אני נשבעת לכם! אם דוקרים אותי בצבא עוד פעם אחת, אני יורה במישהו!
דנ"א באצבע, תרומת מח עצם במרפק ושני חיסונים בזרוע - בחצי שעה!!@$
+ טירונות וקורס בצריפין, בה"ד 11 כצפוי, הכל טוב ויפה, אבל... למה אנחנו ישנות באוהלים, כשהמגורים חצי מטר מאיתנו? ולמה לעזאזל ירד עלינו גשם בלילה הראשון והרטיב את כולן מתוך שינה? אוהל מקולל |:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
TheLight כתב:אני נשבעת לכם! אם דוקרים אותי בצבא עוד פעם אחת, אני יורה במישהו!
דנ"א באצבע, תרומת מח עצם במרפק ושני חיסונים בזרוע - בחצי שעה!!@$
+ טירונות וקורס בצריפין, בה"ד 11 כצפוי, הכל טוב ויפה, אבל... למה אנחנו ישנות באוהלים, כשהמגורים חצי מטר מאיתנו? ולמה לעזאזל ירד עלינו גשם בלילה הראשון והרטיב את כולן מתוך שינה? אוהל מקולל |:
לא שאני מבין משהו בעניין אבל אני חושב שאת פשוט תצטרכי להתרגל...
מקווה שלא תיהי כמו רוב האנשים שאני מכיר שהתגייסו.. שהצבא פשוט הוציא להם את החיים והם שבוזים בטירוף!!
לא מתאים לך שביזות...
_Sapir_ כתב:
ולנושא- אנשים ששומעים מוזיקה באוטובוס דרך הפלאפון בלי אוזניות!
לפעמים יש יחידי סגולה ששומעים רוק, קורה אחד למיליון אבל עדיין.
זה כמו לשמוע מוזיקה טובה שיוצאת ממכונית וזה לא טראנס או מזרחית.
ואור באמת לא מתאים לך שביזות.. את לא נראית לי הטיפוס השבוז.. אבל הצבא באמת יכול להוציא את הרע מאנשים... קחי הכל בסבבה ותחשבי על זה שאת קופאת בלילה כי רטוב, ואנחנו היינו מים ביום כי טרטרו אותנו ביולי אוגוסט.. והמחזור הבא גם יידפק איכשהו.. מעגל החיים..
ועכשיו בא לי פייטון.
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
סבתא שלי נפטרה אתמול.. אפשר להגיד משיבה טובה.. כי היא הייתה בריאה יחסית לגיל שלה.. חיה את החיים והחיים אהבו אותה.. רצה ותיזזה בכל רמת השרון עד ימיה האחרונים..
אהבתי אותה מאוד.. עצוב ..
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
ולנושא, מחר חוזרים ללימודים להרבהההה זמן בלי חופש רציני (עד פסח?), ועוד מחר יש לי מבחן במחשבים. ואני שונא מחשבים. והשבוע ושבוע הבא יש לי עוד כמה מבחנים. אוף שכיתה י"א תגמר כבר
שיש יותר מדי משתמשי אקספלורר על גרסאותיו השונות. מה שמונע ממני ליצור עיצוב מגניב לאתר עם טכנולוגיות חדשות (כמו box-shadow, border-radius, web fonts, web forms 2.0, css transitions והרשימה ארוכה (כן אני יודע שזה לא אומר הרבה לרובכם)), עיצוב שאגב כבר קיים בצורה בסיסית. לעזאזל.
יש כבר אלטרנטיבות טובות. תחליפו דפדפן. תפסיקו להיתקע בעבר. גודאמיט. Opera, Firefox, Chrome, Safari
תתקדמו למאה ה-21 ותנו לאינטרנט לפרוח.
משומה, יש הגדרות אבטחה חדשים בפייס.. אז.. אפשר לראות תמונות של אנשים אחרים..
וזה כל פעם מחדש מעצבן אותי.. גם עכשיו.. כאילו.. אנשים.. מה נותן לכם להצטלם במועדונים/דאנס ברים ולתייג את עצמכם בפייס? כדי להגיד "וואו, אני מגניב שאני מצטלם במסיבות?" פוזה מעצבנת.. ואנשים חושבים שאם 95% מהתמונות שלהם זה ממועדונים, שבא צלם ומצלם אותם ורושם את השם של המועדון למטה או את השם של האלבום וכל זה, אז הם חושבים שהם מגניבים.. מה מגניב בזה? שעברתם סלקציה???? שאתם ""מכירים"" את הבעלים והיחצנים? למה אתם חושבים שזה הופך אתכם למגניבים??
אנשים אינטרסנטיים שתכ'לס בעצמם לא יודעים לעשות כלום אבל אין להם בעיה לדפוק מישהו שיודע כי מפחדים על התחת שלהם !@#$$%@
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay