אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
אני חושב שהפועל ת"א בכדורגל נותנת ייצוג ישראלי יותר טוב ממכבי באירופה...

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
נכון עילי, למרות שמכבי לקחה 4 אליפויות אירופה (הורדתי את הסופרוליג למען ההגינות), משתתפת במפעלים הבכירים של היבשת כבר 40 שנה...
שתי קדנציות של נצחונות על קבוצות דרג ב' (כן - צ'לסי של 2002, פארמה, המבורג, סלטיק, בטח ובטח שלוקומוטיב ווינה) הן ממש לא פסגת הכדורגל האירופי.
כנראה שאתה סובל מישראליאזיס-כרונית - הידועה יותר בשמה "לשכוח דברים שקרו לפני יותר משנה".
שתי קדנציות של נצחונות על קבוצות דרג ב' (כן - צ'לסי של 2002, פארמה, המבורג, סלטיק, בטח ובטח שלוקומוטיב ווינה) הן ממש לא פסגת הכדורגל האירופי.
כנראה שאתה סובל מישראליאזיס-כרונית - הידועה יותר בשמה "לשכוח דברים שקרו לפני יותר משנה".

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
נתחיל עם זה שהתכוונתי השנה...
ויכול להיות שאמרתי את זה כמכבי לא כ"כ מעניינת אותי
הפעול בליגה האירופאית מסקרן אותי יותר...
ויכול להיות שאמרתי את זה כמכבי לא כ"כ מעניינת אותי

הפעול בליגה האירופאית מסקרן אותי יותר...

-
- בריל!
כל מי שראה המקור אתמול בערוץ 10 הבין מה שהלך בכדורסל הישראלי במשך כל השנים האלה.
ומי שלא הבין- מצטער אבל הוא טמבל!
מכבי תל אביב כמועדון היא אסון לכדורסל הישראלי. ההנהלה הישנה של דון שמעון מזרחי ושל עושה דברו הקרוב מוני פנאן, עשו כל שביכולתם כדי להקטין ולצמצם את היכולת של הליגה בארץ לאיים על הדומיננטיות ועל המקום של מכבי באירופה. הרבה קבוצות בעבר יכלו להגיע להישגים של מכבי באירופה, כולל הפועל ירושלים, אבל גם הרבה לפניה.
מה שמכבי עשתה זה לקנות את הליגה. לא שוחד פלילי כמו בסרטים, אבל שחקן או מאמן או שופט שמשקיע את מירב כספו אצל אחד מהבעלים של מכבי תל אביב מבחינתי הוא לא ספורטאי אמיתי! אתיקה בספורט זה הדבר הכי חשוב ומכבי דרסה את האתיקה ביד גסה ובשימוש בכל אמצעי כשר ולא כשר כאחד!
אמרתי בעבר ואני אמשיך לומר- כל עוד שמעון מזרחי ומוני פנאן במכבי אני אעודד כל קבוצה, באמת כל קבוצה, שתעמוד לשחק מולם. מכבי מבחינתי לא רק שלא מייצגים אותי או את מדינה ישראל באירופה, אלא להיפך! מכבי תל אביב מייצגת את הצד האפל, המסריח והמכוער של ישראל ולכן אני מקווה ומתפלל כל שבוע לעוד הפסד שיקרב את הסוף של מכבי באירופה.
יש למכבי אוהדים אמיתיים שאוהבים ספורט ורוצים תחרות אמיתית. אותם אוהדים חייבים להיות הראשונים שיצאו כנגד מה שקרה. הם חייבים לנקות את הקבוצה שלהם מכל הסרחון הזה, גם במחיר של לקיחת אליפויות או עונש אחר שהקבצה תספוג. ברגע שהם לא עושים את זה, הם משתפי פעולה בהחרבת הליגה שלנו .
עכשיו תבוא ותגיד לי שאין ראיות, ושאני מכפיש סתם כי יש "צדק" במדינת ישראל בבית משפט.
