אשכול Pain of Salvation

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Osiris
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

Re: אשכול Pain of Salvation

שליחה על ידי Osiris »

לא יודע מה איתכם, אבל אני דווקא ממש אהבתי את Cribcaged ו Kingdom of Loss
The hissing subsides, I'm in luck...
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

אני גם..דווקא נהנתי מסקארסיק, אולי לא אלבום ברמה של שאר האלבומים(ובגלל זה רוב האכזבה של כולם) אבל אלבום טוב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אוף איזה להקה מבאסת....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

? למה?
EP לא רע בכלל אני חושב וגם סקארסיק לא כזה גרוע כמו שכולם אומרים!
להקה מדהימה!!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:? למה?
להקה מדהימה!!
:haha: לא ניכנס לסקרסיק שוב. אותי ההשתלטות הכמעט מוחלטת של דניאל על ההרכב מעצבנת.
לטעמי המוזיקה שלהם הפכה פשוטה מאוד, לא מעניינת לאוזן, בלי רגש ואנרגיה כמו שהיו להם עד BE, עטופה בהמון קיטש דביק ומרמור פוליטי- לא מתחבר בכלל.
זה היה אחד ההרכבים האהובים עלי, וכנראה שזה הסוף שלהם מבחינתי. לפחות יש הרבה אלבומים קודמים להתענג עליהם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני די מסכים עם בריל. אפילו שאת BE לא אהבתי, אבל הייתי בהופעה בטור וממש נהניתי, הייתה הופעה ארוכה ומושקעת. אני מסתכל על ההופעות של PoS מאז, הן גם יותר קצרות וגם פחות מהנות מבחינת הסטליסט, חבל.
סמל אישי של משתמש
mentalstamina
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי mentalstamina »

ufomatan כתב:
ilai fields #7 כתב:? למה?
להקה מדהימה!!
:haha: לא ניכנס לסקרסיק שוב. אותי ההשתלטות הכמעט מוחלטת של דניאל על ההרכב מעצבנת.
לטעמי המוזיקה שלהם הפכה פשוטה מאוד, לא מעניינת לאוזן, בלי רגש ואנרגיה כמו שהיו להם עד BE, עטופה בהמון קיטש דביק ומרמור פוליטי- לא מתחבר בכלל.
זה היה אחד ההרכבים האהובים עלי, וכנראה שזה הסוף שלהם מבחינתי. לפחות יש הרבה אלבומים קודמים להתענג עליהם.
עם כמה שזה כואב כל מילה נכונה
וזה בדיוק כמו שאמרת.. אוף הלהקה הזו מבאסת ...
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

לגבי זה שהשירים פחות מורכבים ומעניינים באוזן אני מסכים..יש יותר הליכה לעבר מה שקליט.
אבל תנו להם לפחות עד האלבום, אני לא חושב שEP כזה קצר יכול לייצג את כל הכיוון שאליו הם הלכו באלבום החדש..בעיקר כי הוא עמוס בחומר ואם זה ימשיך להיות הקו המוסיקלי למשך אלבום כפול שלם אני גם אתאכזב מהם מאוד.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

"מהם"... מדניאל!!

אני מאוד מצפה לאלבום הזה כבר!! יש לי הרגשה שהוא יהיה מטורף!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

gils77 כתב:לגבי זה שהשירים פחות מורכבים ומעניינים באוזן אני מסכים..יש יותר הליכה לעבר מה שקליט.
אבל תנו להם לפחות עד האלבום, אני לא חושב שEP כזה קצר יכול לייצג את כל הכיוון שאליו הם הלכו באלבום החדש..בעיקר כי הוא עמוס בחומר ואם זה ימשיך להיות הקו המוסיקלי למשך אלבום כפול שלם אני גם אתאכזב מהם מאוד.
תשמע- גם אם דניאל יוציא עוד 3 אלבומים משעממים כמו סקרסיק אני עדיין ינסה לשמוע את הבא בתור. אני אף פעם לא מקשיב לאלבום לפי האלבום שלפניו, אלא כאלבום נפרד ומנותק כמה שיותר (סקרסיק עוד הוכרז כהמשך של פרפקט אלמנט אז הוא יצא הרבה יותר עלוב כי הוא לא מדגדג אפילו את מה שהם עשו בפרפקט אלמנט).
יש אומנים שבוחרים לשנות את הסגנון שלהם, לפעמים לטובה ולפעמים לרעה (כריס קורנל "השם ייקום קולו וסגנונו") וגם דניאל בחר בדרך מסויימת שאני לא אוהב בכלל , אותו דבר גם רדיוהד אחרי OK קומפיוטר, אני לא אשמע מוזיקה משעממת רק כי להרכב קוראים רדיוהד או פיין אוף גילדנלאו. יש מספיק מוזיקה משובחת מסביב.
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

מתן אתה משעשע אותי :)
אני ממש אוהבת את הפוסטים שלך.

