אשכול סרטים
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
כנ"ל, גם אני הורדתי ולא ראיתי עדיין.
ראיתי בינתיים את Antichrist ולא אהבתי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הספקתי בינתיים לראות את Moon , סרט חמוד מאד.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
פון טרייר יוצא יותר דפוק מההפקה הזאת מאשר מל גיבסון אחרי הפסיון. ראיתי את הסרט וזה לא בעיה של דם וכו' אלא פשוט מה שנראה כמו שנאת נשים במסווה של אומנות. פשוט חוויית צפייה דפוקה שאתה אולי מקבל רק בסרטים של אד ווד, רק שבניגוד לבמאי שהוכרז כגרוע בכל הזמנים, אין תירוצים לכזה גועל נפש. באמת סליחה, אני מוכן בדרך כלל לקבל הכל במסגרת האומנות אבל הסרט הזה הוא לא אומנות אלא פשוט תוצר של המקומות הכי נמוכים שהמוח האנושי מאפשר.טל רודס כתב:כנ"ל, גם אני הורדתי ולא ראיתי עדיין.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
בשעה טובה ראיתי את Awake, סרט טוב. ("סכין בלב"?!?!?!?!?!?!?
)
ראיתי surrogates, לא לטעמי... נרדמתי באמצע.
Inglorious Basterds מעולה!!
מומלץ!

ראיתי surrogates, לא לטעמי... נרדמתי באמצע.
Inglorious Basterds מעולה!!

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Paranormal Activity
הסרט הזה שתקציבו הוא 15 אלף דולר, הרוויח נכון להיום 85 מיליון (!!) דולר ברחבי העולם, מה שהופך אותו לסרט העצמאי המצליח בכל הזמנים.
אז ככה, הסרט מאוד אווירתי ונראה מאוד אותנטי שמוסיף לו המון. לדעתי הוא איטי מדי ורק ב20 הדקות האחרונות הוא מתחיל להיות מפחיד. אני מבין את הרעיון לעשות אותו ככה, אבל בגלל המבנה הזה, לא ממש היה לי עניין ב70-80 דקות הראשונות. לכן אני לא ממש יכול להצטרף למחמאות הרבות. נכון שהסוף נחמד ויאה לסרטי אימה טובים (יש אגב 3 גירסאות שונות לסוף ואני לא חושב שראיתי את הסוף הכי טוב), אבל אני לא יכול לומר שנהניתי לכל אורכו. ראוי לציון המשחק המצויין והעובדה שאין בסרט שום קלישאת אימה נדושה. רק בגלל הקוריוז והחלק האחרון מומלץ לחובבי אימה.
עריכה: זה מסוג הסרטים שאתם באמת "תהנו" ממנו בתנאי צפייה אופטימליים, כלומר עדיף לבד או עם חברים שקטים וחדר חשוך.
הסרט הזה שתקציבו הוא 15 אלף דולר, הרוויח נכון להיום 85 מיליון (!!) דולר ברחבי העולם, מה שהופך אותו לסרט העצמאי המצליח בכל הזמנים.
אז ככה, הסרט מאוד אווירתי ונראה מאוד אותנטי שמוסיף לו המון. לדעתי הוא איטי מדי ורק ב20 הדקות האחרונות הוא מתחיל להיות מפחיד. אני מבין את הרעיון לעשות אותו ככה, אבל בגלל המבנה הזה, לא ממש היה לי עניין ב70-80 דקות הראשונות. לכן אני לא ממש יכול להצטרף למחמאות הרבות. נכון שהסוף נחמד ויאה לסרטי אימה טובים (יש אגב 3 גירסאות שונות לסוף ואני לא חושב שראיתי את הסוף הכי טוב), אבל אני לא יכול לומר שנהניתי לכל אורכו. ראוי לציון המשחק המצויין והעובדה שאין בסרט שום קלישאת אימה נדושה. רק בגלל הקוריוז והחלק האחרון מומלץ לחובבי אימה.
עריכה: זה מסוג הסרטים שאתם באמת "תהנו" ממנו בתנאי צפייה אופטימליים, כלומר עדיף לבד או עם חברים שקטים וחדר חשוך.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי לבד בחדר חשוך, סרט ככה-ככה.
-
- בריל!
ראיתי אתמול סרט משעשע של בארי לוינסון שקוראים לו What Just Happened. תפקיד ראשי של רוברט דה נירו הענק, עם רשימת שחקנים מטורפת! מומלץ לחובבי סרטים על תעשיית הקולנוע.
עוד סרט שראיתי אתמול-Echelon Conspiracy, אקשן נחמד, רעיון חביב שכבר בוצע בעבר, אבל טוויסט מוזר מאוד לסרט הזה- אם מישהו ראה ויכול להסביר לי את השטות בסוף אני אשמח
מתן- סרטים של פון טרייר הם תמיד קשים לצפייה, עם הרבה מאוד בעיות פסיכולוגיות מוטמעות של הבמאי עצמו. הרי הוא מפחד ממקומות פתוחים, הוא לא טס ולא מצלם בהרבה מקומות כאלה. הוא פרפקציוניסט, הוא שונא נשים ומה לא?
אבל הוא קולנוען גאון, אי אפשר לקחת ממנו את זה- גם אם אהבת וגם אם לא יש לו את זה...
עוד סרט שראיתי אתמול-Echelon Conspiracy, אקשן נחמד, רעיון חביב שכבר בוצע בעבר, אבל טוויסט מוזר מאוד לסרט הזה- אם מישהו ראה ויכול להסביר לי את השטות בסוף אני אשמח

מתן- סרטים של פון טרייר הם תמיד קשים לצפייה, עם הרבה מאוד בעיות פסיכולוגיות מוטמעות של הבמאי עצמו. הרי הוא מפחד ממקומות פתוחים, הוא לא טס ולא מצלם בהרבה מקומות כאלה. הוא פרפקציוניסט, הוא שונא נשים ומה לא?
אבל הוא קולנוען גאון, אי אפשר לקחת ממנו את זה- גם אם אהבת וגם אם לא יש לו את זה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
What Just Happened אחד הסרטים הגרועים שראיתי בשנים האחרונות, למרות רשימת הכוכבים האינסופית. סרט פשוט גרוע!
ראיתי היום את Jennifer's Body , קראתי עליו ביקורות טובות אבל הסרט בינוני, לא מפחיד כל כך.
ראיתי היום את Jennifer's Body , קראתי עליו ביקורות טובות אבל הסרט בינוני, לא מפחיד כל כך.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ראיתי היום את Terminator: Salvation שוב, בבית, והוא עדיין סרט מעולה.
וראיתי גם את
בכל מקרה, אחלה סרט. צורת העברת הסיפור גורמת לך להישאר מעוניין ומרוכז, כתוב טוב ומשוחק טוב.
וראיתי גם את
(500) Days of Summer
שאי אפשר לכתוב נורמלי בלי תג left...בכל מקרה, אחלה סרט. צורת העברת הסיפור גורמת לך להישאר מעוניין ומרוכז, כתוב טוב ומשוחק טוב.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
המממ... כן... אין יותר מדי על מה להתווכח. פקקט, אבל גאון.ufomatan כתב:ראיתי אתמול סרט משעשע של בארי לוינסון שקוראים לו What Just Happened. תפקיד ראשי של רוברט דה נירו הענק, עם רשימת שחקנים מטורפת! מומלץ לחובבי סרטים על תעשיית הקולנוע.
עוד סרט שראיתי אתמול-Echelon Conspiracy, אקשן נחמד, רעיון חביב שכבר בוצע בעבר, אבל טוויסט מוזר מאוד לסרט הזה- אם מישהו ראה ויכול להסביר לי את השטות בסוף אני אשמח![]()
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
What Just Happened היה סרט פשוט משעמם, לפחות עד הדקה שהחזקתי לראות אותו, אולי הוא השתפר בהמשך אבל הרגשתי שעדיף לי לישון.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
500 ימים של קיץ(סאמר), סרט חמוד מאד.
-
- בריל!
ממש לא מסכים איתכם. זה לא סרט מבריק, אבל זה סרט שעשוי מצויין עם דיאלוגים משובחים ברובו. הקצב שלו מוזר מאוד וזה אולי מה שגרם לחוסר עניין בחלקים שלו, אבל כמעט כל דבר שבארי לווינסון מוציא שווה צפייה, וגם הסרט הזה.DivineComedy כתב:What Just Happened היה סרט פשוט משעמם, לפחות עד הדקה שהחזקתי לראות אותו, אולי הוא השתפר בהמשך אבל הרגשתי שעדיף לי לישון.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- דרימיסט-על
Whatever Works, החדש של וודי אלן עם לארי דייויד, סרט מצחיק לאללה, עם ההומור הכי יהודי שיש. אהבתי וחצי.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הורדתי אותו לפני כמה שבועות, מתכנן לראות השבוע 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
קומדיה מבריקה ושנונה, רוצו לראות!!!liordavidlior כתב:Whatever Works, החדש של וודי אלן עם לארי דייויד, סרט מצחיק לאללה, עם ההומור הכי יהודי שיש. אהבתי וחצי.

פרט לזה ראיתי גם את My Sister's Keeper דרמה קורעת לב ומצמררת עם קמרון דיאז בתפקיד שונה מאד ממה שעשתה עד כה בקריירה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כל כך לא התאכזבתי!!! סרט מעולה!טל רודס כתב:קומדיה מבריקה ושנונה, רוצו לראות!!!liordavidlior כתב:Whatever Works, החדש של וודי אלן עם לארי דייויד, סרט מצחיק לאללה, עם ההומור הכי יהודי שיש. אהבתי וחצי.
פרט לזה ראיתי גם את My Sister's Keeper דרמה קורעת לב ומצמררת עם קמרון דיאז בתפקיד שונה מאד ממה שעשתה עד כה בקריירה.
וגם שומרת אחותי אחד הסרטים הטובים. כמעט הזלתי דמעה...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שמח לשמוע שנהנית מהסרט של וודי אלן.
לגבי השני, אני הזלתי דמעה למען האמת.
לגבי השני, אני הזלתי דמעה למען האמת.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
רק עכשיו קלטתי ש-Funny People (הסרט האחרון של ג'אד אפאטו עם אדם סנדלר) לא יצא בכלל בארץ. וזה אחרי שגם את Role Models וגם את I Love You, Man לא שיחררו פה.
כאילו שעומדת בתור 1000 קומדיות מוצלחות יותר שתופסות את המקום של הסרטים האלה בארץ. באמת שלא הצלחתי למצוא שום הסבר הגיוני למה לא מקרינים את הסרטים האלה בארץ. את Knocked Up המון אנשים ראו, וסופרבאד היה הצלחה (בעיקר ב-DVD). פשוט התנהלות חובבנית של מפיצי הסרטים במדינה.
אולי הם פשוט חושבים שמי שמבין את ההומור של הסרטים האלה אינטליגנט מספיק כדי להוריד את הסרטים במקום לקנות כרטיס?
כאילו שעומדת בתור 1000 קומדיות מוצלחות יותר שתופסות את המקום של הסרטים האלה בארץ. באמת שלא הצלחתי למצוא שום הסבר הגיוני למה לא מקרינים את הסרטים האלה בארץ. את Knocked Up המון אנשים ראו, וסופרבאד היה הצלחה (בעיקר ב-DVD). פשוט התנהלות חובבנית של מפיצי הסרטים במדינה.
אולי הם פשוט חושבים שמי שמבין את ההומור של הסרטים האלה אינטליגנט מספיק כדי להוריד את הסרטים במקום לקנות כרטיס?

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Taking of Pelham סרט לא רע בכלל, קצבי, שומר על עניין למרות שהסיפור די רדוד.