אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
זה דיון אבל הכל מתרכז כמו שאתה רואה על העובדה שהכרזת שזה "נלוז" לא להיות בעל אותם האידיאלים כמוך. כן דיון זה לא מדע טילים אין נוסחה לאיך להגיד דברים בצורה מכובדת ובטח שלא לשים רשימה של מה כן להגיד ומה לא, זו לא המטרה ואף אחד כאן לא מעודד את זה, כל אחד כאן מדי פעם יוצא על משהו באמוק זה בסדר אבל הקטע של הנלוז שאני לא חושב שכיוונת נגדי או נגד מישהו אחר זה היה די גרוע עדיין, פשוט לפני שאתה סוגר הודעה קח צעד אחורה ותריץ אותה שוב. הכוונה שלי הייתה להסביר בצורה לא מתפשרת שהכרזה שמשהו הוא נלוז הוא מחוייב לזה שהוא לא לכבודך ושאין ימינה או שמאלה בקטע הזה, הפיסקה ההיא בהודעה שלך הייתה מהולה בהמון חוסר כבוד לדעה והרגשה שכמו שהבנת מגיעה ממקום מאוד לא קל, מחוסר אושר מאוד גדול וייאוש כלפי המקום שגדלת בו ולפעמים אפילו הרגשה של בגידה. לא טוען שאף אחד כאן מחזיק אותה ד"א, ככה אני מרגיש ואני כן חושב שיש לפחות במדינה הזאת עוד הרבה אנשים ששותפים לה ולא סתם כי חרא להם.
אני לא מאשים את מדינת ישראל בעובדה שחטפתי כמות חולנית של מכות בתור ילד, אני יודע בדיוק את מי להאשים בקטע הזה אבל אני עשיתי החלטה להתגבר ולהמשיך הלאה ולהעביר הלאה את הידיעה שאלימות רק מביאה אלימות. אני כן מאשים את מדינת ישראל כאשר מדינת ישראל היא כל גופי השלטון והדת וחלק לא מבוטל מהאזרחים שלה בעידוד בוטה של גזענות ופשוט יצירת תחושה מגעילה וחוסר רצון לחיות כאן, הרגשה של משא כבד על הגב שכבר אי אפשר להחזיק אותו. אם אתה מרגיש שזה בידיים שלך רוץ עם זה, תילחם תהיה פוליטיקאי תפיל את ביבי, ליברמן והרב עובדיה שמנהלים את המדינה המושחתת הזאת ותחזיר את השפיות אל תגיד לי שאני נלוז. סליחה שאני מכניס את הפוליטיקה לזה אבל היום עברתי ליד האנדרטה של רבין וכל מה שראיתי זה כמה שכחנו וכמה איבדנו שליטה ואני חושב שצריכים כאן מהפכה כי הסטטוס קוו לא עובד, החלוקה לא עובדת ובאופן כללי ואמרתי את זה כבר לפני שחזרת ואני לא הראשון ת'כלס שאמר את זה, מדינת ישראל במתכונת הנוכחית שלה נכשלה כשלון חרוץ שכל אדם במדינה ובעולם הזה בכלל שפותח את העיניים יכול לראות בבירור.
למדינה הזאת יש אויבים זה ברור, אני לא סומך על התקשורת בגרוש כי אני רואה את כל הכותרות כל בוקר ואפשר לראות מי עומד איפה וכמה הכל מגוחך, אי אפשר לבטל את האנשים עם הזין הקטן שרוצים לשים סוף למדינה הזאת לא משנה מה האמצעי אבל ת'כלס תסתכל עליהם, הם רואים את חוסר הכיוון והם אומנם לוקחים את זה למקום לא אנושי אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהאויבים שלך חכמים ואנחנו רק מקלים להם על החיים. קשה שלא לראות.
