אשכול סרטים
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
Across the Hall , מותחן שיצא השנה , ונכתב על סמך סרט קצר שיצא ב-2005. העלילה די צפויה והסרט די מרוח. בקיצור סרט מיותר ואני לא ממליץ לכם לבזבז את הזמן עליו.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוב הנה חדשות די מזעזעות.
בעסקת ענק של 4 מיליארד דולר, מארוול, מפיצת הגדולה בעולם שרשומים עליה ספיידרמן, איירון מן, תור, אקס מן, פנטסטיק פור, קפטן אמריקה, אוונג'רס ומי לא מכרה את עצמה ללא אחרת מאשר... דיסני.
מה שזה אומר בעצם שזכויות ההפצה והשיווק של יותר מ5000 דמויות, המרצ'נדייס וכל עסקות הסרטים העתידיות של חברת ההפקה הפרטית של מארוול שבינתיים שיחררה לאוויר את איירון מן שסופר ביסס אותה ומפיקה ותפיץ דרך פרמאונט את תור, איירון מן 2, קפטן אמריקה ואת הסרט שיאחד אותם ביחד סוף סוף תהיה כפופה ותפיץ דרך דיסני. לגבי כל העסקאות הקיימות שדוגמא מהן היא שלמשל הזכויות הקולנועיות של ספיידרמן שייכות לסוני נמשכות כי לסוני יש זכויות לעוד שלושה סרטים. כל חתימה עתידית חדשה היא של... מיקי.
עכשיו אם תסלחו לי אני הולך להקיא ולהתאבל על זה שכל הגיבורים שגדלתי עליהם יחברו לבמבי והאנה מונטנה. החיים איבדו כל טעם. איזה סל אאוט!!!
בעסקת ענק של 4 מיליארד דולר, מארוול, מפיצת הגדולה בעולם שרשומים עליה ספיידרמן, איירון מן, תור, אקס מן, פנטסטיק פור, קפטן אמריקה, אוונג'רס ומי לא מכרה את עצמה ללא אחרת מאשר... דיסני.
מה שזה אומר בעצם שזכויות ההפצה והשיווק של יותר מ5000 דמויות, המרצ'נדייס וכל עסקות הסרטים העתידיות של חברת ההפקה הפרטית של מארוול שבינתיים שיחררה לאוויר את איירון מן שסופר ביסס אותה ומפיקה ותפיץ דרך פרמאונט את תור, איירון מן 2, קפטן אמריקה ואת הסרט שיאחד אותם ביחד סוף סוף תהיה כפופה ותפיץ דרך דיסני. לגבי כל העסקאות הקיימות שדוגמא מהן היא שלמשל הזכויות הקולנועיות של ספיידרמן שייכות לסוני נמשכות כי לסוני יש זכויות לעוד שלושה סרטים. כל חתימה עתידית חדשה היא של... מיקי.
עכשיו אם תסלחו לי אני הולך להקיא ולהתאבל על זה שכל הגיבורים שגדלתי עליהם יחברו לבמבי והאנה מונטנה. החיים איבדו כל טעם. איזה סל אאוט!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
גם אני גדלתי על הרבה מהדמויות האלה (גם של דיסני) אבל התגובה האוטומטית שלי לזה ->
או פשוט yawn.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא מתאים לך האנה מונטנה ניר, תתבגר כבר.DivineComedy כתב:גם אני גדלתי על הרבה מהדמויות האלה (גם של דיסני) אבל התגובה האוטומטית שלי לזה ->או פשוט yawn.
הנה תגובה מתוך מארוול ד"א כלפי המנהל הראשי שלהם ג'ו קאסדה:
warrenellis (Writer, "Transmetropolitan"): so I got this phone call from Joe Quesada and it was just the sound of him rubbing himself with money and now I am confused.
לקום בבוקר ולגלות שאתה עובד בדיסני... לפחות לא פרטנר...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
WTF איז האנה מונטנה??
ואני לא ממש חושב שלספיידרמן איכפת או ישפיע אליו באיזושהו צורה...
