אשכול לימודים
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: אשכול לימודים
בהצלחה בהמשך ג'יימי, אתה תצליח כמו גדול בפרוצדורות הקרבות ובאות (כן אני יודע
), ובכלל בכל התכנונים היותר והפחות מורכבים, שמח לשמוע שכבר נרשמת, בהצלחה אחי.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בהצלחה אליעד, אני שמח בשבילך שאתה לא נשאר בצבא...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם אני שמח בשביל אליעד, זאת אחת ההחלטות הטובות ביותר שעשית בחייך.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תודה רבה אנשים
.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תודה גבר 

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ג'יימי אחי , אני מקווה ומאמין שהכל ילך כמו שצריך . בהצלחה ודבר איתי בלי קשר 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תודה עוזרי
.

- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
בהצלחה ג'יימי!
כל השבוע אני מבריזה מהלימודים, לא יודעת מה נסגר איתי
כל השבוע אני מבריזה מהלימודים, לא יודעת מה נסגר איתי

I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
ינואר בוא כבר!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בני ציפר על חזון האידיוטיזציה של מערכת החינוך בארץ:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1133647.html
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1133647.html
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
לרוב אני לא אוהב את הדעות של האידיוט הזה ובמיוחד את איך שהוא מציג אותן, אבל פה אני מסכים איתו, ברוב הדברים.
דבר אחד שלא הוא ולא מערכת החינוך מתייחסים אליהם זה רצון התלמיד ללמוד והשפעת החינוך מהבית והשפעת החברה הסובבת אותו באותה שכבת גיל.
סתם דוגמא: אני לומד היום בהיי קיו בתל אביב לבגרות במתמטיקה בסניף שנמצא באבן גבירול, 10 דקות הליכה בכיוון אחד נמצא קניון עזריאלי ו10 דקות הליכה בכיוון אחר נמצא הדיזנגוף סנטר. אני נמצא שם מ 3 בצהריים עד 10 בלילה וכל היום אני רואה שמסתובבים באיזור הזה טונות של ילדים שרק מחפשים לקנות מוצרי אופנה במאות שקלים (בנים ובנות כאחד), לצאת להסתובב ולהשוויץ במה שהם קנו ומה שהכי מפליא אותי זו העובדה שכל הילדים האלו עולים איתי לאוטובוס בשעה 23:00 בלילה בשביל לסוע הביתה.
עם כל ההתעסקות הזאת בהשגה של סמלי סטטוס ששכבות הגיל האלו מגדירות לעצמן (שאגב הן נגזרת ישירה של מה ששכבות הגיל המבוגרות יותר מגדירות לעצמן),
מתי לעזאזל הילדים האלו יושבים על התחת ולומדים!?!?!
לא פלא שהישגי בחינות הגברות בארץ נראים כמו שהם היום, במצב הזה גם עוד 20 אלף רפורמות בחינוך לא יעזרו...
דבר אחד שלא הוא ולא מערכת החינוך מתייחסים אליהם זה רצון התלמיד ללמוד והשפעת החינוך מהבית והשפעת החברה הסובבת אותו באותה שכבת גיל.
סתם דוגמא: אני לומד היום בהיי קיו בתל אביב לבגרות במתמטיקה בסניף שנמצא באבן גבירול, 10 דקות הליכה בכיוון אחד נמצא קניון עזריאלי ו10 דקות הליכה בכיוון אחר נמצא הדיזנגוף סנטר. אני נמצא שם מ 3 בצהריים עד 10 בלילה וכל היום אני רואה שמסתובבים באיזור הזה טונות של ילדים שרק מחפשים לקנות מוצרי אופנה במאות שקלים (בנים ובנות כאחד), לצאת להסתובב ולהשוויץ במה שהם קנו ומה שהכי מפליא אותי זו העובדה שכל הילדים האלו עולים איתי לאוטובוס בשעה 23:00 בלילה בשביל לסוע הביתה.
עם כל ההתעסקות הזאת בהשגה של סמלי סטטוס ששכבות הגיל האלו מגדירות לעצמן (שאגב הן נגזרת ישירה של מה ששכבות הגיל המבוגרות יותר מגדירות לעצמן),
מתי לעזאזל הילדים האלו יושבים על התחת ולומדים!?!?!
לא פלא שהישגי בחינות הגברות בארץ נראים כמו שהם היום, במצב הזה גם עוד 20 אלף רפורמות בחינוך לא יעזרו...
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מחר, שעה לפני ההלוויה של סבתא שלי, אני הולך לועדת הקבלה של המכללה.. אחרי שהיו לי מחשבות עם עצמי.. החלטתי ללכת.. אני מאמין שיהיה בסדר.. מאוד חשוב לי להתקבל למכללה.. ההורים שלי קצת הפכו לי פנים, ואני יכול להבין.. בכל זאת.. הם טוענים שזה קצת אנוכי מצידי לקחת על עצמי את זה ולא לדחות את זה... אמרתי להם, שזאת ועדה, שלא מתכנסת כל הזמן, ואני מעדיף לעלות על הגל.. ושאני כן יגיע להלוויה.. וסבתא שלי חשובה לי..
אין, מצב בעייתי, סבוך וקשה. הם חושבים שאין לי סנטימנטים לבנאדם שמת. זה לא נכון. כואב לי. אבל אני מסוגל לשים את זה בצד ולהמשיך בחיים איפה שצריך.. עד כמה שקשה..
אז, תאחלו לי בהצלחה
.
אין, מצב בעייתי, סבוך וקשה. הם חושבים שאין לי סנטימנטים לבנאדם שמת. זה לא נכון. כואב לי. אבל אני מסוגל לשים את זה בצד ולהמשיך בחיים איפה שצריך.. עד כמה שקשה..
אז, תאחלו לי בהצלחה

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
כמה עצוב לי לשמוע, אני זוכר שדיברת איתי בשלישי ואמרת לי שהיא מרגישה ממש לא טוב, עצובyyzboy1928 כתב:מחר, שעה לפני ההלוויה של סבתא שלי
:.

המון בהצלחה אחי היקר!yyzboy1928 כתב:אני הולך לועדת הקבלה של המכללה..
.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תודה רבה לכולכם
.. אני אעדכן מחר..

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מחר פסיכומטרי, פחות מ-700 וצריך להתחיל למצוא פתרון לשנה וחצי הקרובות.
אחרי 3 חודשי קורס, אני יכול להגיד חד משמעית שאני מסתייג מהסטריאוטיפ שמכוני פסיכומטרי הם מסחטת כסף ללא תועלת. הרגשתי במהלך הקורס שאחד כמוני, שההישג המתמטי הגדול ביותר שלו הוא להבין מה פורטנוי רוצה בהסבר על הספירות ב-TDOE, מרגיש שלקחו את הדברים היחסית טובים שלי בקטע הכמותי, ונתנו לי כלים "לתעל" את זה לכמה שיותר נקודות במבחן. על מידת ההשפעה של הצלחה בפסיכומטרי על הלימודים אפשר להתווכח ולהביא מקרים כאלו וכאלו. על העובדה שזו המסננת הכי טובה לאוניברסיטאות שמישהו הצליח לחשוב עליה עד עכשיו - אני בספק אם מישהו ינסה להוכיח אחרת.
now that i think about it, אף אחד לא כתב פה חודשים. אני קצת מרגיש כאילו זה הבלוג שלי, אבל שכולכם צריכים לקרוא - כי הכתום מציק לכם בעין.

אחרי 3 חודשי קורס, אני יכול להגיד חד משמעית שאני מסתייג מהסטריאוטיפ שמכוני פסיכומטרי הם מסחטת כסף ללא תועלת. הרגשתי במהלך הקורס שאחד כמוני, שההישג המתמטי הגדול ביותר שלו הוא להבין מה פורטנוי רוצה בהסבר על הספירות ב-TDOE, מרגיש שלקחו את הדברים היחסית טובים שלי בקטע הכמותי, ונתנו לי כלים "לתעל" את זה לכמה שיותר נקודות במבחן. על מידת ההשפעה של הצלחה בפסיכומטרי על הלימודים אפשר להתווכח ולהביא מקרים כאלו וכאלו. על העובדה שזו המסננת הכי טובה לאוניברסיטאות שמישהו הצליח לחשוב עליה עד עכשיו - אני בספק אם מישהו ינסה להוכיח אחרת.
now that i think about it, אף אחד לא כתב פה חודשים. אני קצת מרגיש כאילו זה הבלוג שלי, אבל שכולכם צריכים לקרוא - כי הכתום מציק לכם בעין.

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על

בהצלחה רן!!
כמו שאמרת, שאתה מסתבך במתמ', תיזכר בספירה של פורטנוי ל- TDOE

- AlucarDT
- דרימיסט-על
נרשמתי היום לקורס פסיכומטרי שמתחיל ב8 לאפריל..עד אז לא נשאר לי אלא לגרבץ, לאחר שהשתחחרתי שבוע שעבר 

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
קודם כל בהצלחה!Mars Volter כתב:מחר פסיכומטרי, פחות מ-700 וצריך להתחיל למצוא פתרון לשנה וחצי הקרובות.
כל מי שטוען שאין שום קשר בין פסיכומטרי להצלחה בלימודים כנראה קיבל ציון כזה שגורם לו לרצות להתעלם מהפסיכומטרי.
אני אישית חושב שמכוני פסיכומטרי הם אכן מסחטת כסף, אבל אני לא אומר ללא תועלת, אלא שהיא פשוט לא מצדיקה את המחיר. כמובן שיש אנשים שאין להם יכולת למידה עצמית גבוהה, וקורס פסיכומטרי יעשה מבחינתם את ההבדל בין ללמוד באוניברסיטה או לא. אבל אני אישית חושב שמי שמסוגל לשבת וללמוד לבד, יכול רק להשיג ערכת לימוד של אחד המכונים ללא קורס, ולהצליח לא פחות מאשר אילו היה עוסה קורס.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem