אשכול Bitchlist
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול Bitchlist
ועדיין אפשר לראות שלכל מוזיקה יש קהל אם מאפינים מסוימים גם אם יש הרבה יוצאים מהכלל נגיד בקונצרטים אפשר לראות אנשים מסוימים בהופעת ג'אז מכובדת כנ''ל ובהופעות דת' מאטל גם אז יש קשר ואין קשר בסופו של דבר כל אחד בוחר לשמוע מה שבה לו במקרה שהוא באמת בוחר ולא כי הוא שומע פשוט מה שמקובל בחברה שממנה הוא בא
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אני לא אומר שיש קשר בין האינטליגנציה של הבן אדם למוזיקה שהוא שומע, אבל בלי ספק יש קשר בין המקום שמימנו בא הבן אדם למוזיקה שהוא שומע.
זה לא במקרה שהרוב המוחץ של מי ששומע מזרחית הוא גם מזרחי בעצמו, זה כי זו המוזיקה שהם שומעים בבית, אצל המשפחה, בכל מיני אירועים שלהם וזה מה שמקיף אותם.
ברור שיש את העניין של 'רגש', אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש פה עוד דברים שמשפיעים על המוזיקה שאנשים שומעים.
נראה לכם שאם בידיוק אותם ילדים/נערים ששומעים מזרחית היו שומעים בבית מוזיקת רוק הם עדיין היו חושבים אותו הדבר על מוזיקת רוק/מטאל? ברור שלא. בעצם זה לא רק הם, הרבה אנשים בכלל לא יודעים מזה רוק ולא יודעים שהרבה שירים שהם מכירים זה רוק, וחושבים שהכל זה רק צרחות.
היום רוב האנשים שומעים מה שמכתיבים להם לשמוע, בלי לנסות להכיר מוזיקה אחרת או לפתח טעם אישי במוזיקה, והרבה פעמים גם שומעים מוזיקה שנוח להם שידעו שהם שומעים. הרי למה להסתכן במטאל אם אפשר לשמוע מזרחית/היפ הופ שישר נשמע 'מגניב'?
זה לא במקרה שהרוב המוחץ של מי ששומע מזרחית הוא גם מזרחי בעצמו, זה כי זו המוזיקה שהם שומעים בבית, אצל המשפחה, בכל מיני אירועים שלהם וזה מה שמקיף אותם.
ברור שיש את העניין של 'רגש', אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש פה עוד דברים שמשפיעים על המוזיקה שאנשים שומעים.
נראה לכם שאם בידיוק אותם ילדים/נערים ששומעים מזרחית היו שומעים בבית מוזיקת רוק הם עדיין היו חושבים אותו הדבר על מוזיקת רוק/מטאל? ברור שלא. בעצם זה לא רק הם, הרבה אנשים בכלל לא יודעים מזה רוק ולא יודעים שהרבה שירים שהם מכירים זה רוק, וחושבים שהכל זה רק צרחות.
היום רוב האנשים שומעים מה שמכתיבים להם לשמוע, בלי לנסות להכיר מוזיקה אחרת או לפתח טעם אישי במוזיקה, והרבה פעמים גם שומעים מוזיקה שנוח להם שידעו שהם שומעים. הרי למה להסתכן במטאל אם אפשר לשמוע מזרחית/היפ הופ שישר נשמע 'מגניב'?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש ללא ספק קשר בין המקום ממנו אתה בא למוסיקה שאתה שומע, זה קשור לתרבות וגם לחינוך שאתה מקבל מגיל צעיר. אני למשל חונכתי מגיל קטן מאד על מוסיקה קלאסית, מישהו אחר למשל יכול להיות מחונך על מוסיקה מזרחית או על מוסיקת ג'אז או פופ.
מסכים מאד!כוכב נולד והאנשים שמאכילים את מפלצת הגועל הזאת.
-
- בריל!
RemedyLane כתב:בנוגע לכל הדיון הארוך פה בנוגע למוזיקה ואינטליגנציה, אני גם בדעה שאין שום קשר בין השניים. יש המון אנשים עם טעם שונה מאוד מוזיקלית אבל רמת האינטליגנציה שלהם לא נופלת מאלו ששומעים רוק. ויש גם רוקיסטים שלא חסר להם עוד כמה שיעורים בבית ספר..
אני בהחלט מאמינה שמוזיקה נובעת מתוך רגש ותלויה במצב בו אדם נמצא, וכמובן בטעם האינדיבידואלי. יש אנשים שנחרדים מדיסטורשיין, ויש אנשים שנחרדים מסלסולים מזרחיים.
ולסיכום, אני תומכת בדבריו של בריל!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט מתקדם
עשו מחקר על זה.
ולפיו סגנון המוזיקה המועדף על אדם מסוים, מעיד באיזשהו אופן על חלקים באופי שלו.
אני זוכר שאמרו שחובבי מוזיקה קלאסית ורוק (או רוק כבד) הם אנשים שחושבים בגדול, אוהבים דברים גראנדיוזים וכו'..
זה נשמע מעניין בסה"כ.. אבל זה מסוג הדברים שקל להגיד עליהם ששומדבר לא חד משמעי.
אבל מה שכן נכון בהחלט, זה שמוזיקה מחברת בין אנשים. ועצם קיומו של הפורום הזה, מוכיח את זה בצורה הכי יפה שיש.
ולפיו סגנון המוזיקה המועדף על אדם מסוים, מעיד באיזשהו אופן על חלקים באופי שלו.
אני זוכר שאמרו שחובבי מוזיקה קלאסית ורוק (או רוק כבד) הם אנשים שחושבים בגדול, אוהבים דברים גראנדיוזים וכו'..
זה נשמע מעניין בסה"כ.. אבל זה מסוג הדברים שקל להגיד עליהם ששומדבר לא חד משמעי.
אבל מה שכן נכון בהחלט, זה שמוזיקה מחברת בין אנשים. ועצם קיומו של הפורום הזה, מוכיח את זה בצורה הכי יפה שיש.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אני לא יודעת עד כמה זה באמת קשור. במקרה שלי, כשהייתי קטנה ההורים שלי שמעו יהורם גאון ושלמה ארצי, ואני זוכרת ששמענו מלא שירים של אורנה ומשה דץ. אף אחד במשפחה שלי לא שומע מטאל למעט דוד שלי (שרק בגיל 16 ככה גיליתי שיש לי דוד מגניב ששומע את כל הרוק הישן).טל רודס כתב:יש ללא ספק קשר בין המקום ממנו אתה בא למוסיקה שאתה שומע, זה קשור לתרבות וגם לחינוך שאתה מקבל מגיל צעיר. אני למשל חונכתי מגיל קטן מאד על מוסיקה קלאסית, מישהו אחר למשל יכול להיות מחונך על מוסיקה מזרחית או על מוסיקת ג'אז או פופ.
ביסודי אני בכלל שמעתי מוזיקה פופיסטית לחלוטין, כמו היי פייב ווסטלייף וכל הג'ננות האלה.. ורק בכיתה ח' ככה נכנסתי למטאל ושמעתי מטאליקה ולינקין פארק. מיותר לציין (או שלא כ"כ מיותר בדיון הזה) שאני הייתי בין היחידים בבצפר שלי ששמעו את הג'אנר הזה. עד היום אני מרגישה כמו הדג ששוחה נגד הזרם בעניין המוזיקה עם החברות שלי מהצבא ומהתיכון..

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- Osirus
- דרימיסט מתקדם
לינקין פארק ....מטאל...כן........
זה אשכרה לא מתחבר לי דבר כזה
זה אשכרה לא מתחבר לי דבר כזה

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני איתך!!DivineComedy כתב:כוכב נולד והאנשים שמאכילים את מפלצת הגועל הזאת.
גב תפוס, גב כואב...
מקווה שאני אצליח להשחיל איזה טור לפיזיוטרפיסט של אבא שלי!

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
שאתה ישן בלילה ונופלת עליך תמונה מהקיר על הרגל בלילה אתה חוטף מכה די חזקה זה נכנס לך לחלום אתה מתעורר וחוזר לישון (לא יודע סתם רציתי לספר מה שקרה לי הלילה)
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אתה מוזמן לבקר עם ה-Mac mini ולהשתמש בדיסק* שלי...Plaschkes כתב:iDigital.
היית צריך להתעורר מוקדם בבוקר ולהיפגש איתי שמה!!

*אבל תקנה עותק כשהמלאי יחזור
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אוריאל
...חבר מעצבן - לא משנה מה, כמעט כל שיחה איתו במסן אחרי מקסימום 10 דקות תהפוך לזה ששנינו נתעצבן ונסיים את השיחה בחסימה או עצבנות. כאילו סעמק, אומרים לו משהו שהוא לא מסכים איתו או שקשה לו לענות על זה, הוא פשוט לא יענה או יגיד שאני חופר ומרגיז.
ועוד אחר כך הוא אומר שאני לא יודע לפתח שיחות (אממ טוב, כשעם אנשים אחרים אני יכול לדבר שעות), כשהוא זה שיוצא משיחות או מתנתק מהמסן כשמשהו לא מוצא חן בעיניו
וכשאני אומר "לא מוצא חן בעיניו" או שהוא לא מסכים איתו זה לא שאני מקלל את אמא שלו או משהו, אני יכול להגיד לו משהו על משהו שהוא עושה / על סרט / מוזיקה והוא פתאום יתעצבן.
וכן, אני יודע שעוד כמה שעות ככה עוד פעם נדבר, אבל זה עדיין מרגיז אותי כל פעם מחדש

...חבר מעצבן - לא משנה מה, כמעט כל שיחה איתו במסן אחרי מקסימום 10 דקות תהפוך לזה ששנינו נתעצבן ונסיים את השיחה בחסימה או עצבנות. כאילו סעמק, אומרים לו משהו שהוא לא מסכים איתו או שקשה לו לענות על זה, הוא פשוט לא יענה או יגיד שאני חופר ומרגיז.
ועוד אחר כך הוא אומר שאני לא יודע לפתח שיחות (אממ טוב, כשעם אנשים אחרים אני יכול לדבר שעות), כשהוא זה שיוצא משיחות או מתנתק מהמסן כשמשהו לא מוצא חן בעיניו

וכשאני אומר "לא מוצא חן בעיניו" או שהוא לא מסכים איתו זה לא שאני מקלל את אמא שלו או משהו, אני יכול להגיד לו משהו על משהו שהוא עושה / על סרט / מוזיקה והוא פתאום יתעצבן.
וכן, אני יודע שעוד כמה שעות ככה עוד פעם נדבר, אבל זה עדיין מרגיז אותי כל פעם מחדש

- MrReD
- שגריר האופת'
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
בצפר מחר
אני חושבת שהיה יכול להיות שם הרבה פחות רע אם לא הייתי צריכה לקום ב6 

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
וואי, אתם מתחילים מחר?
שיהיה בהצלחה.. אנחנו מתחילים בשלישי.

שיהיה בהצלחה.. אנחנו מתחילים בשלישי.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
דווקא לא... עוד שבועיים אני מסיים טירונות וחוזר ללימודים!Plaschkes כתב:^
+1
תתכונן לעוד הרבה כאלה, שוקרון.

וכשאני אהיה קצין אני אעשה יומיות!
כנ"ל... בא נראה איך אני אעקוץ את השבת הזאת.MrReD כתב:מהיום עד יום חמישי בשבוע הבאavrahamshuk כתב:יום ראשון. צבא.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem