Greenburger כתב:נמאס לי מחרדים שמסתובבים במקומות ציבוריים ומנסים לדחוף את השטויות שלהם לאנשים!
היום נסעתי ללימודים, ברכבת, והיה אחד שחילק לאנשים איזה דף מלא בשטויות, שזה אגב עוד ביץ': נכון יש דתות שמסיתות את המאמינים שלהם לאלימות ומלחמה, או לפחות ככה חלק מהמאמינים רואים את זה, וזה ממש עצוב ונורא שזה קורה? אז עכשיו גם בארץ זה קורה. בדף שהוא חילק היה דיבורים על מלחמה גדולה שתבוא על ישראל בקרוב, ושאנחנו צריכים להתכונן אליה, ושהמשיח יוביל אותנו אליה (שנמצא אגב, בתל אביב). פשוט נורא.
ובדרך חזרה ברכבת היה חרדי שביקש מאנשים תרומות למישהו שחולה. הוא לא הציג שום הוכחה לדבריו ועבר בין האנשים עם הארנק פתוח, שפשוט ישימו לו בפנים! כאילו, אין יותר שפל מזה!
ממש בלתי נסבל כל ההטרדות האלה ברכבת!
לפחות ברחוב אפשר להתחמק מהם...
עזוב את זה, יש גם את הדתיים שיורקים על חילוניים שXYZ...לפעמים זה פשוט קורה אם החילונים הולכים ברחוב (כבר שמעתי מספיק סיפורים).
מזתומרת ש XYZ ?
תראה זה לא חדש כל העניין הזה של הפתקי התעוררות והפחדה האלו . גם אני קיבלתי איזה דף A4 טעון לעייפה במילים כדורבנות ( אווה איזה דורבנות ... ) וזה ממש הפחיד אותי .
כל מה שנותר לך לעשות זה להתעלם ולהמשיך הלאה . לדחוף את זה חזרה לידיים של אותו גואל ולבקש רחמים ממנו , רחמים על השטויות וההפחדות שדוחפים לאנשים . ככה לא מאמינים בתורה ובערכים שהיא מייצגת . אם זו הגישה שלהם , שהיא מוטעית לגמרי , אז כנראה שאי אפשר לסמוך עליהם , והם לא באמת מייצגים את מה שהיהדות רוצה להציג . סתם כופרים שמציגים את כולם ככופרים והם הכופרים האמיתיים . מאשימים את כל העולם , האשימו את החרדים , הדתיים , החילונים , כולם צבועים ושקרנים ורמאים - אבל הם לא מבינים שההסתה , והצתת השנאה הכי גדולה נעוצה בעצם המכתבים האלו .
יענו...
*יריקה*
"למה ירקת?" "מה אתה הולך בלי כיפה???"
הסיבה יכולה להיות כל דבר שלא מוצא חן בעיניהם...שמעתי על כמה מקרים כאלה בחיים, הסיבות לא היו מתוחכמות במיוחד, לא עולה לי האסוציאציה פשוט כרגע.
(והדוגמא שנתתי באמת הכי מטומטמת שאפשר, אני פשוט לא מצליח להיזכר, אני רק זוכר ששמעתי איזה שניים-שלושה סיפורים דומים)
מסיבות של ערסים,
אתמול הייתה כזאת וכשב 1 בלילה כבר התקשרנו למשטרה כי אנשים עובדים ביום ראשון הם אמרו שאין להם מה לעשות כי זה ערב פורים, מה זה השטויות האלה?!?!?!?!
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
כן הם אמרו שיש 3 לילות בשנה שבהם הם לא מטפלים בהפרעות רעש - כי מותר לחגוג עד אור הבוקר: ערב פורים, יום העצמאות ועוד איזה יום ששכחתי.
זה כזה בולשיט כבר ממש התחלתי להתעצבן על השוטרת , ואני עוד אומרת לה שזה לא חגיגה של פורים זה היה יום הולדת שתפס טרמפ עם פורים.
מוזיקה מזרחית עד 1 בלילה גאד איזה עצבים.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
אחי נדלק על אסף אבידן והמוג'וס והוא חורש את אותו שיר כל היום ומנגן
אותו בגיטרה, היום העיר אותי עם זה.. די שיר טחון!!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time