רואוד ראנר מחזיקים את הלהקות בביצים.. גם להקה כמו דרים תיאטר שלפי מה שנראה בשני הדיסקים האחרונים, הם מוציאים איזשהו שיר שחייב להיות קליט ונחמד כדי שיוכלו להוציא לרדיו. AROP וCM, אלו סוג השירים שחברת התקליטים משפצרת לפני שהוא יוצא בכדי שיהיה אפשר להוציא אותו לרדיו, ולא אני לא מדבר על RADIO EDIT.. ועם דרים זה ממש בסדר, כי דרים חתמה שם עוד שהיא הייתה גדולה ומוכרת. סימפוני איקס לצערי הרב, אין לה מספיק את ההערכה שמגיעה לה בארה"ב והם יהפכו לבובות של RR ויהפכו ללהקת דת' מטאל סימפוני או משהו כזה.. וחבל.. יברחו להם מעריצים.. הם חייבים חברת תקליטים שיתנו להם את הספייס להוציא אלבום גם אם זה לוקח 5 שנים!!!! PARADISE LOST נחשב לאחד האלבומים הטובים שלהם ונכנס לרשימת האלבומים הקלאסים ביחד עם DWOT ו אודיסאי.. סימפוני ישמעו איומים ונוראים אם הם יחתמו בRR. והם לא דרים. הם מאוד לא מורגשים בUSA יחסית לארץ... וRR יחזיקו אותם בביצים ויגידו להם מה לעשות.Crimson Epitaph כתב:לא הבנתי מה רע ברודראנר
פשיטת הרגל של SPV/InsideOut
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: פשיטת הרגל של SPV/InsideOut
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
זה אחד הדברים שאני הכי שונא בחברות תקליטים . יש אומנים שבאמת מצליחים להוציא אלבומים מעולים רק בגלל שיש להם את החופש לעשות מה שבא להם . מצד שני אין להם את הכוח ואת השיוויק הזה כדי שיגיע לתודעה ציבורית כל כך גדולה כמו שנעשה עם Road Runner . אני חושב שאומן צריך את הספייס שלו כדי שיוכל באמת כמו שג'יימי אמר - לעשות את המוזיקה שלו כמו שצריך על הצד הטוב ביותר . אם אני הייתי אומן תחת איזה לייבל תעשייתי היה לי מאוד קשה . אבל התמונה נראית יותר בעלת חסרונות על אף היתרונות של לייבל כל כך מצחיל כמוהם שאני בטוח שירים אותם מבחינה שיווקית ופרסומית .
מה שכן - באמת חבל על להקה כמו סימפוני אקס , אני אגב לא חושב ש Paradise Lost הוא אלבום גדול שלהם , בהחלט לא .
אני כן מעודד לייבלים כמו Three1G שנותן יותר חופש מוזיקלי לאומנים בעלי שם הרבה פחות מוכר .
מה שכן - באמת חבל על להקה כמו סימפוני אקס , אני אגב לא חושב ש Paradise Lost הוא אלבום גדול שלהם , בהחלט לא .
אני כן מעודד לייבלים כמו Three1G שנותן יותר חופש מוזיקלי לאומנים בעלי שם הרבה פחות מוכר .
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
מה זה הליבל הזה שהזכרת?
איזה סגנון הלהקות שיוצאים דרכו?
איזה סגנון הלהקות שיוצאים דרכו?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בדרך כלל זו מוזיקה נסיונית . יש את Orthrelm , יש את Arab On Radar ו - ZS שעושים ברוטאל פרוג' (RIO אם תרצה ). The Locust שהם להקת פאנק עם נויז רוק ועוד כל מיני השפעות של The Flying lutenbachers .
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
הבנתי דרך אגב הורדתי קצת דברים שהשמעת לי
-
- דרימיסט מתקדם
האמת שאני אישית חושב שלסימפוני X אין כל כך הרבה אלבומים שהם באמת טובים מההתחלה ועד הסוף, חוץ מDWT ואולי TIW, יחד עם זאת באלבום האחרון שלהם היה את השיר פרדייס לוסט, שהוא בקלות השיר הכי טוב שהם כתבו אי פעם.
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
אהה זה ברור כ-
בגלל האלבום האחרון של סימפוני X הליבל נפל
(בכלל לא שמעתי אותו )

(בכלל לא שמעתי אותו )
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אני כ"כ לא מסכימה עם מה שכתבתCrimson Epitaph כתב:האמת שאני אישית חושב שלסימפוני X אין כל כך הרבה אלבומים שהם באמת טובים מההתחלה ועד הסוף, חוץ מDWT ואולי TIW, יחד עם זאת באלבום האחרון שלהם היה את השיר פרדייס לוסט, שהוא בקלות השיר הכי טוב שהם כתבו אי פעם.

אני מאוד מקווה שסימפוני ימצאו לייבל יציב שייתן להם חופש. אני ממש מכורה למוזיקה שלהם.
וכנ"ל לעוד המון להקות שנמצאות פה ברשימה.
ואוריאל- ממליצה לך בחום לשמוע.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
-
- נעם
אתם --חייבים-- להפסיק עם הקיצורים האלה. יש דברים שהם מובנים לכולם, כמו tden או lte, אבל לא יכול להיות שתקצרו שם של כל אלבום, חברת תקליטים, להקה או שר בממשלה. זה מתחיל להטריד.
מה דעתך, ?A&AS
מה דעתך, ?A&AS
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
צודק בהחלטחתוליס כתב:אתם --חייבים-- להפסיק עם הקיצורים האלה. יש דברים שהם מובנים לכולם, כמו tden או lte, אבל לא יכול להיות שתקצרו שם של כל אלבום, חברת תקליטים, להקה או שר בממשלה. זה מתחיל להטריד.
מה דעתך, ?A&AS

אני אפילו לא מנסה לפענח קיצורים

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
חברה, אתם מספידים את SPV מוקדם מדי ונראה לי לא קראתם או התעמקתם בנושא.
אני גם לא חקרתי מספיק, אבל מה שכבר אני יכול להגיד ש:
SPV עושה דיסטריביושן ל-אינסייד אואט. כל הלהקות הפרוגרסיביות יוצאות באינסייד אואט לא בSPV. הרקורד לייבל של כל הלהקות האהובות הוא אינסייד אואט. SPV רק עושה דיסטריביושן בשבילם.
תיהיו רגועים.
אני גם לא חקרתי מספיק, אבל מה שכבר אני יכול להגיד ש:
SPV עושה דיסטריביושן ל-אינסייד אואט. כל הלהקות הפרוגרסיביות יוצאות באינסייד אואט לא בSPV. הרקורד לייבל של כל הלהקות האהובות הוא אינסייד אואט. SPV רק עושה דיסטריביושן בשבילם.
תיהיו רגועים.
Music Is The Energy Of Life!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
שיווק למשווקים במדינות אחרות שימכרו את האלבומים לחנויות השונות.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Century Media הצילה את InsideOut!!!

כנראה כן נראה את האלבום החדש של POS!Inside out got picked up by Century Media, which is great, becuase Addicted is awesome. Really. Straight up killer record. Makes me unusually emotional. The mix is pretty intense though. Immense amounts of tracks. Every song I open I'm like ...sigh... theres no 'easy' song. It's fucking pounding though. I kind of want to hear it, it makes people around me dance. I've never had that before. It's cool.

- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
יפה שהליבל הצליח לעבור את המשבר במיוחד בתקופה קשה כמו שלנו
- Greenburger
- דרימיסט-על
מה..?yyzboy1928 כתב:רואוד ראנר מחזיקים את הלהקות בביצים.. גם להקה כמו דרים תיאטר שלפי מה שנראה בשני הדיסקים האחרונים, הם מוציאים איזשהו שיר שחייב להיות קליט ונחמד כדי שיוכלו להוציא לרדיו. AROP וCM, אלו סוג השירים שחברת התקליטים משפצרת לפני שהוא יוצא בכדי שיהיה אפשר להוציא אותו לרדיו, ולא אני לא מדבר על RADIO EDIT.. ועם דרים זה ממש בסדר, כי דרים חתמה שם עוד שהיא הייתה גדולה ומוכרת. סימפוני איקס לצערי הרב, אין לה מספיק את ההערכה שמגיעה לה בארה"ב והם יהפכו לבובות של RR ויהפכו ללהקת דת' מטאל סימפוני או משהו כזה.. וחבל.. יברחו להם מעריצים.. הם חייבים חברת תקליטים שיתנו להם את הספייס להוציא אלבום גם אם זה לוקח 5 שנים!!!! PARADISE LOST נחשב לאחד האלבומים הטובים שלהם ונכנס לרשימת האלבומים הקלאסים ביחד עם DWOT ו אודיסאי.. סימפוני ישמעו איומים ונוראים אם הם יחתמו בRR. והם לא דרים. הם מאוד לא מורגשים בUSA יחסית לארץ... וRR יחזיקו אותם בביצים ויגידו להם מה לעשות.Crimson Epitaph כתב:לא הבנתי מה רע ברודראנר
אני קצת בספק.
ג'יימי, אתה יודע שדרים הם לא להקה שייתנו לחברת תקליטים לומר להם מה לעשות.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to