אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד

שליחה על ידי Plaschkes »

הם טוענים ש012 מספקים רק 90% מהמהירות לעומת גלישה רגילה, ושגלישה רגילה גם כבר רק ב75%, מה שאומר שהמקסימום שאפשר להוריד עם חיבור 5Mbit הוא 3.7Mbit, שמנסיוני זה בולשיט, כמעט כל טורנט שאני מוריד מגיע ל600kbp/s ויותר, שזה בהחלט לא 3.7Mbit.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

YtseJam כתב:ספקיות האינטרנט חוסמות אותנו או לא? תחקיר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785439,00.html
חוסמות גם חוסמות.

אני לקוח של סלקום עם מודם סלולרי עם חבילת גלישה "ללא הגבלת נפח" במהירות של 2.8 Mbps.

בפועל כשיש כיסוי קליטה טוב, מה שיש ברוב חלקי הארץ, מהירות בהורדה מאתר וטורנט טוב יכולה להגיע ל400 Kbps, שזה המקסימום שאני הגעתי עם המודם.

אבל..... וזה אבל גדול.

ברגע שאני מוריד משהו בין אם זה בטורנט או בהורדה ישירה ה"אח הגדול" בדמותה של חברת סלקום סותם לי את מהירות הגלישה לכדי כך שאני מוריד ב 20 Kbps במקסימום.

מעבר לכך סלקום גם עושה את אותה חסימה לשרתים ידועים בהם ישנה צפייה ישירה בקבצי וידאו כגון YouTube ודומיהם. היום וידאו באיכות נורמלית של בערך 5 דקות לוקח למודם בסביבות החצי שעה לטעון.

סטנדרטים מתחת לכל ביקורת, עם מהירויות גלישה שלפני 5-6 שנים חברת אינטרנט הייתה מקפלת את הבסטה.
פשוט בושה וחרפה, על אחת כמה וכמה כשאני כלקוח משלם 130 שקלים עבור השירות הזה.

היום הייתה לי שיחה נזעמת ביותר עם נציג שירות, שאותה טרחתי להקליט.

אני מתכוון לפנות עם זה למשרד התקשורת, אבל במדינה שלנו, אני בספק אם זה בכלל יעזור.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

מישהו מכיר תכנה טובה לעריכת סרטים?
אני צריך רק משהו אחד (כרגע בכל אופן), לסובב סרטון ב- 90 מעלות (כמו בתמונה בווינדווס)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אני חושב שזה ראוי להזכיר גם כאן את החידושים האחרונים מבית גוגל שחלקם זמינים כבר עתה וחלקם בקרוב מאוד.
(אפשר לראות את הוידאו של ההרצאה, כאן: http://www.youtube.com/watch?v=oXHHkROejik)

- חיפוש בזמן באמת: מחפשים משהו בגוגל והתוצאות מתעדכנות מול העיניים שלנו
- חיפוש קולי (אומרים משפט כלשהו וגוגל מפרק את המשפט למילים, יוצר קשרים ביניהן ומחזיר תוצאות חיפוש - פועל!)
- חיפוש ויזואלי (קוראים לזה גם Google Goggles) (מצלמים תמונה בנייד, גוגל "סורק" את התמונה ומחזיר תוצאות חיפוש רלוונטיות לתוכן הבתמונה - וואט דה פאק! :))
- תרגום קולי בין שפות (אומרים משפט במנדרנית ומקבלים תרגום [קולי!] של המשפט, באנגלית. ב-2010, למעלה מ-30 שפות לתרגם ביניהן. כל זה בכמעט זמן-אמת)
- google suggest הוא עכשיו גם מבוסס מיקום. חיפוש של דבר מה בשיקאגו יביא הצעות לדבר הזה שרלוונטיות לאיזור שיקגו, בעוד חיפוש של הדבר הזה בסאן-פרנסיסקו יביא הצעות שרלוונטיות לס"פ. קול).

