובן שקר. אבל העולם מאמין לשקרים האלה. בעקבות כך, נוצר לחץ בינלאומי אדיר כנגד ישראל לסגת מ67. אז אפשר להבין את השקרים העלובים שלהם. בכדי להפעיל לחץ ושנאה כנגד ישראל בכדי שישברו ויסוגו מ67. זה מסריח. אבל הם חסרי כל..
בנוגע לגולדסטון.. מכמה דברים שאני מכיר משם, אני יודע שהם או מנופחים מידיי או שקריים.. אקח דוגמא את הבית ספר של אונרא בעזה.. שנאמר שצה"ל הרג שמה 40 אזרחים ו40 נפצעו.. דם של 80 נפגעים לא היה שמה.. מסתבר, מבירור שנעשה ועובדות בשטח, אפילו לא פצוע קל אחד.. אפילו לא הרוג אחד.. ואונרא הוציאה הודעה מתקנת שמדובר בבדיה ובהמצאה נוסח חמאס. אבל גולדסטון משומה רשם את הנתון של 40 פצועים וה40 הרוגים באותו המקום.. ואני שואל.. למה?? לא עשית עבודה מסודרת בעניין? את זה שמעתי בשיח של רופא לב בכיר בתל השומר שדיבר עם אחמד טיבי(הרשו לי לא לקרוא לו ח"כ).
ויש עוד כמה דוגמאות שהוכחו כשקריים. כמובן, לא כולם שקריים כמו שכתבתי מקודם. מנופח, מוגזם. אזרחים נהרגו בגלל מניפולציות של החמאס.
ג'נין ג'נין, כמובן שקר. אבל העולם מאמין לשקרים האלה. בעקבות כך, נוצר לחץ בינלאומי אדיר כנגד ישראל לסגת מ67. אז אפשר להבין את השקרים העלובים שלהם. בכדי להפעיל לחץ ושנאה כנגד ישראל בכדי שישברו ויסוגו מ67. זה מסריח. אבל הם חסרי כל..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Mars Volter כתב:גיא, קודם כל אני רוצה להעיר לך שאתה שום אוטוריטה בפורום הזה, וזוהי זכותי (שב-99.9% מהמקרים אני לא מממש) להגיב בכל צורה שהיא, כל עוד היא לא פוגענית בצורה קיצונית. אלה הם חוקי הפורום, ואני אנצל אותם עד תום.
מעבר לכך, מתן ענה את רוב הדברים שיש לי להגיד, ולכן לא אחזור עליהם. מה שבטוח, עצם העובדה שאתה קורא לו "באראכ חוסיין" מצחינה מגזענות, וגזענות היא גזענות היא גזענות. לפעמים היא נגמרת במילים, לפעמים במשרפות. אבל היא גזענות.
אתה מנציח פה את הטענה שישראל היא מדינה שהפיתוח הטכנולוגי שלה עומד ביחס הפוך לפיתוח האינטלקטואלי. למה אתה לא מוכן להחזיר את הר הבית? כי זה מקום קדוש? זה מה שמפריד בין דעותייך (שהן ברובן הגיוניות) לבין הסכם שלום? איך אפשר להניח יסודות למשא ומתן כשכל צד נאחז בטענות שאי אפשר להוכיח אותן? איך אפשר להגיע להסכם שהפלסטינים חושבים שמוחמד הפליץ על כל שעל באל-קודס או על הכרזת מקומות בשטח A (!!) כמקומות קדושים למדינת ישראל. זה ויכוחים של עולם שלישי, ועד שהקייס הדתי לא ייעלם מהסכסוך, הסכסוך לא ייפתר.
אם יצא לך פעם לדסקס עם מישהו מהעולם הנאור, ולא איזה יהודי גלותי שמאונן על ירושלים פעם בקיץ ונשאר בקונדו הנוח שלו בדרום קליפורניה, אתה צריך לדעת שהראייה שלהם לסכסוך הזה היא מאוד פשוטה - אתם כובשים, הם נכבשים. אתם חזקים, הם חלשים. והעולם יהיה לעולם עם החלשים, זהו טבעו, והסכסוך המציק שלנו לא ישנה את זה. הנתונים היבשים שלך לא מעניינים. אתה צריך להחזיר את מה שלקחת, כי ע"פ העולם, לא ע"פ ספר, הוא לא שלך.
