זה לא משהו אחד מסויים. זה היהירות השחצנית כשהוא מדבר. הזילזול המבזה של אנשים ורעיונות, גם כאלה שהוא האמין בהם לא מזמן. הזגזוג הבלתי נסבל שלו בין דעה אחת לדעה ההפוכה, פשוט אדם עם במה די רצינית לדבר בגל"צ , ואם פעם היה סוג של שעשוע באיש, היום הוא הפך ממורמר וכועס על העולם ולכן הוא הפך לבלתי נסבל לשמיעה!moonchild כתב:אה אני מצאתי פתרון מצוין לבעיה הזאת, אני כל כך מנותקת ממה שהולך על הבמה של ישראל שאין לי מושג מהשחקנים .זמרים.טאלנטים שיש פה בארץ.ufomatan כתב:ממש לא אני לא חושב שראיתי אותהmoonchild כתב:אתה מתכוון לפרסומות? אני לא כ"כ רואה ערוצים 22 או 10 אז אין לי מושג מרוב הדברים שקורים....ufomatan כתב:אברי גלעד![]()
![]()
![]()
מחליא מה שקרה לאיש הזה
אני מתכוון לדעות הסכיזופרניות שלו. האיש פשוט איבד קשר עם העולם הזה, הוא לא שפוי!
יותר נכון מהרגע שהומצאה המילה הזאת "טאלנט, אני הבנתי שאין לי יותר מה לחפש בערוצי הטלויזיה שיש לנו פה בארץ. אז אין לי מושג מי אמר מה ומתי... האמת זה מפשט את החיים הרבה יותר.
וקצת יותר לעניין , מה הוא אמר בדיוק?
אשכול Bitchlist
-
- בריל!
Re: אשכול Bitchlist
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
^ איך אתה שומע גלגל"צ בכלל?
אני רק מהפרסומות חוטפת קריזה, תראה מישהו מהעבודה שאל אותי לא מזמן שאלה טובה:
האם יש לך נכון להיות במדינת ישראל מישהו שהוא הדמות חיקוי שלך (role model אם תרצה)?
לקח פחות מ 3 שניות לענות שלא, אין נכון להיום אף דמות ציבורית בפוליטיקה או בכלל שאני יכולה להגיד עליה משהו חיובי וטוב.
מישהו שאני יכולה להגיד שהוא לדעתי עומד במילה שלו או עם דעות הדומות לשלי.
אני לא תופסת מאברי גלעד שום דבר, אף פעם לא תפסתי גם, אוקיי דמות בטלויזיה מנחה וזהו, זה עושה אותו למישהו שלדעות שלו שווה להקשיב?
אני אישית חושבת שלא, אז גם לא אכפת לי מה הוא יגיד , תפס תחת זה מפתיע אותך , תראה לי אחד שקיבל את 15 דקות התהילה שלו ולא תפס תחת, מראיינים כל טמבל לרדיו... העיקר שמישהו מקשיב
אני רק מהפרסומות חוטפת קריזה, תראה מישהו מהעבודה שאל אותי לא מזמן שאלה טובה:
האם יש לך נכון להיות במדינת ישראל מישהו שהוא הדמות חיקוי שלך (role model אם תרצה)?
לקח פחות מ 3 שניות לענות שלא, אין נכון להיום אף דמות ציבורית בפוליטיקה או בכלל שאני יכולה להגיד עליה משהו חיובי וטוב.
מישהו שאני יכולה להגיד שהוא לדעתי עומד במילה שלו או עם דעות הדומות לשלי.
אני לא תופסת מאברי גלעד שום דבר, אף פעם לא תפסתי גם, אוקיי דמות בטלויזיה מנחה וזהו, זה עושה אותו למישהו שלדעות שלו שווה להקשיב?
אני אישית חושבת שלא, אז גם לא אכפת לי מה הוא יגיד , תפס תחת זה מפתיע אותך , תראה לי אחד שקיבל את 15 דקות התהילה שלו ולא תפס תחת, מראיינים כל טמבל לרדיו... העיקר שמישהו מקשיב
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אין לי מושג מה קרה עם אברי גלעד לאחרונה, אבל גם לפני שנה ומשהו כשהייתי עדיין בארץ הוא כבר הפך להיות מעצבן ובלתי נסבל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ביץ': כשמסתירים ממך אינפורמציה חיונית שיכולה להשפיע על החלטות חשובות מאד בחיים.
לא לדאוג חבר'ה, הכל בסדר
לא לדאוג חבר'ה, הכל בסדר

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
משפצים בדירה מעלינו, וכבר שלושה ימים, בדיוק בשעות 7-9, השעתיים האחרונות שבהן אני ישן, מלוות ברעשי קדיחה אדירים של שני מקדחים בדיוק בחדר שמעל הראש שלי.

- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
באסהה.. אצלי זה כבר יותר מ3 שנים שבונים ליד הבית שלי.. דחפורים משאיות מה לא.
שאני חושבת על זה פאקינג בצבא ישנתי טוב יותר...
אני גרה בהר- חומה בירושלים שכונה די חדשה .. ממוקמת ליד בית לחם ועוד כמה כפרים ערבים (ולא אני לא מתנחלת)
והמואזין ב4 בבוקר מחרפן אותי, ואז יש שקט לכמה שעות
וב8 הם מתחילים לבנות..
שאני חושבת על זה פאקינג בצבא ישנתי טוב יותר...

אני גרה בהר- חומה בירושלים שכונה די חדשה .. ממוקמת ליד בית לחם ועוד כמה כפרים ערבים (ולא אני לא מתנחלת)
וב8 הם מתחילים לבנות..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בריל לא הגיע עדיין להפגין ליד הבית שלך? 

- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
חה חה חה
לא, לספוג ממנו "מתנחלת חראאא"

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
מבינה אותך...גם אצלנו בונים ונדמה כאילו הם כל הזמן שם!!! מה, אין להם הפסקות? פשוט מרגיזPlaschkes כתב:משפצים בדירה מעלינו, וכבר שלושה ימים, בדיוק בשעות 7-9, השעתיים האחרונות שבהן אני ישן, מלוות ברעשי קדיחה אדירים של שני מקדחים בדיוק בחדר שמעל הראש שלי.![]()
כל הזמן בונים במדינה הזאת...בעעע
Love is the Dance of Eternity
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ספרי את זה לביידן, סביר להניח שהוא יבטל את הבנייה ולך ייתן שקט בבקריםויקי לוי כתב:באסהה.. אצלי זה כבר יותר מ3 שנים שבונים ליד הבית שלי.. דחפורים משאיות מה לא.
שאני חושבת על זה פאקינג בצבא ישנתי טוב יותר...![]()
![]()
וב8 הם מתחילים לבנות..

- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
באמת צריך לדבר איתו...
המצחיק זה מעברנו לבית הזה ב15 לאוגוסט לפני 6 שנים, בדיוק ביום של ההתנתקות מעזה...
המצחיק זה מעברנו לבית הזה ב15 לאוגוסט לפני 6 שנים, בדיוק ביום של ההתנתקות מעזה...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מחר הביתה
בשלוש (3!!) פאקינג טיסות... לונדון - ג'נבה - רומא -ת"א

בשלוש (3!!) פאקינג טיסות... לונדון - ג'נבה - רומא -ת"א

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
רק לציין שמעולם לא קראתי למתנחל, חוץ מאיתמר בן גביר ותחלואיו הקרובים, בשום קללה. ובטח לא לאלה שגרים בהר חומה.ויקי לוי כתב:חה חה חהלא, לספוג ממנו "מתנחלת חראאא"
ביידן לא יכול להזיז עט בלי אישור של רם עימנואל, אז להזיז את העבודות זה מעבר ליכולות שלו

והביץ' שלי מאוד קשור- התקשורת והאמריקאים שנפלו לפח של אלי ישי, ופשוט ניפחו סיפור קטן ולא קשור לכלום, למימדים עצומים של השפלה ובושה ישראלית- מה כבר קרה כאן? איזו ועדה מביכה בירושלים העבירה החלטה תיאורטית שלא מחייבת אף אחד ולא אושרה על ידי אף גורם קובע? איזה שטויות מתעסקים בארה"ב, איזה ממשל מטופש. כל הפוליטיקאים הקשקשנים קופצים על התפל ומזניחים את העיקר, וכולנו אחריהם כמו עדר!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
לקבוע שיעור אופנוע ל7:30 בבוקר, ללכת לישון ב4:00, לקום ב6:45, להתארגן לחלוטין רק בשביל לראות SMS מהמורה שהוא לא יכול להגיע ב7:15, שנייה לפני שאתה יוצא מהדלת.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
למה מענים אותך ככה? אין מקום בטיסה ישירה?בשלוש (3!!) פאקינג טיסות... לונדון - ג'נבה - רומא -ת"א
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כי במקור היה רק את החופשה שלי לג'נבה (שהייתה דרך רומא כי זה היה זול), לונדון זה מן extension של החופשה לצורך עבודה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
וואלה 
אגב הבנתי שבקרוב איזיג'ט יתחילו לטוס מהארץ לג'נבה. חבל שללונדון אין תחרות מחירים כמו פעם אחרי שב-BMI הפסיקו לטוס לארץ לפני חודשיים וישרא-בלוף כבר כמה שנים לא טסים לפה. אמנם יש את הטיסות של איזיג'ט אבל זה לא מספיק תחרות לבריטיש איירוייז ואל-על.

אגב הבנתי שבקרוב איזיג'ט יתחילו לטוס מהארץ לג'נבה. חבל שללונדון אין תחרות מחירים כמו פעם אחרי שב-BMI הפסיקו לטוס לארץ לפני חודשיים וישרא-בלוף כבר כמה שנים לא טסים לפה. אמנם יש את הטיסות של איזיג'ט אבל זה לא מספיק תחרות לבריטיש איירוייז ואל-על.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Easyjet לג׳נבה יהיה טוב למי שטס לעסקים ולסקי בחורף.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לחכות על הקו לנציג שירות של חברת ביטוח. אינעל העולם.