אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בריל אין לך מה להיות מופתע, הרי התקשורת מחפשת רייטינג, ולכן כמו שיורדים יותר נמוך והופכים ליותר צהובים (בלי קשר למכבי ת"א), ככה משיגים יותר רייטינג. לא האמנתי היום כשראיתי בכתבה על מותו של פנאן בוואלה שצילמו תמונה בו מראים את הגופה שלו מוכנסת לאמבולנס.
נכון! אני מקווה עבור משפחתו של פנאן שהצחוקים שהעברנו ביציע על ה"מאפיה של מכבי" לא יתבררו כדבר נכון לפחות בכיוון של פנאן (למרות שהריח הרע מפרשת צ'ורה עדיין קיים).
בנעאדם עם אגו ועצב כל כך גדולים שלא יכל ללכת לבקש עזרה מכל המכרים הטחונים בכסף שיש לו- חבל שבנאדם בוחר בדרך הזאת ומשאיר את כולם מכים על חטא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יוסי שריד בטור על הון,שלטון ומכבי ת"א
http://sports.walla.co.il/?w=//1595374
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז אתמול התחילה ליגת העל בכדורסל במשחק בין הפועל ירושלים לראשון. למרות שאפי הביא איתו שחקנים מצויינים לראשון הם לא הצליחו לעמוד במשחק הריצה והקליעה המצויין של הפועל ירושלים, כשטריי סימונס צולף מכל מקום על המגרש.
אחלה משחק מול אולם מלא בראשון, לראשון חבר קצת עומק על הספסל והיא תהיה קבוצה מצויינת.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראשון הביאה שחקנים מצוינים כמו טפירו ומרקוביץ', ואני מקווה שהשנה הם יהיו בחלק העליון של הטבלה, שם הם צריכים להיות.

בריל, מה עם איזה התייחסות לאפשרות שרענן כץ יהיה בעלים בהפועל ירושלים?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:ראשון הביאה שחקנים מצוינים כמו טפירו ומרקוביץ', ואני מקווה שהשנה הם יהיו בחלק העליון של הטבלה, שם הם צריכים להיות.

בריל, מה עם איזה התייחסות לאפשרות שרענן כץ יהיה בעלים בהפועל ירושלים?
בגדול אין לי בעייה עם רענן כץ. בנאדם שאוהב כדורסל ומוכן להשקיע הרבה כסף. נכון שהוא קשקשן, אבל בהפועל אוהבים קשקשנים, במכבי אוהבים להחביא דברים (ובעלים) מתחת לשטיח.
אם יבוא מה טוב, אם לא יבוא אני מקווה שהוא יתרום לקבוצה אחרת בליגה, חייבים שהליגה הזאת לא תמות בגלל השטויות שמכבי עושה.
שישקיע בחולוניה- זה כמעט כמו מכבי, הם לובשים צהוב... :haha:
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

נכון, כי סוחר נשק כבעלים זה כבר בלתי-אפשרי להחביא...
:roll: :roll: :roll:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:נכון, כי סוחר נשק כבעלים זה כבר בלתי-אפשרי להחביא...
:roll: :roll: :roll:
:haha: אתה שוכח שהוא היה בעלים של עוד קבוצה בליגה (אם אתה מדבר עם מנבר, אם לא אז גאידמק מעולם לא היה בעל הבית של הפועל מתוך התעקשות של קליין- בוא נדייק בעובדות), ואני לא מאמין שחולון או ירושלים ידעו שמנבר הוא סוחר בנשק. שלא כמו מה שקורה במכבי כרגע שכולם ידעו כולל עיתונאים וכולם סתמו את הפה כדי לקבל מנוי חינם ליורוליג.
יותר מדי אנשים כולל יו"ר המנהלת ידעו על הבנק הזה, וזכותו של מוני פנאן להיות איש עסקים ולהתעסק בהשקעות, אבל ברגע שזה פוגע אתית וספורטיבית בליגה, וברגע שיש כאן ניגוד אינטרסים כל כך חמור וכל כך נגוע, כל מי שידע וסתם את הפה שותף לעבירה!
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

הממ אף מילה על הבכורה המדהימה של כספי ? :wow:
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אז יאללה אני ארים את הכפפה:
מעריץ את הגישה של הבנאדם. הוא הבין (וגם ראו את הפחד הזה במשחק) שאם הוא ינסה כניסות אגרסיביות לסל כמו באירופה, הוא יוביל את הליגה... בקבלת חסימות. אז הוא שיפר ללא-היכר את הג'אמפ-שוט, בעיקר זה עם הסטפ-בק. חוצמזה? הילד עוד בוסר לחלוטין. צריך לתת לו המון זמן. אני מנבא לו בשיאו שחקן חמישייה בקבוצות הגרועות של הליגה (כרגע שארלוט, קינגס, אוקלהומה, ממפיס) או שחקן 7-8-9 בקבוצה קצת יותר בכירה - נגיד הקבוצות שנלחמות על מקום 6-8 בפלייאוף.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כל הכבוד לכספי על הופעה משובחת במשחק הראשון, או ההפסד הראשון מתוך הרבה של הקבוצה העלובה שלו.

כל הכבוד להפועל ירושלים שעלתה לבתים באירופה אחרי משחק לא גדול אבל עם הרבה לב ונשמה. מרוב שמכבי משחקים כדורסל כל כך משובח ומפסידים לקבוצה ביזיונית כמו ויטוריה, לכתבי הספורט אין רגע לציין קצת את המשחק החשוב שהיה להפועל באירופה.
מי שראה חמישיות ושמע את אבנר קופל מדבר על רמת העיתונות בארץ (ובידיעות אחרונות בעיקר) ורמת האוביקטיביות של הסיקור של המחלה הצהובה, הבין מה שאוהדי הפועל ואוהדי חולון ושאר ה"לא מלקקי שמעון בארץ" טוענים כבר שנים.
ועד מילה "טובה" לערוץ הספורט: איכות השידור של 5+ תואם אולי לאיכות השידור בזימבבווה. אפילו ערוץ 1 נראה לפעמים יותר איכותי.
בזיון של ערוץ שמשדר בזיון של קבוצה, עם בזיון של מאמן ועם בזיון של הנהלה, עצוב שיש איזה 2000 אוהדים אמיתיים של מכבי שצריכים לעבור עונה שלמה בלי ישראלי אחד שבאמת עושה איזה הבדל בקבוצה שלהם.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מתן הגזמת, למכבי יש הרבה יותר מ-2000 אוהדים. אני מחשיב את עצמי כחלק מהקבוצה הגדולה מאוד של אוהדים שרוצים את טובת הקבוצה, חושבים שהקטע הזה של לשלוט ללא עוררין בכדורסל הוא חולה, מאוד רוצה שמכבי תהיה קבוצת ספורט שפויה עם הישגים ריאליים, אבל מה לעשות - אין לי כסף למנוי.
אני מבין מה אתה אומר, מכבי זה ממש לא המפונקים שיושבים כל חמישי ביד נוקיהו ולא יודעים בכלל שמכבי משחקים גם ביום ראשון, הם לא האוהדים של מכבי. אבל קח את יושבי שער 11 (למעשה שער 1-2) ביחד עם יושבים שער 7 ותחבר אליהם עוד 1000 אוהדי מכבי שלא נמנים על העשירון העליון - ויש לך הרבה יותר מ-2000 אוהדים.
לגבי המשחק - תכל'ס? אני מרוצה. הפסדנו משחק בהפרש ריאלי, ובגלל שאנחנו עדיין לא מחוברים. כל ה-2 דקות האחרונות זה מהלכים של קבוצה שאין לה תיאום הגנתי ולא מכירים אחד את השני מבחינה התקפית (בלות'נטאל לא קיבל כדור בפיק & רול ועשה מזה סל מאז ילדים ב'). מכבי השנה תיפול ותקום על תיאום התקפי והגנתי, אין לה מה למכור חוץ מזה.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

עם כל הכסף שנשפך שם מכבי לא הצליחה להביא שחקן פנים שיודע לסגור את הצבע בהגנה, ואתמול הם חטפו מכל הבא ליד בצבע.
חוץ מזה שנראה שמכבי השנה היא קבוצה שאוהבת לטווח משלוש, מה שפנחס לא ממש מחבב בקבוצות שלו.
חוץ מזה ההתעלמות וזלזול של מאמן בשחקנים הישראלים שלו, ישפיע לדעתי על התפקוד שלהם גם בליגה. לא יכול להיות שהזרים משחקים רע ואף ישראלי לא עולה מספסל ליותר מ-3 דקות. זה הקבוצה שאתה בתור אוהד מכבי רוצה לראות?
אני לא מתלונן חס וחלילה :haha: אני מחכה לרגע שהשחקנים עם הרזומה המבטיח במכבי יתחברו ואז לליגה שלנו יהיה קשה מאוד להדביק את הפער, גם בלי התרומה של הישראלים של מכבי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מחזור שני בליגת ווינר עם הפתעות וכדורסל לא רע.
עפולה ונתניה שעלו ליגה כבר עם ניצחון שני מובילות את הטבלה, בכלל אלי רבי בעפולה מראה שגם עם תקציב מזערי אפשר להרים קבוצה מעניינת ולוחמת, ושבתור מאמן הוא יכול להצליח גם בגברים ולא רק בנשים.
דן שמיר ובני השרון הפסידו לעפולה בכמעט 20 הפרש, הפתעה ראשונה למחזור הזה.
גליל גלבוע הגיעה למלחה ובמחצית הראשונה לא הצליחה לעמוד בקצב כשירושלים עלתה ל- 15 הפרש. אבל ירושלים עלתה למחצית השנייה בשאננות ובהגנה מחרידה והחזירה את גליל למשחק כשהגארד החדש פארגו נותן הצגה מטורפת של דאנקים ושלשות מופרעות על כל שומר שניסה לעצור אותו.
בסופו של משחק מותח ומרתק גליל מנצחת במלחה בהארכה.
מילה אישית- גיא גודס בהחלטות של דקות אחרונות הראה שהוא לא למד כלום מהכשלון של עונה שעברה- ניהול משחק רע מאוד לטעמי, החלטות רעות שלו בהתקפה ובהגנה שסידרו לגליל ניצחון בהארכה.
מכבי ניצחה את נהריה בהילוך שלישי ובלי הרבה מאמץ, אבל שוב לא ראינו כדורסל גדול אבל לפחות מקל חזר לשחק והראה שלמרות הייבוש יש לו עדיין ביטחון במשחק שלו.
עירוני אשקלון שבאה אחרי הפסד במחזור הראשון לקחה די בקלות ניצחון ראשון מול חולון עם סגל חסר ומוגבל.
היום בערב חיפה וראשון לציון משחקות, כששתיהן מחפשות ניצחון ראשון.

