אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
תאמין לי מתן, אני שונא שרלטנים דתיים וקיצונים דתיים, אפילו יותר ממך. אפשר אפילו לומר שאני סוג של "נפגע טירוף דתי". לא לפני הרבה זמן כמה אנשים שדי קרובים אלי נפגעו מאנשים מטורפים.
לגבי קדימה - אני מסכים שהיא אכן המפלגה שהיתיה אמורה להקים ממשלה. אם אני חושב שלא אמורות להיות לך ציפיות גבוהות ממצביעי קדימה, מהסיבה הפשוטה שרובם הגיע אליה בעקבות שרון, מה שאומר שהם ליכודניקים בתחפושת.
לגבי קדימה - אני מסכים שהיא אכן המפלגה שהיתיה אמורה להקים ממשלה. אם אני חושב שלא אמורות להיות לך ציפיות גבוהות ממצביעי קדימה, מהסיבה הפשוטה שרובם הגיע אליה בעקבות שרון, מה שאומר שהם ליכודניקים בתחפושת.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מתן יענה בקרוב, כרגע הוא נחת בלונדון, אז כשהוא יגיע אליי הביתה אני אזכיר לו שהוא צריך לענות פה 

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אירן הודיעה שהיא פיתחה מטוס קרב חמקן.
http://news.walla.co.il/?w=/2/1640653
וסבתא שלי תטיס אותו!!! תעשו לי טובה זו המדינה שמפתחת כלי נשק מתקדמים בקצב הכי גבוה בעולם כולו והיא עושה את זה בצורה מיוחדת מאוד... הם מחרטטים בשכל!!! לארה"ב לוקח בין 10 ל15 שנה לעצב מטוס מתקדם והם עושים את זה בשנה? איזה שטויות אלוהים אדירים זה כולה מזל"ט מסכן למשימות התאבדות על אוניות. מעניין שעם כל הנשקים המפחידים שלהם הם לא טורחים לפרסם שום נתונים על אף אחד מהם. כל החיל אוויר שלהם זה overhule למסוקי קוברה בני 40 שנה ואף 5 שמתרסקים כל הזמן לתוך המטוסי תובלה שלהם כי מטיסים אותם אידיוטים וגיגיות מעופפות שהם טוענים שיכולים לעמוד מול אף 18 אבל בפועל הם יותר קרובים למטוסים ממלחמת קוריאה. אין לאירן משאבים מבחינת כסף, מוח וציוד לתחזק מטוסים שהסנאט האמריקאי צריך להתכסח על העשרות מיליארדים שהם עולים כל שנה. זה הכל חרטבונה שנועדה להסיט את העיניים של העולם מהקאמיקזה שהם מתכננים על האנושות. בד"כ אני לא סופר שטויות כאלה ות'כלס אין לי שום רצון לחלוק דעה עם כל האידיוטים של ביבי אבל בסופו של דבר זו אחיזת העיניים הגדולה ביותר אי פעם שאפילו היטלר והקיסר הירוהיטו היו מחרבנים במכנסיים מולה והקטע המצחיק זה שהכל נעשה בעזרת קש וטיט, האיראנים בונים מטוסים כמו שאני פותר משוואת דיפרנציאליות, הם נמצאים 30 שנה מאחורי כל העולם אבל כנראה שהם פשוט יותר חכמים ממנו.
http://news.walla.co.il/?w=/2/1640653
וסבתא שלי תטיס אותו!!! תעשו לי טובה זו המדינה שמפתחת כלי נשק מתקדמים בקצב הכי גבוה בעולם כולו והיא עושה את זה בצורה מיוחדת מאוד... הם מחרטטים בשכל!!! לארה"ב לוקח בין 10 ל15 שנה לעצב מטוס מתקדם והם עושים את זה בשנה? איזה שטויות אלוהים אדירים זה כולה מזל"ט מסכן למשימות התאבדות על אוניות. מעניין שעם כל הנשקים המפחידים שלהם הם לא טורחים לפרסם שום נתונים על אף אחד מהם. כל החיל אוויר שלהם זה overhule למסוקי קוברה בני 40 שנה ואף 5 שמתרסקים כל הזמן לתוך המטוסי תובלה שלהם כי מטיסים אותם אידיוטים וגיגיות מעופפות שהם טוענים שיכולים לעמוד מול אף 18 אבל בפועל הם יותר קרובים למטוסים ממלחמת קוריאה. אין לאירן משאבים מבחינת כסף, מוח וציוד לתחזק מטוסים שהסנאט האמריקאי צריך להתכסח על העשרות מיליארדים שהם עולים כל שנה. זה הכל חרטבונה שנועדה להסיט את העיניים של העולם מהקאמיקזה שהם מתכננים על האנושות. בד"כ אני לא סופר שטויות כאלה ות'כלס אין לי שום רצון לחלוק דעה עם כל האידיוטים של ביבי אבל בסופו של דבר זו אחיזת העיניים הגדולה ביותר אי פעם שאפילו היטלר והקיסר הירוהיטו היו מחרבנים במכנסיים מולה והקטע המצחיק זה שהכל נעשה בעזרת קש וטיט, האיראנים בונים מטוסים כמו שאני פותר משוואת דיפרנציאליות, הם נמצאים 30 שנה מאחורי כל העולם אבל כנראה שהם פשוט יותר חכמים ממנו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
http://www.mako.co.il/music-Magazine/ar ... 1903531448
כתבה מעולה נגד המוסיקה המזרחית.. כלכך נכון!! אנשים עיוורים בכדי להבין את מה שכתוב כאן ויוצאים נגד זה..