ואם אתה כבר קורא ynet, אולי כדאי שתקרא בידיעות של סוף השבוע את הראיון עם תום פרידמן, העיתונאי המוערך בעולם. ייתן לך מושג מה האמריקאים חושבים, ואולי תפסיק לזלזל בנשיא שהצליח לעשות מה שרוזוולט לא הצליח.
מתן - ההתייחסות שלך להישגים של אובמה ברפורמת הבריאות לא מתאימים לך. זה נשמע כאילו אתה אומר שאם אובמה לא ייעשה לי טוב, אז לא משנה מה הוא יעשה. אתה כרגע ממש לא בראש מעייניו של אובמה. ואתה (וכל מדינת ישראל) צריכים להתמודד עם זה.
יפה אמרת

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
US and Russia announce deal to cut nuclear weapons
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8589385.stm
יופי עכשיו במקום 99% מהעולם שיכול להימחק במלחמה פוטנציאלית, עכשיו רק 80% מהעולם בסכנה...
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8589385.stm
יופי עכשיו במקום 99% מהעולם שיכול להימחק במלחמה פוטנציאלית, עכשיו רק 80% מהעולם בסכנה...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Rysher
- דרימיסט שרוף
+1
אני לא יודע אם עצוב זה מצחיק או מצחיק כמה זה עצוב
אני לא יודע אם עצוב זה מצחיק או מצחיק כמה זה עצוב
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3868608,00.html
רק שלא תהיה הסלמה באיזור..
יהיה זכרם ברוך של חיילי צה"ל.
רק שלא תהיה הסלמה באיזור..
יהיה זכרם ברוך של חיילי צה"ל.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
לא נראה לי שתהיה.
ישראל שקועה עמוק מידי במשבר עם ארה"ב ולא תרצה ליצור "חזית שניה" עם חמאס, ונראה לי שחמאס מעדיף את זה ככה.
יהי זכרם ברוך
ישראל שקועה עמוק מידי במשבר עם ארה"ב ולא תרצה ליצור "חזית שניה" עם חמאס, ונראה לי שחמאס מעדיף את זה ככה.
יהי זכרם ברוך
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יהי זכרם ברוך.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אח שלי מכיר את אחד מהם.
הוא מכיר גם את אמא שלו, שאיבדה עוד בן ב-98'.
מסכנה!
יהי זכרם ברוך.
הוא מכיר גם את אמא שלו, שאיבדה עוד בן ב-98'.
מסכנה!
יהי זכרם ברוך.

-
- בריל!
אין כבר מילים להסביר כמה עצוב על כל חייל שנהרג בגלל הסכסוך הזה ברצועת עזה- מקום ארור ומקולל!yyzboy1928 כתב:מסכים עם הרבה ממה שמתן אמר.. ביבי מביא את המדינה שלו לבידוד עולמי קרב.. והוא כנראה עדיין חיי בסרט חזק מאוד.. במקום להנהיג את המדינה הוא מוביל אותה לתהום ללא תחתית, שמשם יהיה קשה לטפס חזרה..
ג'יימי- אל תפול על דוגמא אחת ועל זה תבסס את כל הטענות שלך על דוח של מאות עמודים, במיוחד שהביסוס שלך זה שיחה בין רופא לח"כ ערבי ולא על הוכחות אמיתיות.
גולדסטון טען וממשיך לטעון שהדו"ח שלו מבוסס על דיווחים של ארגונים שונים ובנוסף בדיקה בשטח של האירועים על ידי הועדה. הוא מודה שהוא היה חייב להסתמך על דברי הפלסטינים במקרים רבים מכיוון שישראל סירבה להעביר מידע או להתיייחס לאותם אירועים- הוא עצמו אומר את זה בדו"ח, רק מי שלא רוצה לקרוא לא קורא את ההסתייגות הזאת שלו עצמו.
בקשר לרפורמה של אובמה- לצערי (ובאמת לצערי) אני לא שותף לחגיגות הניצחון הגדול של ה"סוציאליסטים" להישג של אובמה. ההישג שלו הוא יותר תודעתי מאשר מעשי. הרי הוא לא השיג באמת מהפך בחוק הבריאות, הוא לא הולך ליצור מערכת רווחה ובריאות כפי שהיא אצלנו או במדינות רבות בעולם המערבי. הוא עשה צעד אחד, קטן, כדי למנוע מחברות הביטוח החמדניות לעשוק את הציבור האמריקאי- אחלה, כל הכבוד לו.
יש עוד הרבה ללכת עד שיבוא השינוי ההיסטורי האמיתי במדיניות הרווחה של ארה"ב.
ובקשר לראש מעיניו של אובמה- אני איתך לגמרי כאן. הוא צריך להתרכז בלשקם את המדינה שלו, ולכן הזובור שהוא עשה לביבי וההתעקשות שלו לקבל תשובות אמיתיות והחלטות אמיתיות, זה ההישג האמיתי השבוע למרות כל הספינים שמציגים את אובמה כשטן המוסלמי התורן. אובמה רוצה לסיים את הסכסוך שגובה גם מהחברה האמריקאית מחירים כבדים.
אובמה מדבר באותה שפה לכולם- אבל עם הפלסטינים הוא היה צריך לשקם אמון שאבד בזמן ממשלת בוש, ולכן הוא התחיל במעין ליטוף לצד הערבי ונזיפה קלה בישראל.
כשמחזירים צדדים למשא ומתן כל כך קריטי צריך ללכת לאט ובזהירות אבל בנחישות ובלי לעגל פינות- לכן הצעד הראשון של אובמה זה ללכת לצד החזק (הישראלי למי שלא הבין) ולקבל את העמדות המוחלטות שלו- לא שקרים ותרמיות וקריצות ואחד בפה אחד בשטח כמו שביבי אוהב. אחרי זה הוא יגיע לפלסטינים ולמדינות ערב ויעמיד בפניהם אולטימטום דומה- משא ומתן בלי פרובוקציות, בלי שקרים ותרמיות, עם רצון ונחישות לסיים את הברוך הזה. ברגע שמדינת ישראל תציג עמדה אמיתית, שמוכנה לויתורים גדולים, כפי שהיא הייתה מוכנה תמיד, אז אני מאמין שנראה את אובמה הולך אל הצד הפלסטיני ותוקף גם אותו לשבת ולחתום ולסיים את הסכסוך הזה בהסכם!
לכן אני לא אוהב את ההתנפלות על אובמה, כי זה ספינים של תומכי ביבי והימין הקיצוני שרואים את חזון ארץ ישראל השלמה נעלם בגלל שסוף כל סוף יש נשיא אמריקאי עם רצון ועם ביצים לשנות, גם במחיר של סטירת לחי לישראל כדי להעיר אותנו קצת.
הלוואי וזה יקרה, אני עדיין אופטימי. מבחינתי כל מה שיקצר לממשלה הגזענית הזאת את החיים ויעניק לרוב העם בישראל את החזון שהוא מאמין בו (זה של שתי המדינות) הרי זה מבורך!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ואימרו אמן!ובקשר לראש מעיניו של אובמה- אני איתך לגמרי כאן. הוא צריך להתרכז בלשקם את המדינה שלו, ולכן הזובור שהוא עשה לביבי וההתעקשות שלו לקבל תשובות אמיתיות והחלטות אמיתיות, זה ההישג האמיתי השבוע למרות כל הספינים שמציגים את אובמה כשטן המוסלמי התורן. אובמה רוצה לסיים את הסכסוך שגובה גם מהחברה האמריקאית מחירים כבדים.
אובמה מדבר באותה שפה לכולם- אבל עם הפלסטינים הוא היה צריך לשקם אמון שאבד בזמן ממשלת בוש, ולכן הוא התחיל במעין ליטוף לצד הערבי ונזיפה קלה בישראל.
כשמחזירים צדדים למשא ומתן כל כך קריטי צריך ללכת לאט ובזהירות אבל בנחישות ובלי לעגל פינות- לכן הצעד הראשון של אובמה זה ללכת לצד החזק (הישראלי למי שלא הבין) ולקבל את העמדות המוחלטות שלו- לא שקרים ותרמיות וקריצות ואחד בפה אחד בשטח כמו שביבי אוהב. אחרי זה הוא יגיע לפלסטינים ולמדינות ערב ויעמיד בפניהם אולטימטום דומה- משא ומתן בלי פרובוקציות, בלי שקרים ותרמיות, עם רצון ונחישות לסיים את הברוך הזה. ברגע שמדינת ישראל תציג עמדה אמיתית, שמוכנה לויתורים גדולים, כפי שהיא הייתה מוכנה תמיד, אז אני מאמין שנראה את אובמה הולך אל הצד הפלסטיני ותוקף גם אותו לשבת ולחתום ולסיים את הסכסוך הזה בהסכם!
לכן אני לא אוהב את ההתנפלות על אובמה, כי זה ספינים של תומכי ביבי והימין הקיצוני שרואים את חזון ארץ ישראל השלמה נעלם בגלל שסוף כל סוף יש נשיא אמריקאי עם רצון ועם ביצים לשנות, גם במחיר של סטירת לחי לישראל כדי להעיר אותנו קצת.
הלוואי וזה יקרה, אני עדיין אופטימי. מבחינתי כל מה שיקצר לממשלה הגזענית הזאת את החיים ויעניק לרוב העם בישראל את החזון שהוא מאמין בו (זה של שתי המדינות) הרי זה מבורך!

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם הטיימס כתב על השפלתו של ביביטו נהנתניהו:
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/w ... 076431.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/w ... 076431.ece
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
+1DivineComedy כתב:Mars Volter כתב:גיא, קודם כל אני רוצה להעיר לך שאתה שום אוטוריטה בפורום הזה, וזוהי זכותי (שב-99.9% מהמקרים אני לא מממש) להגיב בכל צורה שהיא, כל עוד היא לא פוגענית בצורה קיצונית. אלה הם חוקי הפורום, ואני אנצל אותם עד תום.
מעבר לכך, מתן ענה את רוב הדברים שיש לי להגיד, ולכן לא אחזור עליהם. מה שבטוח, עצם העובדה שאתה קורא לו "באראכ חוסיין" מצחינה מגזענות, וגזענות היא גזענות היא גזענות. לפעמים היא נגמרת במילים, לפעמים במשרפות. אבל היא גזענות.
אתה מנציח פה את הטענה שישראל היא מדינה שהפיתוח הטכנולוגי שלה עומד ביחס הפוך לפיתוח האינטלקטואלי. למה אתה לא מוכן להחזיר את הר הבית? כי זה מקום קדוש? זה מה שמפריד בין דעותייך (שהן ברובן הגיוניות) לבין הסכם שלום? איך אפשר להניח יסודות למשא ומתן כשכל צד נאחז בטענות שאי אפשר להוכיח אותן? איך אפשר להגיע להסכם שהפלסטינים חושבים שמוחמד הפליץ על כל שעל באל-קודס או על הכרזת מקומות בשטח A (!!) כמקומות קדושים למדינת ישראל. זה ויכוחים של עולם שלישי, ועד שהקייס הדתי לא ייעלם מהסכסוך, הסכסוך לא ייפתר.
אם יצא לך פעם לדסקס עם מישהו מהעולם הנאור, ולא איזה יהודי גלותי שמאונן על ירושלים פעם בקיץ ונשאר בקונדו הנוח שלו בדרום קליפורניה, אתה צריך לדעת שהראייה שלהם לסכסוך הזה היא מאוד פשוטה - אתם כובשים, הם נכבשים. אתם חזקים, הם חלשים. והעולם יהיה לעולם עם החלשים, זהו טבעו, והסכסוך המציק שלנו לא ישנה את זה. הנתונים היבשים שלך לא מעניינים. אתה צריך להחזיר את מה שלקחת, כי ע"פ העולם, לא ע"פ ספר, הוא לא שלך.
ואם אתה כבר קורא ynet, אולי כדאי שתקרא בידיעות של סוף השבוע את הראיון עם תום פרידמן, העיתונאי המוערך בעולם. ייתן לך מושג מה האמריקאים חושבים, ואולי תפסיק לזלזל בנשיא שהצליח לעשות מה שרוזוולט לא הצליח.
