אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי ilai fields #7 »

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

ilai fields #7 כתב:Iron Man 2: Trailer

http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/
שוחרר אתמול ויהיה יחד עם שרלוק הולמס בקולנוע סוף סוף.

טירוף אקסמן: בראיין סינגר חוזר לפעולה!
הבמאי של שני החלקים הראשון בטרילוגיה יביים את first school, סדרת קומיקס מוערכת מאוד שכמו שהשם שלה מעיד, מספרת על המחזור הראשון בבית ספר למחוננים של קפטן פיקארד, משמע סיפורי נעורים וחליפות צהובות לסייקלופס, ג'ין גריי, ביסט (לפני שהוא הפך לגוש כחול), אנג'ל ואייס מן. בלי יו ג'קמן שכבר מתחיל להרגיז אותי.

אחרי זה סרט סרט של deadpool שנמצא כרגע בקדם הפקה (הדמות של ריאן ריינולדס מוולברין, שכיר חרב מופרע ואדיר שכל הזמן שובר את המחסום הרביעי) בהתאמה כנראה עם וולברין 2. יו ג'קמן כבר אמרנו?

אני רק רוצה לציין שאם אקסמן 1 ו-2 לא היו מה שהם היו, אף אחד בחיים לא היה מחזיר את באטמן לתחיה ובטח לא נותן אותו לבמאי כמו כריסטופר נולן. סתם שתבינו כמה הסרטים האלו חשובים מבחינת הקולנוע בעשור האחרון והבא.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

NamelessATM כתב:בקשר לאווטאר גם אני בהתחלה התלהבתי, אבל אחרי ששיחררו את הטריילרים/תמונות והכל זה ממש ביאס אותי.
החייזרים נראים כמו פאקינג דמויות במשחק מחשב ממוצע, ואת האמת גם העלילה לא מלהיבה. בן אדם נשלח לכוכב חייזרים לגלות מידע אומשו, מתחבר עם חייזרית ולא יודע לאיזה צד הוא שייך. אני חושב שהדבר היחיד שיציל את הסרט הזה מלהיות 'עוד סרט חייזרים' ויתן לו ביקורות טובות זה מן הסתם האפקטים החדשים שבו, אבל מבחינת הסרט עצמו אני ממש לא מתלהב לראות אותו...
היום הלכתי לראות את אוואטר, ודאמ, אני חייב להגיד שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נהנתי ככה מסרט בקולנוע. זה בטוח הסרט הכי טוב שראיתי מאז האביר האפל.
בקשר לעלילה, אני עדיין חושב שעם כל התקציב והאפקטים שהשקיעו גם יכלו להשקיע קצת יותר בעלילה שבסך הכל אם מסתכלים עליה נקי בלי כל האפקטים, היא לא כזו מקורית ולא כזו מושקעת בפרטי העלילה שלה. מה שכן, זה גם לא בידיוק כמו שכתבתי בהודעה למעלה שזה סתם "בן אדם שלא יודע לאיזה צד הוא שייך" כי העולם של הסרט עצמו מוסיף כל מיני דברים מעניינים ויפים לעלילה. גם החייזרים לא נראים "כמו פאקינג דמויות במשחק מחשב ממוצע", ודווקא הם נראים ממש טוב ויפה אחרי שקצת מתרגלים לאיך שהם נראים.
אני ראיתי את הסרט עם המשקפי תלת מימד האלה (אם יש בכלל דרך אחרת לראות את הסרט), ואם יש משהו אחד שאני חייב להגיד על הסרט זה זה - העולם שם פשוט מדהים. מדהים. כל היצורים ששם, הצמחים, הנופים, הכל נראה כל כך מדהים ו(לרוב)אמיתי! אני מדבר כמובן בעיקר על העולם בחוץ, העולם של ה-Navi (גזע החייזרים), ששם נמצא רוב הסרט, אבל גם על כל המקום של בני האדם. יש כמה קטעים שהנוף שרואים והיצורים שרואים, בשילוב עם המשקפי תלת מימד, פשוט שואבים אתכם לתוך הסרט!
אני רק מזהיר, ה-20~30 דקות הראשונות של הסרט אולי יפחידו אתכם. הסרט נפתח קצת חלש, לדעתי גם על ההתחלה הם קצת מעמיסים במידע על הצופה, וחוץ מזה בחצי שעה הראשונה או קצת פחות של הסרט הכתוביות לא ממש היו נוחות לקריאה בהרבה מהשורות, לדוגמה שהם שינו את מיקום הכתוביות מהאמצע לימין לשמאל ללמעלה ולפעמים הכתוביות עלו מטושטשות קצת (למרות שזה בטח תלוי באולם קולנוע ולא בסרט עצמו כל הטישטושים האלה), וזה שהייתי חייב להתרכז בכתוביות הלא הכי נוחות לקריאה די הקשה עלי להתרכז במה שקורה על המסך עצמו ובסרט. אבל אל דאגה, אחרי ה-20-30 דקות הראשונות של הסרט הוא מתחיל להיות ממש מעניין ולצבור תאוצה מבחינת עלילה, וגם הכתוביות הסתדרו בדרך פלא! :D

