"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
ברגע הראשון התלבטתי, אך לזמן קצר בלבד.
דרים.
מצד אחד, מדובר פה במסטרפיס אל מול אלבום שהוא לא ממש מתקרב למסטרפיס של פעם.
מצד שני... את רוב האלבום של דרים אני אוהבת יותר מאשר את רוב האלבום של אורפנד.
Black Clouds לוקח.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
אני לא יודע מה קורה פה, אבל משום מה ישנה עלייה ניכרת בכמות הנרשמים ביומיים האחרונים ובו-בעת עלייה ניכרת בכמות ההצבעות ביומיים האחרונים בהצבעה ל-Mabool
חבל מאוד אם יש לנו כאן ליצן פתטי במיוחד. אפילו אם הנרשמים הם ואלידיים, זה משחק מלוכלך בעליל.
אוי איזו אכזבה כאן. שאלבום שהוא בינוני מוזיקאלית בלשון המעטה, מצליח לקבל יותר קולות מאלבום של דרים- איזו השוואה מצחיקה!
ואם יש מישהו שמשעמם לו כל כך כדי להיכנס ביוזר פיקטיבי ולהצביע, זה מעריץ עיוור של אורפנד
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אני חושב שבלאק קלאודס טוב יותר. אני לא מעריץ גדול של אף אחד מהאלבומים אבל בסך הכל גם כשדרים מפשלים קצת זה טוב יותר ממה שיש להרבה להקות אחרות להציע. וזה מבלי להוריד מערכו של מבול, אלבום לא רע בכלל. למרות שאני לא נמשך לישראליות או לאוריינטליות שבו.
אין ספק שמבול מתעלה על העננים השחורים וקווי הכסף. לפי דעתי, המשקל נוטה מלכתחילה לכיוון מבול מבחינת המוזיקליות והנשמה אשר הוכנסו לאלבום. פלוס רציני למבול.