אשכול לימודים
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אשכול לימודים
את תראי שמסתכלים על זה אחרי שעושים את הבגרויות האלה, מבינים שהם סתם קלים.
בלשון כל הקטע הוא להקשיב בכיתה כי אם אתה מאבדת את הפוקוס הלך עלייך (ככה זה קרה לי והייתי צריך לעשות את הבגרות בקיץ סתם על זה שאני אידיוט).
בלשון כל הקטע הוא להקשיב בכיתה כי אם אתה מאבדת את הפוקוס הלך עלייך (ככה זה קרה לי והייתי צריך לעשות את הבגרות בקיץ סתם על זה שאני אידיוט).
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
חבל לך חח
- MrReD
- שגריר האופת'
באמת שכן.. הייתי צריך ללכת למשך חודש כל יום ל5 שעות לשון.
אז ילדים, תלמדו ואל תעשו סמים
אז ילדים, תלמדו ואל תעשו סמים

- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
נשתדל P:
(אני? סמים? פףף)
(אני? סמים? פףף)
-
- דרימיסטית שרופה
באמת הבגרות במתמטיקה שתהיה לך בקיץ היא פשוט בדיחה.....
יש שם 150 נקודות ואת פשוט עושה כמה תרגילים שאת רוצה עד שאת מגיעה ל100.. מרוב שהבגרות הזו מטומטמת אני קיבלתי 95 במועד א' ועוד ניגשתי למועד ב' חח
לשון זה באמת נאחס ממש איך אני שמחה שנפטרתי מזה
וגם מהיסטוריה כמה ששנאתי את זה! תודה לאל חח
וד"א בכיתה י' היו לי 4 בגרויות
בכיתה י"א היו לי 3 בגרויות
ועכשיו בי"ב יש לי 10 או 11 בגרויות
אז אל תתלונני עכשיו חח
יש שם 150 נקודות ואת פשוט עושה כמה תרגילים שאת רוצה עד שאת מגיעה ל100.. מרוב שהבגרות הזו מטומטמת אני קיבלתי 95 במועד א' ועוד ניגשתי למועד ב' חח
לשון זה באמת נאחס ממש איך אני שמחה שנפטרתי מזה
וגם מהיסטוריה כמה ששנאתי את זה! תודה לאל חח
וד"א בכיתה י' היו לי 4 בגרויות
בכיתה י"א היו לי 3 בגרויות
ועכשיו בי"ב יש לי 10 או 11 בגרויות
אז אל תתלונני עכשיו חח
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
- RoEm
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
נו, אם כבר חזרתי אז נגיב קצת חחח
*למרות הדיליי הרציני לעומת פתיחת האשכול*
המצב שואתי (סליחה אם זה פוגע במישהו)
חודש ראשון של לימודים, לא למדנו כלום, ואת הדברים הקטנים והשובים של תחילת שנה לא רוצים לחזור איתנו
ואז אנחנו מגיעים למצב עוד יותר גרוע,ואני עוד בכדרוסל שזה גומר מעל 10 שעות בשבוע, וכמובן, מעל הכל, גיטרה [=
בקשר לציונים אממ... פיזיקה מבחן ראשון 94, אבל בוא נגיד שבספרות קיבלתי פחות מהציון ההפוך בפיזיקה (כן, כן, מה ששעמתם.. חח)
לדעתי היה צריך להתחיל ת'שנה מחדש כביכול, ולא "להמשיך מאיפה שעצרנו" כמו שעשו איתנו..
ובכלל, השביתה הייתה מאורגנת בצורה מטומטמת, אבל אם כבר עשו וסחבו אותה כ"כ הרבה זמן, היו יכולים להשיג כ"כ הרבה יותר ממנה..
מה אתם שעושים 100 מתוך 150 בוכים?! חחח ואיך אפשר להוציא בבגרות כזו (ועוד ברמה שלה) רק 95? חח
אני אישית 5 בהכל, ציונים סבירים פלוס, אני לא לומד אז הציונים שלי בהומניים הרבה פחות טובים..
*למרות הדיליי הרציני לעומת פתיחת האשכול*
המצב שואתי (סליחה אם זה פוגע במישהו)
חודש ראשון של לימודים, לא למדנו כלום, ואת הדברים הקטנים והשובים של תחילת שנה לא רוצים לחזור איתנו
ואז אנחנו מגיעים למצב עוד יותר גרוע,ואני עוד בכדרוסל שזה גומר מעל 10 שעות בשבוע, וכמובן, מעל הכל, גיטרה [=
בקשר לציונים אממ... פיזיקה מבחן ראשון 94, אבל בוא נגיד שבספרות קיבלתי פחות מהציון ההפוך בפיזיקה (כן, כן, מה ששעמתם.. חח)
לדעתי היה צריך להתחיל ת'שנה מחדש כביכול, ולא "להמשיך מאיפה שעצרנו" כמו שעשו איתנו..
ובכלל, השביתה הייתה מאורגנת בצורה מטומטמת, אבל אם כבר עשו וסחבו אותה כ"כ הרבה זמן, היו יכולים להשיג כ"כ הרבה יותר ממנה..
מה אתם שעושים 100 מתוך 150 בוכים?! חחח ואיך אפשר להוציא בבגרות כזו (ועוד ברמה שלה) רק 95? חח
אני אישית 5 בהכל, ציונים סבירים פלוס, אני לא לומד אז הציונים שלי בהומניים הרבה פחות טובים..
-
- דרימיסטית שרופה
לא כולנו חכמים כמוך מר חמש יחידות(:
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אז עדיה, מה את אומרת על הלו"ז האקדמאי החדש והמ-ט-ו-ר-ף שהנהלת האוניברסיטה הנחיתה עלינו (תודות לאגודה המעאאאפפננההה שלנו שדאגה לא-לדאוג לנו. "פשוט בשבילכם")?
קורסים חופפים, מבחנים חופפים עם קורסים, צפוף צפוף צפוף. מכה קשה.