כתבת נגד
http://www.mako.co.il/music-Magazine/sp ... 2082585621
אני לא מבין את הקשר שבין שנאת סגנון מוסיקה לגזענות.. נכון, אולי מדובר במוסיקה שמייצגת עדה בישראל. עדה שבמקרה גם אני בא ממנה.. אבל, פור גאד סייק!! כל פעם שיצאו נגד המוסיקה המזרחית יטענו לקיפוח וגזענות???? רק לבכות הם יודעים?? אייל גולן ושאר החברה שממלאים את קיסריה טענו לקיפוח וגזענות! וגלגלצ אכלו את זה והתחילו להשמיע את הזוועה הזאת של המוסיקה המזרחית.. לשמוח? כנראה שעולמו צר כעולם נמלה.. מוסיקה משמחת כן.. לא אותי.. ממש לא אותי.. שאני שומע מילים כמו "אני בחור פנוי ואת אצלי בלב מספר 1'" איך אני אמור להגיב?
פשוט גועל נפש.. צריך להשמיד את המוסיקה הזאת.. ומכאן נובע שאני גזען שונא עדות מזרח.. אני, אליעד אטיאס, גזען ושונא ספרדים ועדות מזרח..
אוי, לאן הגענו.
כתבה מעולה נגד המוסיקה המזרחית.. כלכך נכון!! אנשים עיוורים בכדי להבין את מה שכתוב כאן ויוצאים נגד זה..
כתבת נגד
אני לא מבין את הקשר שבין שנאת סגנון מוסיקה לגזענות.. נכון, אולי מדובר במוסיקה שמייצגת עדה בישראל. עדה שבמקרה גם אני בא ממנה.. אבל, פור גאד סייק!! כל פעם שיצאו נגד המוסיקה המזרחית יטענו לקיפוח וגזענות???? רק לבכות הם יודעים?? אייל גולן ושאר החברה שממלאים את קיסריה טענו לקיפוח וגזענות! וגלגלצ אכלו את זה והתחילו להשמיע את הזוועה הזאת של המוסיקה המזרחית.. לשמוח? כנראה שעולמו צר כעולם נמלה.. מוסיקה משמחת כן.. לא אותי.. ממש לא אותי.. שאני שומע מילים כמו "אני בחור פנוי ואת אצלי בלב מספר 1'" איך אני אמור להגיב?
פשוט גועל נפש.. צריך להשמיד את המוסיקה הזאת.. ומכאן נובע שאני גזען שונא עדות מזרח.. אני, אליעד אטיאס, גזען ושונא ספרדים ועדות מזרח..
אוי, לאן הגענו.

- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
זה נכון... מוזיקה כן מייצגת מגזרים.. ואני לא אוהבת מזרחית... כי לדעתי המילים מפגרות..
ואני לא מתחברת לשירים כמו "בלבלי אותו..." "אש בליבי בוערת..אש" עם כל זה שזה שמח זה דפוק..
השיר החדש של אייל גולן "גונגל" אין דברים כאלו טקסט לילדים בגן שיר לפסטיגל אפילו לא..
ואני לא מתחברת לשירים כמו "בלבלי אותו..." "אש בליבי בוערת..אש" עם כל זה שזה שמח זה דפוק..
השיר החדש של אייל גולן "גונגל" אין דברים כאלו טקסט לילדים בגן שיר לפסטיגל אפילו לא..
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כולם יודעים שכשאין מה לענות חייבים להוציא את "השד העדתי" מהבקבוק.yyzboy1928 כתב:http://www.mako.co.il/music-Magazine/ar ... 1903531448
כתבת נגד
אוי, לאן הגענו.