בכיף הייתי נותן לסרט 9/10 (אם לא מחשיבים את הכתוביות שעלו לפעמים קצת מטושטשות בהתחלה של הסרט באולם קולנוע שהייתי בו), לכו לראות! :yes:
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

NamelessATM כתב:
NamelessATM כתב:בקשר לאווטאר גם אני בהתחלה התלהבתי, אבל אחרי ששיחררו את הטריילרים/תמונות והכל זה ממש ביאס אותי.
החייזרים נראים כמו פאקינג דמויות במשחק מחשב ממוצע, ואת האמת גם העלילה לא מלהיבה. בן אדם נשלח לכוכב חייזרים לגלות מידע אומשו, מתחבר עם חייזרית ולא יודע לאיזה צד הוא שייך. אני חושב שהדבר היחיד שיציל את הסרט הזה מלהיות 'עוד סרט חייזרים' ויתן לו ביקורות טובות זה מן הסתם האפקטים החדשים שבו, אבל מבחינת הסרט עצמו אני ממש לא מתלהב לראות אותו...
היום הלכתי לראות את אוואטר, ודאמ, אני חייב להגיד שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נהנתי ככה מסרט בקולנוע. זה בטוח הסרט הכי טוב שראיתי מאז האביר האפל.
בקשר לעלילה, אני עדיין חושב שעם כל התקציב והאפקטים שהשקיעו גם יכלו להשקיע קצת יותר בעלילה שבסך הכל אם מסתכלים עליה נקי בלי כל האפקטים, היא לא כזו מקורית ולא כזו מושקעת בפרטי העלילה שלה. מה שכן, זה גם לא בידיוק כמו שכתבתי בהודעה למעלה שזה סתם "בן אדם שלא יודע לאיזה צד הוא שייך" כי העולם של הסרט עצמו מוסיף כל מיני דברים מעניינים ויפים לעלילה. גם החייזרים לא נראים "כמו פאקינג דמויות במשחק מחשב ממוצע", ודווקא הם נראים ממש טוב ויפה אחרי שקצת מתרגלים לאיך שהם נראים.
אני ראיתי את הסרט עם המשקפי תלת מימד האלה (אם יש בכלל דרך אחרת לראות את הסרט), ואם יש משהו אחד שאני חייב להגיד על הסרט זה זה - העולם שם פשוט מדהים. מדהים. כל היצורים ששם, הצמחים, הנופים, הכל נראה כל כך מדהים ו(לרוב)אמיתי! אני מדבר כמובן בעיקר על העולם בחוץ, העולם של ה-Navi (גזע החייזרים), ששם נמצא רוב הסרט, אבל גם על כל המקום של בני האדם. יש כמה קטעים שהנוף שרואים והיצורים שרואים, בשילוב עם המשקפי תלת מימד, פשוט שואבים אתכם לתוך הסרט!
אני רק מזהיר, ה-20~30 דקות הראשונות של הסרט אולי יפחידו אתכם. הסרט נפתח קצת חלש, לדעתי גם על ההתחלה הם קצת מעמיסים במידע על הצופה, וחוץ מזה בחצי שעה הראשונה או קצת פחות של הסרט הכתוביות לא ממש היו נוחות לקריאה בהרבה מהשורות, לדוגמה שהם שינו את מיקום הכתוביות מהאמצע לימין לשמאל ללמעלה ולפעמים הכתוביות עלו מטושטשות קצת (למרות שזה בטח תלוי באולם קולנוע ולא בסרט עצמו כל הטישטושים האלה), וזה שהייתי חייב להתרכז בכתוביות הלא הכי נוחות לקריאה די הקשה עלי להתרכז במה שקורה על המסך עצמו ובסרט. אבל אל דאגה, אחרי ה-20-30 דקות הראשונות של הסרט הוא מתחיל להיות ממש מעניין ולצבור תאוצה מבחינת עלילה, וגם הכתוביות הסתדרו בדרך פלא! :D

בכיף הייתי נותן לסרט 9/10 (אם לא מחשיבים את הכתוביות שעלו לפעמים קצת מטושטשות בהתחלה של הסרט באולם קולנוע שהייתי בו), לכו לראות! :yes:
כנ"ל, סרט מעולה, חוויה חדשה לגמרי של קולנוע והגיע הזמן שיגיע סרט כזה שיקח את התלת מימד לרמה קצת יותר רצינית ולא דברים שמתפוצצים לך בפרצוף סתם ככה כי זה תלת מימד. אין דרך אחרת לראות את הסרט הזה.
שמעתי טיעונים על העלילה והתסריט, אני די נאלץ להסכים אבל קמרון בעצמו מודה שזה סרט פאן וספקטקל וזו טעות להתעקש ההפך בכוח.
שימו לב לניואנסים שכן מחזקים את העלילה והמשחק כמו למשל העובדה שג'ייק קצת נכנס למצב רנטון ומאבד את עצמו בשלושת החודשים שהוא בגוף של האווטאר וזה למשל מעביר את הנקודות והרעיונות של העלילה בצורה ממש טובה. העולם והדמויות שמאכלסות אותו הן מה שבאמת חשוב.
סרט מעולה, השטיקים האהובים של קמרון עם איזה 400 מיליון דולר של אפקטים אדירים. אי אפשר שלא להתאהב בעולם ובסרט הזה.

לגבי האולם עצמו, היינו ביס פלנט ואני קצת מקווה שהם ישיגו משקפי תלת מימד יותר טובים כי אלא אם שמים אותם בזווית מסויימת מאוד הראיה מטושטשת וצריך לסדר אותם כל הזמן וזה לא כיף בקיצור מקווה שלסינמה סיטי יש משקפיים יותר טובים.

ורק תיקון קטן לגבי x-men: first class. הסרט לא יתרחש במחזור הראשון של בית הספר, הוא יסקור את שנות הנעורים של אקסיוויאר ואריק (מגניטו) ביחד אחרי השואה וכו'. קצת מטונטנים של בין לבין אבל בלי הדמויות המרכזיות של הספרים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את City of God (בהמלצת פורטנוי) וממש נהניתי. ראיתי גם את The Messenger, סרט חדש עם וודי הארלסון ובן פוסטר, לא רע.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

איזה קטע, בדיוק הורדתי את הסרט גם בהמלצת פורטנוי, אני משער שמחכה לי הנאה צרופה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ראיתי אותו לפחות 8 פעמים והייתי רואה אותו גם עוד 80. לדעתי הכי טוב בעשור הזה, וללא ספק הסרט הזר הכי טוב שראיתי.
Dadinho é o caralho, meu nome agora é Zé Pequeno, porra!!!
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

שוב אני חוזר מי שראה את city of god וגם מי שלא ראה :) שיצפה גם ב elite squad
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

AlucarDT כתב:שוב אני חוזר מי שראה את city of god וגם מי שלא ראה :) שיצפה גם ב elite squad
בהחלט ויש עוד סרט יחסית חדש שיצא גם על ברזיל, ברגע שאני אזכר בשם אני אכתוב- שלושה סרטים מעולים!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

bus 174 אתה מתכוון?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

AlucarDT , הורדתי את Tropa De Elite בעקבות המלצתך.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

AlucarDT כתב:bus 174 אתה מתכוון?
כן כן תודה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

יוצא המשך למחוז 13 :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:יוצא המשך למחוז 13 :)
אתה מתכוון לAssault on Precinct 13?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ראיתי זומבילנד, סרט מעולה. pure fun. וג'סי אייזנברג אדיר, קצת מחקה את מייקל סרה, אבל חמוד בכל זאת.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Mars Volter כתב:ראיתי זומבילנד, סרט מעולה. pure fun. וג'סי אייזנברג אדיר, קצת מחקה את מייקל סרה, אבל חמוד בכל זאת.
אם כבר יותר מזכיר את אהרון ג'ונסון (kick ass) רק שהוא כבר בלתי נסבל כי הוא כל הזמן מקבל את אותם התפקידים והוא תמיד מקריין בהם.

טריילר נוסף לkick ass, הסרט הכי אלים שתראו ב2010 :cheers:

http://www.youtube.com/watch?v=CjO7kBqTFqo
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

The Invention of Lying, יופי של קומדיה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Invictus , דרמה עם מורגן פרימן שמגלם את נלסון מנדלה אחרי שנבחר להיות נשיא דרום אפריקה בשנת 1995, ואיך הוא מנסה לאחד את המדינה באמצעות נבחרת הרוגבי.
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

מורגן פרימן שחקן מצויין... תמיד הוא משחק את אלוהים..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את OldBoy , סרט מוזר ולא קל לעיכול.
שלח תגובה