כל פעם שאני שומעת את השיר הזה (ואני דואגת לפחות פעם אחת כל פעם שאני ברכב גם אם נסיעה של 10 דקות) אני נזכרת בהופעה.
ואומרת לכל מי שיקשיב לי שזה אחד השירים שהם ניגנו כאן

מדעי הקוגניציה לא משפרים לך את היכולות ?Ne_Plus_Ultra כתב:נו, אני איטי.
והבית השני לא מדהים מבחינה ווקאלית ועוצמה מוזיקלית בכלל? XD האמת, שיהיה להם בכיף, כל עוד יש לי איזשהי "השערה" איך זה היה נשמע בזכותIAW 2008, אבל זה עדיין די מציק לי אישית בתור מעריץ שאוהב מאוד את ג'יימס...נו שיהיה.yakim כתב:אני דווקא חושב שזה לא כזה נורא שהם מורידים את הבית השני-הם עוברים לאקשן יותר מהר![]()
בכל מקרה ,ההקפצה של האשכול הזה ,הזכירה לי את הפעם הראשונה ששמעתי את TTT , הייתי בשוק מהיוניסון הראשון ומהסולו הסופי.
אחחח..היו ימים
אני לא ממש יודע...א', לפי מה שהבנתי הוא כתב את הבית הזה והוא כתב אותו בהשפעת מוזיקת ראפ או משהו כזה, ככה שכנראה אותו סיפור עם ANTR, "הוא חשב שג'יימס עושה את זה רך מדי" או כל סיבה דומה. ב', את זה הבנתי בזכות תגובה בYT, זה מגניב שזמר אחד שר ואז ג'יימס נכנס בשורה I think it's time for a change!Smit_The_Sheaperd כתב:זה משהו שאני מנסה להבין כבר זמן מה אולי אתם יודעים
למה מייק פורטנוי שר את הבית הראשון בtake the time ??
טוב, גם אם כתבת על הבית השני וגם אם על הבית הראשון, כתבתי את הדעה שלי על שניהם~Greenburger כתב:זה באמת משנה?
זה היה נחמד, וזהו.
ידעתי שאני לא מדמיין! כשראיתי את זה מקודם, בערך בדקה 7 אם אני לא טועה פתאום אני כזה "היי, זה לא קטע של ראש...?" (יותר ספציפי, חשבתי על Limelight, זה באמת זה?).טל רודס כתב:הביצוע, שכחתי לציין, כולל אלתורים על 2 קטעים של RUSH.
מבט באשכול הסטליסטים יגלה לך כי מדובר בקטע XanaduAlucarDT כתב:לא יודע לגבי הקטע הראשון של ראש..אבל השני היה anthem