אשכול Bitchlist
- MrReD
- שגריר האופת'
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
im in German right now.
and Dream Theater, Opeth and other gods are 1 hour away from me. and im not there.
B-I-T-C-H
and Dream Theater, Opeth and other gods are 1 hour away from me. and im not there.
B-I-T-C-H
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- MrReD
- שגריר האופת'
ואופת' הולכים להיות בארץ עוד חודש ואני כנראה גם לא אראה אותם. תתנחמי בעובדה שאת כן תוכלי..
אה, ושב35 ימים הקרובים אני כנראה אראה את הבית רק איזה פעמיים.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
איזה בעסה ... אלי אתה חייב לעשות משהו .... גימלים , דלתים - הכל יתקבל .
שמע יש לי חבר מהצבא שדפק נפקדות כדי להיות בהופעה של סטינק ( אומנם הוא שילם על זה ביוקר אבל תעשה תשיקול )
נוגה - מצטער בשבילך
שמע יש לי חבר מהצבא שדפק נפקדות כדי להיות בהופעה של סטינק ( אומנם הוא שילם על זה ביוקר אבל תעשה תשיקול )
נוגה - מצטער בשבילך
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
MrReD כתב:ואופת' הולכים להיות בארץ עוד חודש ואני כנראה גם לא אראה אותם. תתנחמי בעובדה שאת כן תוכלי..
:O
לא תראה את אופת'??! אתה חייב לעשות משהו! אם זה בגלל הצבא אז תמציא משהו...גם כשאני הייתי בצבא והייתה הופעה שממש רציתי ללכת אליה אמרתי להם שיש לי סידורים ממש חשובים לעשות ושחררו אותי..חהחה. תוציא גימלים, תמציא חתונה...משהו..הופעה כזאת לא מפספסים...
Love is the Dance of Eternity
- MrReD
- שגריר האופת'
לרמה של נפקדות לא נראה לי שאני אגיע. למה איך שאני מכיר את המ"מ שלי, אני אקבל בכיף כלא.
אני אעשה מה שאפשר כדי לקבל ד' מהמפקד שלי..
אני אעשה מה שאפשר כדי לקבל ד' מהמפקד שלי..
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יופי אחי , תעשה הכל כמה שיותר מהר . קניתי כבר כרטיס (פיסליסט..) ואני מצפה לראות אותך שם , אל תאכזב .
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אלי, אני מקווה מאוד לראות אותך בהופעה!
נמאס לי כבר לכתוב את זה פה ואני בטוח שלכם נמאס לקרוא את זה אבל זה כל פעם משגע אותי!!
האינטרנט לא זז!!!

נמאס לי כבר לכתוב את זה פה ואני בטוח שלכם נמאס לקרוא את זה אבל זה כל פעם משגע אותי!!
האינטרנט לא זז!!!

- Greenburger
- דרימיסט-על
טוב, נמאס לי ואני חייב להוציא את זה החוצה.
אני לא יכול כבר עם המשפחה שלי!!! כל הזמן האחיות שלי עושות משהו אחר שפוגע באמא שלי והיא כבר במצב קטסטורפלי, היא מספרת לי מה שקורה ואין לי מה להגיד לה, היא בדיכאון ולפעמים אני חושב שיום אחד היא תתאבד.
המצב הזה הוא גם באשמתה אבל היא בחיים לא תבין את זה וזה יישאר כמו שזה!!
כל מי שזה היה יותר מדי בשבילו, מוזמן לשכוח שהוא קרא את זה ולעבור הלאה.
אני לא יכול כבר עם המשפחה שלי!!! כל הזמן האחיות שלי עושות משהו אחר שפוגע באמא שלי והיא כבר במצב קטסטורפלי, היא מספרת לי מה שקורה ואין לי מה להגיד לה, היא בדיכאון ולפעמים אני חושב שיום אחד היא תתאבד.
המצב הזה הוא גם באשמתה אבל היא בחיים לא תבין את זה וזה יישאר כמו שזה!!