מתן - ההתייחסות שלך להישגים של אובמה ברפורמת הבריאות לא מתאימים לך. זה נשמע כאילו אתה אומר שאם אובמה לא ייעשה לי טוב, אז לא משנה מה הוא יעשה. אתה כרגע ממש לא בראש מעייניו של אובמה. ואתה (וכל מדינת ישראל) צריכים להתמודד עם זה.
יפה אמרת
העלית נקודות מאוד נכונות וכמו שאמרת לגבי הראיון עם תום פרידמן למי שלא קרא- אני גם מאוד ממליצה לקרוא
Love is the Dance of Eternity
-
- דרימיסט מתקדם
קושיה לפסח (וסליחה אם היא קצת דמגוגית) -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3868856,00.html
אחרי שקראתי את זה, העצבות שבי גרמה לי לתהות -
למה אפשר לראות כל כך הרבה פעמים מקרים טראגיים כאלה של חיילים דתיים/ימנים/מתנחלים שהלכו עם האמת הפנימית שלהם עד הסוף והצליחו להכיל שני דברים שלכאורה סותרים -גם שירות צבאי משמעותי, מלא באומץ, גבורה, וערכיות, אבל בצבא שבבוא היום יגיע אליהם הביתה לפנות אותם מהבית הלא חוקי (לכאורה) שלהם.
לעומת זאת, והנה הדמגוגיה (סליחה), מעולם לא שמעתי על איזה שמאלן קיצוני, שלמרות שהפגין נגד הצבא חסר הערכים הכובש שלו, התגייס והלך עם החובה להתגייס עד הסוף ועשה שירות משמעותי בצבא ברמות של משהו ששווה סיפור כזה בתקשורת, משהו כזה עם סוף אכזרי ולא פשוט בדיוק כמו של הגיבורים שנהרגו אתמול בעזה.
נקודה למחשבה? אולי לא, אבל בהחלט תהייה שמקננת אצלי בראש. ושוב, סליחה אם אני קיצוני עם הדוגמאות שלי, ברור לי שזה לא כזה שחור לבן כמו שציירתי.
למה אפשר לראות כל כך הרבה פעמים מקרים טראגיים כאלה של חיילים דתיים/ימנים/מתנחלים שהלכו עם האמת הפנימית שלהם עד הסוף והצליחו להכיל שני דברים שלכאורה סותרים -גם שירות צבאי משמעותי, מלא באומץ, גבורה, וערכיות, אבל בצבא שבבוא היום יגיע אליהם הביתה לפנות אותם מהבית הלא חוקי (לכאורה) שלהם.
לעומת זאת, והנה הדמגוגיה (סליחה), מעולם לא שמעתי על איזה שמאלן קיצוני, שלמרות שהפגין נגד הצבא חסר הערכים הכובש שלו, התגייס והלך עם החובה להתגייס עד הסוף ועשה שירות משמעותי בצבא ברמות של משהו ששווה סיפור כזה בתקשורת, משהו כזה עם סוף אכזרי ולא פשוט בדיוק כמו של הגיבורים שנהרגו אתמול בעזה.
נקודה למחשבה? אולי לא, אבל בהחלט תהייה שמקננת אצלי בראש. ושוב, סליחה אם אני קיצוני עם הדוגמאות שלי, ברור לי שזה לא כזה שחור לבן כמו שציירתי.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אז שהמתנחלים לא יתגייסו. נשבר הזין לשמוע על כמה הם נקרעים.
תודה אבל לא תודה.
תודה אבל לא תודה.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
בית המשפט העליון אומר "כן" לאנונימיות באינטרנט. החלטה יפה.
http://2jk.org/praxis/?p=2636
http://2jk.org/praxis/?p=2636
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהחלט החלטה יפה.
-
- בריל!
ראובן- אתה אומר דברים כאלה? בלי בושה? מצטער אבל אין מילה ממה שאמרת שאני מזדהה איתה, אפילו לא אחת!pugi כתב:קושיה לפסח (וסליחה אם היא קצת דמגוגית) -
אם תרצה אני אוכל לעשות את אותה דמוגוגיה לצד השני- הרי אותם קיצונים ימנים שמתגייסים והולכים ליחידות מובחרות, והולכים להיות קצינים בכירים, עושים את זה כדי להשפיע פוליטית על הצבא, כדי לצבור כח צבאי כדי "לרסן" את הערבים בארץ ישראל. ועופרת יצוקה זו הדגמה הכי טובה למוסריות הנמוכה של מקבלי ההחלטות בצה"ל שרובם ימנים קיצונים שגרים בצורה לא חוקית בכל מיני גבעות הזויות! מתאים לך?
