אשכול Bitchlist
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
מאחר והתואר השני שלי הוא בפוליטיקה וממשל של האיחוד האירופי, ומאחר ומירב מוסדות האיחוד נמצאים בבריסל, וגם נאט"ו וארגונים בינ"ל אחרים אז מקומי שם, למרות שמאד מאד תחרותי וקשה לתפוס ג'וב שם כי יש אלפי אירופאים שחולמים לעבוד שם. כמובן שיש בבריסל בירות נהדרות, וגם השוקולד הבלגי ידוע לטובה (אל תדאג, אני לא מתכנן ללכת לצפות בלגיונרים הישראלים בליגה הבלגית...) 

- MrReD
- שגריר האופת'
בלגיה מדינה מגניבה.. גם הקטע עם אירופה הוא שזה לא נורא לעבוד בארץ שאתה לא בדיוק מכיר.. אתה יכול כל סוף שבוע לנסוע לאיפה שבא לך באירופה בלי שום בעיות.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני שונא את המפקד שלי הרנ"ג.. הוא בנאדם טוב.. אבל כדי שהוא נחמד אליך, צריך לדעת את הטעם של החרא שלו.. הוא אוהב שמחניפים לו..
ואני סובל מזה.. לא יוצא לקורסים שאני רוצה לצאת, לא מתאמץ בשבילי מספיק בכמה עיניינים שאני ממש חייב את העזרה שלו(טופס 119 שלא מאשרים לי ואני צריך לשלם 600 שקל בגלל זה.. והוא יכול למנוע את זה..)
שונא אותו... אני לא ממש מכיר בו כמפקד.. ואני מחכה שהוא יעזוב בספטמבר.. ומי שיחליף אותו(הסגן) דווקא אני בסדר איתו..
ואני סובל מזה.. לא יוצא לקורסים שאני רוצה לצאת, לא מתאמץ בשבילי מספיק בכמה עיניינים שאני ממש חייב את העזרה שלו(טופס 119 שלא מאשרים לי ואני צריך לשלם 600 שקל בגלל זה.. והוא יכול למנוע את זה..)
שונא אותו... אני לא ממש מכיר בו כמפקד.. ואני מחכה שהוא יעזוב בספטמבר.. ומי שיחליף אותו(הסגן) דווקא אני בסדר איתו..
- darthsate
- דרימיסט מתקדם
צץ לי בזמן האשכול הזה.....למרות שנראה לי שהיה יותר מתאים לי עכשיו איזה Super Bitch List....
חומר של כמעט שנה עבודה ירד לטימיון ככל הנראה, מכיוון שמחשב ההקלטות שלי נפל באופן פתאומי ומבדיקה שערכתי, נראה שמדובר בשני הHD!!! איזה דיכאון.....
ועוד לחשוב על כל הרצאות הbackup your backup שלי....הסנדלר הולך יחף.....
חומר של כמעט שנה עבודה ירד לטימיון ככל הנראה, מכיוון שמחשב ההקלטות שלי נפל באופן פתאומי ומבדיקה שערכתי, נראה שמדובר בשני הHD!!! איזה דיכאון.....

ועוד לחשוב על כל הרצאות הbackup your backup שלי....הסנדלר הולך יחף.....

------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
-
- דרימיסטית מתקדמת
שונאת כשמלמדים נושא מעניין, ואז מכריחים אותך להיבחן עליו.
זה פשוט מוציא את החשק וגורם לך להשתעמם למוות...
אה, ומורים מחורבנים זה נאחס.
וללמוד כל הסופשבוע זה גם נאחס.
ולא לעבוד בגלל זה, זה עוד יותר נאחס!!!
זה פשוט מוציא את החשק וגורם לך להשתעמם למוות...
אה, ומורים מחורבנים זה נאחס.
וללמוד כל הסופשבוע זה גם נאחס.
ולא לעבוד בגלל זה, זה עוד יותר נאחס!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
בסדר, אבל כבר 22:00... מפסיקים ללמוד...
אני לעולם לא לומד אחרי 22:00 (עוד חצי שעה וזהו...).
אני לעולם לא לומד אחרי 22:00 (עוד חצי שעה וזהו...).
-
- דרימיסטית מתקדמת
בקושי למדתי היום
חאלס, רק המחשבה על לבזבז את הסופשבוע על לימודים גורמת לי לא ללמוד...
מחר נלמד קצת, ומה שיהיה יהיה
חוצמזה, שהזמן הכי טוב ללמוד זה בלילה... יש שקט
חאלס, רק המחשבה על לבזבז את הסופשבוע על לימודים גורמת לי לא ללמוד...
מחר נלמד קצת, ומה שיהיה יהיה

חוצמזה, שהזמן הכי טוב ללמוד זה בלילה... יש שקט
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
היה לי את אחד הימי שישי הכי גרועים בחיים שלי.
נסעתי עם חברה לסילבר וכווווולם היו שם אימואים...
לא היה שם בחור אחד בלי פוני ומכנסי סקיני שמוחצות לו ת'ביצים והרחבות בגודל של ז*ן.
לפני שכולם נכנסו למועדון תהיתי מה לעזאזל אני עושה שם ואמרתי לחברה שלי שאני רוצה לחזור הביתה, אבל לאאאא"עד שהגענו לפה" |:
בקיצור, נכנסנו למועדון, שילמנו 40 שקל והלכנו אחרי 20 דקות :\
80 שקל הלכו לפח
(והרבה עצבים)
לא היה שם בחור אחד בלי פוני ומכנסי סקיני שמוחצות לו ת'ביצים והרחבות בגודל של ז*ן.
לפני שכולם נכנסו למועדון תהיתי מה לעזאזל אני עושה שם ואמרתי לחברה שלי שאני רוצה לחזור הביתה, אבל לאאאא"עד שהגענו לפה" |:
80 שקל הלכו לפח

- MrReD
- שגריר האופת'
ככה זה אימואים, הם מבאסים ובא לי להרביץ להם.DayLight Misery כתב:היה לי את אחד הימי שישי הכי גרועים בחיים שלי.
80 שקל הלכו לפח(והרבה עצבים)
הכי הצחיק אותי, פעם הייתי במוסד ואיזה אימו דחף אותי ולא ידעתי אם זה בן או בת אז לא החזרתי לו/לה כי אם זאת הייתה בת כמובן לא הייתי מחזיר.
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
חח במוסד האימואים לא הכי מציקים לי .MrReD כתב:ככה זה אימואים, הם מבאסים ובא לי להרביץ להם.DayLight Misery כתב:היה לי את אחד הימי שישי הכי גרועים בחיים שלי.
80 שקל הלכו לפח(והרבה עצבים)
הכי הצחיק אותי, פעם הייתי במוסד ואיזה אימו דחף אותי ולא ידעתי אם זה בן או בת אז לא החזרתי לו/לה כי אם זאת הייתה בת כמובן לא הייתי מחזיר.
יש שם מלא אנשים ובדרך כלל אני באה לשם עם המון חברים..
אבל אתמול היו בסך הכל 30 איש בערך וכולם, פשוט כולם, היו אימו קידס מסכנים שמכירים אחד את השני ורק אני וחברה שלי הרגשנו מוזר :\ כולם סתם עמדו בצד ולאף אחד לא היה כח להזיז ת'תחת.
מילא אם היו שם עוד אנשים...
הרגשתי נורא מחוץ למסגרת ):
מסקנה: לא הולכת יותר לאירועים קטנים של פיטי ונקש.
(למרות שנקש הבטיח ללפצות אותי ולהכניס אותי מסיבה האבה בחצי מחיר, אבל נראה לי שאוותר.)
- MrReD
- שגריר האופת'
^
אני לא ממש סובל את המקומות האלה.
אני רק הולך לשם (מוסד וכד') עם חברים שיש הופעות טובות.
אני לא ממש סובל את המקומות האלה.
אני רק הולך לשם (מוסד וכד') עם חברים שיש הופעות טובות.
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
לדעתי דווקא מקום מאוד נחמד למרות כל הכל...חחח
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
איזה מעצבן זה אחרי יום ארוך ומישמרת כפולה ומטורפת בעבודה להגיע סוף סוף הביתה ולגלות ששכחתי את המפתחות בעבודהוצריך לחזור חזרה לקחת אותם ושוב לחזור לדירה 

mess whit the best , die like the rest
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שאנשים מקנאים בי, ובגלל זה הם בחיים לא יהיו חברים אמיתיים שלי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שאף אחד לא שולח לי את האלבום של האינקוקי האלה כדי שאני אשמע 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
הלקוחות שכל שניה באים אליי ושואלים : איפה נמצא הדיסק הזה , איזה דיסק אתה יכול להמליץ לי , איזה איזה איזה ..
לגיטימי , אבל כשזה בא בסריות זה כבר משגע .
לגיטימי , אבל כשזה בא בסריות זה כבר משגע .
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
חח אז תזכיר לי לא להתקרב לטאוור רקורדס במשמרת שלך .
אני מכה בקטעים האלה לשים אותי בחנות דיסקים זה כמו לשים ילד קטן בטויסאראס או חנות ממתקים. ברוב המקרים אני נופלת על מוכרים ממש טובים שאנחנו מנהלים שיחות ארוכות על מוסיקה ודיסקים ואני יוצאת עם כמה וכמה רכישות טובות ומעט מאוד קרה לי שהתעצבנתי על המוכר (בלי להראות כמובן ) כי הוא היה פשוט טיפש ולא מבין מהחיים שלו.
אההח איפה הימים היפים שהייתי מבקרת קבוע בג'אנקמיוזיק , ההיתי מרגישה שם כמו בבית הייתי יכולה לבלות שם שעה ארוכה בלשמוע דיסקים ושיחות מענינות על להקות , היה שם גם מוכר תותח שכל המלצה שלו היתה בונבון ובזכותו יצאתי כל פעם עם 4 דיסקים כשתכננתי רק על אחד- שניים.(בזכותו הכרתי את פורקיופיין טרי וIQ)
כמה חבל שהם פשטו את הרגל ונסגרו
אני מכה בקטעים האלה לשים אותי בחנות דיסקים זה כמו לשים ילד קטן בטויסאראס או חנות ממתקים. ברוב המקרים אני נופלת על מוכרים ממש טובים שאנחנו מנהלים שיחות ארוכות על מוסיקה ודיסקים ואני יוצאת עם כמה וכמה רכישות טובות ומעט מאוד קרה לי שהתעצבנתי על המוכר (בלי להראות כמובן ) כי הוא היה פשוט טיפש ולא מבין מהחיים שלו.
אההח איפה הימים היפים שהייתי מבקרת קבוע בג'אנקמיוזיק , ההיתי מרגישה שם כמו בבית הייתי יכולה לבלות שם שעה ארוכה בלשמוע דיסקים ושיחות מענינות על להקות , היה שם גם מוכר תותח שכל המלצה שלו היתה בונבון ובזכותו יצאתי כל פעם עם 4 דיסקים כשתכננתי רק על אחד- שניים.(בזכותו הכרתי את פורקיופיין טרי וIQ)
כמה חבל שהם פשטו את הרגל ונסגרו

mess whit the best , die like the rest
- MrReD
- שגריר האופת'
Indukti התכוונת? אם כן אני ישלח לך לינק בפרטי.DivineComedy כתב:שאף אחד לא שולח לי את האלבום של האינקוקי האלה כדי שאני אשמע
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
MrReD כתב:Indukti התכוונת? אם כן אני ישלח לך לינק בפרטי.DivineComedy כתב:שאף אחד לא שולח לי את האלבום של האינקוקי האלה כדי שאני אשמע

קיבלתי כבר, תודה!
- MrReD
- שגריר האופת'
אה אוקיי, תהנה זה אחלה אלבום.DivineComedy כתב:MrReD כתב:Indukti התכוונת? אם כן אני ישלח לך לינק בפרטי.DivineComedy כתב:שאף אחד לא שולח לי את האלבום של האינקוקי האלה כדי שאני אשמע![]()
קיבלתי כבר, תודה!