Ashleadt כתב:ראיתי לפני כמה ימים:
the life and death of bobby z
משהו כזה...סרט מעולה! מומלץ!!!
ראיתי גם the fountain... ההתחלה קצת הזויה (כי לא מבינים כלום) אבל סרט בסדר...
וגם ממזמן ראיתי the prestige גאוני!!! מי שחשב ש"אמן האשליות" זה סרט טוב, זה יותר טוב (בעברית - "היוקרה")
וראיתי גם ממזמן 3:10 ליומה, שגם זה ממש טוב...
The Prestige סרט מצויין. ראיתי אותו לפני די הרבה זמן, אבל זכור לי שכרסטיאן בל עושה שם עבודה מעולה.
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
The Seeker: The Dark is Rising - סוג-של "איש הנצח", אבל לא בתוך המיתולוגיה הקלטית... ביקורות אומרות שזה סרט על הפנים. We shall see.
Awaken the Dead - סרט אינדי על זומבים וכו', שדווקא עליו הביקורות הן כן טובות. We shall see.
Beowulf
סרט... המממ... טוב, עשוי טוב, משוחק טוב, על המאפיה הרוסית בלונדון. פחות פסיכולוגי לדעתי מאשר הסרטים האחרים של קרוננברג.
יש לי הרגשה שאם שמו של קרוננברג לא היה על הסרט הזה, הוא היה מקבל הרבה פחות הייפ.
7.5/10
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
וואו איזה טריפ הסרט ההזוי הזה. יו ג'קמן בתפקיד גדול! זה מסוג הסרטים שאתה לא יכול להוריד את העיניים מהמסך גם כשאין לך מושג מה הולך... מהפנט. דארן ארונובסקי עשה זאת שוב, אני מתחיל להתמכר לבמאי המעולה הזה.
8.5/10
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
הסרט Der Untergang (באנגלית: Downfall), סרט על 10 הימים האחרונים של המשטר הנאצי, ומביא את ההתרחשויות כמו שהתרחשו בבונקר , מבוסס על זכרונות של מזכירתו הצעירה של היטלר, טראודל האמפס, וגם על הספר של יואכים פסט Inside Hitler's Bunker (קראתי את הספר לפני שנתיים ומשהו ויש לי עותק שלו). סרט מרתק באורך שעתיים וחצי, מומלץ!
Plaschkes כתב:עכשיו לבאטמן תהיה הרגשה ממש מוזרה...
שמעתי מאיפושהו שהמצב הנפשי שלו היה קשור לתפקיד של הג'וקר שהוא עשה בסרט השני שכבר צולם. יכול להיות שתפקיד משפיע כל כך על בנאדם?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס כתב:הסרט Der Untergang (באנגלית: Downfall), סרט על 10 הימים האחרונים של המשטר הנאצי, ומביא את ההתרחשויות כמו שהתרחשו בבונקר , מבוסס על זכרונות של מזכירתו הצעירה של היטלר, טראודל האמפס, וגם על הספר של יואכים פסט Inside Hitler's Bunker (קראתי את הספר לפני שנתיים ומשהו ויש לי עותק שלו). סרט מרתק באורך שעתיים וחצי, מומלץ!
דיפדוף של כמה הודעות למעלה והיית רואה שכבר הורדתי,
את הסרט וראיתי אותו בהמלצתך ואף המלצתי לכולם .
באמת סרט ענק!!
ראיתי אתמול את control. סרט על הסולן של ג'וי דיוויז'ן שהתאבד בגיל 23. סרט נחמד מאוד, צילום מרהיב - הבמאי הוא צלם קליפים בריטי מפורסם שאני לא זוכר את שמו. (הסרט הוא בשחור לבן והאפרוריות מתאימה מאוד לאווירה של הלהקה והסולן)
מומלץ לאוהבי ג'וי דיוויז'ן וגם לכאלה שלא.