ואני לא ממש חושב שלספיידרמן איכפת או ישפיע אליו באיזושהו צורה...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
זה אומר שדיסני היא הבעלים גם של הקומיקס או שזה רק הסרטים?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הכל משועבד כולל.Greenburger כתב:זה אומר שדיסני היא הבעלים גם של הקומיקס או שזה רק הסרטים?
לא שמארוול הייתה חברה ללא רווח עד עכשיו כי מדובר בחברה שהתחלה בתור כלום והיום היא אחת מתאגידי הבידור הרווחים ביותר שיש בקוסמוס אבל המחשבה שמישהו בדיסני יעז להתעסק לי עם טוני סטארק (שד"א זה גם השם המלא של הכלב שלי, אני עד כדי כך מורעל), בחוברות, בקולנוע ואפילו במרצ'נדייז די מחליאה אותי.
אני בטח אלך לישון ואחלום על איך שההאלק משמיד את דיסני וורלד ואיך דדפול מתפרץ לישיבת בעלי המניות של דיסני, אומר משהו מתחכם וחותך אותם לגזרים... go wade go.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אני לא מבין מה מזעזע בזה.
אז דיסני מקבלת עכשיו את הרווחים מכל הסרטים האלה והכל, למי זה אכפת?
זה לא שעכשיו האויב של באטמן בסרט הבא יהיה גופי, נו באמת, העובדים של מארוול עברו לדיסני ועדיין יצאו סירטי גיבורים.
באופן כללי אני לא הייתי פאן של גיבורי על בילדות שלי חוץ מספיידרמן ובאטמן, וחוץ מסרט באטמן האחרון שהוא באמת היה מעולה ומדהים - אבל הוא בכלל לא שייך למארוול לפי מה שאני יודע - אין סירטי גיבורים שממש השאירו בי איזה משהו.
כל האיירון מן, הענק הירוק, אקס מן ודומיהם אלה סרטים טובים אבל לא משהו שאני יגיד "זה מזעזע שהחברה מכרה את עצמה!"
שלא לדבר על סירטי ספיידרמן שהם גרועים ואני לא מאמין שהם הגיעו להצלחה האדירה שלהם.
אני אישית גדלתי על סירטי דיסני, זה שהם גם עושים סדרות מטומטמות לילדים בטלוויזיה לא אמור להפריע לי.
חוץ מזה שאני עדיין לא מבין למה אתה כל כך חושב שסוף העולם הגיע, הם לא ידחפו את האנה מונטנה ומיקי מאוס לסירטי גיבורים, פשוט מארוול היא עכשיו תחת השליטה של דיסני.
זה לא שעכשיו האויב של באטמן בסרט הבא יהיה גופי, נו באמת, העובדים של מארוול עברו לדיסני ועדיין יצאו סירטי גיבורים.
באופן כללי אני לא הייתי פאן של גיבורי על בילדות שלי חוץ מספיידרמן ובאטמן, וחוץ מסרט באטמן האחרון שהוא באמת היה מעולה ומדהים - אבל הוא בכלל לא שייך למארוול לפי מה שאני יודע - אין סירטי גיבורים שממש השאירו בי איזה משהו.
כל האיירון מן, הענק הירוק, אקס מן ודומיהם אלה סרטים טובים אבל לא משהו שאני יגיד "זה מזעזע שהחברה מכרה את עצמה!"
שלא לדבר על סירטי ספיידרמן שהם גרועים ואני לא מאמין שהם הגיעו להצלחה האדירה שלהם.
אני אישית גדלתי על סירטי דיסני, זה שהם גם עושים סדרות מטומטמות לילדים בטלוויזיה לא אמור להפריע לי.
חוץ מזה שאני עדיין לא מבין למה אתה כל כך חושב שסוף העולם הגיע, הם לא ידחפו את האנה מונטנה ומיקי מאוס לסירטי גיבורים, פשוט מארוול היא עכשיו תחת השליטה של דיסני.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני בספק אם וולברין ילחם בדונלד דאק אבל הם יכולים לפרק את מארוול גם אם הם רוצים. הם יכולים לשנות, להחליט מי יהיה ומי לא יהיה. מה שהם רוצים.NamelessATM כתב:אני לא מבין מה מזעזע בזה.
אני לא חושב שהם יחרבו את החברה לגמרי, בטח לא כל כך מהר, אבל החלטות כמו תמיד בדיסני יעשו בהתעלמות מוחלטת מהקהל מה שיפגע בעצמאות של מארוול ויפגע בסופו של דבר באלו שצורכים את הסחורה ובעסקי הקומיקס אני מבטיח לך שגיבורים תרתי משמע קמים ונופלים על הדברים הכי קטנים ומי שלא מצליח למכור חוטף בראש ויורד מהמדפים אפילו באמצע ההרצה ברגעים הכי קריטיים לקורא. זו חברה שמאוד מחוברת אל הקוראים שלה וכל פידבק שהיא מקבלת מהדהד חזק מאוד כדי שתמשיך ליהנות ולקנות ויש למשל דגש חזק מאוד על כותבים ומאיירים מסויימים שהם כמו סופר סטארים והם לוקחים את הפרוייקטים הכי גדולים ועושים מה שהם רוצים כי הקהל מאמין להם ולדיסני לא היה אף פעם כבוד לדברים כאלה. החברה הזאת עסוקה כל היום בלהמציא כל היום את האחים ג'ונאס הבאים אז מה מעניין מישהו שם מה יהיה עם הדמויות בנות 60 שנה שדיסני לא מסוגלים להתייחס בכבוד לדמויות שלהם בנות כמעט 100 שנה???
סתם חרא של דבר, פשוט גורם לך לאבוד אמון. לחשוב שאני אלך אקנה חוברת ואני אמצא כמות משולשת של פרסומות בין העמודים שמוקדשות לזבל ויותר גרוע מזה, לחשוב שמישהו יחליט בשביל היוצרים והעורכים מה יהיה בין כל הפרסומות האלו. לחשוב שאני אלך לאיירון מן 3 וטינקרבל תעלה לפני הפתיח או יותר גרוע מישהו בדיסני יחליט מה טוב לקהל שהולך לקולנוע ומה לא ויפיל veto על דברים מסויימים. לא נראה לי ששחקנים בקליבר של רוברט דאוני ג'וניור למשל יכבדו חוזים אם דברים כאלו יקרו. הרבה דברים שנמצאים כרגע בתכנון הולכים ליפול, אין כבר אשליות לגבי מה שיכול היה להיות.
המחשבה שדיסני שהיא חברה מגעילה וחסרת נשמה היום בערך כמו מקדונלדס תבוא באיזשהו מגע עם שם שמבחינתי דוגל בשלמות היא מזוויעה.
מצד שני אם סטן לי אומר שזה טוב קשה להתווכח... רק הוא יודע מה יהיה.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אוקי, לנושא אחר.
אתמול הורדיתי את הסרט "הנסיכה מונונוקי" אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותו, לפחות שנתיים ככה, ודאמ, זה באמת סרט אדיר!
ראיתי אותו פעם ראשונה ביסודי, מאז אני מטורף עליו והוא אחד הסרטים האהובים עלי
לאלו פה שלא ראו את הסרט (בטח הרוב), אני ממליץ לכם לראות אותו.
אתמול הורדיתי את הסרט "הנסיכה מונונוקי" אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותו, לפחות שנתיים ככה, ודאמ, זה באמת סרט אדיר!

ראיתי אותו פעם ראשונה ביסודי, מאז אני מטורף עליו והוא אחד הסרטים האהובים עלי

לאלו פה שלא ראו את הסרט (בטח הרוב), אני ממליץ לכם לראות אותו.
-
- דרימיסט מתקדם
^ ללא ספק סרט האנימציה הטוב ביותר שראיתי.
- Greenburger
- דרימיסט-על
איזו הסחפות...
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- NamelessATM
- דרימיסט-על
איזו הסחפות באמת? אני הייתי ממקם אותו ב-TOP 5 של סירטי האנימציה הכי טובים שראיתי בלי לחשוב בכלל, והוא בכללי בין הסרטים האהובים עלי, לאו דווקא אנימציה.
-
- דרימיסט מתקדם
בכלל לא הסחפות. אני לא מחלק סופרלטיבים סתם. זה באמת סרט אנימציה אדיר, ולא זכור לי אחד שאהבתי יותר.Greenburger כתב:איזו הסחפות...
-
- דרימיסט שרוף
באמת סרט גדול..ראינו אותו בקיבוץ כל כך הרבה פעמים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
State of Play , מותחן בכיכובם של ראסל קרואו ובן אפלק (תפקיד קטנטן להלן מירן). העלילה קצת צפויה אבל סרט די טוב.
Mon Meilleur Ami , סרט צרפתי עם דניאל אוטאייל , על סוחר אומנות שמגלה שבעצם אין לו שום חברים אמיתיים בעולם. את מה שהוא לא הבין במהלך כל חייו הוא עתיד להבין ב-10 ימים ולגלות מהי המשמעות של חברות וידידות.
Mon Meilleur Ami , סרט צרפתי עם דניאל אוטאייל , על סוחר אומנות שמגלה שבעצם אין לו שום חברים אמיתיים בעולם. את מה שהוא לא הבין במהלך כל חייו הוא עתיד להבין ב-10 ימים ולגלות מהי המשמעות של חברות וידידות.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
מסכים, בסה"כ נהניתי ממנו, עשוי מעולה.טל רודס כתב:State of Play , מותחן בכיכובם של ראסל קרואו ובן אפלק (תפקיד קטנטן להלן מירן). העלילה קצת צפויה אבל סרט די טוב.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Femme Fatal - מותחן בבימויו של בריאן דה-פלמה הנהדר (הבלתי-משוחדים, משימה בלתי אפשרית ועוד...) , עם רבקה רומיין היפהפיה ואנטוניו בנדרס. ממליץ!
Rails & Ties - דרמה עצובה עם קווין בייקון שמגלם נהג רכבת שמעורב בתאונה בה נהרגת אישה צעירה בת 27 , אך הילד שלה ניצל ומצליח להגיע לביתו של בייקון. אשתו של בייקון חולה בסרטן וימיה ספורים, והילד שמגיע מצליח לתת לה ולבייקון שביב של תקווה.
Rails & Ties - דרמה עצובה עם קווין בייקון שמגלם נהג רכבת שמעורב בתאונה בה נהרגת אישה צעירה בת 27 , אך הילד שלה ניצל ומצליח להגיע לביתו של בייקון. אשתו של בייקון חולה בסרטן וימיה ספורים, והילד שמגיע מצליח לתת לה ולבייקון שביב של תקווה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני לא חובב של מדע-בדיוני, אבל ראיתי הערב את DISTRICT 9 ויש לי משהו אחד להגיד: WOW .
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אז גם אני החלטתי לראות את הסרט ובאמת - לא סתם סרט מד"ב . יש מתח לאורך כל הסרט ואין כמעט רגע אחד מת .
הסרט הוא כעיקרון על מושבה שנקראת District 9 , בארה"ב , שמיושבת מזה 20 שנה ע"י חוצנים שפלשו לכדור הארץ בטעות אבל הם לא מצליחים לחזור אליה בגלל שכנראה חלק מהספינה ששולט על כולה נפל לאדמת כדור הארץ אבל חסר להם מרכיבים מסויימים שיצליחו להפעיל אותו . במהלך הסרט גיבור הסרט ויקוס שהוא האחראי הראשי המנהל מבצע מיוחד שאולי יגרום לחייזרים להתנקז למושבה שתהיה מבודדת מהאיזור שלהם . ומכאן העניינים הולכים ומסתבכים ...
באמת שווה לראות
הסרט הוא כעיקרון על מושבה שנקראת District 9 , בארה"ב , שמיושבת מזה 20 שנה ע"י חוצנים שפלשו לכדור הארץ בטעות אבל הם לא מצליחים לחזור אליה בגלל שכנראה חלק מהספינה ששולט על כולה נפל לאדמת כדור הארץ אבל חסר להם מרכיבים מסויימים שיצליחו להפעיל אותו . במהלך הסרט גיבור הסרט ויקוס שהוא האחראי הראשי המנהל מבצע מיוחד שאולי יגרום לחייזרים להתנקז למושבה שתהיה מבודדת מהאיזור שלהם . ומכאן העניינים הולכים ומסתבכים ...
באמת שווה לראות