איזה מזבחים אתם בונים לעצמכם שם בימין? הקדושה של המתים שלכם עולה לי על העצבים! אני שמאלן קיצוני בעיניים שלך, שירתתי חצי שירות בשריון כתותחן וכנהג טנק, אחר כך יצאתי לקצונה בתיאום וקישור ושירתתי ברצועת עזה, ואני עושה מילואים- סבבה, זה מניח את דעתך? עכשיו אתה מכיר אחד, ואתה מרוצה?
שיהיה לך חג שמח, ובבקשה אל תתלהם בלי לחשוב- זו הייתה תגובה מכוערת שהיא חלק מהותי מהשבר העצום שיש בעם הזה- כל מי שאינו בדעתכם הוא בוגד, משתמט, גייס חמישי! תתעורר, המדינה הזאת לא שייכת לכם ואתם לא תקבעו את גורלה לצערכם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- בריל!
משטרת ישראל ביתנו שוב עוצרת מעצרים פוליטים- הפעם מפגין יהודי משייח ג'ראח שהעיז להתעמת עם המשטרה על זכותו להפגין.
שוטרים הגיעו אליו הבייתה בערב שישי, הוציאו אותו מארוחת שישי עם משפחתו ולקחו אותו למעצר! הוא שוחרר באותו יום כי עורכת בדין לאה צמל איימה להקפיץ שופט בערב שבת. במוצאי שבת הוא כבר שוחרר לגמרי עם עוד נזיפה במשטרת ישראל ביתנו הפשיסטית!
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/087/ ... r_maavaron
בושה וחרפה של ממשלה, כל מי שתומך בה חייב להבין באיזה ממשל חשוך הוא תומך....
אנחנו נמשיך להיאבק עד שנגרש את החושך הזה מהמדינה, אני מקווה שאנשים רבים ימשיכו להצטרף למאבק הזה!
שוטרים הגיעו אליו הבייתה בערב שישי, הוציאו אותו מארוחת שישי עם משפחתו ולקחו אותו למעצר! הוא שוחרר באותו יום כי עורכת בדין לאה צמל איימה להקפיץ שופט בערב שבת. במוצאי שבת הוא כבר שוחרר לגמרי עם עוד נזיפה במשטרת ישראל ביתנו הפשיסטית!
בושה וחרפה של ממשלה, כל מי שתומך בה חייב להבין באיזה ממשל חשוך הוא תומך....

אנחנו נמשיך להיאבק עד שנגרש את החושך הזה מהמדינה, אני מקווה שאנשים רבים ימשיכו להצטרף למאבק הזה!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
רק דיברתי על פנאטיות דתית, וכבר פייגלין בה וקידש את דעתי.
אשכרה כמו ברליג'יולוס, הדת היא זו המזהירה מארמגדון ומלחמת גוג ומגוג, והיא הסיבה המרכזית שעלולה לגרום למצב הזה.
רק דיברתי על פנאטיות דתית, וכבר פייגלין בה וקידש את דעתי.
אשכרה כמו ברליג'יולוס, הדת היא זו המזהירה מארמגדון ומלחמת גוג ומגוג, והיא הסיבה המרכזית שעלולה לגרום למצב הזה.

-
- בריל!
פייגלין נכנס לליכוד כסוס טרויאני של הימין הקיצוני, והוא מצליח בענק. בדיוק כמו ליברמן בזמנו שהתחיל כמאפיונר גדול במרכז הליכוד והגיע לצערנו הרב למשרד החוץ.
פייגלין אפילו יותר בעייתי כי הוא מביא אג'נדה דתית גאולית לליכוד. הבעייה היא לא פייגלין אלא מרכז הליכוד העלוב שמקדם אנשים כאלה.
פייגלין אפילו יותר בעייתי כי הוא מביא אג'נדה דתית גאולית לליכוד. הבעייה היא לא פייגלין אלא מרכז הליכוד העלוב שמקדם אנשים כאלה.