תגיד לי אתה- אם אתה מנהל בנק כל כך גדול ומסריח, מלא שמות של שופטים, פוליטיקאים, שחקנים, מאמנים וסתם פראיירים משקיעים אצלך כסף שחור. אתה תשמור משהו כתוב? ואם שמרת משהו כזה אתה לא תשמיד אותו לפני שאתה מתאבד? הרי המחברת שמצאו מציגה 30 שמות בערך, נראה לך שזה הכל?
מכבי תל אביב וכל מי שסובב את מוני עסוקים כרגע בטיוח העמוק של כל ראייה כתובה או כל דבר שיכול לגרום לחקירה אמיתית, וזה מה שנחשף אתמול. הכיסוי והטיוח התחיל דקה אחרי שמוני פנאן התאבד, ועד היום המשטרה לא חקרה כלום, אז מה נראה לך שנשאר?
כשמפכ"ל המשטרה, השר הממונה על המשטרה, השר הממונה על הספורט, ראש הממשלה וכל מיני עסקנים בממשלה מקבלים כרטיסי יורוליג בחינם כבר שנים, נראה לך שמישהו יעשה משהו?
אני היום יכול לומר בפה מלא שכל מה שאמרנו שנים, כל מה שחשבנו ולא אמרנו- הכל נכון!
משהו ישתנה? לא!
ומי שלא הבין- מצטער אבל הוא טמבל!
מכבי תל אביב כמועדון היא אסון לכדורסל הישראלי. ההנהלה הישנה של דון שמעון מזרחי ושל עושה דברו הקרוב מוני פנאן, עשו כל שביכולתם כדי להקטין ולצמצם את היכולת של הליגה בארץ לאיים על הדומיננטיות ועל המקום של מכבי באירופה. הרבה קבוצות בעבר יכלו להגיע להישגים של מכבי באירופה, כולל הפועל ירושלים, אבל גם הרבה לפניה.
מה שמכבי עשתה זה לקנות את הליגה. לא שוחד פלילי כמו בסרטים, אבל שחקן או מאמן או שופט שמשקיע את מירב כספו אצל אחד מהבעלים של מכבי תל אביב מבחינתי הוא לא ספורטאי אמיתי! אתיקה בספורט זה הדבר הכי חשוב ומכבי דרסה את האתיקה ביד גסה ובשימוש בכל אמצעי כשר ולא כשר כאחד!
אמרתי בעבר ואני אמשיך לומר- כל עוד שמעון מזרחי ומוני פנאן במכבי אני אעודד כל קבוצה, באמת כל קבוצה, שתעמוד לשחק מולם. מכבי מבחינתי לא רק שלא מייצגים אותי או את מדינה ישראל באירופה, אלא להיפך! מכבי תל אביב מייצגת את הצד האפל, המסריח והמכוער של ישראל ולכן אני מקווה ומתפלל כל שבוע לעוד הפסד שיקרב את הסוף של מכבי באירופה.
יש למכבי אוהדים אמיתיים שאוהבים ספורט ורוצים תחרות אמיתית. אותם אוהדים חייבים להיות הראשונים שיצאו כנגד מה שקרה. הם חייבים לנקות את הקבוצה שלהם מכל הסרחון הזה, גם במחיר של לקיחת אליפויות או עונש אחר שהקבצה תספוג. ברגע שהם לא עושים את זה, הם משתפי פעולה בהחרבת הליגה שלנו .
עכשיו תבוא ותגיד לי שאין ראיות, ושאני מכפיש סתם כי יש "צדק" במדינת ישראל בבית משפט.
תגיד לי אתה- אם אתה מנהל בנק כל כך גדול ומסריח, מלא שמות של שופטים, פוליטיקאים, שחקנים, מאמנים וסתם פראיירים משקיעים אצלך כסף שחור. אתה תשמור משהו כתוב? ואם שמרת משהו כזה אתה לא תשמיד אותו לפני שאתה מתאבד? הרי המחברת שמצאו מציגה 30 שמות בערך, נראה לך שזה הכל?

מכבי תל אביב וכל מי שסובב את מוני עסוקים כרגע בטיוח העמוק של כל ראייה כתובה או כל דבר שיכול לגרום לחקירה אמיתית, וזה מה שנחשף אתמול. הכיסוי והטיוח התחיל דקה אחרי שמוני פנאן התאבד, ועד היום המשטרה לא חקרה כלום, אז מה נראה לך שנשאר?
כשמפכ"ל המשטרה, השר הממונה על המשטרה, השר הממונה על הספורט, ראש הממשלה וכל מיני עסקנים בממשלה מקבלים כרטיסי יורוליג בחינם כבר שנים, נראה לך שמישהו יעשה משהו?
אני היום יכול לומר בפה מלא שכל מה שאמרנו שנים, כל מה שחשבנו ולא אמרנו- הכל נכון!
משהו ישתנה? לא!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ת'אמת שאני כמוך בקטע של הבנק, אני חושב שהפרשה הזו צריכה לנקות את כל החולי שיש בכדורסל הישראלי. דר"א, אתה למעשה טוען שאין לך בעיה עם השחקנים והאנשים של מכבי שהשקיעו בבנק, אלא באנשים מחוץ למכבי - לפיכך, אני מתקשה להבין אז למה מכבי היא האשמה. הרי זה ששאראס השקיע בבנק זה כנראה עושה אותו שותף לעבירת מס, אבל אני לא יודע אם הוא פחות ספורטאי.
מעבר לכך, אתה מדבר על דברים שהלוואי והיו נחלתם הבלעדית של מכבי. מה, בכדורגל אין 2000 מוזמנים כל משחק של הנבחרת? כולם חוטאים בחטא הזה.
על משהו אחד אני באופן מוחלט לא מסכים איתך - שאתה חושב שבלי הדברים הבאמת לא ספורטיביים שמכבי עשתה לכאורה, כמו אשכרה לשלם לשופטים (ועליהם אין כתבה ואין ראייה), מכבי לא הייתה כוח כזה גדול בכדורסל ויתרה מכך - הפועל ירושלים (אני צוחק תוך כדי תגובה) הייתה יכולה להצליח יותר. עזוב כרגע שיש 8023840238 משתנים בדרך חוץ מלקנות שופט כזה או אחר שהפכו את מכבי למה שהיא, בהפועל ירושלים מעולם לא הרים מישהו את הכפפה ושם 10 מיליון דולר כדי לעשות קבוצה שבאמת ראויה להילחם במכבי. הקבוצה הכי טובה של הפועל היא בלי שום ספק של גורדון, שפע, קני וויליאמס, צ'ורה וחבריהם. והיא לא דיגדגה את מכבי של אז, להזכירך אז הייתה קבוצה שבקושי הגיעה להצלבות. תמיד קל להביא את התירוץ של "אבל למה להשקיע אם מכבי ייקחו כל שנה". אז הנה, נתנו לכם פיינל-פור, אפילו הייתה קבוצה שלקחה אליפות ממכבי במתכונת הזו, אבל המשכיות? בסיס כלכלי איתן? שחקני בית? מחוייבות למועדון? אם יש קבוצה בליגה שיש לה את הדברים הללו, זה בטח ובטח שלא הפועל "מגדל בבל" ירושלים.
מעבר לכך, אתה מדבר על דברים שהלוואי והיו נחלתם הבלעדית של מכבי. מה, בכדורגל אין 2000 מוזמנים כל משחק של הנבחרת? כולם חוטאים בחטא הזה.