קורסים חופפים, מבחנים חופפים עם קורסים, צפוף צפוף צפוף. מכה קשה.

- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
עזוב אני לגמרי בהטרפות פה
מה שאני לא מבינה זה איך הכל יתבצע -
לדוגמא ביום ראשון היה אמור להיות לי קורס בסמסטר א'
שלא התקיים - וכעת במקומו יש קורס אחר באותה שעה.
אז לאיזה מהם להופיע??
וגם - ביום שני הבא יש לי מבחן ב8:30..
הבעיה היא שצריך להתחיל קורס חדש בשעה 8..
אז מה עושים
כולנו ממש מבולבלים ולא קולטים מה קורה
בנות שלומדות איתי אמרו שיתקשרו מחר בבוקר לאוניברסיטה
וינסו לברר עוד פרטים.
בתקווה שמחר יהיה קצת יותר משמח מהיום
מה אצלך?
אגב יש פה עוד סטודנטים שרוצים לחלוק.. ?
מה שאני לא מבינה זה איך הכל יתבצע -
לדוגמא ביום ראשון היה אמור להיות לי קורס בסמסטר א'
שלא התקיים - וכעת במקומו יש קורס אחר באותה שעה.
אז לאיזה מהם להופיע??
וגם - ביום שני הבא יש לי מבחן ב8:30..
הבעיה היא שצריך להתחיל קורס חדש בשעה 8..
אז מה עושים

כולנו ממש מבולבלים ולא קולטים מה קורה
בנות שלומדות איתי אמרו שיתקשרו מחר בבוקר לאוניברסיטה
וינסו לברר עוד פרטים.
בתקווה שמחר יהיה קצת יותר משמח מהיום

מה אצלך?
אגב יש פה עוד סטודנטים שרוצים לחלוק.. ?
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני באותה בעיה בדיוק כמוך...
תודיעי לי מה אמרו במחלקה (שכן אנחנו באותה המחלקה). מה שיגידו לכם תקף גם לגבי המסלול שלי.
תודיעי לי מה אמרו במחלקה (שכן אנחנו באותה המחלקה). מה שיגידו לכם תקף גם לגבי המסלול שלי.