אני פשוט אגיד את מה שאני חושב שצריך להיעשות כי אין לי מה להפסיד, זה מסוכן ורחוק מלהיות מדע מדויק אני מודע לזה אבל לדעתי פשוט הגיע הזמן שכמו ביוגוסלביה יסתערו כאן על בית המחוקקים ויתחילו מחדש כי הדמוקרטיה כאן היא כבר בולשיט, איבדנו אותה בגדול. בחירות מחדש תחת השגחה של האו"ם בקלפיות ועל הספירה כאילו שאנחנו עיראק כי ת'כלס רק חסרים כאן פיגועים ביום הבחירות בשביל זה והליכה בלי תנאים מוקדמים לשיחות שלום עם כל מי שירצה כשהעם יחליט במשאל אחרי שכולם יקבלו בצורה הכי ברורה את כל המידע לגבי הסיכום ותהיה להם האפשרות לבחור בצורה מודעת ומאוזנת. כל הקטע הזה שביבי מנסה למכור ד"א שהכלכלה היציבה כרגע תחזיק את המדינה זה פאקינג בולשיט. הגיע הזמן להשתמש בתעוזה היהודית הזאת שהעם הזה כל כך ידוע בו למשהו חוץ מלנצח אויבים עם כדורים ושיריון.
אבל בוא נהיה כנים לא יהיה שינוי אלא רק נלך לאבדון ואני די אוהב את החיים שלי היום, יש לי שאיפות, שברתי את כל הציפיות המוקדמות שלי והתאפסתי על החיים ואני אשכרה מאורס לבחורה מדהימה. לחיים יש משמעות בשבילי ובגלל זה אני רוצה לקום וללכת, כדי שאני אוכל לתת לי ולאישה שלי את החיים שמגיע לנו, שהמדינה הזאת פשוט לא תעז לתת. דרך איפה שאני עומד חופש הבחירה זה לא אופציה במדינת ישראל ועל זה היא תיפול.
השם הוא מתן ד"א וכן אני מניח שאנחנו אוהבים רוק מתקדם...
אני לא מאשים את מדינת ישראל בעובדה שחטפתי כמות חולנית של מכות בתור ילד, אני יודע בדיוק את מי להאשים בקטע הזה אבל אני עשיתי החלטה להתגבר ולהמשיך הלאה ולהעביר הלאה את הידיעה שאלימות רק מביאה אלימות. אני כן מאשים את מדינת ישראל כאשר מדינת ישראל היא כל גופי השלטון והדת וחלק לא מבוטל מהאזרחים שלה בעידוד בוטה של גזענות ופשוט יצירת תחושה מגעילה וחוסר רצון לחיות כאן, הרגשה של משא כבד על הגב שכבר אי אפשר להחזיק אותו. אם אתה מרגיש שזה בידיים שלך רוץ עם זה, תילחם תהיה פוליטיקאי תפיל את ביבי, ליברמן והרב עובדיה שמנהלים את המדינה המושחתת הזאת ותחזיר את השפיות אל תגיד לי שאני נלוז. סליחה שאני מכניס את הפוליטיקה לזה אבל היום עברתי ליד האנדרטה של רבין וכל מה שראיתי זה כמה שכחנו וכמה איבדנו שליטה ואני חושב שצריכים כאן מהפכה כי הסטטוס קוו לא עובד, החלוקה לא עובדת ובאופן כללי ואמרתי את זה כבר לפני שחזרת ואני לא הראשון ת'כלס שאמר את זה, מדינת ישראל במתכונת הנוכחית שלה נכשלה כשלון חרוץ שכל אדם במדינה ובעולם הזה בכלל שפותח את העיניים יכול לראות בבירור.
למדינה הזאת יש אויבים זה ברור, אני לא סומך על התקשורת בגרוש כי אני רואה את כל הכותרות כל בוקר ואפשר לראות מי עומד איפה וכמה הכל מגוחך, אי אפשר לבטל את האנשים עם הזין הקטן שרוצים לשים סוף למדינה הזאת לא משנה מה האמצעי אבל ת'כלס תסתכל עליהם, הם רואים את חוסר הכיוון והם אומנם לוקחים את זה למקום לא אנושי אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהאויבים שלך חכמים ואנחנו רק מקלים להם על החיים. קשה שלא לראות.
