המפוחלץ הנוצץ כתב:אני יכול להבין מאיפה מגיע הביקורת שלך שמדובר באחד האלבומים המקוריים והמוצלחים של הלהקה אבל מה לעשות כל מי שמכיר מספיק זמן את הלהקה מכיר בעובדה שהיו ללהקה כמה דיסקים הרבה יותר טובים גם מי שאוהב את האלבום וגם מי שסולד ממנו
זהו אני לא כותב את זה בזילזול גם אני ההיתי חושב כמוך אם ההיתי מכיר את הלהקה רק חודשיים
גבר, התכוונתי שעד לפני חודשיים לא ראיתי את דרים בלייב. מ- 2003 אני רק חורש על הלהקה ועל הסגנון המושלם הזה ונהנה מכל רגע.
הייתי ספציפי לגבי tcot מדובר ביצירה גאונית, אני זוכר שהורדתי את הדיסק, ישבתי בים עם אוזניות ופשוט לא האמנתי שזה נשמע כל כך טוב ושאחרי כל כך הרבה שנים הם הצליחו להגיע לשיא חדש ולרגש אותי כל כך. ברור שלכל אחד יש העדפות ותאמין לי שכבר התרגלתי לשמוע ביקורות על דרים מכל האנשים שסביבי שרובם ממש לא בקטע של מטאל בכלל ודרים בפרט ואין לי בעיה עם זה, אבל שמישהו שמגדיר את עצמו מעריץ של דרים כותב על כזו יצירה מדהימה שזה השיר הכי גרוע של דרים וכו' ואף אחד כאן לא מזדעזע מזה זה כבר יותר מידי הזוי בשבילי.
מה שאני בעצם אומר לאותם מבקרים זה שאולי אתם כבר לא בקטע של דרים אבל בבקשה אל תרמזו שדרים התמסחרו ובטח לא שהם איבדו את זה כי זה ממש לא נכון, דרים תמיד ניסו בכל דיסק לפנות לקהל הרחב באמצעות שיר או שניים, ההבדל הוא שעכשיו זה הצליח בזכות השיווק של החברת התקליטים של סליפקנוט. זה לא מוריד לי אפילו בקצת את ההתלהבות מהמוזיקה שלהם, אם כבר אז להפך.
ואם כבר מדברים על כל הדיסק אז אני חייב להוסיף כמה הערות: antr - מדהים, המקצב תופים בסוף כ"כ כבד וטוב שבא לי לשבור משהו, וזה ממש יפה שבניגוד לכל סגנונות הדת' לדורותיהם, דרים אשכרה עולים ועולים כדי להגיע לפסגה הזאת ולא ישר מתחילים כ"כ כבד. הריף שאחרי הקטע של פורטנוי (שאני גם ממש אוהב), הוא בערך מהות המטאל בשבילי, זה בדיוק מה שאני אוהב, זה בא בול, אפילו יותר טוב מהריף שמסיים את tden מהדיסק הקודם. השיר הזה מוכיח לי שגם בקטעי המטאל נטו דרים הכי טובים.
השיר שהכי פחות אהבתי זה tbot, אבל במקום לבקר את השיר שכתב המוזיקאי המדהים הזה על אבא שלו שרק נפטר, הנה מה שאני עושה- אני פשוט שומע אותו פחות. מי אני שאכנס לרגשות של הבנאדם ואבקר אותו כי זה נשמע לי קצת קיטשי.
ועם אנחנו מדברים על הקאברים, אז שתדעו שלדעתי השירים של קויין ושל זברה הם גאוניים והסולו שמסיים את השיר של זברה הוא אחד הסולואים הכי יפים ששמעתי בחיים שלי.
בקיצור, חפרתי יותר מידי, תהנו מכל רגע שהגאונים האלו מספקים לנו, אל תקחו את זה כמובן מאליו שבלהקה אחת נמצאים פטרוצ'י, פורטנוי ורודוס (אשכרה רודס מנגן בלהקה אתם קולטים מה זה !) מי יודע עוד כמה דיסקים חדשים נזכה לשמוע מהם