אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Mars Volter »

קראת את הספר ניר?
אני חושב שרון האוורד הפיק לקח מדה וינצ'י קוד והבין ש-3 שעות סרט שמתוכם שעה וחצי הם הסברים סימבולוגיים, לא מוכר כרטיסים.
לטעמי במלאכים ושדים יצא לו סרט אקשן בלי קונטקסט בכלל, כשבעיני זה פגע הכי הרבה בדמויות - חסרות מורכבות, לא עגולות.
אם לא הייתי קורא את הספר הייתי אומר שזה סרט טוב, אבל מעבר לקיצוץ (המובן) בתכני הספר, הוא פשוט עשה בלאגן בכל הסיפור - זה קצת הרס לי.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

את דה וינצ'י קראתי ואח"כ לא אהבתי את הסרט.
את מלאכים לא קראתי, אבל הסרט היה סבבה. אני חושב שאם הסרט היה מתרחש בעיר שונה, הוא היה לי פחות כיף. אני פשוט מת על רומא.

ואגב אני בד"כ גרוע בלקרוא טוויסטים מראש, אבל פה הצלחתי להבין מה קורה, ועוד יחסית מוקדם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את עץ הלימון , סרט ישראלי ממש טוב:

ספור על שתי נשים בודדות משני עברי הגבול הירוק וכל מה שנוצר ולא נוצר ביניהן. מזרחית לקו הירוק נמצאת סלמא, בעלת פרדס לימונים שבעלה מת מזמן וילדיה התפזרו בין עזה, רמאללה ווושינגטון...ובצד מערב נמצאת מירה נבון, אשתו של השר לבטחון פנים ישראל נבון, אשה בודדה לא פחות שמתגעגעת לבתה שלומדת בחו"ל ומנסה להתרגל לעובדה שבעלה נמצא פחות ופחות בקרבתה. פרדס הלימונים הופך להיות מוקד משותף לשתיהן מכיוון שרשויות הבטחון חוששים שהוא מהווה סכנה לחיי השר ורוצים לכרות חלק מהעצים. סלמא, בצעד מפתיע, לוקחת עורך דין ויוצאת למאבק משפטי שחיש קל הופך לספור קצת הזוי, קצת קומי ומאוד אמיתי בכל הקשור להגיון וחוסר ההגיון ששולט במחוזות המזרח התיכון.

ממליץ!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

The Hangover

שלושה חבר'ה לוקחים את חברם לסופ"ש של שיכרות בלאס וגאס לפני החתונה שלו, אך הם חייבים לחזור על עקבותיהם כדי למצוא לאן הוא נעלם להם. סרט משעשע!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

טל רודס כתב:The Hangover

שלושה חבר'ה לוקחים את חברם לסופ"ש של שיכרות בלאס וגאס לפני החתונה שלו, אך הם חייבים לחזור על עקבותיהם כדי למצוא לאן הוא נעלם להם. סרט משעשע!
+1 :cheers:
אתמול ראיתי בקולנוע. סרט שכולו מבוסס על סיפורי ה"I was so wasted last night" של האמריקאים, אבל מצליח להישאר מצחיק כמעט לכל אורכו. אד הלמס מ"המשרד" מעולה לדעתי.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן הוא באמת מצוין. אגב מתוכנן כבר סרט המשך ב-2011:
http://www.imdb.com/title/tt1411697
:cheers:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

סרט המשך??? אדיר!!!
כמו שכתבתי בעמוד הקודם.... גם אני ראיתי ונשפכתי מצחוק!
תמונה
סמל אישי של משתמש
EathanZDSG
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי EathanZDSG »

סרט אדיר! לא הפסקתי לצחוק :yes: . אם יצא סרט המשך, אני מקווה שזה לא יהרוס ויגיע לרמה של הנוכחי!
War does not determine who is right - only who is left
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

שאלה על דוני דארקו
ספוילר! :
החלק של המטוס שנפל בהתחלה, הגיע מהעתיד?
הוא חזר אחורה בזמן כדי למות/להציל אותה?
אחלה סרט!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
eliorew
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי eliorew »

אתמול(או היום ב4 לפנות בוקר) ראיתי את ברונו באיכות יחסית מעפנה אבל יחסית הבנתי מה הקטע..
והסרט פשוט לא הצחיק אותי כמו בוראט,עם הציפיה הגדולה הזאת שחיכיתי מלא זמן לראות את זה...אני פשוט חש אכזבה..לא ממש אכזבה גדולה אבל עדיין אכזבה|=
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי הערב את Choas , סרט פעולה משובח מ-2005 בכיכובם של ג'ייסון סטאטהם, ריאן פיליפה ו-ווסלי סנייפס. כתוב ועשוי היטב!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Le Placard (באנגלית The Closet) , סרט צרפתי משעשע על רואה חשבון במפעל ששומע שהוא עומד להיות מפוטר , ובתגובה לכך מפיץ בעזרת שכן שלו שמועה שהוא הומוסקסואל, כדי למנוע את פיטוריו. דניאל אוטואל הוא השחקן הראשי, וגם ג'ראר דפארדייה משחק בסרט הזה. אני ממש מתמכר לקולנוע צרפתי :party:
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

טל רודס כתב:The Hangover

צפיתי בסרט הזה אתמול - נשפכתי מצחוק. :haha:
בתקווה בקרוב אצפה ב-Two Days in Paris, אמור להיות משעשע ביותר גם כן.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Two Days in Paris , פחות מצחיק מ- The Hangover , לדעתי .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הערב ראיתי בקולנוע את Drag me To Hell , מותחן אימה שעוסק בעובדת בנק שאחראית על הלוואות, ומסרבת לתת הלוואה לאיזו אישה זקנה. מה שהיא לא יודעת זה שאותה האישה תטיל עליה קללה על-טבעית שתרדוף אחריה ותהפוך את חייה לסיוט. היא פונה לעזרתו המיוחדת של מדיום שמתמחה בדברים האלה. מומלץ לחובבי הז'אנר.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

The Young Victoria, סרט על הדרך של המלכה ויקטוריה למלוכה ועל נישואיה לנסיך אלברט. הסרט עשוי בצורה משעממת, קופץ יותר מדי בין השנים, לא ממש נהניתי. מה שכן, אמילי בלאנט היפהפיה משחקת בו את ויקטוריה :cheers:
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Terminator: Salvation היה סרט בסדר גמור! מחכה לחלק החמישי. :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל רודס כתב:L'auberge espagnole (בתרגום לאנגלית, The Spanish Inn)

יופי של סרט, על סטודנט צרפתי שנוסע לברצלונה ללמוד כלכלה במסגרת תוכנית ה-ERASMUS, הוא משאיר את חברתו בצרפת, ועובר לדירה עם סטודנטים ממקומות שונים בעולם, ובמהלך השנה הוא חווה הרפתקאות שונות ומגוונות יחד עם החבר'ה ובלעדיהם, חייו משתנים. ממליץ! אמנם רוב הדיבורים בסרט הם בצרפתית וספרדית (יש מעט אנגלית), אבל אפשר להוריד כתוביות באנגלית והסרט זורם נהדר !!!
ראיתי את סרט ההמשך, Les Poupees Russes (בתרגום לאנגלית The Russian Dolls) שמגולל את המשך ההרפתקאות של קסבייר בפריז,לונדון וסט. פטרסבורג. האמת היא שהסרט הזה לא ממש מוצלח וטוב כמו המקורי (תסמונת סרטי ההמשך ככל הנראה). הבנתי שאמור לצאת גם סרט שלישי.
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

I Love You, Man
בחור שעומד לפני חתונתו מבין כי אין לו חברים זכרים ויוצא בחיפוש אחר כאלו. נשמע רע אבל למעשה מדובר בסרט קליל ומבדר.
לא יצירה פילמאית דגולה אבל אם בא לכם סרט חביב במשקל נוצה, זה יכול להיות מועמד מוצלח.
כאקסטרה, Rush מופיעים בסרט - שומעים חלקים נרחבים מ-Tom Sawyer ו-Limelight, שזה נחמד.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Ne_Plus_Ultra כתב:I Love You, Man
בחור שעומד לפני חתונתו מבין כי אין לו חברים זכרים ויוצא בחיפוש אחר כאלו. נשמע רע אבל למעשה מדובר בסרט קליל ומבדר.
לא יצירה פילמאית דגולה אבל אם בא לכם סרט חביב במשקל נוצה, זה יכול להיות מועמד מוצלח.
כאקסטרה, Rush מופיעים בסרט - שומעים חלקים נרחבים מ-Tom Sawyer ו-Limelight, שזה נחמד.
+2112 !!!
פשוט חולה על סרטי חבורת אפאטו. הקטע בהופעה עם Limelight הזכיר לי בטירוף את ההופעה של דרים בארץ. כולם נראו ככה פחות או יותר...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOckQm-TpWk[/youtube]
תמונה
שלח תגובה