אני פשוט אגיד את מה שאני חושב שצריך להיעשות כי אין לי מה להפסיד, זה מסוכן ורחוק מלהיות מדע מדויק אני מודע לזה אבל לדעתי פשוט הגיע הזמן שכמו ביוגוסלביה יסתערו כאן על בית המחוקקים ויתחילו מחדש כי הדמוקרטיה כאן היא כבר בולשיט, איבדנו אותה בגדול. בחירות מחדש תחת השגחה של האו"ם בקלפיות ועל הספירה כאילו שאנחנו עיראק כי ת'כלס רק חסרים כאן פיגועים ביום הבחירות בשביל זה והליכה בלי תנאים מוקדמים לשיחות שלום עם כל מי שירצה כשהעם יחליט במשאל אחרי שכולם יקבלו בצורה הכי ברורה את כל המידע לגבי הסיכום ותהיה להם האפשרות לבחור בצורה מודעת ומאוזנת. כל הקטע הזה שביבי מנסה למכור ד"א שהכלכלה היציבה כרגע תחזיק את המדינה זה פאקינג בולשיט. הגיע הזמן להשתמש בתעוזה היהודית הזאת שהעם הזה כל כך ידוע בו למשהו חוץ מלנצח אויבים עם כדורים ושיריון.
אבל בוא נהיה כנים לא יהיה שינוי אלא רק נלך לאבדון ואני די אוהב את החיים שלי היום, יש לי שאיפות, שברתי את כל הציפיות המוקדמות שלי והתאפסתי על החיים ואני אשכרה מאורס לבחורה מדהימה. לחיים יש משמעות בשבילי ובגלל זה אני רוצה לקום וללכת, כדי שאני אוכל לתת לי ולאישה שלי את החיים שמגיע לנו, שהמדינה הזאת פשוט לא תעז לתת. דרך איפה שאני עומד חופש הבחירה זה לא אופציה במדינת ישראל ועל זה היא תיפול.
השם הוא מתן ד"א וכן אני מניח שאנחנו אוהבים רוק מתקדם...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Rysher
- דרימיסט שרוף
מתן!
אם היה לי כובע על הראש הייתי מסיר אותו בפניך. וגם אוכל אותו.
זה יישמע מאוד מצחיק (במיוחד לך ולדיוויין קומדי, שאם אני זוכר נכון קוראים לו ניר?) אבל...ווואייי איך השארת אותי בלי מילים.
בצורה חיובית עד כדי כך שאני לא זוכר מתי הגבתי בכזאת חוסר יכולת להגיב בפעם האחרונה.
שניה אני צריך סיגריה להירגע לפני שאני משיב על זה.
זו בהחלט אחת ההודעות הכי ראויות לתגובה שקראתי כאן בפורום אי פעם...
צפה לתגובה (שפויה) בקרוב
אם היה לי כובע על הראש הייתי מסיר אותו בפניך. וגם אוכל אותו.
זה יישמע מאוד מצחיק (במיוחד לך ולדיוויין קומדי, שאם אני זוכר נכון קוראים לו ניר?) אבל...ווואייי איך השארת אותי בלי מילים.
בצורה חיובית עד כדי כך שאני לא זוכר מתי הגבתי בכזאת חוסר יכולת להגיב בפעם האחרונה.
שניה אני צריך סיגריה להירגע לפני שאני משיב על זה.
זו בהחלט אחת ההודעות הכי ראויות לתגובה שקראתי כאן בפורום אי פעם...
צפה לתגובה (שפויה) בקרוב
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- בריל!
מרוב חולצות לא ראיתי את כל הדיונים כאן
אני אגיב שאצליח לצאת מזרם המשלוחים הבלתי סביר שנפל עלי (ומתן יכול להעיד על כך...)

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מה אתה דואג? שרון וטיגראן בשליטה.
רציני? זורקים כיסאות על נשים שבאו להתפלל כי איזה טמבל תלה שלט שאמר לעשות ככה? זה למה דת זו מחלה שתבעיר את העולם הזה עד הסוף.
http://news.walla.co.il/?w=//1653696
רציני? זורקים כיסאות על נשים שבאו להתפלל כי איזה טמבל תלה שלט שאמר לעשות ככה? זה למה דת זו מחלה שתבעיר את העולם הזה עד הסוף.
http://news.walla.co.il/?w=//1653696
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
תעשה טובה מתן, אל תביא את המקרה הזה כדוגמה. סתם שני מסובבים בשכל. אל תשגה באשליות כאילו הם פעלו לפי צו שאיזה רב.
על עצם הטענה אני לא חולק, רק הדוגמא דפוקה.
על עצם הטענה אני לא חולק, רק הדוגמא דפוקה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא תיארתי לעצמי שיש איזשהו רב מרכזי שנתן הוראה כזאת אבל הנקודה ברורה, אין בקרה או מעצורים בחלקים מסויימים מהקהילה החרדית וזה די פסיכי כי הם יחזרו לרחוב מהר מאוד עם נכונות להבעיר את המצב כי הם בטח יצאו מנקודת הנחה שעצרו אותם כי מתנכלים להם.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
טוב בגלל שעברנו נושא אני לא אקטע את הרצף.
מתן (סינטיינט, לא בריל)אני אגיב לך בהודעה פרטית..כשאני אצליח לקרוא את מה שכתבת ולא לקבל התקף לב מהתרגשות
מתן (סינטיינט, לא בריל)אני אגיב לך בהודעה פרטית..כשאני אצליח לקרוא את מה שכתבת ולא לקבל התקף לב מהתרגשות
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
משום מה קמתי מוקדם בבוקר, למרות שאני לא עובד היום. יצא לי לזפזפ לתוכנית הבוקר של קשת, שם עשו סקר ששאל (בעקבות פרשת קובי פרץ): "האם הייתם מעלימים מס, בהנחה שמובטח לכם שלא תתפסו?" והתשובות?
70% (!!) מהמצביעים אמרו שכן. רק 30% לא היו מעלימים. שוב קיבלתי תשובה למה אני כ"כ שונא לחיות פה. זה לא הממשלה, זה לא הקיפוח, זה לא התחושה שאין עתיד במדינה הזו. זה פשוט עמך ישראל.
70% (!!) מהמצביעים אמרו שכן. רק 30% לא היו מעלימים. שוב קיבלתי תשובה למה אני כ"כ שונא לחיות פה. זה לא הממשלה, זה לא הקיפוח, זה לא התחושה שאין עתיד במדינה הזו. זה פשוט עמך ישראל.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Greenburger
- דרימיסט-על
האיוולות, השטות, הגיחוך!
כן, כותרת קצת דרמטית, אבל זה באמת מכעיס... ואני יודע שאולי זה צריך להיות באשכול פוליטיקה אבל זה מעבר לכך ורציתי גם שכולם יראו.
אז מדובר בזה: http://e.walla.co.il/?w=/6/1652358
והנה התגובה, וכולם פה חותמים!!
מדינת עולם שלישי....
אז מדובר בזה: http://e.walla.co.il/?w=/6/1652358
והנה התגובה, וכולם פה חותמים!!
מדינת עולם שלישי....
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Rysher
- דרימיסט שרוף
Re: האיוולות, השטות, הגיחוך!
