אוקי, אז בקשר ל-2 אלבומים:
Pathosray - Sunless Skies - אחרי מספיק שמיעות הגעתי למסקנה שהוא הרבה פחות טוב מהאלבום הראשון שלהם.
אני לא אתחיל לחפור למה אבל הדברים העיקריים הם שפשוט השירים באלבום השני פחות טובים, האלבום לא מעניין ועוצמתי כמו הראשון, השירים באלבום השני לא בנויים בצורה כזאת מעניינת וטובה מבחינה מוזיקלית, הזמר שר עם פחות עוצמה לדעתי... לא יודע, זה עדיין אלבום טוב, אבל הייתי מביא לו 7/7.5, לא יותר.
Stormy Atmosphere - ColorBlind - אני באמת לא אומר את זה בגלל שזו להקה ישראלית - זה אלבום מצוין!
ב-2/3 שמיעות הראשונות הייתה לי בעיה די קשה עם הזמרת בחלקים מסוימים באלבום כי אני לא אוהב שירת אופרה, אבל עם עוד שמיעות התרגלתי ועכשיו אין לי בעיה עם זה, ומלבד כמה נקודות פה ושם באלבום שלדעתי היא לא נכנסת טוב לשיר או שרה too much בצורה אופראית, אני מאוד אוהב את האלבום הזה.
מה שכיף באלבום הזה שהוא מאוד עשיר ומלא בצלילים מעניינים, הוא נשמע נקי וטוב מאוד מבחינת סאונד, ובאמת שאין שיר אחד גרוע באלבום.
אני רוצה להדגיש במיוחד את עבודת הקלידים והגיטרה המעולים באלבום, וגם לזמר לא חסר
כמו טל השיר האהוב עלי הוא The Fifth Season, ואחריו אני חושב Hand Colored שלמרות שהוא קצר ויחסית פשוט במבנה שלו אני מאוד אוהב אותו...