כל מי שזה היה יותר מדי בשבילו, מוזמן לשכוח שהוא קרא את זה ולעבור הלאה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
מצטערת לשמוע ואני מקווה שאתה לא מתמודד עם זה לבד ושאתה גם מנסה לעשות משהו בעניין הזה, עד כמה שאתה יכול כמובן כי זה נשמע לא פשוט בכלל...
אני מתה שהשבוע הזה ייגמר כבר! נמאס לי לגור בחור! כל כך משעמם פה!!!!!
אני מתה שהשבוע הזה ייגמר כבר! נמאס לי לגור בחור! כל כך משעמם פה!!!!!
Love is the Dance of Eternity
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
גרינבו, אני מקווה שהמצב יסתדר כמה שיותר מהר!
תנסה להרגיע את אמא שלך ולתת לה קצת שימחת חיים... קח אותה לסרט או משהו!
משהו נחמד עם הבן צריך לעשות לה רק טוב!
תנסה להרגיע את אמא שלך ולתת לה קצת שימחת חיים... קח אותה לסרט או משהו!
משהו נחמד עם הבן צריך לעשות לה רק טוב!

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
איזו פתיחת בוקר לא טובה כשאני שומע את זה ... אני בהחלט מסכים עם עילי . תנסה לשמח אותה , תעודד אותה ותתמוך בה - אתה חיוני מאוד במצב הזה .
והכי חשוב דבר על זה עם אנשים שקרובים לך ועשויים לעזור לך - אל תשמור דברים בפנים . אתה תגלה כמה זה יכול להקל עליך .
אני מקווה שדברים יסתדרו במהרה אחי
והכי חשוב דבר על זה עם אנשים שקרובים לך ועשויים לעזור לך - אל תשמור דברים בפנים . אתה תגלה כמה זה יכול להקל עליך .
אני מקווה שדברים יסתדרו במהרה אחי
- Greenburger
- דרימיסט-על
אני אולי חיוני אבל אין לי מושג מה אני יכול לעשות. וגם אין לי כ"כ עם מי לדבר על זה, כמה שזה עצוב. תלונה חדשה: אין לי זמן לשמוע מוזיקה 

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
יש לי בעיה קטנה...
לפני שאני מתחיל לפרט. אני בבצפר למחוננים, אין לי בעיה לימודית. אני לא שמן, אני דווקא רזה, אבל אין לי קוביות. והכי חשוב, אני דיי נורמלי מבחינה חברתית. אולי יוצא קצת פחות מהממוצע. אבל נורמלי.
קיצר, הבעיה. יש לי הרבה ויכוחים עם אמא שלי. לפי ההקדמה בטח הבנתם שהיא מגזימה נורא בקטעים חברתיים. כבר שנתיים+ היא חופרת לי על הנושא הזה, בצורה דיי כפייתית. תמיד אחרי כל ויכוח, היא הולכת לדבר או עם אבא שלי או מתקשרת לאחותה, מוציאה הכל מפרופורציות, בזמן האחרון גם מתחילה לקרוא לי בכל מיני תארים שונים בואו נגיד. פעם אחת גם קרה שהיא אמרה לי מול הפנים "ברכה" כזאת, ופעם אחת קרה שהחלפתי פרפרית (יש לי סכרת, תתעלמו, משהו כואב), נאנקתי מכאבים, והיא ראתה את הבטן שלי ואמרה ש"אני צריך לחזור לעשות כושר" כשאני סובל מכאבים מולה.
בקיצור, יש לי גם שתי אחיות ושני אחים, כולם גדולים ממני. אחות אחת (נקרא לה אחות א') מקבלת את אותם הנאומים, שנייה מקבלת חצי נאומים כאלה וחצי נאומים על זה שהיא ואחות א' לא יוצאות, אח אחד מקבל נאומים מסוג אחר והאח הגדול (שעזב את הבית כבר והתחתן) מקבל נאומים על זה שהוא לא שומר על קשר עם המשפחה.
קיצר אחות א' ברחה לפני כמה ימים מהבית, כל הבית שלי התנהג בצורה פסיכית לגמרי. כבר פחדתי שמשהו מטורף יקרה. אחרי כמה שעות, כששמרתי על אחיינים שלי, היא חזרה, והיה שקט לכמה ימים. היום ה"נאומים" חזרו.
כל היום היא חפרה, עמדתי לצאת, בסוף בטלנו, חזרה לחפור. בסוף כן יצאתי, אבל זה כל כך מעצבן.
וכל פעם היא נתפסת לחבר אחד שלי, שיוצא דיי הרבה, ומשווה אותו אליי. על חבר אחר שלי, שהתנהג בצורה מוזרה יחסית באיזה יום, היא אמרה "יש לו בעיה בראש". על אחותי היא אומרת בלי סוף שהיא מקרה אבוד, וש"יש שם בעיה". גם עליי אני שומע שהיא אומרת מה שהיא אומרת על אחותי אחרי כל מיני ויכוחים, ש"משהו דפוק פה", היא באה אליי מתישהו בפנים כשאמרתי לאבא שלי שאני לא יכול יותר ואמרה "אבל אתה מבין שיש לך בעיה, וצריך לפתור אותה כמו כל בעיה אחרת". ושוב הקטע עם הפרפרית מלמעלה.
אני כבר באמת לא יכול יותר לשמוע את הדברים האלה. היו כל כך הרבה פעמים שהייתי קרוב לעשות מה שאחותי עשתה, למרות שבזמן האחרון עם כל המריבות האלה אני כבר מבין שאבא שלי מתקרב ל60 וחבל לי שכל כך הרבה זמן הולך על להרגיע את אמא שלי ועל דאגות בנושאים כאלה.
אני כבר באמת לא יכול יותר. מצטער על החפירה, מצטער אם כל זה נשמע לכם מוזר, למרות שזאת עוד הגרסא הלא מפורטת בלשון המעטה.
יום טוב (ובוקר טוב...כבר 4:10, לא שמתי לב) לכולם.
לפני שאני מתחיל לפרט. אני בבצפר למחוננים, אין לי בעיה לימודית. אני לא שמן, אני דווקא רזה, אבל אין לי קוביות. והכי חשוב, אני דיי נורמלי מבחינה חברתית. אולי יוצא קצת פחות מהממוצע. אבל נורמלי.
קיצר, הבעיה. יש לי הרבה ויכוחים עם אמא שלי. לפי ההקדמה בטח הבנתם שהיא מגזימה נורא בקטעים חברתיים. כבר שנתיים+ היא חופרת לי על הנושא הזה, בצורה דיי כפייתית. תמיד אחרי כל ויכוח, היא הולכת לדבר או עם אבא שלי או מתקשרת לאחותה, מוציאה הכל מפרופורציות, בזמן האחרון גם מתחילה לקרוא לי בכל מיני תארים שונים בואו נגיד. פעם אחת גם קרה שהיא אמרה לי מול הפנים "ברכה" כזאת, ופעם אחת קרה שהחלפתי פרפרית (יש לי סכרת, תתעלמו, משהו כואב), נאנקתי מכאבים, והיא ראתה את הבטן שלי ואמרה ש"אני צריך לחזור לעשות כושר" כשאני סובל מכאבים מולה.
בקיצור, יש לי גם שתי אחיות ושני אחים, כולם גדולים ממני. אחות אחת (נקרא לה אחות א') מקבלת את אותם הנאומים, שנייה מקבלת חצי נאומים כאלה וחצי נאומים על זה שהיא ואחות א' לא יוצאות, אח אחד מקבל נאומים מסוג אחר והאח הגדול (שעזב את הבית כבר והתחתן) מקבל נאומים על זה שהוא לא שומר על קשר עם המשפחה.