ועוד מילה קטנה על ה-NBA: המשחק בין סן אנטוניו לסקרמנטו היה כל כך משעמם, שרק עטלף שנכנס לאולם, ונתפס במהלך אקרובטי על ידי ג'ינובילי, הצליח לעורר בו קצת עניין.
תותח הג'ינובילי הזה!!

לפני התפיסה:
תמונה

ואחרי:
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799228,00.html

בנאדם שהזכרתי הרבה באשכול הזה ויוצא לי לדבר עליו הרבה. בתור בנאדם מושחת ומגעיל שעזר לאליצור רמלה לזכות באליפויות של השנים האחרונות. נרצח.
מנפול אויבך אל תשמח. יהי זכרו ברוך.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799228,00.html

בנאדם שהזכרתי הרבה באשכול הזה ויוצא לי לדבר עליו הרבה. בתור בנאדם מושחת ומגעיל שעזר לאליצור רמלה לזכות באליפויות של השנים האחרונות. נרצח.
מנפול אויבך אל תשמח. יהי זכרו ברוך.
ג'יימי אתה גדול :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

משה גרטל: שמעון מזרחי איים עליי, מכבי ת"א הביאה לפיטוריי ממחלקת הספורט
http://www.the7eye.org.il/articles/Page ... _aviv.aspx

כדאי לקרוא ולהפיץ
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ממש חדשות... :haha: את הסיפור עם מליניאק כל חובב כדורסל מכיר. היה ברור שגם גרטל יפול לאותו בור כי הוא אוהד הפועל מלכתחילה. טוב שכל תיבת פנדורה הזאת נפתחת, רק חבל שלא נותנים לו במה מעבר לעין השביעית.
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

מה תגידו על עמרי כספי עם שורה סטטיסטית של 12 נק' (4-6 לשלוש מצד אחד ומצד שני 0-4 מהקו) 10 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו-3 חטיפות?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כספי בהחלט מככב בסקרמנטו ואני ממש מקווה שהוא יצליח להגיע לקבוצה יותר גדולה!
גם אם כשחקן 6, 7, 8...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כספי חתום לדעתי לשלוש שנים בסקרמנטו, ואני לא חושב שהם יוותרו עליו בקלות. ב-NBA לא מפרים חוזה כמו באירופה, כאילו הוא נחתם על מפית. יש שם חוקים ותרבות ספורט קצת יותר חזקה.
כל הכבוד לו, שישפר את העונשין שלו אבל, מה זה?

קצת כדורסל ישראלי- לצערי מחזור שהראה כמה חלשה הליגה הזאת באמת. חבל...
מכבי תל אביב נתנה לראשון בראש כצפוי, אפי הורחק מהמשחק כצפוי :haha:
נתניה נשארה מושלמת על חשבונה של עפולה.
בני השרון בשיניים לקחה ניצחון ראשון על אשקלון שפשוט לא מצליחה לחבר את כל הגריאטרים יחד.
נהריה איכשהו ניצחה, לא מובן איך...
גליל פירקה לגורמים את חיפה שפשוט אין לה מה להציע על המגרש חוץ מג'פרסון- ולחשוב שאני האמנתי שעם הקבוצה הזאת הם ירוצו לאליפות.
הפועל ירושלים הגיעה לחולון ופשוט לא שיחקה הגנה בכלל. חולון עם קבוצה של ליגה לאומית הצליחה להוביל ברוב חלקי המשחק, ובגלל פאתטיות של שחקנים לא הצליחה לשמור על היתרון עד הסיום.
ובנימה אישית: מה יהיה גודס? מה יהיה? שחקנים לא סופרים את המאמן הזה, אין דרך, אין שיטה, אין תרגילים, אין הגנה, אין ריבאונד? מה קורה כאן?
שלח תגובה