אבל אני לא מבין מה ציפית, סך הכל ערס שעונה לכתבה נגד ערסים.
גם אני מרוקאי ולא מסוגל לשמוע מוזיקה מזרחית. אבל אני גם עקבי. זו לאו דוקא המוזיקה המזרחית, אלא כל מוזיקת פופ מטומטמת עם מילים בגובה דשא מכוסח.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בשבילי מילים זה אף פעם לא סיבה לאהוב או לשנוא שיר. הלחן הוא הקובע. אני לא אוהב מזרחית כי אני פשוט לא אוהב את הסגנון. נכון שמילים דפוקות כמו שיש שם לא עוזרות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
קשה להגדיר.. מוזיקה זה דבר גדול יש הרבה שירים שאני אוהבת בגלל המילים
אפילו שהלחן לא משהו.
ולהפך יש הרבה שירים שהלחן טוב והמילים לא משהו..
אפילו שהלחן לא משהו.
ולהפך יש הרבה שירים שהלחן טוב והמילים לא משהו..
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
גם לדרים היו שירים עם רמה לירית נמוכה יחסית.. אבל כמה נמוך אפשר לרדת??DivineComedy כתב:בשבילי מילים זה אף פעם לא סיבה לאהוב או לשנוא שיר. הלחן הוא הקובע. אני לא אוהב מזרחית כי אני פשוט לא אוהב את הסגנון. נכון שמילים דפוקות כמו שיש שם לא עוזרות.

שיפסיקו להוציא כל פעם את השד העדתי. ובכלל, המזרחים של פעם(דגש על המרוקאים) היו שומעים רוק כמו דיפ פרפל(או מה שהם מכירים, סגול כהה

-
- בריל!
דו"ח מעניין מאוד, חשוב לי להדגיש את המשפט האחרון כי יש נטייה בארץ לערבב בין ביקורת לגיטימית שמאחוריה עומדת מחשבה עמוקה ואהבה אמיתית למדינה, לבין ביקורת מדומה שמאחוריה עומדים גורמים שמעוניינים בפירוקה של מדינת ישראל.
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1149334.html
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1149334.html
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הדוח הזה מזכיר לי דברים שאתה אומר כאן באשכול..
-
- בריל!
באמת? אני שללתי את קיומה של מדינת ישראל כבית לעם היהודי? מתי?
מתי אנשים כאן יבינו שאת הביקורת על ההתנהלות והמוסר של מדינת ישראל אי אפשר להחליף כל הזמן בהאשמות בבגידה. זו הטעייה של הציבור שנעשה בו שימוש במשטרים אפלים כדי לדכא את הדמוקרטיה. אם כל ביקורת, קשה ככל שתהיה אבל יש בה אמת, היא בגידה, אז המדינה שלנו במצב יותר גרוע ממה שאני חושב, כנראה שאנשים כאן רוצים לחיות במדינה טוטליטרית.
מתי אנשים כאן יבינו שאת הביקורת על ההתנהלות והמוסר של מדינת ישראל אי אפשר להחליף כל הזמן בהאשמות בבגידה. זו הטעייה של הציבור שנעשה בו שימוש במשטרים אפלים כדי לדכא את הדמוקרטיה. אם כל ביקורת, קשה ככל שתהיה אבל יש בה אמת, היא בגידה, אז המדינה שלנו במצב יותר גרוע ממה שאני חושב, כנראה שאנשים כאן רוצים לחיות במדינה טוטליטרית.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לא! חס וחלילה! התכוונתי שיצאת כנגד אותו דה לגיטימציה..
דעותיך הם ברורות בפורום. ואני מסכים עם חלק נכבד מהם. אבל אתה בחיים לא תהיה אנטי בכוח כמו העולם ויהודים מחוץ לעולם. או כמו יורדים שיורדים מהמדינה ושונאים כל דבר. ויודעים להוציא את ישראל באור רע. וגם תמיד טענת. רק מי שחי כאן יש לו זכות לתת דעה אובייקטיבית.
דעותיך הם ברורות בפורום. ואני מסכים עם חלק נכבד מהם. אבל אתה בחיים לא תהיה אנטי בכוח כמו העולם ויהודים מחוץ לעולם. או כמו יורדים שיורדים מהמדינה ושונאים כל דבר. ויודעים להוציא את ישראל באור רע. וגם תמיד טענת. רק מי שחי כאן יש לו זכות לתת דעה אובייקטיבית.
-
- בריל!