על משהו אחד אני באופן מוחלט לא מסכים איתך - שאתה חושב שבלי הדברים הבאמת לא ספורטיביים שמכבי עשתה לכאורה, כמו אשכרה לשלם לשופטים (ועליהם אין כתבה ואין ראייה), מכבי לא הייתה כוח כזה גדול בכדורסל ויתרה מכך - הפועל ירושלים (אני צוחק תוך כדי תגובה) הייתה יכולה להצליח יותר. עזוב כרגע שיש 8023840238 משתנים בדרך חוץ מלקנות שופט כזה או אחר שהפכו את מכבי למה שהיא, בהפועל ירושלים מעולם לא הרים מישהו את הכפפה ושם 10 מיליון דולר כדי לעשות קבוצה שבאמת ראויה להילחם במכבי. הקבוצה הכי טובה של הפועל היא בלי שום ספק של גורדון, שפע, קני וויליאמס, צ'ורה וחבריהם. והיא לא דיגדגה את מכבי של אז, להזכירך אז הייתה קבוצה שבקושי הגיעה להצלבות. תמיד קל להביא את התירוץ של "אבל למה להשקיע אם מכבי ייקחו כל שנה". אז הנה, נתנו לכם פיינל-פור, אפילו הייתה קבוצה שלקחה אליפות ממכבי במתכונת הזו, אבל המשכיות? בסיס כלכלי איתן? שחקני בית? מחוייבות למועדון? אם יש קבוצה בליגה שיש לה את הדברים הללו, זה בטח ובטח שלא הפועל "מגדל בבל" ירושלים.

-
- בריל!
אתה טועה ומטעה! בכתבה נאמר על ידי ציון נתן שאין ספק שהוא היה איש מפתח במכבי וחבר קרוב של פנאן עשרות שנים, כי פנאן אמר לו שלפחות שני שופטים לא ייגעו במכבי או בו אישית במשחקים- זה כלום נכון? אפילו הוכחה ועדות ממקור ראשון לא מספקת את הרצון להיות צודק מה?Mars Volter כתב:ת'אמת שאני כמוך בקטע של הבנק, אני חושב שהפרשה הזו צריכה לנקות את כל החולי שיש בכדורסל הישראלי. דר"א, אתה למעשה טוען שאין לך בעיה עם השחקנים והאנשים של מכבי שהשקיעו בבנק, אלא באנשים מחוץ למכבי - לפיכך, אני מתקשה להבין אז למה מכבי היא האשמה. הרי זה ששאראס השקיע בבנק זה כנראה עושה אותו שותף לעבירת מס, אבל אני לא יודע אם הוא פחות ספורטאי.
דבר שני- מכבי עשתה את המליונים שלה על הגב של הציבור בישראל. ערוץ 1 הכה על חטא והתוודה לפני כמה שנים על המליונים הרבים של כספי הציבור שהוענקו למכבי תל אביב בצורה חסרת אחריות, ולא שוויונית- וזה דברי ערוץ 1, לא איזו המצאה שאני המצאתי.
שלא לדבר על ראשי הערים של תל אביב שתרמו לקופת מכבי תל אביב מליונים רבים בעסקות אפורות של נדל"ן ובכך העניקו למכבי יתרון כספי עצום אל מול היריבה שלה הפועל תל אביב.
צא ולמד ידידי, צא ולמד לפני שאתה מטעה את עצמך.
בשנה היחידה שהפועל לקחה מקום ראשון בליגה, (כן מקום ראשון בליגה זאת אומרת הקבוצה הכי טובה בליגה באותה שנה) מכבי שלחה את מוני פנאן כדי לשחד את צ'ורה שהיה ה-שחקן הכי מרכזי של הפועל באותה שנה, בכך בצליחה להטות את תוצאות הפלייאוף.
גאיידמק השקיע בהפועל כמעט 10 מליון שקל בעונת 2007 וגם שם שופט הכריע את האליפות ונתן אותה למכבי. אז גם כאן אתה טועה.
הפועל ירושלים מעולם לא תמכה ולא תתמוך בפיינל פור הדבילי שהחליטה עליו המנהלת, ולכן הטענה שלך היא לא נכונה.
אף איש עסקים לא מוכן להשקיע כסף בכדורסל הישראלי מכיוון שהם יודעים שליורוליג אי אפשר להגיע בתחרות שוויונית. אם חולון לוקחת אליפות ולא מגיעה ליורוליג, אז למה שמישהו ישים שם כסף? כדי לנסות לקחת אליפות בארץ? נו באמת, אתה לא ריאלי.
אנשי עסקים ישימו כסף כשהם יבינו שהכדורסל נוקה, ושלכל קבוצה יש את האפשרות להתקדם ולהגיע הכי רחוק שאפשר- כל זה יקרה ברגע שינקו את הסרחון של מכבי תל אביב בליגה שלנו, ברגע שיעיפו את ראש המאפיה מאיגוד הכדורסל, וברגע שיאפשרו לכל מי שלוקחת אליפות את הצ'אנס להצטרף למפעל אירופי מכניס.
אני רואה, משחק, מרגיש וחי כדורסל בארץ כבר יותר מ-20 שנה. פעם עוד הייתי יושב בבית מול הערוץ הראשון ומעודד את מכבי באירופה. ימי התום העלובים האלה עברו תודה לאל והיום אני גאה להיות חלק מהאופוזיציה למכבי. אני גאה בדני קליין ואנשים כמותו שלא מוכנים להוריד ראש אל מול המאפיה של מכבי תל אביב.
דני קליין עבר עבירה אתית חמורה בדרכון הצ'כי של קני, ושילם את המחיר! גם מול הקהל של הפועל שרצה תשובות וקיבל אותם.
שמעון מזרחי ומוני פנאן (שהם לב ליבה של מכבי תל אביב) אנסו את האתיקה ואת החוק הפלילי בישראל עד שלא נשאר ממנו דבר, אך למרות שאחד שילם בחייו על הנוכלות שלו, השני לא שילם עדיין וכנראה גם לא ישלם את מחיר החשיפה הזאת. יש לו מספיק מלקקי תחת שיטייחו אותו . כמו ראש מאפיה טוב הוא כבר דאג לעצמו מעל כולם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
-
- בריל!
מה זה משנה? מוני כבר לא איתנו אז הרווחים של בכר לא יקרו. את המשחקים שהוא מכר אף אחד לא יחזיר במדינה המושחתת שלנו. העיקר שנתנו לבכר את הכבוד של גמר הגביע...
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
ובנימה אופטימית זו, וגם קצת באיחור -
גביע המדינה חזר להיות צהוב!D: כדורסל מזעזע, אבל היה אפילו קצת מותח, והרבההה שמחה
גביע המדינה חזר להיות צהוב!D: כדורסל מזעזע, אבל היה אפילו קצת מותח, והרבההה שמחה
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני רוצה להבין, הבנאדם הודה שהוא רמאי ועבר על החוק ונתנו לו להיות שופט בגמר?ufomatan כתב:מה זה משנה? מוני כבר לא איתנו אז הרווחים של בכר לא יקרו. את המשחקים שהוא מכר אף אחד לא יחזיר במדינה המושחתת שלנו. העיקר שנתנו לבכר את הכבוד של גמר הגביע...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
גם שמעון מזרחי שהודה בעבירות פליליות, ומבקר המדינה האשים אותו בהענקת טובות הנאה לכל מי שהוא רצה ל"שחד", היה מועמד לקבל פרס ישראל- איפה אתה חי?DivineComedy כתב:אני רוצה להבין, הבנאדם הודה שהוא רמאי ועבר על החוק ונתנו לו להיות שופט בגמר?ufomatan כתב:מה זה משנה? מוני כבר לא איתנו אז הרווחים של בכר לא יקרו. את המשחקים שהוא מכר אף אחד לא יחזיר במדינה המושחתת שלנו. העיקר שנתנו לבכר את הכבוד של גמר הגביע...

איגוד הכדורסל הוא איגוד פוליטי בלי קשר לספורט. איגוד השופטים הוא איגוד מסריח מתככים ומחנאות, ולכן גם הוא מוקצה. מה נשאר? קופל והמנהלת? ממש ארגון ספורטיבי.... אף אחד לא מנהל את הספורט בישראל בצורה ספורטיבית, רק במחנאות ופוליטיקה קטנה ועלובה שמחזירה את הספורט אחורה כל הזמן ולא נותנת לו להתפתח ולהתקדם!
מכבי השנה לוקחת את האליפות בלי להתאמץ אפילו. ממש ליגה בדיחה שכולם מחכים למאי ולא אכפת לאף אחד מהתוצאות של המשחקים עד מאי- פאתטי!
