נעליים!!! (מעמוד 4: כושר!!!)
- MrReD
- שגריר האופת'
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: נעליים!!! (מעמוד 4: כושר!!!)
ישן ישן , אבל אני רציתי דומות לאלו רק בצבע חום ולא מבריק , אבל לא היה להם במידה שלי . אלו הנעליים הכי יפות שראיתי . אז תתחדשי נועה !
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
נגה אבל סבבהXD דומה:P
וכן, גם אני רציתי אותן בצבע אחר אבל לצערי הרב עד מאוד רשת וויקנד מייבאת לארץ את הדגמים האחרים רק עד מידה 40:(
להיות גבוהה זה סבל:(
וכן, גם אני רציתי אותן בצבע אחר אבל לצערי הרב עד מאוד רשת וויקנד מייבאת לארץ את הדגמים האחרים רק עד מידה 40:(
להיות גבוהה זה סבל:(
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
סורי , נוגה
כן אני יודע , אפילו גלשתי באתר שלהם כדי לברר באיזה חנויות יש את הדגם בחום ולאף אחת לא היה ! אם רק היה לי כרטיס אשראי בינלאומי . ותראי מה הולך בלונדון או בכלל באירופה ! תכנסי לאתר של דוקטור מרטינס או סתם תחפשי תמונות ותראי אנשים שפשוט משוגעים על הנעליים האלו . ראיתי חנויות עם איזה 20 אלף דגמים וצבעים שונים של הדבר הזה חחח
"להיות גבוהה זה סבל:("
Well ... אני אוהב גבוהות , גם נעליים

כן אני יודע , אפילו גלשתי באתר שלהם כדי לברר באיזה חנויות יש את הדגם בחום ולאף אחת לא היה ! אם רק היה לי כרטיס אשראי בינלאומי . ותראי מה הולך בלונדון או בכלל באירופה ! תכנסי לאתר של דוקטור מרטינס או סתם תחפשי תמונות ותראי אנשים שפשוט משוגעים על הנעליים האלו . ראיתי חנויות עם איזה 20 אלף דגמים וצבעים שונים של הדבר הזה חחח
"להיות גבוהה זה סבל:("
Well ... אני אוהב גבוהות , גם נעליים

- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
איכסMrReD כתב:אבל אין על אלה