בסיבוב הקודם:
http://www.dreamtheater.co.il/forums/vi ... f=2&t=1356
Blackwater Park

בסיבוב הקודם:
http://www.dreamtheater.co.il/forums/vi ... f=2&t=1388
בואו נקווה שזה יהיה (קצת) יותר צמוד.
לגבי מלודיה והרמוניה עוד אפשר להתווכח, וזה כל אחד וטעמו(כמובן שבבחירה שיטחית ההרמוניות של אופת' הרבה יותר יפות ומיוחדות..) אבל לגבי הליריקה?! הליריקה באלבום הזה כל כך חזקה, אפלה, לא ברורה ונותנת מקום ל20 פירושים שונים, לאומת האלבום של דרים שסליחה..אבל רוב הליריקה בו לא כזאת טובה.Idan_Floyd כתב:TOT![]()
אני אומנם דיי מחבב את BP של אופת', אבל מכל הבחינות TOT מתעלה עליו, אם זה ליריקה ועד מלודיה והרמוניה..
gils77 כתב:לגבי מלודיה והרמוניה עוד אפשר להתווכח, וזה כל אחד וטעמו(כמובן שבבחירה שיטחית ההרמוניות של אופת' הרבה יותר יפות ומיוחדות..) אבל לגבי הליריקה?! הליריקה באלבום הזה כל כך חזקה, אפלה, לא ברורה ונותנת מקום ל20 פירושים שונים, לאומת האלבום של דרים שסליחה..אבל רוב הליריקה בו לא כזאת טובה.Idan_Floyd כתב:TOT![]()
אני אומנם דיי מחבב את BP של אופת', אבל מכל הבחינות TOT מתעלה עליו, אם זה ליריקה ועד מלודיה והרמוניה..
יש את INTOG ו אולי TDS שהייתי מייחס להם ליריקה טובה..אבל כל השאר פשוט חלש לאומת הליריקה החזקה של אופת'.
אני לא בחרתי עדיין..אני חושב שבסופו של דבר הייתי בוחר בדרים, פשוט כרגע אני בתקופה שאני לא שומע אף אחת מהלהקות אז אני לא יכול להיות כזה אובייקטיבי.
gils77 כתב:וזה כל אחד וטעמו
אני באמת בקטע של "כל אחד ודעתו" וכל זה, אבל להגיד שהליריקות של דרים יותר טובות משל מיקאלOsirus כתב:TOT מאחר ולא הצלחתי להתחבר מספיק ל-BP כמו לזה, הליריקות והמלודיות הרבה יותר טובות פה, אין מה לעשות
Black Rose Immortal כתב:אני באמת בקטע של "כל אחד ודעתו" וכל זה, אבל להגיד שהליריקות של דרים יותר טובות משל מיקאלOsirus כתב:TOT מאחר ולא הצלחתי להתחבר מספיק ל-BP כמו לזה, הליריקות והמלודיות הרבה יותר טובות פה, אין מה לעשות?
חח נראה לי שהתבלבלת והוא התכוון שהטקסטים של אופת' יותר טובים משל דרים. זה למה הפרצוף המשתאה חחGreenburger כתב:Black Rose Immortal כתב:אני באמת בקטע של "כל אחד ודעתו" וכל זה, אבל להגיד שהליריקות של דרים יותר טובות משל מיקאלOsirus כתב:TOT מאחר ולא הצלחתי להתחבר מספיק ל-BP כמו לזה, הליריקות והמלודיות הרבה יותר טובות פה, אין מה לעשות?
אני חושב שאצטרף לדיעה הזו.
אני לא מומחה גדול לטקסטים של אופת', אבל זה רק בגלל שהם כל כך קשות להבנה. כל פעם שקראתי מלים לאיזה שיר שלהם זה היה ממש מוזר ומעורפל ולא ניתן להבנה. ולכן הפסקתי לנסות.
לדרים יש לא מעט שירים עם מלים שממש מגיעות אליך ואתה יכול להזדהות איתן... לפעמים הן אולי פשוטות, אבל ככה הם מגיעים אליך וזה מה שעושה את הטקסטים הכי טובים.