אני שמעתי רק פעם אחת את האיפי, וטרם גיבשתי דעה עליו.
נראה מתי יהיה לי זמן להתעמק בו, אבל משמיעה ראשונית הוא בהחלט הזכיר את סקרסיק בסאונד.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

RemedyLane כתב:מתן אתה משעשע אותי :)
אני ממש אוהבת את הפוסטים שלך.

אני שמעתי רק פעם אחת את האיפי, וטרם גיבשתי דעה עליו.
נראה מתי יהיה לי זמן להתעמק בו, אבל משמיעה ראשונית הוא בהחלט הזכיר את סקרסיק בסאונד.
:yes: :cheers:
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

ufomatan כתב:
gils77 כתב:לגבי זה שהשירים פחות מורכבים ומעניינים באוזן אני מסכים..יש יותר הליכה לעבר מה שקליט.
תשמע- גם אם דניאל יוציא עוד 3 אלבומים משעממים כמו סקרסיק אני עדיין ינסה לשמוע את הבא בתור. אני אף פעם לא מקשיב לאלבום לפי האלבום שלפניו, אלא כאלבום נפרד ומנותק כמה שיותר (סקרסיק עוד הוכרז כהמשך של פרפקט אלמנט אז הוא יצא הרבה יותר עלוב כי הוא לא מדגדג אפילו את מה שהם עשו בפרפקט אלמנט).
יש אומנים שבוחרים לשנות את הסגנון שלהם, לפעמים לטובה ולפעמים לרעה (כריס קורנל "השם ייקום קולו וסגנונו") וגם דניאל בחר בדרך מסויימת שאני לא אוהב בכלל , אותו דבר גם רדיוהד אחרי OK קומפיוטר, אני לא אשמע מוזיקה משעממת רק כי להרכב קוראים רדיוהד או פיין אוף גילדנלאו. יש מספיק מוזיקה משובחת מסביב.
מתן, אני מקווה שאחרי שאני אתמסחר עדיין תאהב אותי. זה כל מה שחשוב באמת בעולם הזה.

אני אוהב את POS, גם את סקארסיק, זה אלבום מגוון ומגניב ונכון הרבה יותר ישיר וקליט אבל ת'כלס הם עדיין נשמעים לי מרשימים ומעניינים. עוד לא שמעתי את הEP, אין לי שום אתר נורמלי להוריד ממנו. בעע.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sentient 6 כתב:
ufomatan כתב:
מתן, אני מקווה שאחרי שאני אתמסחר עדיין תאהב אותי. זה כל מה שחשוב באמת בעולם הזה.

אני אוהב את POS, גם את סקארסיק, זה אלבום מגוון ומגניב ונכון הרבה יותר ישיר וקליט אבל ת'כלס הם עדיין נשמעים לי מרשימים ומעניינים. עוד לא שמעתי את הEP, אין לי שום אתר נורמלי להוריד ממנו. בעע.
אני לא הכנסתי את המילה התמסחרות, כי אני לא חושב שזו מילה גסה בתקופה הזאת. למוזיקאים יש את הזכות להרוויח כסף מהמוזיקה שלהם, ולכן המילה התמסחרות היא בעייתית. אבל אני תמיד יאהב אותך זה בסדר :peace:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

בדיחה משעשעת..
פיין הולכים להתחרות בקדם האירויזיון של שבדיה.. חחחחח.. אין לי לינק.. קראתי את זה בקבוצה של אורפנד לאירויזיון..

וואי כמה צחקתי.. :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

האמת זה לא מצחיק, זה ממש עצוב.
סמל אישי של משתמש
mentalstamina
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי mentalstamina »

עכשיו כן אפשר להכניס את המילה "התמסחרות" ובמיוחד בתור מילה גסה במיוחד?

זה צריך להיות באשכול אלוהים ישמור... :faint:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

כן... זה משהו שממש לא רציתי לדעת!!!
אחת הלהקות האהובות עלי.. פשוט חבל!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

yyzboy1928 כתב:בדיחה משעשעת..
פיין הולכים להתחרות בקדם האירויזיון של שבדיה.. חחחחח.. אין לי לינק.. קראתי את זה בקבוצה של אורפנד לאירויזיון..

וואי כמה צחקתי.. :D
In December 2009, it was confirmed that the title track of the new album, "Road Salt," would be an entry in the 2010 edition of Melodifestivalen, Sweden's national final for the 2010 Eurovision Song Contest.[13] The band will perform during the first semi-final.[13]

מוזר למדי.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אבל הוא רק התבדח !
אני מקווה שהבדיחה הזו לא אמיתית .
שלח תגובה