-
- דרימיסט מתקדם
ניצחון גדול היום של מכבי בחוץ על ריאל מדריד, מכבי בדרך לפיינל פור אם לא יהיו טעויות מיותרות, תשובה לכל הקנאים שמנסים להפיל את המועדון הנהדר הזה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אותי זה מצחיק שקבוצה שמייצגת עיר בישראל כמעט ואף ישראלי לא מקבל דקות באירופה.. אתמול זה היה השיא. אף אחד לא קיבל דק'..
אני מקווה שהם יעופו הביתה בשלב הבא..

-
- דרימיסט מתקדם
אה כי בכל הקבוצות באירופה בכל קבוצה משחקים שחקנים מקומיים לא ידעתיyyzboy1928 כתב:אותי זה מצחיק שקבוצה שמייצגת עיר בישראל כמעט ואף ישראלי לא מקבל דקות באירופה.. אתמול זה היה השיא. אף אחד לא קיבל דק'..
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אבל אפילו יצוג ישראלי מינימאלי אין במכבי... זה כבר מוגזם.
-
- דרימיסט מתקדם
אבקש ממך יצוג ישראלי שיש בהפועל ירושלים בבקשה.. שרון ששון? שמיובש כבר שנתיים על הספסל , יובל נעימי שמציג יכולת חלשה? תעשה לי טובה.Black Rose Immortal כתב:אבל אפילו יצוג ישראלי מינימאלי אין במכבי... זה כבר מוגזם.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
spitfall, עזוב, קרב מיותר. הרי את גביע יול"ב לירושלים הביאו יצחק ג'נקינס, כרמל מקארתי וקובי סטיוארט. בני השרון (הקבוצה מהעיר שלך ג'יימי לא?) היא הקבוצה שהישראלים שלה תורמים בליגה 15% מהתרומה של הישראלים במכבי. יאללה חברים, תתחילו לחפש תירוץ אחר לא לפרגן למכבי.
איפה שיש אירופאים טובים - ספרד, יוון, סרביה וזהו, שם משחקים שחקני בית. איפה שאין אירופאים טובים - כל השאר, אין שחקני בית.
איפה שיש אירופאים טובים - ספרד, יוון, סרביה וזהו, שם משחקים שחקני בית. איפה שאין אירופאים טובים - כל השאר, אין שחקני בית.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני רמת השרון וזה לא נכלל בגוש של בני השרון(הרצליה ורעננה). אני אוהד הפועל ירושלים.
תיקון קל על גביע יול"ב. טונג'י אוונג'ובי, קלי מקארתי וויל סלומון. אלו הזרים היחידים שהיו באותה עונה שזכינו בגביע יול"ב. דורון שפר, עידו קוז'יקרו, ארז כץ, לימונד, מוכתרי, מזרחי כמדומני הם ישראלים. 3 זרים סך הכל ולקחנו גביע אירופי.
אין בעיה עם 3-4 זרים בקבוצה, אצל מכבי תל אביב זה כבר נהיה קבוצה רק זרים.. שום ישראלי לא שיחק אתמול מול ריאל מדריד.
תיקון קל על גביע יול"ב. טונג'י אוונג'ובי, קלי מקארתי וויל סלומון. אלו הזרים היחידים שהיו באותה עונה שזכינו בגביע יול"ב. דורון שפר, עידו קוז'יקרו, ארז כץ, לימונד, מוכתרי, מזרחי כמדומני הם ישראלים. 3 זרים סך הכל ולקחנו גביע אירופי.
אין בעיה עם 3-4 זרים בקבוצה, אצל מכבי תל אביב זה כבר נהיה קבוצה רק זרים.. שום ישראלי לא שיחק אתמול מול ריאל מדריד.
-
- דרימיסט מתקדם
עידו קוזי'קרו ? מתי פעם אחרונה הוא קלע סל מאזור הבקבוק?
- Sunny
- דרימיסט-על
מתי בפעם האחרונה הוא קלע סל
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.