כל הטכנולוגיות האלו הן רק עכשיו מבשילות, והולכות להשתפר עוד ועוד, וחברות פרטיות לבטח יבנו עליהן שירותים מתקדמים עוד יותר.
בקיצור, החידושים האלו מאוד מעניינים ויש עוד הרבה בעתיד הקרוב. אנחנו חיים בתקופה מרתקת...
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

הדגמה באנדרואיד של גוגל (בקרוב באייפון):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hhgfz0zPmH4[/youtube]
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

כל הכתבות האלה על חסימה של שיתוף קבצים וכו, זה סתם שטויות אני עובד ב014 ולא חוסמים פורטים לביטורנט פשוט לא מתעדפים אותם מן הסתם רב הלקוחות לא משתמשים בפורטים של ביטורנט אז הפורטים האלה לא מתועדפים אז בשעות עמוס יכול להיווצר מצב שיהיה קשיים בהורדת טורנט מן הסתם הפורט שמתועדף הכי הרבה לחול זה 80 כי זה הפורט של הגלישה שזה הפורט ש95% מהלקוחות משתמשים בו.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

תגידו, הגלישה באינטרנט בפלאפונים, הנפחים של החבילות גלישה זה כמות מידע שאני מקבל, נכון?

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

המספר שמופיע בחבילת הגלישה שלך הוא סך המידע שאתה יכול להעביר ולקבל (יחדיו) בחודש. אתה כמובן יכול גם יותר, אבל זה יעלה לך יותר...
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

יעלה לך הרבה יותר. ממש הרבה יותר
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אין מצב בחיים שאתה מגיע ל10GB בחודש, רק אם האייפון שלך הוא המחשב העיקרי בבית, וגם אז בספק.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

מישהו מכיר תכנה לעריכת וידאו..?

ואני צריך עזרה גם בפרמוט המחשב. איך עושים את זה בלי דוס?

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Windows Movie Maker?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב שעובד, לקחו אותו לטכנאי שאמר שהלך ההארדיסק-חודשיים בדיוק אחרי שנגמרה האחריות.
אז קנו לי הארדיסק חדש WD 7200 320GB
ועכשיו טוב(:

ושאלה בקשר לאוזניות, לא יודעת אם היא מתאימה לפה-
סנהייזר cx300 עולות 120, שווה לי לשלם מחיר כפול וללכת על ה cx500 או שהcx300 מספיק טובות? או שיש לכם בכלל המלצות על אוזניות אחרות?
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

יש לכמה חבר'ה מכאן את ה CX300 ולפי איך שהבנתי הן ממש דגם טוב של סנהייזר . ותתחדשי על ההארדיסק . מזכיר לי שאני צריך לקנות הארד דיסק חיצוני למוזיקה שלי .
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

הCX300 סבבה בשביל In-ear, וזה אחלה מחיר בשבילן, אבל אני אישית לא הסתדרתי איתן, הן אף פעם לא ישבו לי באוזן כמו שצריך.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

היה לי את ה-CX300 ועכשיו יש לי את ה-CX500.
האמת, אני לא שם לב להבדל ממשי (מצד שני אני גם לא מגדיר את עצמי כ-audiophile), אבל אומרים שיש [גם במחיר]. :)

ה-CX300 הן אוזניות מעולות. אני ממליץ.
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

לPinnacle יש אחלה תוכנות עריכת וידאו. כל הסטודיו למיניהם.

שאלה אולי לא קשורה לכאן.
אני מחפש מסך למחשב. אני יודע שכל העניין של ניגודיות וזמן תגובה זה די חארטה.
בעיקרון אני צריך 2 מסכים אחד ליד השני. 22" כ"א זה יהיה די הרבה אז חשבתי 20" כ"א או אולי 22+20.
מסך אחד, הראשי,יהיה גם למשחקים (יש כרטיס GFORCE 9500GT). והמסך השני יהיה לתצןגת מיקסר של תוכנת סקוונסר (קיובייס). רצוי שהם יהיו זהים מבראה (במידה שזה 20+22).
אך אני חושש ש22 יהיה גדול מידי.
כמו כן..מה הרזולוציה המומלצת ?
האם יש טעם במסך LED?
תודה לעונים
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

אם תמצא 2+1 אז תזמין אותי לעסק(:

ותודה על העזרה עם האוזניות, אני חושבת שבימים הקרובים אני אזמין אותן.
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

שוקרון, יצא היום עידכון לאופרה מובייל 10 (חלונות וסימביאן), שמביא תמיכה בעברית ברמת הממשק, ברמת הכתיבה (מקלדת) וכמובן הצגת אתרים תקינה.
http://www.opera.com/press/releases/2009/12/21
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

Matan Edri כתב:
YtseJam כתב:ספקיות האינטרנט חוסמות אותנו או לא? תחקיר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785439,00.html
חוסמות גם חוסמות.

אני לקוח של סלקום עם מודם סלולרי עם חבילת גלישה "ללא הגבלת נפח" במהירות של 2.8 Mbps.

בפועל כשיש כיסוי קליטה טוב, מה שיש ברוב חלקי הארץ, מהירות בהורדה מאתר וטורנט טוב יכולה להגיע ל400 Kbps, שזה המקסימום שאני הגעתי עם המודם.

אבל..... וזה אבל גדול.

ברגע שאני מוריד משהו בין אם זה בטורנט או בהורדה ישירה ה"אח הגדול" בדמותה של חברת סלקום סותם לי את מהירות הגלישה לכדי כך שאני מוריד ב 20 Kbps במקסימום.

מעבר לכך סלקום גם עושה את אותה חסימה לשרתים ידועים בהם ישנה צפייה ישירה בקבצי וידאו כגון YouTube ודומיהם. היום וידאו באיכות נורמלית של בערך 5 דקות לוקח למודם בסביבות החצי שעה לטעון.

סטנדרטים מתחת לכל ביקורת, עם מהירויות גלישה שלפני 5-6 שנים חברת אינטרנט הייתה מקפלת את הבסטה.
פשוט בושה וחרפה, על אחת כמה וכמה כשאני כלקוח משלם 130 שקלים עבור השירות הזה.

היום הייתה לי שיחה נזעמת ביותר עם נציג שירות, שאותה טרחתי להקליט.

אני מתכוון לפנות עם זה למשרד התקשורת, אבל במדינה שלנו, אני בספק אם זה בכלל יעזור.
יעזור, תרים דגל כי התקשורת ומשרדי הממשלה שקשורים לנושאי צרכנות מתים לנושאים כאלה, הם רק רוצים רעש כדי להיראות בתור החברה הטובים מול חברת תקשורת גדולה ומרושעת כביכול.

לא יודע מה הסבירו לך אבל יש כמה דברים שכדאי שתדע לפני שאתה רץ עם זה.
לפני שאתה עושה את זה אני מציע בשיא הרצינות שתפתח את חוזה ההתקשרות שקיבלת שחתמת על המודם שלך (משהו כמו 20 דף) ואם אתה לא מוצא אותו תבקש שישלחו לך אותו או שתיקח מנקודת שירות כי הוא חייב להיות במערכות שלהם אחרת אין להם בפועל שום אישור לזה שאתה חתום על כל החוזה ובפועל אתה יכול להתכחש לעסקה אבל בצורה חכמה ולא "לא ידעתי תבטלו תזכו", זה בעיקר רלוונטי אם זה מגיע לבית משפט. תעבור עליו ותבדוק לגבי הסעיף שמדבר על המהירות גלישה ותראה אם אין שום דבר שמדבר על הגבלה כי יכול להיות שאתה חתמת על זה ואם חתמת אז גם אלוהים לא יעזור. אם אין אז תדבר עם נציג דאטה בכיר שלהם ותראה אם הם יכולים להבטיח לך שזה יסודר ואם לא ת'כלס קח את זה לתקשורת ותפתח להם את הצורה.

אם אתה ד"א מחליט שאתה לא מעוניין יותר בשירותים שלהם ואתה רוצה לסגור את הבאסטה אתה תשלם על ניתוק שזה עלות חבילה חודשית, המודם עצמו וערך שיורי שזה הפרש בין עלות ציוד בברזל לעלות שקיבלת בה כפול החודשים שנשארו לך. אלא אם קשרי לקוחות אצלם יחליטו במקרה סופר קיצוני לזכות אותך על היתרה אם אתה נשאר לקוח שלהם או שבית משפט יורה על זה, אתה תשלם. אבל זו טקטיקת הפחדה בסיסית אז אני די בטוח שהסבירו לך את זה כדי שתחליט לוותר.

אני איתך בכל מקרה, סלקום די דוחים.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
שלח תגובה