תחרות הוידאו קליפ הכי מטומטם אי פעם!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תחרות הוידאו קליפ הכי מטומטם אי פעם!

שליחה על ידי Sentient 6 »

הו כן, אנחנו יורדים אל העם, ערוץ E סטייל. מה הקליפ הכי גרוע שאתם מכירים?

אני מציע את fly away from here של אירוסמית'! למה?

אחת הסיבות שבגללה תעשיית המוזיקה גוססת זה כי אנשים כמו ג'וזף קהאן מביימים קליפים לא קשורים שעולים מיליון דולר. הכסף מבוזבז על ג'סיקה ביאל שמתערטלת בתוך ברובוט ענקי שבועט בביצים של הרובוט השני (זה הדגם עם הביצים, זו לא טעות כתיב). יש בו את סטיבן טיילר צבוע בכסף, לבוש בתלבושת סאדו מאזו ויושב על כסא שיש מאחוריו איזה ערומה כחולה. מסביב יש עיר מרחפת שנגנבה לגמרי מהאלמנט החמישי ואיזה בחור בתלבושת של הרייך השלישי בתוך תחנת חלל שהולכת להתרסק עליו החללית מdune שמקפלת זמן וחלל. יש בו מישהי בתוך אקווריום שמותקפת על ידי נחשים רובוטיים והכי גרוע, יש בו את ג'ו פרי, לובש סרבל ומנגן על גיטרה מרובעת. הילבילי במאה ה25!?!?!

בקיצור לפי הקליפ הזה העתיד הוא מונטז' של ערומות ורעיונות שנגנבו מrobotech ולוק באסון. שנייה רק תנו לי להיכנס למכונת הזמן ולחזור לגיל 9 כדי שזה יהיה מגניב. טוב נכנסתי חזרתי לגיל 9 וגם שם זה לא היה מגניב בכלל. טוב אני אתאבד במקום כי הקליפ הזה כל כך מייאש. טוב מתתי שיט הגעתי לגיהנום והוא נצח של צפיה בקליפ המעאפן הזה.

dumbest videos ever.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
שלח תגובה