YtseJam כתב:
עילי - אתה רואה איך המתופף "משוחרר" יותר בנגינה שלו? ככה אתה צריך להיות.

שאל את אוסגוד כמה משחורר הייתי בהופעה שהייתה לנו ביום שישי!

YtseJam כתב:
עילי - אתה רואה איך המתופף "משוחרר" יותר בנגינה שלו? ככה אתה צריך להיות.
הוא די מדויק מבחינת המלודיה. אבל יש לו קול נורא מעצבן, קצת מזכיר לי את דומיניצ'י.MysteriousFairy כתב:YtseJam כתב:הזמר טוב מאוד, אבל הבעיה איתו - והסיבה גם למה הוא לא יותר טוב מלאברי - היא שהקול שלו עצור אחורנית, כאילו הוא לא נותן לו (לקול שלו) "לנשום" ולרוץ קדימה.
או משהו כזה.
quote]
חח כן אני מסכימה, השירה שלו בחלק מהקטעים לא הכי מדויקת (לדוגמא בדקה 3:00) ובחלקים שהוא עולה גבוה הוא לא מדייק בכלל...אבל חוץ מזה הכל מושלם!!! אני בשוק מהחבר'ה האלה! מעניין איך דרים הגיבו כששמעו את זה..הם בהחלט מוכשרים בטירוף מי שלא מכיר טוב את דרים בקלות היה יכול להתבלבל ולחשוב שזה השיר המקורי.
מן הסתם אתה צודק...זה באמת נשמע ונראה כמו הטור של FII. רודס אקספרימנט זו הופעה מדהימה, ובלי קשר הרבה יותר טובה מבחינת לאברי, ככה שאולי זו הייתה ההופעה הראשונה שלהם איתו מהרגע שהוא הצטרף ללהקה, אבל לא הראשונה שלהם איתו בכלל.טל רודס כתב:מישהו בפורום של ג'ורדן פרסם את הביצוע הזה של Metropolis Pt. 1 וטוען שזאת ההופעה הראשונה של ג'ורדן עם הלהקה
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sgxkOKmNMUw[/youtube]
אני לא משוכנע במאה אחוז שזאת ההופעה הראשונה של ג'ורדן עם הלהקה, כי לפי הגיטרה של פטרוצ'י, התספורות שלו ושל פורטנוי, והקול של לברי, רואים שזה מהטור של Falling into Infinity , ולמיטב זכרוני הופיע פעם אחת עם דרים ב-1994 הופעה שנקראת The Rudess Experiment בקרב אספני הבוטלגים.
בכל מקרה תהנו
^^טל רודס כתב:בדיוק, כנראה שלזה התכוון המשורר
אגב שווימר (זה יעניין אותך בעיקר), אפרופו ג'יימס, סיפרתי לו בשיא הכנות על הכתבה שעשיתי עליו במגזין החדש שלנו (כשפגשתי אותו בברלין אחרי ההופעה) והבן אדם פשוט התרגש לשמוע מה שכתבתי עליו, הוא הודה לי מקרב לב וראו עליו שזה מאד נגע לו ללב לשמוע את הדברים האלה.