RoEm כתב:סתם נזכרתי פתאום, בהופעה של מגאדת' שהייתה ב2.7.07 בתל אביב בהאנגר, מישהו מפה היה?!
אני זוכר ישבתי עם חבר שלי אחרי ההופעה כולנו מאושרים כמובן נהנים עם בירות ומתענגים על היום המטורף שהיה
ואז עובר מישהו עם חולצה של דרים או של יטסה ג'אמרס (שכחתי) ורואה את חבר שלי שבמקרה היה עם חולצה דרים גם כן
(התפלאתי כמה אנשים יש שבאו להופעה של מגאדת' עם חולצה של דרים, זה פשוט מטורף,
וכמובן היו המון עם חולצות של מטאליקה חחח בתקווה שדייב לא ירד מהבמה לירוק עליהם חחח)
קיצר, הוא שאל אותנו אם היינו בטורקיה...
למישהו מוכר מזה משהו?
אני הייתי בהופעה של מגהדת', אבל לא במשלחת.. אם אני זוכר זה לא תפס על משלחת.
איפה אתה היית בהופעה? אני הייתי כזה מצד ימין באיזה שורה שנייה. והבאתי מכות לכל כך הרבה אנשים שניסו להדחף אחרי.. לא ידעתי שהיה לי את זה
חחח אני הייתי באמצע איפה שהתחילו כל הזמן הפוגואים...
בוא נגיד שאם בקצת דחיפות עפתי משורה בערך 5 אחורה,
אז במהלך הפוגו (לאחר השתתפות לא מאטה חח) השתחלתי בין כולם שם והגעתי לשורה 3-4 חחח וככה כל הזמן...
היה מטורף חח [=
סתם נזכרתי שראיתי פשוט מישהו שמשום מה מאד התאים לי שהוא מפה לא יודע למה אז אמרתי נבדוק חח
היו רגעים בהופעה שהייתי באמצע הפוגו והחטפתי לכולם מכות, בחיים שלא הייתי אלים כמו בהופעה ההיא.
מה שהצחיק אותו שדוגרי דפקתי מכות לכל מי שבא ואני לא חטפתי ולא שריטה.
MrReD כתב:היו רגעים בהופעה שהייתי באמצע הפוגו והחטפתי לכולם מכות, בחיים שלא הייתי אלים כמו בהופעה ההיא.
אחי, אתה עושה לי חשק לחזור לגיל 16....
חבל שאין איזה מקום שאנשים בגילי יכולים לחדש את התנסות הפוגו הנערית שלהם ומצד שני, באם היה מקום שכזה, אני לא בטוח שזה היה משחק לטובתי....
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
MrReD כתב:היו רגעים בהופעה שהייתי באמצע הפוגו והחטפתי לכולם מכות, בחיים שלא הייתי אלים כמו בהופעה ההיא.
טוב שלא הייתי בהופעה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טוב שלא הייתי בהופעה
ניר אני מוכן לדפוק לך מכות בכל רגע כן?
'זהר ממני
אני לא כזה חלש
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טוב שלא הייתי בהופעה
ניר אני מוכן לדפוק לך מכות בכל רגע כן?
'זהר ממני
אני לא כזה חלש
יאללה אני מתחיל לפמפם את השרירים שלי כדי להרביץ של
MrReD כתב:פפפש! תחדש! לא זול הפלאפון הזה..
הוא בערך באותו מחיר כמו הN95 לא?
הN95 יותר יקר.. אבל לא בהרבה.. וגם מיותר למען האמת..
מיותר זה בעיניי המסתכל...
אמרת נכון.. הוא מלא באפליקציות.. לאחי הקטן יש אותו.. אבל הוא מפוצץ בכל כך אפליקציות.. והתקלות באות בהתאם.. אני רואה בו כמשהו מאוד מיותר להסחב איתו.. הוא ענק, הוא מסיבי.. בהתחלה הוא דיבר אליי.. אחרי שעיינתי בו קצת אצל אחי, ירדתי מהעיניין..
בזמן שחיכינו מחוץ למוזס, איזה עובד מטאליסט בCoffee Bean ליד החליט לשים Bullet For My Valentine בפול ווליום ברמקולים של הבית קפה בחוץ, אחד הקטעים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי, המנהל שלו בא והתעצבן עליו, עשה לו פרצופים של "מה אתה, משוגע?!", אז הוא והתחיל לעשות איתו פוגו! בן אדם גאון. אחד הקטעים.