אווו סוף סוף אות חיים מהאדם שאחראי לקאמבק שלי 
אני לא חושב שזה מתאים לאשכול פוליטיקה כי זה לא נושא פוליטי אלא ציבורי, ככה שלפחות אני סולח לך על הספאם הטהור הזה
אני אישית מסכים עם הרעיון אבל לא אחתום כי אני לא חושב שזה יישנה משהו.
אני כמוך חושב שזה עוול ואיוולת
(ועל הדרך, שאלה הומוריסטית: אם זרקו אותי לכלא על הפרת התקנות החדשות האלה ואני אתחיל לצרוח בכלא בין 14:00 ל16:00...מה יעשו איתי אז? הרי אני כבר בכלא...ישחררו אותי הבייתה?
)
אבל אני חושב שזה עוד אחד מהחוקים האלה שהשוטרים ייקרעו מצחוק על עצמם בדרך לאכוף את החוק על אזרח סורר עד כדי כך שהם פשוט יעשו תאונה בדרך
(רק שלא יגרמו להגברת הקטל בכבישים)

אני לא חושב שזה מתאים לאשכול פוליטיקה כי זה לא נושא פוליטי אלא ציבורי, ככה שלפחות אני סולח לך על הספאם הטהור הזה

אני אישית מסכים עם הרעיון אבל לא אחתום כי אני לא חושב שזה יישנה משהו.
אני כמוך חושב שזה עוול ואיוולת
(ועל הדרך, שאלה הומוריסטית: אם זרקו אותי לכלא על הפרת התקנות החדשות האלה ואני אתחיל לצרוח בכלא בין 14:00 ל16:00...מה יעשו איתי אז? הרי אני כבר בכלא...ישחררו אותי הבייתה?

אבל אני חושב שזה עוד אחד מהחוקים האלה שהשוטרים ייקרעו מצחוק על עצמם בדרך לאכוף את החוק על אזרח סורר עד כדי כך שהם פשוט יעשו תאונה בדרך
(רק שלא יגרמו להגברת הקטל בכבישים)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מה אתם אומרים אם נפתח ספר של נוסטרדמוס או נעבור על איזה נבואה עתיקה מדרום אמריקה נמצא שם כמה מילים על ראש ממשלה אידיוט שנכנע ללחצים של חבורת דגנרטים קיצוניים ומביא עליו את הזעם של כל העולם ובסופו של דבר מביא איכשהו לסוף העולם?
- Greenburger
- דרימיסט-על
זה לא ספאם, זה פורום שמונצעס 
ואם אתה מסכים עם הרעיון, אז תחתום! מה זה הסיבה המפגרת שאתה לא חושב שזה ישנה משהו? מה זה מונע ממך לחתום? עולה לך כסף? מצריך אותך לקום ולצאת מהבית? באמת..
(אה כן, ונחמד לדעת שהצלחתי להשפיע עליך לחזור
)

ואם אתה מסכים עם הרעיון, אז תחתום! מה זה הסיבה המפגרת שאתה לא חושב שזה ישנה משהו? מה זה מונע ממך לחתום? עולה לך כסף? מצריך אותך לקום ולצאת מהבית? באמת..
(אה כן, ונחמד לדעת שהצלחתי להשפיע עליך לחזור

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Rysher
- דרימיסט שרוף
זה דרים ת'יאטר לא היית צריך להתאמץ כדי לשכנע אותי...שמת לב שלא התווכחתי 
יש הרבה דברים שאני חושב שהם נכונים אבל לא הולכים בדרך יעילה ואני לא נותן את הקול שלי אליהם...זה זילות ההצבעה.
תתאר לך שלכל דבר הייתה עצומה נגדו והייתי מצטרף להכל...זה זילות

יש הרבה דברים שאני חושב שהם נכונים אבל לא הולכים בדרך יעילה ואני לא נותן את הקול שלי אליהם...זה זילות ההצבעה.