אני מקווה מאוד שאותם יורדים שברחו במקום להתמודד, לא יזכו בזכות ההצבעה מרחוק. זה רק מראה את האינטרס האמיתי של ליברמן וחבריו, כי רוב בעם שיושב כאן אין להם, אז הם מחפשים איך לעוות את הדמוקרטיה כדי להשיג רוב להזיות הפוליטיות שלהם!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הקטע של ההצבעה של החיים בחו"ל פשוט היסטרית. כל כך צחקתי כשקראתי עליה.
הרי כל הקטע של הישראלים שחיים בחו"ל זה אחד הדברים שהכי בזים להם מנהיגי המדינה והרבה מאזרחיה (עניין פתאטי לכשעצמו).
הצביעות של ההצעה הזאת כל כך בולטת. פוליטיקה במיטבה
הרי כל הקטע של הישראלים שחיים בחו"ל זה אחד הדברים שהכי בזים להם מנהיגי המדינה והרבה מאזרחיה (עניין פתאטי לכשעצמו).
הצביעות של ההצעה הזאת כל כך בולטת. פוליטיקה במיטבה

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם מי שחי בעבר במדינה, צריכה להיות לו זכות הצבעה בלי קשר לליברמן, חרדים או ביביטו נהנתניהו. בכל מדינה מערבית ודמוקרטית בעולם יש זכות הצבעה לתושבים שגרים בחו"ל בלי קשר לכמה שנים הם גרים ואם הם "ירדו" או לא ירדו. רק במדינה פאשיסטית כמו ישראל זה לא קיים.רק מי שחי כאן יש לו זכות לתת דעה אובייקטיבית.
תהיה בטוח שיש יורדים שהתמודדו והקריבו מספיק חיים ובריאות עבור המדינה הזאת, והיא פשוט לא שווה את זה. למה לבזבז את כל החיים במדינה בלי עתיד בשום בחינה? חיים פעם אחת וצריך לחיות בצורה הטובה ביותר. עם הדרכון הגרמני שלך, אתה צריך לתפוס את הטיסה הראשונה לברליןאני מקווה מאוד שאותם יורדים שברחו במקום להתמודד

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני לא מבין אותך טל - בחרת מסיבותיך שלך לחפש חיים יותר טובים במקום אחר. זכותך המלאה וגם חובתך כלפי עצמך.
אבל למה שתהיה לך השפעה על עתיד המדינה אותה בחרת לנתק מהעתיד שלך?
אבל למה שתהיה לך השפעה על עתיד המדינה אותה בחרת לנתק מהעתיד שלך?
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
נכון. בכל מדינה מתוקנת במערב נותנת לאזרחיה בגולה להצביע. אצל ישראל זה קצת שונה בגלל שהמצב כאן מסובך מאוד..
אני לא תומך נלהב, אבל אני חושב שצריך לתת להם להצביע. הרוב לא החליט לעזוב בגלל מדיניות ישראל בשטחים או משהו. כי פשוט הם מאמינים ששמה הם יצליחו יותר. בסופו של דבר הם מסיימים באיזו חנות למכירת מוצרי אלקטרוניקה..
אני לא תומך נלהב, אבל אני חושב שצריך לתת להם להצביע. הרוב לא החליט לעזוב בגלל מדיניות ישראל בשטחים או משהו. כי פשוט הם מאמינים ששמה הם יצליחו יותר. בסופו של דבר הם מסיימים באיזו חנות למכירת מוצרי אלקטרוניקה..
-
- בריל!
טל אני מממממש אבל מממממש לא מסכים איתך. כל מי שהחליט לברוח מהמדינה הזאת, החליט לנטוש את החברים שלו למלחמה על המדינה, ולכן לא תהיה להם אפשרות להצביע ולסכן את החיים שלי ושל חברים שלי כאן- זה הכל!טל רודס כתב:גם מי שחי בעבר במדינה, צריכה להיות לו זכות הצבעה בלי קשר לליברמן, חרדים או ביביטו נהנתניהו. בכל מדינה מערבית ודמוקרטית בעולם יש זכות הצבעה לתושבים שגרים בחו"ל בלי קשר לכמה שנים הם גרים ואם הם "ירדו" או לא ירדו. רק במדינה פאשיסטית כמו ישראל זה לא קיים.רק מי שחי כאן יש לו זכות לתת דעה אובייקטיבית.
תהיה בטוח שיש יורדים שהתמודדו והקריבו מספיק חיים ובריאות עבור המדינה הזאת, והיא פשוט לא שווה את זה. למה לבזבז את כל החיים במדינה בלי עתיד בשום בחינה? חיים פעם אחת וצריך לחיות בצורה הטובה ביותר. עם הדרכון הגרמני שלך, אתה צריך לתפוס את הטיסה הראשונה לברליןאני מקווה מאוד שאותם יורדים שברחו במקום להתמודד