הי כולם, השנה אני עושה את עבודת הגמר שלי בגרפיקה והכיוון שלי הוא קומיקס. רציתי לדעת בתור אנשים יצירתיים אם תוכלו לעזור לי לחשוב על רעיונות טובים לעבודה/קומיקס.
הרעיון הנוכחי שלי הוא להראות בנאדם משחק בגיטר הירו. מתאמץ מאוד, מזיע,אנשים מעודדים אותו וכו' לאורך כל הקומיקס ואז בסוף בתמונה גדולה, רואים שהוא ניגן כולה 2 תווים קלים ברמת מתחיל למשל. מן פאנץ' ליין כזו. יחד עם זה אפשר להוסיף תמונה של הדמות מחזיקה גיטרה אמיתית מהמשחק, ותמונה מהמשחק עצמו לקומיקס המצויר ככה שזה עושה אתת זה קצת מיוחד יותר.
מה אתם חושבים ואשמח לעוד רעיונות.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
כשהרעיון יהיה גמור בבסיס-דמויות,רצף אירועים ותמונות(אולי על דף אפילו) אני אביא. וגם של העבודת גמר המעשית.
יש כמה רעיונות באוויר, מקווה שהם יצאו לי כמו שאני רואה אותם.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
נחמד ממש בהצלחה....
תאמת שגם אני רוצה ללמוד גרפיקה או אומנות עיצוב משהו בסגנון... איך היתה השנה? (מבחינת עשיה לימודים עבודות) רציתי לדעת עם שווה ללכת לכיון הזה?
איך היתה השנה? (מבחינת עשיה לימודים עבודות) רציתי לדעת עם שווה ללכת לכיון הזה?
שנה שעברה, היו לנו 13 שיעורים כל השנה אולי. זה היה פשוט שכונה. בגלל זה הידע שלנו נמוך מאוד והשנה אנחנו רק בעבודות גמר ולא באמת 'לומדים'.
אני נכנסתי למגמה בגלל העיצוב בגרפי ולדעתי יש לזה המון כיוונים שאפשר להתפתח בהם. ואם אני לא טועה יש פה מעצבים גרפיים בפורום.
בכל מקרה הנה כמה עבודות: הדמות המוכרת שלי (אני) בכמה הבעות בשביל הקומיקס:
וראובן המורה שלי כסופרמן באחד הפרקים בהופעות אורח בשביל להציל לנו את העבודות
חבל שהאיכות ירדה