תתאר לך שלכל דבר הייתה עצומה נגדו והייתי מצטרף להכל...זה זילות
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אין לנו אשכול פוליטיקה. יש לנו אשכול פוליטיקה ואקטואליה, והנושא הזה הוא אקטואלי מאוד והוזכר quite a bit. עכשיו ש"כולם ראו", הוא יועבר לאשכול המתאים בקרוב מאוד.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
זה לא עמך זה עיקרון ה"לא להיות פראייר", צורת המחשבה של הישראלי הממוצע זה אם מישהו עושה משהו , לא מוסרי. לא חוקי/ לא בסדר לפי אמת מידה כלשהי ולא חוטף על זה או נתפס הוא יצא גבר ואילו זה שלא עשה את זה , אמר את האמת/ לא העלים מס וכו', הוא פראייר ולהיות פרייאר זה בערך הרמה הכי נמוכה בהוויה הישראלית ובדיוק בגלל זה גם לעשות מילואים זה להיות פראייר וגם להתגייס לצבא זה להיות פראייר וככה נראית המדינה שלנו.Mars Volter כתב:משום מה קמתי מוקדם בבוקר, למרות שאני לא עובד היום. יצא לי לזפזפ לתוכנית הבוקר של קשת, שם עשו סקר ששאל (בעקבות פרשת קובי פרץ): "האם הייתם מעלימים מס, בהנחה שמובטח לכם שלא תתפסו?" והתשובות?
ואגב אני לא אומרת שכשאתה בסדר אין את אלו שמנצלים את זה בכל דרך אפשרית - זה הצד השני.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
הבעיה שהחוק הוא מאוד עמום ולא ברור אבל מדיון אחר שראיתי, הייתה טענה שאם אתה מנגן והשכן מתולנן אז כנראה שאתה באמת מפריע לו ומנגן חזק מדיי.
אז בעיקרון עד שלא מתלוננים אתה בסדר. כמישהי שהיה לה שכן שניגן על תופים , זה הפריע ואפילו מאוד גם כשהוא ניגן ב4 אחר הצהריים,והוא היה 2 קומות מתחתיי.
יום אחד הוא הפסיק, לא אני התלוננתי אבל אני מניחה שאם אני שמעתי אותו היו מספיק שכנים שיותר קרובים אליו שגם שמעו אותו.
האם באמת בבית חייבים לנגן בפול ווליום?
אז בעיקרון עד שלא מתלוננים אתה בסדר. כמישהי שהיה לה שכן שניגן על תופים , זה הפריע ואפילו מאוד גם כשהוא ניגן ב4 אחר הצהריים,והוא היה 2 קומות מתחתיי.
יום אחד הוא הפסיק, לא אני התלוננתי אבל אני מניחה שאם אני שמעתי אותו היו מספיק שכנים שיותר קרובים אליו שגם שמעו אותו.
האם באמת בבית חייבים לנגן בפול ווליום?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מה שמעניין אותי זה אם אנשים אחרים במדינה אחרת היו עונים אחרת לשאלה הזאת.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
כן - זה חוק דיי טיפשי וחסר טעם שנובע נטו מהחקיקה ההיפראקטיבית של מר ארדן ורצונו הבלתי נשלט להרוס כל דבר שהוא חושב שחורג מהנורמה באיזשהי צורה ומספק לאנשים מסוימים הנאה.
לא - החוק הזה לא כזה נורא... מעולם לא ניגנתי בבית בווליום היסטרי (למרות שבהתחשב בציוד שלי אני בהחלט מסוגל), אני תמיד שומר על ווליום מאוד נמוך באימונים שלי ובנגינה בבית ושומר את הווליום האמיתי לחזרות והופעות.
הבעיה העיקרית בחוק היא החוסר בנקיבת מספר דציבלים מסוים שיחשב כמפריע. לפי הניסוח הנוכחי גם אם השכן שלך באופן מעשי לא שומע כלום מהנגינה שלך, אם הוא יתלונן שזה מפריע לו, החוק לצידו.
בסה״כ זה לא מאוד יפריע לי אם החוק יעבור, גם במתכונתו הנוכחית, ולא ישנה את הרגלי הנגינה שלי בבית. באופן כללי אני לא ממש רואה למה שמישהו יצטרך לנגן בבית בווליום שיפריע לאנשים אחרים, למעט תופים, וסה״כ זו נראה דיי הגיוני שמתופף ידאג למיגון אקוסטי, אם לא בשביל השכנים אז לפחות בשביל משפחתו.
מה שכן חשוב להבין, זה מה תהיה השפעת החוק על חדרי חזרות, חנויות נגינה, מועדונים, הופעות, ובעצם כל מקום בילוי.
לא - החוק הזה לא כזה נורא... מעולם לא ניגנתי בבית בווליום היסטרי (למרות שבהתחשב בציוד שלי אני בהחלט מסוגל), אני תמיד שומר על ווליום מאוד נמוך באימונים שלי ובנגינה בבית ושומר את הווליום האמיתי לחזרות והופעות.
הבעיה העיקרית בחוק היא החוסר בנקיבת מספר דציבלים מסוים שיחשב כמפריע. לפי הניסוח הנוכחי גם אם השכן שלך באופן מעשי לא שומע כלום מהנגינה שלך, אם הוא יתלונן שזה מפריע לו, החוק לצידו.
בסה״כ זה לא מאוד יפריע לי אם החוק יעבור, גם במתכונתו הנוכחית, ולא ישנה את הרגלי הנגינה שלי בבית. באופן כללי אני לא ממש רואה למה שמישהו יצטרך לנגן בבית בווליום שיפריע לאנשים אחרים, למעט תופים, וסה״כ זו נראה דיי הגיוני שמתופף ידאג למיגון אקוסטי, אם לא בשביל השכנים אז לפחות בשביל משפחתו.
מה שכן חשוב להבין, זה מה תהיה השפעת החוק על חדרי חזרות, חנויות נגינה, מועדונים, הופעות, ובעצם כל מקום בילוי.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
מסכימה , גם הרגלי הנגינה שלי לא ישתנ בעקבות החוק אבל מספר דציבלים נראה לי גם כשמהו בסיסי שצריך לקבוע.
כי כמו שיש נגנים רעשניים אני מניחה שיש גם שכנים קרציות שרק עצם הידיעה שאתה כנראה מנגן נותנת להם את הלגיטימציה להתלונן למרות שהם כנראה לא שומעים כלום.
חוק שהבמתכונתו הנוכחית כנראה לי יעזור בשום דבר למה שנעשה נכון להיום. עדיף היה השקיע עוד חודש חקירה מצד ארדן על מנת לקבל חוות דעת לגבי גובה דציבלים מקסימלי הן באזורים בנויים וגם באזורי תעשייה שבהם יש מקומות בילוי.
כי כמו שיש נגנים רעשניים אני מניחה שיש גם שכנים קרציות שרק עצם הידיעה שאתה כנראה מנגן נותנת להם את הלגיטימציה להתלונן למרות שהם כנראה לא שומעים כלום.
חוק שהבמתכונתו הנוכחית כנראה לי יעזור בשום דבר למה שנעשה נכון להיום. עדיף היה השקיע עוד חודש חקירה מצד ארדן על מנת לקבל חוות דעת לגבי גובה דציבלים מקסימלי הן באזורים בנויים וגם באזורי תעשייה שבהם יש מקומות בילוי.
-
- דרימיסט-על
זה מאוד פשוט, יום אחד נמאס לארדן מהבחור שמנקה עלים אצלו בבוקר מתחת לדירה כל יום ומעיר אותו לפני השעון המעורר, אז הוא הוציא חקיקה כלל-ארצית, בשביל להיפטר מהנגע הספיציפי שלו. ככה, בלי לשקול את העניין באמת ואת הצד השני.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"