קיצר אחות א' ברחה לפני כמה ימים מהבית, כל הבית שלי התנהג בצורה פסיכית לגמרי. כבר פחדתי שמשהו מטורף יקרה. אחרי כמה שעות, כששמרתי על אחיינים שלי, היא חזרה, והיה שקט לכמה ימים. היום ה"נאומים" חזרו.
כל היום היא חפרה, עמדתי לצאת, בסוף בטלנו, חזרה לחפור. בסוף כן יצאתי, אבל זה כל כך מעצבן.
וכל פעם היא נתפסת לחבר אחד שלי, שיוצא דיי הרבה, ומשווה אותו אליי. על חבר אחר שלי, שהתנהג בצורה מוזרה יחסית באיזה יום, היא אמרה "יש לו בעיה בראש". על אחותי היא אומרת בלי סוף שהיא מקרה אבוד, וש"יש שם בעיה". גם עליי אני שומע שהיא אומרת מה שהיא אומרת על אחותי אחרי כל מיני ויכוחים, ש"משהו דפוק פה", היא באה אליי מתישהו בפנים כשאמרתי לאבא שלי שאני לא יכול יותר ואמרה "אבל אתה מבין שיש לך בעיה, וצריך לפתור אותה כמו כל בעיה אחרת". ושוב הקטע עם הפרפרית מלמעלה.
אני כבר באמת לא יכול יותר לשמוע את הדברים האלה. היו כל כך הרבה פעמים שהייתי קרוב לעשות מה שאחותי עשתה, למרות שבזמן האחרון עם כל המריבות האלה אני כבר מבין שאבא שלי מתקרב ל60 וחבל לי שכל כך הרבה זמן הולך על להרגיע את אמא שלי ועל דאגות בנושאים כאלה.
אני כבר באמת לא יכול יותר. מצטער על החפירה, מצטער אם כל זה נשמע לכם מוזר, למרות שזאת עוד הגרסא הלא מפורטת בלשון המעטה.
יום טוב (ובוקר טוב...כבר 4:10, לא שמתי לב) לכולם.
-
- בריל!
בוקר טוב, תשמע, מנסיון עם אמא קצת פסיכית (אבל סימפטית) אני יכול לומר לך שפשוט תנסה "לצלול" את התקופה הזאת. תן לה את ההרגשה שאתה מקשיב ושאכפת לך, ותכלס תעשה מה שנוח ומתאים לך.
אני מבין שהחפירות האלה והיציאות שלך כלפיך גורמים לתסכול גדול, אבל לדעתי יהיה לך מאוד קשה לשנות אותה ואת האישיות שהיא פיתחה עם השנים. עדיף לזרום עם זה כמה שאפשר, ובגיל 18 הדברים יתחילו להסתדר יותר כי לא תהיה יותר מדי בבית (אלא אם אתה לא מתגייס).
בכל מקרה- נכון שהיום זה נראה בלתי נסבל וקשה לגור בבית שלא מפרגן יותר מדי, אבל תזכור תמיד שזה זמני, ושכרגע כדאי להתרכז בדברים שחשובים לך ולא בריבים ובריחות מהבית, כי לטעמי זה לא יפתור את הבעיה.
מקווה שעזרתי קצת
הטיסה שלי מתעכבת בחצי שעה אז יש קצת זמן לחפור בפורום ...
אני מבין שהחפירות האלה והיציאות שלך כלפיך גורמים לתסכול גדול, אבל לדעתי יהיה לך מאוד קשה לשנות אותה ואת האישיות שהיא פיתחה עם השנים. עדיף לזרום עם זה כמה שאפשר, ובגיל 18 הדברים יתחילו להסתדר יותר כי לא תהיה יותר מדי בבית (אלא אם אתה לא מתגייס).
בכל מקרה- נכון שהיום זה נראה בלתי נסבל וקשה לגור בבית שלא מפרגן יותר מדי, אבל תזכור תמיד שזה זמני, ושכרגע כדאי להתרכז בדברים שחשובים לך ולא בריבים ובריחות מהבית, כי לטעמי זה לא יפתור את הבעיה.
מקווה שעזרתי קצת

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- NamelessATM
- דרימיסט-על
מתן, עם איך שהוא מתאר את אמא שלו, אני לא חושב שהוא יכול לעשות את עצמו "מקשיב ואכפתי" ובכל זאת לעשות מה שהוא רוצה, היא מצפה מימנו לעשות מה ש-היא- רוצה, במיוחד אם הוא יראה כאילו הוא מקשיב ושאכפת לו.
עידו, אני מציע לך פשוט יום אחד לבוא, לשבת עם אמא שלך ולהסביר לה בצורה ברורה שהיא לא הולכת לשנות אותך, שאין לך שום בעיה "שצריך לתקן", שזה שהיא מנסה 'לתקן' אותך רק פוגע בך, תסביר לה שמבחינה חברתית אין לך שום בעיה עם המצב שלך ובקיצור לעבור על כל הסעיפים האלה.
אם היא ממשיכה לחפור לך על הנושאים האלה, "לברך" אותך וכו' הפיתרון (לדעתי) - להתעלם. כשאני אומר להתעלם זה פשוט לא להתייחס אפילו במילה אחת למה שהיא אומרת לך כשהיא מעירה לך על נושאים כאלה שהמטרה שלהם לשנות את איך שאתה מתנהג, או שתענה בצורה שלווה כזאת כאילו לא אכפת לך "לא אכפת לי שאני... (מה שהיא מעירה לך עליו)". כשאתם מדברים על דברים אחרים שהכל יהיה סבבה, אני לא אומר לשמור טינה, זאת בכל זאת אמא שלך, אבל כשמגיעים הקטעים האלה שוב - להתעלם. זה יעביר לה את המסר, כשהיא מדברת איתך רגיל אתה מתייחס אליה ומדבר איתה חופשי, כשהיא מנסה להעיר לך על החברים שלך, על ההתנהות החברתית שלך, על יציאות, כושר וכו' אתה מתעלם.
לדעתי במשך זמן זה יגרום לזה להפסק, אבל אני לא מומחה ואמרתי שזו רק הדעה שלי אז אל תיקח את זה בתור משהו מדעי ם:
עידו, אני מציע לך פשוט יום אחד לבוא, לשבת עם אמא שלך ולהסביר לה בצורה ברורה שהיא לא הולכת לשנות אותך, שאין לך שום בעיה "שצריך לתקן", שזה שהיא מנסה 'לתקן' אותך רק פוגע בך, תסביר לה שמבחינה חברתית אין לך שום בעיה עם המצב שלך ובקיצור לעבור על כל הסעיפים האלה.
אם היא ממשיכה לחפור לך על הנושאים האלה, "לברך" אותך וכו' הפיתרון (לדעתי) - להתעלם. כשאני אומר להתעלם זה פשוט לא להתייחס אפילו במילה אחת למה שהיא אומרת לך כשהיא מעירה לך על נושאים כאלה שהמטרה שלהם לשנות את איך שאתה מתנהג, או שתענה בצורה שלווה כזאת כאילו לא אכפת לך "לא אכפת לי שאני... (מה שהיא מעירה לך עליו)". כשאתם מדברים על דברים אחרים שהכל יהיה סבבה, אני לא אומר לשמור טינה, זאת בכל זאת אמא שלך, אבל כשמגיעים הקטעים האלה שוב - להתעלם. זה יעביר לה את המסר, כשהיא מדברת איתך רגיל אתה מתייחס אליה ומדבר איתה חופשי, כשהיא מנסה להעיר לך על החברים שלך, על ההתנהות החברתית שלך, על יציאות, כושר וכו' אתה מתעלם.
לדעתי במשך זמן זה יגרום לזה להפסק, אבל אני לא מומחה ואמרתי שזו רק הדעה שלי אז אל תיקח את זה בתור משהו מדעי ם:
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על