-
- דרימיסט מתקדם
אמממ... זה נשמע מוזר מה שאתם מתארים, אני לומד בעברית ואצלנו (או לפחות אצל כל מי שאני מכיר) אין בעיות כאלה.
צמצמו את שני הסמסטרים ל12 שבועות, הוסיפו קצת שיעורים בימי שישי, קיצצו קצת את חופשות הסמסטר (או קצת הרבה), וסמסטר ב' אמור להיגמר בסוף יולי (תקופת מבחנים עד סוף ספטמבר). זה כמובן אומר שהלכה חופשת הקיץ, אבל לט7עמי המצב לא עד כדי כך נורא.
מצד שני, אני למדתי די הרבה במהלך השביתה, אז אולי אני עדיין לא יודע כמה זה גרוע, אבל כרגע אני לא רואה סיבה להתלונן, האמת שבהתחשב בעומס המטורף שאמור היה להיות לי בסמסטר הראשון, אני דווקא די מרוצה מתוצאות השביתה, מהבחינה האישית.
צמצמו את שני הסמסטרים ל12 שבועות, הוסיפו קצת שיעורים בימי שישי, קיצצו קצת את חופשות הסמסטר (או קצת הרבה), וסמסטר ב' אמור להיגמר בסוף יולי (תקופת מבחנים עד סוף ספטמבר). זה כמובן אומר שהלכה חופשת הקיץ, אבל לט7עמי המצב לא עד כדי כך נורא.
מצד שני, אני למדתי די הרבה במהלך השביתה, אז אולי אני עדיין לא יודע כמה זה גרוע, אבל כרגע אני לא רואה סיבה להתלונן, האמת שבהתחשב בעומס המטורף שאמור היה להיות לי בסמסטר הראשון, אני דווקא די מרוצה מתוצאות השביתה, מהבחינה האישית.
- Greenburger
- דרימיסט-על
אני רוצה להתייעץ עם האנשים בפורום.
אני רוצה להתחיל ללמוד, ואני מתלבט בין שני מקומות.
הראשון נראה לי יותר בהתחלה, פשוט הוא עשה לי תחושה יותר טובה, אבל במקום השני, בתכנית לימודים מקבלים יותר. היא יותר עשירה ומכילה יותר נושאים.
ממה ששמעתי על המקומות אנשים אמרו בעיקר שאין מקום "טוב" יותר מהשני, פשוט גישות שונות (שגם מהבחינה הזאת נראה לי שהמקום השני יותר מתאים לי), וצריך לבחור את המקום שיש לך הרגשה נכונה לגביו.
אז אני לא יודע איזה מהם לבחור...
אני רוצה להתחיל ללמוד, ואני מתלבט בין שני מקומות.
הראשון נראה לי יותר בהתחלה, פשוט הוא עשה לי תחושה יותר טובה, אבל במקום השני, בתכנית לימודים מקבלים יותר. היא יותר עשירה ומכילה יותר נושאים.
ממה ששמעתי על המקומות אנשים אמרו בעיקר שאין מקום "טוב" יותר מהשני, פשוט גישות שונות (שגם מהבחינה הזאת נראה לי שהמקום השני יותר מתאים לי), וצריך לבחור את המקום שיש לך הרגשה נכונה לגביו.
אז אני לא יודע איזה מהם לבחור...

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
היה מועיל אם היית אומר בין אילו מקומות אתה מתלבט, אולי יש פה מישהו שלומד במקומות הללו ויכול לתאר ממקור ראשון.
באופן כללי זה הרי תמיד יהיה הימור no matter what, אבל אני חושב שהקביעה צריכה להתבסס על פי מה שאתה מחפש, ז"א אם אתה מחפש אווירה סטודנטיאלית מסויימת או גישה מסויימת ללימודים, רמה אקדמית כללית וכו'. תסדר לעצמך את הדברים בראש ותבדוק כל מקום היטב מכל הבחינות, ועדיף שתקבל את המידע שלך ע"י ביקורים באיזור ובמוסד בלימודי עצמו או מאנשים שבאמת למדו בו, ולא מ"שמעתי שחבר של חברה של אח שלי אמר שזה חרא של מקום" למיניהם. אני חושב שאח"כ תוכל לקבל איזושהי תמונה כללית על מה אתה הולך לקבל. האמת היא, לצערי, שזה כמעט אף פעם לא מספיק, ואי אפשר באמת לדעת עד שאתה קופץ לביצה האקדמית ומתפלש.
בהצלחה
באופן כללי זה הרי תמיד יהיה הימור no matter what, אבל אני חושב שהקביעה צריכה להתבסס על פי מה שאתה מחפש, ז"א אם אתה מחפש אווירה סטודנטיאלית מסויימת או גישה מסויימת ללימודים, רמה אקדמית כללית וכו'. תסדר לעצמך את הדברים בראש ותבדוק כל מקום היטב מכל הבחינות, ועדיף שתקבל את המידע שלך ע"י ביקורים באיזור ובמוסד בלימודי עצמו או מאנשים שבאמת למדו בו, ולא מ"שמעתי שחבר של חברה של אח שלי אמר שזה חרא של מקום" למיניהם. אני חושב שאח"כ תוכל לקבל איזושהי תמונה כללית על מה אתה הולך לקבל. האמת היא, לצערי, שזה כמעט אף פעם לא מספיק, ואי אפשר באמת לדעת עד שאתה קופץ לביצה האקדמית ומתפלש.
בהצלחה

- darthsate
- דרימיסט מתקדם
וואו אחי, אתה מזכיר לי פורום אחר שאני כותב בו והוא הרבה פחות סימפטי מכאן, כך שכמעט עניתי לך באותה הלשון.
אך בנימה מתוקנת; אם אתה באמת רוצה עזרה, ציין מה אתה רוצה ללמוד, במה אתה מקווה לעבוד ובמיוחד, באילו מוסדות לימוד מדובר...?
אך בנימה מתוקנת; אם אתה באמת רוצה עזרה, ציין מה אתה רוצה ללמוד, במה אתה מקווה לעבוד ובמיוחד, באילו מוסדות לימוד מדובר...?
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
- Greenburger
- דרימיסט-על
אני בספק שיש פה מישהו שלומד במקומות האלו, זה איזה שתי מכללות נידחות......Ne_Plus_Ultra כתב:היה מועיל אם היית אומר בין אילו מקומות אתה מתלבט, אולי יש פה מישהו שלומד במקומות הללו ויכול לתאר ממקור ראשון.
בהצלחה
ביקרתי גם בשני המקומות, וגם דיברתי עם אנשים, ומשתי הבדיקות האלו המחשבות שלי התהפכו. ז"א על המקום הראשון שיש לי הרגשה טובה לגביו שמעתי דברים רעים, וכשביקרתי במקום השני הוא נראה לי יותר כאופציה ניתנת בחירה, כשלפני שביקרתי בו המקום לא עשה לי כלום. ודיברתי עם אנשים שלמדו שם ושמעתי דברים ממש טובים (אמנם מנהל המקום נתן לי את המספרים שלהם, אבל בכל זאת...)
בכל מקרה, המקום הראשון הוא מכללת BPM והמקום השני הוא Muzik.
הגעתי אליהם כי בהתחלה חיפשתי מקום ללמוד בו מוזיקה אלקטרונית, אבל אחרי שביקרתי במקומות האלו וראיתי שהם מציעים הרבה מעבר התחלתי לשקול ללמוד את הדברים האלה באמת.
ב- Muzik למשל אני שוקל להתחיל במוזיקה אלק' ולהמשיך למסלול המלא, שהוא של הפקה בעיקר. מה שאני אוכל לעשות אחרי זה זה לעבוד בתעשיה, או כמפיק או כסאונדמן או באיזה אולפן הקלטות או במליון דברים אחרים. שלא לדבר שזה יעזור לי ליצירה האישית, שגם היא תתחיל יום אחד

עוד שני קריטריונים- שמעתי עבודות של תלמידים משני המקומות, והתרשמתי יותר מאלה של BPM. מצד שני, הסתכלתי לאן הגיעו בוגרים של שני המקומות, ואלה של Muzik הרשימו אותי מאוד (ושל BPM בכלל לא).
אה, ובקשר לגישה, או כיוון, של כל מקום... אני הבנתי ש- BPM זה יותר מקום של סאונד, ו- Muzik יותר של יצירה ומוזיקה (לכן ברור שעדיף מיוזיק מבחינה זו..).
Decisions, decisions...
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
טוב, אני לא מבין כלום במכללות למוזיקה, אבל זה נראה כאילו שני המקומות בערך שווים. במקרה הזה זה אולי תלוי במרחק מהבית, בטיב הסביבה שלהם ודברים לוגיסטיים אחרים, אני חושב.
- Sunny
- דרימיסט-על
מחר ש.פ לשון
חמישי ש.פ מתמטיקה
ראשון ש.פ לשון+מתמטיקה
שני מועד ב' לשון
שלישי מבחן חוזר מתמטיקה.
פינוקית של שבוע וחצי אה?
כל זה מתווסף לחולי של הקאות שלשולים כאבי ראש והתנפחות נחיר ימין
חמישי ש.פ מתמטיקה
ראשון ש.פ לשון+מתמטיקה
שני מועד ב' לשון
שלישי מבחן חוזר מתמטיקה.
פינוקית של שבוע וחצי אה?
כל זה מתווסף לחולי של הקאות שלשולים כאבי ראש והתנפחות נחיר ימין

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
סיימתי היום עם המבחנים שלי לסמסטר א'!!
כלומר א' הראשון..
זאת בתנאי שלא אזדקק למועדי ב' (בינתיים קיבלתי ציונים
של 3 מתוך 5 והכל בסדר.. נקווה שימשיך כך).
אני מרגישה הקלה עצומה אבל גם כמובן יש כעס על המערכת כי הייתי
אמורה לעשות 7 מבחנים ובגלל השביתה לא למדנו את הקורסים האלו -
אז עכשיו יהיה עומס די משמעותי דווקא בחודש של פסח - שהבית יהיה בבלגן
בגלל הנקיונות ולא יהיה הכי קל ללמוד.. וכמובן עוד 2 קורסים שיילמדו במאי-יולי..
טוב אני אהיה חיובית ואנשום לרווחה עכשיו - עוד חודשיים וחצי עד למבחן הבא!
כלומר א' הראשון..
זאת בתנאי שלא אזדקק למועדי ב' (בינתיים קיבלתי ציונים
של 3 מתוך 5 והכל בסדר.. נקווה שימשיך כך).
אני מרגישה הקלה עצומה אבל גם כמובן יש כעס על המערכת כי הייתי
אמורה לעשות 7 מבחנים ובגלל השביתה לא למדנו את הקורסים האלו -
אז עכשיו יהיה עומס די משמעותי דווקא בחודש של פסח - שהבית יהיה בבלגן
בגלל הנקיונות ולא יהיה הכי קל ללמוד.. וכמובן עוד 2 קורסים שיילמדו במאי-יולי..
טוב אני אהיה חיובית ואנשום לרווחה עכשיו - עוד חודשיים וחצי עד למבחן הבא!

I sometimes wonder what happens to us
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ממש מדרדרים אותי לרעה פה...
סיימתי לא מזמן שיחת ועידה בסקייפ עם מספר חברים לספסל הלימודים [בנוגע לעבודה שאנחנו כותבים], ואחר-כך עם ידידה אחרת ואחרי דיונים קשים וחריפים, החלטתי לא ללכת ללימודים מחר. דבר כזה לא קרה לא ביסודי, לא בחטיבה ולא בתיכון.
הסמסטר [המחודש] המעאפן הזה גם לא עוזר...
שלושה ימים בשבוע, שניים מהם עם קורס אחד בלבד (ביום א' ב-13:40! וביום ג' ב-12:00). כל-כך הרבה זמן מתבזבז על נסיעות, וההרצאות ממש נוראיות (משעממות מוות), שבאמת - למה לבוא... אין אפילו בדיקת נוכחות. אני חושב שאחת הבעיות שלי היא שאני פשוט לא סומך על אחרים. אני צריך את הסיכומים שלי ולא של אחרים. וכמו שאמרתי, מדרדרים אותי.
עם זאת, חברתי למספר חבר'ה איכותיים שיותר נוח לי לבטוח בהם ולצלם את הסיכומים שלהם. אז זהו, לא הולכים מחר...
ננצל את הזמן [בתקווה] ללמוד למבחן ולכתוב את החלק שלי בעבודה (ולהיות יותר זמן, אם זה בכלל אפשרי, בפורום
).
סיימתי לא מזמן שיחת ועידה בסקייפ עם מספר חברים לספסל הלימודים [בנוגע לעבודה שאנחנו כותבים], ואחר-כך עם ידידה אחרת ואחרי דיונים קשים וחריפים, החלטתי לא ללכת ללימודים מחר. דבר כזה לא קרה לא ביסודי, לא בחטיבה ולא בתיכון.

הסמסטר [המחודש] המעאפן הזה גם לא עוזר...
שלושה ימים בשבוע, שניים מהם עם קורס אחד בלבד (ביום א' ב-13:40! וביום ג' ב-12:00). כל-כך הרבה זמן מתבזבז על נסיעות, וההרצאות ממש נוראיות (משעממות מוות), שבאמת - למה לבוא... אין אפילו בדיקת נוכחות. אני חושב שאחת הבעיות שלי היא שאני פשוט לא סומך על אחרים. אני צריך את הסיכומים שלי ולא של אחרים. וכמו שאמרתי, מדרדרים אותי.

עם זאת, חברתי למספר חבר'ה איכותיים שיותר נוח לי לבטוח בהם ולצלם את הסיכומים שלהם. אז זהו, לא הולכים מחר...
ננצל את הזמן [בתקווה] ללמוד למבחן ולכתוב את החלק שלי בעבודה (ולהיות יותר זמן, אם זה בכלל אפשרי, בפורום

- Greenburger
- דרימיסט-על
Alright Idan!
Playing hookie for the first time, 'bout time!

Playing hookie for the first time, 'bout time!

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home