אשכול Orphaned Land
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: אשכול Orphaned Land
אז אחרי מספר האזנות לאלבום החדש, הוא ממש לא ציון 2. יותר כמו 4 מתוך 5.
כמו עם ״מבול״ גם כאן אני כבר רואה שיהיו שניי שירים שאמצא את עצמי מדלג עליהם, ויש מספר שירים עם חלקים שאפשר היה לדלג עליהם. בסה״כ אלבום סבבה!
כמו עם ״מבול״ גם כאן אני כבר רואה שיהיו שניי שירים שאמצא את עצמי מדלג עליהם, ויש מספר שירים עם חלקים שאפשר היה לדלג עליהם. בסה״כ אלבום סבבה!
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
למה? בהופעה בחנוכה די התבאסתיilai fields #7 כתב:למה ויקי?
א-סאונד, למרות שאני אומרת שזה בעיה גדולה בכלל בארץ.
ב-באלבומים הם נשמעים הרבה יותר טוב,
מבחינה של איך שהם מציירים את עצמם, הלכתי לחפלה מזרחית מבחינתי ולא להופעת רוק-קשה להגיד רוק.
ג-ללהקה שמופיעה הרבה בחול חייבת להיות סופר מקצועית, אפילו טכנית לא אהבתי אותם
ההדרן "נורא אל נורא" היה הכי טוב "פאקינג" בסוף ההופעה..
קיצר לא משהו בכלל..
ד- קובי פרחי להצליף לו בתחת, נשנשון,
ולא שיש לי בעיה עם הומוים
איתו היתה לי בעיה
ופקאצות שעלו לבמה טוב שלא זרקו שטרות של 200 כמו בהופעות של אבי פרץ,קובי פרץ, משה פרץ וווושיראל...

קיצר לאאאאאאא

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני אשמע את האלבום בקרוב, לא נראה לי שאכתוב סקירה אבל בכל מקרה אגיד את דעתי.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אחלה אחלה אלבום! אני נעשה יותר ויותר מרוצה ממנו עם כל שמיעה.
הוא ממש לא עוד "מבול".
ראיון חופר במיוחד במטאליסט, הרבה מידע:
http://www.metalist.co.il/InterviewPrivate.asp?id=393
הזמנתי את הגירסה הרגילה.
הוא ממש לא עוד "מבול".
ראיון חופר במיוחד במטאליסט, הרבה מידע:
http://www.metalist.co.il/InterviewPrivate.asp?id=393
הזמנתי את הגירסה הרגילה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
עושה לי חשק לשמוע את האלבום אחרי מה שאמרת 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני מאמין שרבים יהיו מרוצים ממנו.
נראה גם כי הרבה מהמגזינים הנחשבים בתחום גם כן מרוצים מהאלבום (כנראה שהסקירה שטל שם פה נמצאת במיעוט), והלהקה מופיעה על שערי הגליונת האחרונים שלהם (כפי שמוזכר בראיון, ומופיע גם באתר הרשמי עם תמונות).
יש גם סקירה במטאליסט: http://www.metalist.co.il/AlbumReviewPr ... sp?id=1233
אלבום מטאלי, מלודי, פרוגרסיבי וברוטאלי (לעיתים - הרבה פחות משחשבתי שיהיה בגלל תדמית ה-"death" שמדביקים ללהקה הזו).
בקיצור - אחלה אלבום.
נראה גם כי הרבה מהמגזינים הנחשבים בתחום גם כן מרוצים מהאלבום (כנראה שהסקירה שטל שם פה נמצאת במיעוט), והלהקה מופיעה על שערי הגליונת האחרונים שלהם (כפי שמוזכר בראיון, ומופיע גם באתר הרשמי עם תמונות).
יש גם סקירה במטאליסט: http://www.metalist.co.il/AlbumReviewPr ... sp?id=1233
אלבום מטאלי, מלודי, פרוגרסיבי וברוטאלי (לעיתים - הרבה פחות משחשבתי שיהיה בגלל תדמית ה-"death" שמדביקים ללהקה הזו).
בקיצור - אחלה אלבום.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הסקירה במטאליסט לא ראויה ליותר מדי התייחסות, כי העורך הראשי של האתר הוא זה שכתב את הליריקה לאלבום, אז אי אפשר לצפות לאובייקטיביות.
מבחינה מוסיקלית האלבום הזה נופל ממבול, הלחנים בו פחות מוצלחים והוא נשמע פחות מגובש. ברור שזרים מחו"ל יתלהבו מכל ההשפעות המזרחיות והדברים המיוחדים שהוכנסו לאלבום, אותי אישית זה לא מלהיב כי שמעתי את זה כבר בעבר. אני לא מכיר כמעט מגזינים שמקבלים גרסאות פרומו של אלבום וקוטלים אותו, גרסאות הפרומו הן אחד מאלמנטים ה-PR החשובים של כל אלבום כיום. האלבום החדש הוא מטאלי, מלודי, אבל לא פרוגרסיבי.
מבחינה מוסיקלית האלבום הזה נופל ממבול, הלחנים בו פחות מוצלחים והוא נשמע פחות מגובש. ברור שזרים מחו"ל יתלהבו מכל ההשפעות המזרחיות והדברים המיוחדים שהוכנסו לאלבום, אותי אישית זה לא מלהיב כי שמעתי את זה כבר בעבר. אני לא מכיר כמעט מגזינים שמקבלים גרסאות פרומו של אלבום וקוטלים אותו, גרסאות הפרומו הן אחד מאלמנטים ה-PR החשובים של כל אלבום כיום. האלבום החדש הוא מטאלי, מלודי, אבל לא פרוגרסיבי.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- בריל!
אני אחרי כמה שמיעות של האלבום מאוד מרוצה ממנו. אלבום משובח, גם המוזיקה, גם ההפקה שלו. מוזיקה מעניינת, לא בנאלית. כיף לשמוע את האלבום הזה במיוחד אחרי הציפיות הגבוהות שבאו אחרי "מבול".
הטרנד הזה של הקונספט קצת מעצבן אותי אישית, כי אני חושב שאפשר להקליט אלבום משובח גם בלי קונספט, אבל זה לא מפריע להנאה שלי מהאלבום הזה.
טל- אתה משוחד ידידי, אבל על טעם ועל ריח...
הטרנד הזה של הקונספט קצת מעצבן אותי אישית, כי אני חושב שאפשר להקליט אלבום משובח גם בלי קונספט, אבל זה לא מפריע להנאה שלי מהאלבום הזה.
טל- אתה משוחד ידידי, אבל על טעם ועל ריח...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
למרות מה שאמרתי אני הולכת לקנות תאלבום...
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
OK אני אחרי כמה שמיעות דיי ספורות של האלבום ואין לי הרבה מה להגיד חוץ מ: מתן אני פשוט מסכים איתך מילה במילה.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
שמעתי את האלבום איך שהגעתי הביתה.. אחרי שלא הייתי בו 20 יום
..
מילה אחת, לא נופל ממבול.. יש בו מיוחדות אדירה. בלדות נוגועות לצד שירי מטאל טובים מאוד.. הוא פחות או יותר שומר על הרמה של מבול. בוא נגיד שאולי הוא לא יותר טוב ממבול, אבל יותר מיוחד ממנו..

מילה אחת, לא נופל ממבול.. יש בו מיוחדות אדירה. בלדות נוגועות לצד שירי מטאל טובים מאוד.. הוא פחות או יותר שומר על הרמה של מבול. בוא נגיד שאולי הוא לא יותר טוב ממבול, אבל יותר מיוחד ממנו..
- Sentient 6
- דרימיסט-על
האלבום של אורפנד ממש סבבה, אחלה מיקס, אחלה פרוגרסיב מטאל (לא נכנס אפילו לויכוח הזה.) רק לי אישית קצת מוזר פתאום למצוא את עצמי בדקה ה18 של סולו דרבוקות שלא נגמר. עוין לי, זה תחום כזה של אנשים עם חולצות ורודות וחזה חלק. במטאל אין שום איבר חלק. מוות לדרבוקות!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אחלה זה חומוס, לא תואר לפרוג 

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מתן אתה מה זה מדבר שטויות , אני דווקא חושב שהשילוב של דרבוקות במיוחד במוזיקה של אורפנד לנד זה אחלה של דבר , זה פשוט הופך את זה ליותר מקורי . השילוב הכי יפה של דרבוקות אם אתה רוצה לשמוע הוא באלבומים כמו של אופת' כמו גוסט רווריז או בדליברנס .
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מצטער עוזרי, אבל דברים כאלה יכולים לשגע אותי...
אני בטוח שהוא התכוון שלדעתו זה נשמע לא טוב. זה לא אומר שהוא מדבר שטויות..

אני בטוח שהוא התכוון שלדעתו זה נשמע לא טוב. זה לא אומר שהוא מדבר שטויות..

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
צודק לגמרי , לא התכוונתי להשמע מזלזל , יש כאלו שאוהבים את המטאל שלהם טהור אני מבין .
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מבין את הנקודה שלך אבל יש בערך שניים וחצי אוקיינוסים בין הדירבוקים של אופת' לבין הfull blown חאפלות של אורפנד שנמשכות אל הלילה.Ozerivarium כתב:מתן אתה מה זה מדבר שטויות , אני דווקא חושב שהשילוב של דרבוקות במיוחד במוזיקה של אורפנד לנד זה אחלה של דבר , זה פשוט הופך את זה ליותר מקורי . השילוב הכי יפה של דרבוקות אם אתה רוצה לשמוע הוא באלבומים כמו של אופת' כמו גוסט רווריז או בדליברנס .
אני לא בא עם דעות קדומות למוזיקה אבל יש דברים שתופסים את האוזן טוב ויש כאלה שלא. אתמול פתאום שמתי לב ש90 אחוז מהמוזיקה שלי באייפוד שזה בערך 500 אלבומי מטאל מפוצצים בשירים על גברים שמוצצים אחד לשני, לא הכי מזיז לי, בעיקר מצחיק אבל כולם ממש מגניבים ושוברים ושם זה נגמר מבחינתי. האלבום של אורפנד מעולה פשוט בשבילי לפעמים מאבד כיוון בשביל הים תיכוניות שהם החליטו להיות השגרירים שלה וזו לגמרי זכותם, זה עדיין פרוג מטאל מעולה, פשוט הולך למקומות אחרים גם.
עוד פעם אחת אני אומר שזה פרוג מטאל וטל תוך שניה מוציא צלב ספיישל אדישן של דרים, מוריד לי איתו סטירה ומשפד אותי דרך הלב כמו איזה בלייד פרוגרסיבי XD
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אין מה להגיד, באמת אחלה אלבום. הצלחה גדולה לדעתי אחרי מבול.