מה הקשר?? דיברתי על עונת הזכייה בגביע יול"ב.. כמדומני במשחק הגמר הוא קלע 7 נק'. וקטף מספר ריבאונדים מכובד.. בכלל, הייתה לו עונה יפה..spitfall כתב:עידו קוזי'קרו ? מתי פעם אחרונה הוא קלע סל מאזור הבקבוק?
אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
מכבי תל אביב היא מוקצה מחוץ לתל אביב, זה לא בגלל הישראלים ששיש בה או אין בה! זה בגלל שהיא הרסה בצורה שיטתית ופלילית את הליגה בארץ לטובתה האישית ורווחתם האישית של מי שניהל אותה.
תמיד אמרתי שברגע שדון שמעון והקוף שישב לו על הכתף, יעזבו את מכבי לא תהיה לי בעייה עם הקבוצה. אני לא מחפש שיחזירו אליפויות או שיורידו את מכבי ליגה על העבר שלה, רק שיפנו את הכסא של דון שמעון מכל תפקיד בכדורסל הישראלי, שילך הביתה הוא וכל החברים העסקנים שלו שמחרבים לנו את הכדורסל בארץ כבר 40 שנה!
מבחינתי מכבי יכולה לשחק עם 14 ישראלים, זה לא ישנה כלום. כל עוד היו"ר הפליליסט (ש"לא ידע על בנק פנאן" כי הוא כל כך תמים ומסכן ולא יודע כלום) נמצא שם, כל הכדורסל בארץ ימשיך לדשדש.
להזכירכם- דון שמעון יצא כנגד האקדמיה לכדורסל שהקימו במכון וינגייט, מכיוון שהוא לא מוכן שיפגעו בקבוצת הנוער של מכבי ששואבת כל שחקן מוכשר מכל מועדון אחר בארץ, זה האיש שדואג לכדורסל בארץ.
תמיד אמרתי שברגע שדון שמעון והקוף שישב לו על הכתף, יעזבו את מכבי לא תהיה לי בעייה עם הקבוצה. אני לא מחפש שיחזירו אליפויות או שיורידו את מכבי ליגה על העבר שלה, רק שיפנו את הכסא של דון שמעון מכל תפקיד בכדורסל הישראלי, שילך הביתה הוא וכל החברים העסקנים שלו שמחרבים לנו את הכדורסל בארץ כבר 40 שנה!
מבחינתי מכבי יכולה לשחק עם 14 ישראלים, זה לא ישנה כלום. כל עוד היו"ר הפליליסט (ש"לא ידע על בנק פנאן" כי הוא כל כך תמים ומסכן ולא יודע כלום) נמצא שם, כל הכדורסל בארץ ימשיך לדשדש.
להזכירכם- דון שמעון יצא כנגד האקדמיה לכדורסל שהקימו במכון וינגייט, מכיוון שהוא לא מוכן שיפגעו בקבוצת הנוער של מכבי ששואבת כל שחקן מוכשר מכל מועדון אחר בארץ, זה האיש שדואג לכדורסל בארץ.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
בנוגע לשמעון מזרחי העניין ברור לכולם שהוא הורס את הכדורסל הישראלי. והחרא בסוף צף.. כמו שהחרא שמוטי פאנן השאיר מאחוריו צף, גם החרא של מזרחי עוד מעט יצוף. לאט לאט. בסוף יבינו שהנבלה הזה הוא וירוס לכדורסל. אני כבר 10 שנים מבין את זה.
-
- דרימיסט מתקדם
תמשיכו לקנאות שאתם תמיד מספר 2 בכדורסל ולא הכי טובים זה רק מעלה לי חיוך יותר רחב על הפנים כל התגובות שלכם 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
זה מזכיר לי את התגובה של מפיקי מוסיקה מזרחית ברגע שיוצאים כנגד המוסיקה שלהם. קנאה. שאנשים מקנאים. ווואלה? אין בי שום קנאה למכבי תל אביב. פשוט קשה להיות עיוור להתנהלות שלהם. העלמת כשרונות כדורסל ישראלים, ההתנהלות של שמעון מזרחי ומוני פאנן בזמנו וכו'.
אין לאנשים משהו להגיד כנגד טענות עובדתיות, אז הם אומרים "הם סתם מקנאים".
ולהזכירך, הקשר הקרוב של כמה שופטים ישראלים למכבי תל אביב, נתן לכם את הפוש להיות ""הקבוצה מס' אחת"". כמו שהאליפות של 2006/2007 נלקחה באופן לא חוקי בכלל מהפועל ירושלים(סמי בח(כ)ר את האליפות למכבי תל אביב). וזה נחשב פעם לבכיינות מצד הפועל ירושלים. היום זה נחשב כעובדה לכל דבר בעקבות הפרסומים של בנק פאנן והקשר של כמה שופטים כולל סמי בכר. ותמיד ראו שסמי בכר היה בעדכם ושפט לטובתכם כל הזמן.
אין לאנשים משהו להגיד כנגד טענות עובדתיות, אז הם אומרים "הם סתם מקנאים".
ולהזכירך, הקשר הקרוב של כמה שופטים ישראלים למכבי תל אביב, נתן לכם את הפוש להיות ""הקבוצה מס' אחת"". כמו שהאליפות של 2006/2007 נלקחה באופן לא חוקי בכלל מהפועל ירושלים(סמי בח(כ)ר את האליפות למכבי תל אביב). וזה נחשב פעם לבכיינות מצד הפועל ירושלים. היום זה נחשב כעובדה לכל דבר בעקבות הפרסומים של בנק פאנן והקשר של כמה שופטים כולל סמי בכר. ותמיד ראו שסמי בכר היה בעדכם ושפט לטובתכם כל הזמן.
-
- בריל!
לשמחתך תדע שאני אכן מקנא מאוד במועדון שמכבי יצרה בכסף של כולנו. ולכן אנחנו ממשיכים להיאבק ולתת כל שנה (כמעט) מאבק אמיתי ונחוש, גם אם השחקנים שרוכשים לא מספקים את הסחורה כל שנה. אין עוד קבוצה ישראלית שלקחה גביע יול"ב, משני ככל שהוא יהיה, או אפילו הגיעה לגמר של כזה. הפועל תל אביב הגדולה נפלה אחרי שנים של רדיפה.spitfall כתב:תמשיכו לקנאות שאתם תמיד מספר 2 בכדורסל ולא הכי טובים זה רק מעלה לי חיוך יותר רחב על הפנים כל התגובות שלכם
להיות מספר 2 בתחרות מכורה זה כבוד גדול, והיום כשדברים מתחילים לצאת החוצה קצת, אני מעריך יותר את דני קליין, עם כל הטעויות שהוא עשה בדרך. אני מקווה עבורו שהארנה תבנה, שרענן כץ או ספונסר טוב אחר יגיע ויתן כסף ויצביות- זה שלב ראשון לעבור ממספר 2 למספר 1.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ג'יימי, אין שום קשר, אפילו אם הוא נסיבתי, למשחק אליפות של מכבי ב-07. ההאשמות נגד סמי בכר לא קשורות בכלל לכדורסל הישראלי, אלא האירופי. הן האשמות שצריכות לגרום לו להפסיק לשפוט, אבל לא רק שאין הוכחה להטיית משחקים, אין אפילו זיק של רמז או האשמה לדברים שאתה מביא כאן. ואני חושב שזה פשוט זלזול להגיד "מכבי לקחו את האליפות בגלל השופטים". גם בעונות החלשות שלה מכבי העמידה את הסגל הטוב ביותר בארץ, וגם לפני שמעון הוא היה כזה. האימפריה שנקראת מכבי תל אביב כדורסל נבנתה (למרות שזו רק קונספירציה נכון לכתיבת שורות אלה) על יותר מקניית שופטים. נכון, מכבי הרסה את התחרותיות (קבוצה שהוציאה מקרבה את מיקי, מוטי, רלף, קטש, כספי, ג'מצ'י ועוד לא יכולה מבחינתי להרוס את כל הכדורסל).
אני גורס שאנשים שהשקיעו בכדורסל (מנבר, גוסינסקי, ג'ף רוזן) לא עזבו אותו כי הם אמרו: "השופטים של מכבי" הם עזבו אותו או כי נגמר להם הכסף, או כי הם הורשעו בפלילים ועבירות ריגול, או שמבחינה ספורטיבית הם אמרו: "וואלה, אי אפשר לנצח את מכבי". אני חושב שבמציאות הכלכלית של היום גם פדרמן ורקנאטי הם אנשים אמיצים, ששמים כל שנה 10 מיליון יורו על השולחן, בידיעה שהאוהדים רוצים פיינל-פור, אבל למכבי יש תקציב של טופ-16. הכדורסל בארץ פשוט לא שווה חצי מהסכומים האלה.
חברים, במקום להתקוטט מילולית אולי עדיף שנתעל את האשכול הזה (שמורכב ב-80% מבריל מתווכח עם אוהדי מכבי) לברר מה לא בסדר עם הכדורסל בארץ, איך הגענו למצב שהספורט הקבוצתי מס' 1 במדינת ישראל הגיע לשפל חסר-תקדים שכזה, האם אפשר לשפר אותו בכלל, ואולי נענה כולנו גם בכנות מלאה - מה חלקה של מכבי במצב הנוכחי. אני לא אומר שהיא חפה מהאשמות, אבל לטעמי היא פחות אשמה ממה שנוטים לצייר אותה כאן.
אני גורס שאנשים שהשקיעו בכדורסל (מנבר, גוסינסקי, ג'ף רוזן) לא עזבו אותו כי הם אמרו: "השופטים של מכבי" הם עזבו אותו או כי נגמר להם הכסף, או כי הם הורשעו בפלילים ועבירות ריגול, או שמבחינה ספורטיבית הם אמרו: "וואלה, אי אפשר לנצח את מכבי". אני חושב שבמציאות הכלכלית של היום גם פדרמן ורקנאטי הם אנשים אמיצים, ששמים כל שנה 10 מיליון יורו על השולחן, בידיעה שהאוהדים רוצים פיינל-פור, אבל למכבי יש תקציב של טופ-16. הכדורסל בארץ פשוט לא שווה חצי מהסכומים האלה.
חברים, במקום להתקוטט מילולית אולי עדיף שנתעל את האשכול הזה (שמורכב ב-80% מבריל מתווכח עם אוהדי מכבי) לברר מה לא בסדר עם הכדורסל בארץ, איך הגענו למצב שהספורט הקבוצתי מס' 1 במדינת ישראל הגיע לשפל חסר-תקדים שכזה, האם אפשר לשפר אותו בכלל, ואולי נענה כולנו גם בכנות מלאה - מה חלקה של מכבי במצב הנוכחי. אני לא אומר שהיא חפה מהאשמות, אבל לטעמי היא פחות אשמה ממה שנוטים לצייר אותה כאן.

"The bigger the lie, the more they believe"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
המשקיעים רואים שאין מה להשקיע שהתוצאות ברורות מראש ושמכבי, לצערי, היא קונצנזוס בכדורסל בארץ. היום הכסף מדבר. ואין מה להשקיע שרואים שהם כל שנה לוקחים אליפות.
-
- בריל!
שפל חסר תקדים? על מה אתה מדבר? הליגה שלנו היא ברמה סבירה. יש לנו שתי קבוצות בשלבים גבוהים במפעלים האירופים, ויש לפחות 4-5 קבוצות בליגה שיכולים ורוצים להתמודד על האליפות. זה שהרמה של הישראלים בליגה היא בעייתית, זה מבחינתי בעייה מערכתית גדולה יותר שלמכבי יש חלק נכבד ממנה!Mars Volter כתב:ג'יימי, אין שום קשר, אפילו אם הוא נסיבתי, למשחק אליפות של מכבי ב-07. ההאשמות נגד סמי בכר לא קשורות בכלל לכדורסל הישראלי, אלא האירופי. הן האשמות שצריכות לגרום לו להפסיק לשפוט, אבל לא רק שאין הוכחה להטיית משחקים, אין אפילו זיק של רמז או האשמה לדברים שאתה מביא כאן. ואני חושב שזה פשוט זלזול להגיד "מכבי לקחו את האליפות בגלל השופטים". גם בעונות החלשות שלה מכבי העמידה את הסגל הטוב ביותר בארץ, וגם לפני שמעון הוא היה כזה. האימפריה שנקראת מכבי תל אביב כדורסל נבנתה (למרות שזו רק קונספירציה נכון לכתיבת שורות אלה) על יותר מקניית שופטים. נכון, מכבי הרסה את התחרותיות (קבוצה שהוציאה מקרבה את מיקי, מוטי, רלף, קטש, כספי, ג'מצ'י ועוד לא יכולה מבחינתי להרוס את כל הכדורסל).
כל הכדורסל באירופה נפגע מהמשבר הכלכלי, וגם הליגה שלנו. זה לא אומר שהגענו לשפל חסר תקדים. אני רואה כדורסל הרבה מאוד מאוד שנים, ואני אומר לך שכל שנה אני רואה שחקנים בארץ ברמה מטורפת. אני לא אעבור שחקן שחקן, ואני לא מדבר על שחקנים של מכבי, אבל בשאר הליגה עוברים שחקנים זרים מטורפים! זה אומר שלליגה שלנו יש שם באירופה וב-NBA כליגה שכדאי לשלוח אליה שחקנים כשלב לפני חזרה לקבוצות הגדולות- זה לא הולך ברגל.
אני לא נותן לפער בין מכבי לשאר הליגה להטעות אותו. זה יותר נובע מפיק הברכיים של שחקנים ומאמנים מול מכבי, ופחות מהיכולת הגדולה של מכבי. למרות שהשנה למכבי יש את קבוצת ההגנה הכי טובה שראיתי מהם כבר שנים.
ותיקון קטן- ג'ף רוזן עוד לא עזב... ואם אתה מדבר על כספי רק כדאי להקשיב לו בראיונות שהוא עשה ולשמוע איך מכבי פוגעת בהתקדמות של השחקנים הישראלים שנמצאים אצלה.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
השפל החסר תקדים הוא לאו דווקא באיכות השחקנים או הישראלים (למרות שלדעתי בשנות ה-90 היו פה יותר ישראלים ויותר טובים), אלא דווקא באיכות המשחקים. הכדורסל בארץ מראשית ימיו היה כדורסל של גארדים, שזה כדורסל גם ככה מפוזר ובעייתי. מה שחיפה על החסרון הזה מאז שאני רואה כדורסל (שזה אולי לא הרבה מאוד מאוד, אבל גם למי שראה הרבה מאוד יש דיעה לגיטימית) זה משחק חכם וקלעים ברמה גבוהה (גלעד כץ, אמיר כץ המדהים, דורון שפע, ג'מצ'י, בואנה אפילו בראד ליף היה נכנס השנה למקום 1 באחוזים משלוש) שהדבר המדהים הוא שמי שהובילו את הכדורסל הזה היו השחקנים הישראלים.
בוא ניקח את הגארד הישראלי הבכיר ביותר (דקות משחק, דומננטיות, נקודות) - יובל נעימי. הבחור לא רק קלע שאי אפשר לבנות עליו בכל משחק (33% לשלוש, 53% לשתיים), הוא גם אחד הרכזים הכי פחות אינטליגנטיים ששיחקו בנבחרת מאז שאני רואה אותה (תחילת שנות ה-90), ואם תוריד למאית שניה את הכובע של אוהד הפועל ירושלים המסכן שכל שנה מאבד תואר בגלל שופטים/ג'יימי ארנולד/מאמן לא טוב/קני וויליאמס דפק שכטות לפני משחק 3 בגמר הפלייאוף/אחר אתה תבין שיש אמת בדבר. זה שהכדורסל האירופאי מתדרדר זה לא רלוונטי, בשיא פריחתו האחרונה, משמע סוף שנות ה-90, נבחרת ישראל סיימה בעשירייה הראשונה בכל אליפות אירופה. השנה אנחנו 13-16, ומזל שלא שיחקנו מול שאר הקבוצות במיקום הזה, היינו גומרים 16.
וקטנה אחרונה (חוצמזה שאני יודע שרוזן לא עזב, ומקווה שלא יעזוב). כספי אולי קופח במכבי, יש שיאמרו שהוא היה צריך לעזוב את מכבי כדי להשתחרר ולתת את הכדורסל שהוא נתן בחודשים הראשונים שלו. אבל למקרה ששכחת, כספי הוא השחקן שקיבל הכי הרבה הזדמנויות בשנות ה-2000 במכבי, אולי חוץ מהלפרין. ואפילו אתה חייב להסכים של-NBA דרך ישראל מגיעים דרך מועדון אחד. ולא, זה לא גבעת שמואל.
בוא ניקח את הגארד הישראלי הבכיר ביותר (דקות משחק, דומננטיות, נקודות) - יובל נעימי. הבחור לא רק קלע שאי אפשר לבנות עליו בכל משחק (33% לשלוש, 53% לשתיים), הוא גם אחד הרכזים הכי פחות אינטליגנטיים ששיחקו בנבחרת מאז שאני רואה אותה (תחילת שנות ה-90), ואם תוריד למאית שניה את הכובע של אוהד הפועל ירושלים המסכן שכל שנה מאבד תואר בגלל שופטים/ג'יימי ארנולד/מאמן לא טוב/קני וויליאמס דפק שכטות לפני משחק 3 בגמר הפלייאוף/אחר אתה תבין שיש אמת בדבר. זה שהכדורסל האירופאי מתדרדר זה לא רלוונטי, בשיא פריחתו האחרונה, משמע סוף שנות ה-90, נבחרת ישראל סיימה בעשירייה הראשונה בכל אליפות אירופה. השנה אנחנו 13-16, ומזל שלא שיחקנו מול שאר הקבוצות במיקום הזה, היינו גומרים 16.
וקטנה אחרונה (חוצמזה שאני יודע שרוזן לא עזב, ומקווה שלא יעזוב). כספי אולי קופח במכבי, יש שיאמרו שהוא היה צריך לעזוב את מכבי כדי להשתחרר ולתת את הכדורסל שהוא נתן בחודשים הראשונים שלו. אבל למקרה ששכחת, כספי הוא השחקן שקיבל הכי הרבה הזדמנויות בשנות ה-2000 במכבי, אולי חוץ מהלפרין. ואפילו אתה חייב להסכים של-NBA דרך ישראל מגיעים דרך מועדון אחד. ולא, זה לא גבעת שמואל.

-
- בריל!
באמת? ל-NBA מגיעים רק דרך מכבי? אתה עושה לעצמך בושות כאן ידידי- אתה רוצה לספור איתי כמה שחקנים שעברו בליגה, לא במכבי נמצאים או היו ב-NBA אחרי התקופה שלהם בישראל? אני מבטיח לך שאתה תחזור בך, אבל רק כדי לסבר את האוזן כמה שחקנים שעברו בהפועל ירושלים ועברו גם בליגה האמריקנית- רוג'ר מייסון, ויל סלומון, ויל בליילוק, אנתוני רוברסון, מריו אוסטין, בילי תומפסון, הוראס ג'נקינס....Mars Volter כתב:השפל החסר תקדים הוא לאו דווקא באיכות השחקנים או הישראלים (למרות שלדעתי בשנות ה-90 היו פה יותר ישראלים ויותר טובים), אלא דווקא באיכות המשחקים. הכדורסל בארץ מראשית ימיו היה כדורסל של גארדים, שזה כדורסל גם ככה מפוזר ובעייתי. מה שחיפה על החסרון הזה מאז שאני רואה כדורסל (שזה אולי לא הרבה מאוד מאוד, אבל גם למי שראה הרבה מאוד יש דיעה לגיטימית) זה משחק חכם וקלעים ברמה גבוהה (גלעד כץ, אמיר כץ המדהים, דורון שפע, ג'מצ'י, בואנה אפילו בראד ליף היה נכנס השנה למקום 1 באחוזים משלוש) שהדבר המדהים הוא שמי שהובילו את הכדורסל הזה היו השחקנים הישראלים.
שחקן אחד ישראלי הגיע ל-NBA באמת (לא קטש ושפר שעשו בכאילו או שקיבלו שביתה פתאום) והוא בא בטענות קשות מאוד למכבי תל אביב על היחס שלהם לישראלים וחוסר ההתקדמות שלהם במכבי, אז בוא לא נמציא דברים שלא קיימים. כספי קיבל דקות במכבי רק כי אבא שלו התעקש על חוזה דקות עם מכבי, דבר שלדעתי הוא חסר תקדים שחוזה של שחקן מחייב את המאמן לשים אותו מספר דקות קבוע בהרכב.
אתה מדבר אך ורק על השחקן הישראלי- אתה חוזר על זה שוב ושוב ושוב, אז עניתי לך על זה. השחקן הישראלי במצב חרבנה מכיוון שמכבי תל אביב רוכשת שחקנים ישראלים, גומרת אותם על הספסל שלה, מסרבת לשחרר אותם לליגה לקבוצות אחרות מפחד מתחרות. יניב גרין העונה יכל לתת עונה מטורפת אצל בני השרון או חיפה או אפילו אצלנו אבל במקום זה הוא מתייבש ונהרס על הספסל של מכבי! גם לימונד כמה שאני לא סובל אותו כשחקן.
בקשר לנעימי- אתה משוחד ידידי. כל מאמן בארץ יגיד לך שנעימי ואוחיון אלה שני הרכזים המוכשרים ביותר בארץ מלבד גל מקל שהוא הגארד המוביל בארץ כרגע (לא מבין למה אבל...). יכול להיות שקבלת ההחלטות של נעימי לא ממש טובה כרגע, אבל הוא שחקן צעיר והוא ילמד אני בטוח, מקסימום יהיה סקנד גארד ולא רכז.
מצד שני יש ישראלים שהלכו לאירופה לקבל דקות שהם לא קיבלו במכבי- אחלה!פתרון מצויין לליגה שלנו... אז קבוצות אחרות מתפשרות על ישראלים פחות טובים, בד"כ בסכומים לא רציניים של כסף מה שגורם לשחקן לחפש אופציה טובה יותר כל השנה.
מצד שני בגלל מכבי יש יותר מדי זרים בליגה. האיגוד (שאני לא רוצה להזכיר לך מי סגן היו"ר) והמנהלת מסרבות להבין שהליגה שלנו חייבת לצמצם את רכבות הזרים שמגיעות לארץ. מתוך 400 זרים יש אולי 40 ברמה סבירה עד טובה- אז מה זה שווה כל זה? הכל כדי לתת למכבי את האפשרות לבנות סגלים כפולים לליגה ולאירופה? פשוט מגעיל ולא אכפת לי אם קליין גם תומך בזה,כי זה אדיוטי!
החוק הרוסי הוא בדיחה עצובה מכיוון שהוא מייקר את מחירו של השחקן הישראלי בלי קשר לנתונים שלו. הייקור הזה גם נותן למכבי יתרון על כל הליגה כי היא יכולה להציע לישראלים סכומים אדירים שאף קבוצה אחרת לא מתקרבת אליהם בגלל עלויות הזרים.
אם אני אפתח את הכל אני לא אסיים כאן. אני מקווה שהסברתי פחות או יותר למה אני מאשים את הנהלת מכבי ואיגוד הכדורסל (כמעט אותו דבר) בהדרדרות של הליגה ושל הישראלים בליגה.
למה מכבי התנגדה לאקדמיה לכדורסל? למה? מה האינטרס שלה להתנגד לאחד הדברים הכי טובים שקמו פה? צרות עין ואהבה עצמית ורצון להמשיך ולשלוט בצורה מוחלטת במה שקורה בכדורסל- זה הכל!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
thank god for google:
מייסון - שיחק לא רע בכלל אצלכם, אבל משם עבר לאולימפיאקוס, מקפצה אמיתית ל-NBA.
בליילוק- שחקן שאתם חתכתם!!!! (מוטיב חוזר אצלכם) אז אתה רוצה להגיד לי שדרך ירושלים הוא הגיע לארה"ב? כפי שגיא פניני אומר: "לא מאמין לך".
סולומון - הגיע לטופ האירופי דרככם, אבל שוב, לא העונה בירושלים היא זו שהביאה אותו לחזור להיות שחקן 900 בסגל של הקינגס, ולידיעתך וויל היום מובטל.
רוברסון - אם אתה אומר לי שלא קיללת את המאמן שהחתים את השחקן הזה, אתה משקר לי ולעצמך. אחד השחקנים הכי פסיביים ששיחקו במלחה.
מריו אוסטין - לא שיחק דקה בחייו ב-NBA. וזה לטעמי השחקן עם הקריירה הכי יפה בירושלים מכל אלו שהבאת.
ג'נקינס - ללא ספק השחקן הכי אנוכי בליגה מאז דיוויד אנקראם. לא חזר לליגה הטובה בעולם (אחרי ספרד
)מאז שהגיע לאירופה.
בקיצור, ניסיון יפה לסבן, לצערך עולם האינטרנט בעוכריך. מה גם שמה שרציתי להגיד זה ששחקן לא יגיע ל-NBA ישירות מירושלים, לא משנה כמה טוב הוא ישחק. מ-2 סיבות עיקריות:
1. ירושלים לא משחקת ביורוליג, ולכן לא נמדדת כרגע ברמה הגבוהה ביותר האפשרית.
2. השחקן הישראלי הוא השחקן הכי פחות מתאים ל-NBA (נמוך, לא אתלטי, לא סקורר) ואם יהיה שחקן שמתאים לליגה הזו, הוא כנראה ישחק במכבי. גם אם יגדל בהפועל מגדל.
לגבי יניב - שחקן מרותך, לא יכול לתת יותר מ-20 דקות במשחק. לגבי לימונד - אם אני שמעון, אני מתחנן שמישהו ייקח אותו. לא היה מגיע למכבי בלי החוק הרוסי. שבקישור מטורף אני מסכים איתך - החוק הנ"ל לא מקדם את הישראלים. אני בעד 4 זרים ותו לא. גם הפועל ירושלים מצליחה באירופה בגלל האפשרויות לשחק עם 4 זרים על המגרש, זה לא סוד. (רק קטנה על מקל - מוכיח השנה שעוד לא בשל להיות במכבי).
לעניין האקדמיה - הייתי שמח לקרוא מסמך שאומר את מה שאתה כותב, לא מצאתי.
בליילוק- שחקן שאתם חתכתם!!!! (מוטיב חוזר אצלכם) אז אתה רוצה להגיד לי שדרך ירושלים הוא הגיע לארה"ב? כפי שגיא פניני אומר: "לא מאמין לך".
סולומון - הגיע לטופ האירופי דרככם, אבל שוב, לא העונה בירושלים היא זו שהביאה אותו לחזור להיות שחקן 900 בסגל של הקינגס, ולידיעתך וויל היום מובטל.
רוברסון - אם אתה אומר לי שלא קיללת את המאמן שהחתים את השחקן הזה, אתה משקר לי ולעצמך. אחד השחקנים הכי פסיביים ששיחקו במלחה.
מריו אוסטין - לא שיחק דקה בחייו ב-NBA. וזה לטעמי השחקן עם הקריירה הכי יפה בירושלים מכל אלו שהבאת.
ג'נקינס - ללא ספק השחקן הכי אנוכי בליגה מאז דיוויד אנקראם. לא חזר לליגה הטובה בעולם (אחרי ספרד

בקיצור, ניסיון יפה לסבן, לצערך עולם האינטרנט בעוכריך. מה גם שמה שרציתי להגיד זה ששחקן לא יגיע ל-NBA ישירות מירושלים, לא משנה כמה טוב הוא ישחק. מ-2 סיבות עיקריות:
2. השחקן הישראלי הוא השחקן הכי פחות מתאים ל-NBA (נמוך, לא אתלטי, לא סקורר) ואם יהיה שחקן שמתאים לליגה הזו, הוא כנראה ישחק במכבי. גם אם יגדל בהפועל מגדל.
לגבי יניב - שחקן מרותך, לא יכול לתת יותר מ-20 דקות במשחק. לגבי לימונד - אם אני שמעון, אני מתחנן שמישהו ייקח אותו. לא היה מגיע למכבי בלי החוק הרוסי. שבקישור מטורף אני מסכים איתך - החוק הנ"ל לא מקדם את הישראלים. אני בעד 4 זרים ותו לא. גם הפועל ירושלים מצליחה באירופה בגלל האפשרויות לשחק עם 4 זרים על המגרש, זה לא סוד. (רק קטנה על מקל - מוכיח השנה שעוד לא בשל להיות במכבי).

-
- בריל!
מה הקשר לרמה של השחקנים או לכמות הדקות שלהם או כמה אהבתי אותם? הרעיון הוא שה-NBA משולב בליגה הישראלית בצורה טובה. כמה שארס קיבל ב-NBA? כמה מייסיאו באסטון קיבל ב-NBA? נו באמת! השחקנים היחידים שהגיעו ממכבי ל-NBA ומקבלים דקות זה פרקר וכספי, אל תתחיל עם השטויות האלה!Mars Volter כתב:thank god for google:
ג'נקינס - ללא ספק השחקן הכי אנוכי בליגה מאז דיוויד אנקראם. לא חזר לליגה הטובה בעולם (אחרי ספרד)מאז שהגיע לאירופה.
גיא פניני זה דוגמה טובה לשחקן בלי כבוד עצמי כמקצוען, ולצביעות הקבועה של מכבי. כשהם לא רצו אותו, כשהוא שיחק ברמה בינונית מינוס, אז מכבי אמרו שהוא שחקן מלוכלך, שהם לא "גידלו" אותו בכלל, הקהל של מכבי קילל אותו כל דקה ודקה במשחקים. פתאום הוא עשה קפיצה אדירה דרך הפועל ירושלים, ואז מותר לו לשבור חוזה כי מכבי רוצה, מכבי תפאום מחבקת אותו ואוהבת אותו. הקהל של מכבי קורא בשמו בהיכל- ממש תענוג.
מקל לא בשל להיות במכבי? אהבתי את זה- היהירות שנובעת מהמשפט הזה שמכבי פשוט מנכסת לה את כל השחקנים הישראלים בליגה אם הם יהיו "בשלים" אליה- ממש יופי, אתה מחזק כל מה שאני אומר שוב.
אחרי יותר מ-20 שנה כאוהד שרוף וחובב כדורסל גדול מאוד, יהיה מאוד מאוד קשה לשכנע אותי שמכבי זה האור בכדורסל הישראלי, גם אם לךא הייתי אוהד ירושלים. אני מכיר אוהדי חיפה ששונאים את מכבי אפילו יותר ממני, גם אוהדים משאר הקבוצות בליגה מתעבים את מכבי תל אביב- אל תשלה את עצמך. יש לזה סיבה, לא כולם עיוורים ומטומטמים ודון שמעון הצדיק (קישור מהיר לאשכול פוליטיקה...).
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
טוב פעם אחרונה שאני יענה, כי כנראה שמי שעונה לא קורא:
1. פארקר, שאראס, האפמן, באסטון, כספי, יותם וליאור (שנבחרו בדראפט), ביינום הם שחקנים שהגיעו ל-NBA בגלל ההצלחה שלהם במכבי. לא קשור למה שהם עשו שם, הם הגיעו כי מכבי היא דלת ל-NBA כמו ואולי יותר מהקבוצות הכי גדולות באירופה.
2. מקל הוא שחקן שגדל במכבי!!! מה אתה רוצה? שלא יינכסו אותו? הוא שחקן שלהם. כמו ששחקנים בריאל/בארסה הולכים להתבשל בבארסה אתלטיק, חטאפה וכו', וברור לכולם שכשהם יהיו מספיק טובים - הם יגיעו לקבוצת האם (גראנרו הוא הדוגמא האחרונה הכי טובה). תשמע, הליגה הזו חולה, מכבי היא אחד הגורמים, אני מודה (וגם הודתי בזה לפני 4 עמודים, אבל מי קורא?) אבל גם נעימי וגם יוגב זה שחקנים שכשמכבי תקרא - הם יבואו. אם אתה כ"כ מנוסה בכדורסל אתה יודע ששחקנים "נאמנים" מהשניים האלה כבר עשו את הדרך לתל-אביב. אז האם מכבי היא היחידה שאשמה? תמשיך לחשוב כך ושיבושם לך. יש שחקן אחד בהיסטוריה המודרנית של הכדורסל שהיה אומר "לא" למכבי וזה עדי גורדון הגדול. גם גילי מוסינזון, שכביכול היה סמל, היה רץ למכבי ברגע שהיו נותנים לו את המחיר הנכון.
3. זה דיון אחר לגמרי, אבל היום רק קבוצות דרג ב' ומטה לוקחות שחקנים ישר מליגות הקיץ וליגת הפיתוח של הנ.ב.א. הקבוצות הגדולות ביבשת מתעבות את השחקן האמריקאי, שהוא מאוד אנוכי ומאוד טיפש (תפור בול לקבוצות קטנות שרק מחפשות שמישהו יעשה נקודות, לא משנה שזה לא מקדם את הקבוצה לשום מקום) אני לא הייתי כ"כ מתפאר בזה שיש קשר בין הליגה בישראל למקבילתה האמריקאית. הייתי מעדיף אם היה קשר ישיר לליגות ביוון וספרד מאשר ל-NBA.
1. פארקר, שאראס, האפמן, באסטון, כספי, יותם וליאור (שנבחרו בדראפט), ביינום הם שחקנים שהגיעו ל-NBA בגלל ההצלחה שלהם במכבי. לא קשור למה שהם עשו שם, הם הגיעו כי מכבי היא דלת ל-NBA כמו ואולי יותר מהקבוצות הכי גדולות באירופה.
2. מקל הוא שחקן שגדל במכבי!!! מה אתה רוצה? שלא יינכסו אותו? הוא שחקן שלהם. כמו ששחקנים בריאל/בארסה הולכים להתבשל בבארסה אתלטיק, חטאפה וכו', וברור לכולם שכשהם יהיו מספיק טובים - הם יגיעו לקבוצת האם (גראנרו הוא הדוגמא האחרונה הכי טובה). תשמע, הליגה הזו חולה, מכבי היא אחד הגורמים, אני מודה (וגם הודתי בזה לפני 4 עמודים, אבל מי קורא?) אבל גם נעימי וגם יוגב זה שחקנים שכשמכבי תקרא - הם יבואו. אם אתה כ"כ מנוסה בכדורסל אתה יודע ששחקנים "נאמנים" מהשניים האלה כבר עשו את הדרך לתל-אביב. אז האם מכבי היא היחידה שאשמה? תמשיך לחשוב כך ושיבושם לך. יש שחקן אחד בהיסטוריה המודרנית של הכדורסל שהיה אומר "לא" למכבי וזה עדי גורדון הגדול. גם גילי מוסינזון, שכביכול היה סמל, היה רץ למכבי ברגע שהיו נותנים לו את המחיר הנכון.
3. זה דיון אחר לגמרי, אבל היום רק קבוצות דרג ב' ומטה לוקחות שחקנים ישר מליגות הקיץ וליגת הפיתוח של הנ.ב.א. הקבוצות הגדולות ביבשת מתעבות את השחקן האמריקאי, שהוא מאוד אנוכי ומאוד טיפש (תפור בול לקבוצות קטנות שרק מחפשות שמישהו יעשה נקודות, לא משנה שזה לא מקדם את הקבוצה לשום מקום) אני לא הייתי כ"כ מתפאר בזה שיש קשר בין הליגה בישראל למקבילתה האמריקאית. הייתי מעדיף אם היה קשר ישיר לליגות ביוון וספרד מאשר ל-NBA.

-
- דרימיסט מתקדם
בינתיים במקום להתרכז באיך להאשים את מכבי בהכל, שהקבוצה המעפנה מירושלים תנצח את נהריה העלובה דבר שהיא מיתקשה לעשות, אחרי שתהיו קבוצה יותר חזקה מנהריה וכו תדברו כמה שאתם רוצים, פשוט בושה מדברים על קבוצה אחרת הקבוצה שלכם בקושי מצליחה להוציא ניצחונות מקבוצות עם תקציב שמקבלות מהעיריה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
רק אני נהינתי לראות את מכבי אתמול בתצוגת הכדורסל הכי לוזרית שריאיתי השנה??

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תודה לך פרטיזן!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
לא, יש עוד כמה לוזרים.ilai fields #7 כתב:רק אני נהינתי לראות את מכבי אתמול בתצוגת הכדורסל הכי לוזרית שריאיתי השנה??

-
- בריל!
אני נהנתי מכל רגע במחצית השנייה. השנה זה אפילו יותר כיף משנים קודמות לראות את המחלה הצהובה נדרסת בנוקיהו. גם אם הם בסוף ינצחו ויעלו, אני חושב שהשנה מכבי שברה כל שיא אפשרי בהרס הליגה. שחקנים כמו יניב גרין ורביב לימונד (שאני בכלל לא אוהב, אבל יש לו כשרון) נרקבים על הספסל של מכבי, בזמן שחמישיות של זרים בלי שום נשמה מטיחים את הכדור לכיוון הקרש בהתקפות אישיות חסרות תכלית (וכן בלות'נטאל הוא זר מבחינת כל הליגה חוץ ממכבי).Mars Volter כתב:לא, יש עוד כמה לוזרים.ilai fields #7 כתב:רק אני נהינתי לראות את מכבי אתמול בתצוגת הכדורסל הכי לוזרית שריאיתי השנה??
אהה וכתוספת למספר השחקנים שאמרו לא למכבי- עידו קוז'יקרו, יובל נעימי (שאמר לא לעודד קטש שרצה להביא אותו), ארז מרקוביץ' המדרדר- ואלה רק השחקנים שאני יודע שאמרו לא. אני חושב שגם קני ויליאמס אמר להם לא, וגם בילי תומפסון בזמנו- אל תעשה ממכבי איזה מקדש של כדורסל. מדובר בקבוצה מושחתת ומסואבת, שבעזרת הרבה כוחניות וכסף הצליחה להחדיר את עצמה לכל הבסיס הפוליטי של הכדורסל בארץ. לאט לאט ועם הרבה כסף מערוץ 1 היא צמחה והרסה את הליגה מאחוריה.
אז תודה על העובדות שלך, הם לא משכנעות אף אחד מלבד אוהדי מכבי (ואני לא מצפה שתבינו).
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף