בואנה גיטריסט אלוףYes כתב:אחד הגיטריסטים היותר אהובים עלי, Guthrie Govan
וקטע פשוט מדהים
בואנה גיטריסט אלוףYes כתב:אחד הגיטריסטים היותר אהובים עלי, Guthrie Govan
איזו אלוהות !!! את הסרטון הזה עדיין לא ראיתי .. אבל אני אנסה להראות לכם עוד סרטון יפה שלו בקרוב .Yes כתב:אחד הגיטריסטים היותר אהובים עלי, Guthrie Govan
Five:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-yPEewaalik[/youtube]
בטח שמכיר ! , הוא הופיע עם ג'ו סטריאני בפסטיבל 92 rock legends אם אנלא טועה יחד עם הגיטריסט של queen . באמת גיטריסט מדהים .darthsate כתב:על NUNO שמעתם?
היה בextreme ועבר לקריירת סולו אחרי זה.
השפיע עליי הרבה עד כדי כך שאני מנגן עכשיו על הN4 מהסדרה שלו.
תרם הרבה בתקופה של גיטריסטים שדי חרשו את עצמם או כאלו שהלכו לכיוון טכני מדי.
שווה שמיעה למי שלא מכיר....
אני חושב שאתה צודק לגבי ההופעה בפסטיבל. אבל אם אני זוכר נכון, די ביזו אותו שם ונתנו לו לעלות עם שיר אחד שלהרבה אנשים שלא מכירים את EXTREME מוכר כשיר היחידי שלהם (more than words) ואחרי זה הוא עלה יחד עם כולם מבלי התבלטות מיוחדת.Ozerivarium כתב:בטח שמכיר ! , הוא הופיע עם ג'ו סטריאני בפסטיבל 92 rock legends אם אנלא טועה יחד עם הגיטריסט של queen . באמת גיטריסט מדהים .darthsate כתב:על NUNO שמעתם?
דיברתי פעם עם מישהו שחולה על Extreme , והוא שלח לי שיר במסנג'ר שלו , דווקא היה נשמע ממש טוב . אבל סבבה אני אזכור להשיג את הדיסק .darthsate כתב:אני חושב שאתה צודק לגבי ההופעה בפסטיבל. אבל אם אני זוכר נכון, די ביזו אותו שם ונתנו לו לעלות עם שיר אחד שלהרבה אנשים שלא מכירים את EXTREME מוכר כשיר היחידי שלהם (more than words) ואחרי זה הוא עלה יחד עם כולם מבלי התבלטות מיוחדת.Ozerivarium כתב:בטח שמכיר ! , הוא הופיע עם ג'ו סטריאני בפסטיבל 92 rock legends אם אנלא טועה יחד עם הגיטריסט של queen . באמת גיטריסט מדהים .darthsate כתב:על NUNO שמעתם?
אם אתה לא מכיר את האלבום סולו שלו, זה הזמן להכיר - Schizophonic אם אתה כבר כן מכיר, כדאי שאחרים יכירו...
אם כבר גילברט, סולו לייב שלו:Ozerivarium כתב:Paul Gilbert
אחד הנגנים שאני הכי אוהב . הוא ניגן בלהקות MR.big ו - Racer X לפי מיטב ידיעתי .
הוא ניגן לאחרונה ב-G3 עם ג'ו סטריאני וג'ון פטרוצ'י אלילנו .
אני כ"כ אוהב את מה שהוא עושה , והוא מתווסף לרשימה ארוכה של נגנים שהשפיעו עליי רבות . זה אחד הסרטונים שאני הכי אוהב ( והכי חרושים גם) . הסרטון הבא, שבו הוא מראה בעצם איך אפשר לקחת קטעים מדהימים מיצירות של באך ומוצארט ולתת להם את הפאנץ' של הגיטרה , וכך הוא עושה ! טכניקה ומלודיה מדהימה . הכי כבש אותי זה הטכניקת טאפינג שתי ידיים שהוא עושה בדקה 4:00 , פשוט מדהים מה שהבנדם מסוגל לעשות עם הגיטרה . דא"ג אני עדיין מנסה לפענח את הקטע הגאוני הזה בעזרת הפסנתר . מי שיודע מה הולך שם תיאורתית ויכול לתת לי קישור לתווים של זה אשמח מאוד .
תהנו !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ln9-yu2PN7w[/youtube]
Yes כתב:לומיס אוכל את כולם.
מזלך שאתה צעיר, אנשים בגילי היו צריכים לחיות עם עוד הרבה נגנים בסגנון הזה בשנות השמונים העגומות ובתחילת שנות התשעים. תסמוך עליי אחי, לפני שפטרוצ'י ודומיו הגיעו זה לא היה כ"כ קל....Plaschkes כתב:אתה צודק. הבן אדם פשוט הגיע למצב שהוא מפחיד אותי. אני אשכרה מפחד. אני יושב פה ורואה את הקטעים שלו כבר איזה שעה, ומת מפחד.
מכיר את הלהקה, אבל ממה שאני זוכר לא כ"כ התלהבתי ואני גם לא זוכר שהגיטריסט שלהם בלט במיוחד.Yes כתב:ממש אל תשפוט אותו על סמך הוידיאו הזה בלבד. גיטריסט מדהים בכל קנה מידה. הוא ממש לא "הגיטריסט הסופר-מהיר" הממוצע.
הוא הגיטריסט של להקת Nevermore. כמה מהסולואים המפורסמים שלו נמצאים באלבום Dead Heart in a Dead World, אז אם בא לך לנסות... גם החדש שלהם ממש אחלה.
אהבתי את Jeff loomis . אותו דווקא לא הכרתי אבל אני רואה כאן המלצה על דיסק שלו אז אני אוריד אותו .darthsate כתב:מכיר את הלהקה, אבל ממה שאני זוכר לא כ"כ התלהבתי ואני גם לא זוכר שהגיטריסט שלהם בלט במיוחד.Yes כתב:ממש אל תשפוט אותו על סמך הוידיאו הזה בלבד. גיטריסט מדהים בכל קנה מידה. הוא ממש לא "הגיטריסט הסופר-מהיר" הממוצע.
הוא הגיטריסט של להקת Nevermore. כמה מהסולואים המפורסמים שלו נמצאים באלבום Dead Heart in a Dead World, אז אם בא לך לנסות... גם החדש שלהם ממש אחלה.
אבל אם אתה אומר, אולי באמת כדאי לשמוע את האחרון שלהם...נחזור אליך בהמשך אחרי זה...
אני אומנם חייב להודות שהסגנון שלו באמת קורץ לאותם כוכבי שנות השמונים כמו פרידמן, בקר ומלמסטין, אבל יש בו משהו שבשבילי הרבה יותר חזק מהם... גם מהבחינה הטכנית נטו, וגם מבחינת הפיל המטורף לחלוטין שיש לבן אדם.darthsate כתב:מזלך שאתה צעיר, אנשים בגילי היו צריכים לחיות עם עוד הרבה נגנים בסגנון הזה בשנות השמונים העגומות ובתחילת שנות התשעים. תסמוך עליי אחי, לפני שפטרוצ'י ודומיו הגיעו זה לא היה כ"כ קל....![]()