מה יש לך יכולת קריאת מחשבות?MrReD כתב:^
אבל הבדל בינך לבין טל הוא שאתה חושב שהאלבום יותר טוב, טל פשוט מאוכזב כי אלבום "מטאל" ניצח אלבום פרוג מטאל.
מבול הוא ממש לא פרוגרסיב מטאל, ועושים ממנו יותר מדי בגלל שהוא מישראל. אם הוא היה יוצא במדינה אחרת, האנשים פה לא היו מתלהבים ויוצאים מגדרם.אני עדיין נמנה מאלה שאומרים שמבול הוא פרוגרסיב מטאל.
זה טבעי ומובן, ואפילו לגיטימי.ilai fields #7 כתב:ואני מסכים עם טל בעניין שבגלל שהאלבום הוא מתוצרת הארץ יותר אוהבים אותו...
אם היה יוצא ממדינה אחרת אז לא האהבה אליו הייתה הרבה פחות גדולה!
לעתים קרובות, הרבה יותר קל להתחבר לאלבומים של אומנים ישראלים, שהמלל שלהם בעברית ושמדברים על המסורת של העם שלך (אם זכורה לי נכון האווירה ב'מבול'), וכנראה שעצם היותו ישראלי, הקל על רוב האנשים פה להתחבר אליו...ilai fields #7 כתב:מפריע לי שאלבום שגובל בשלמות הפסיד לאלבום שאף פעם לא התחברתי אליו!
גבע אלון, חחחחחחחחKמיתי כתב:זה טבעי ומובן, ואפילו לגיטימי.ilai fields #7 כתב:ואני מסכים עם טל בעניין שבגלל שהאלבום הוא מתוצרת הארץ יותר אוהבים אותו...
אם היה יוצא ממדינה אחרת אז לא האהבה אליו הייתה הרבה פחות גדולה!
אתה בעצמך כתבת:לעתים קרובות, הרבה יותר קל להתחבר לאלבומים של אומנים ישראלים, שהמלל שלהם בעברית ושמדברים על המסורת של העם שלך (אם זכורה לי נכון האווירה ב'מבול'), וכנראה שעצם היותו ישראלי, הקל על רוב האנשים פה להתחבר אליו...ilai fields #7 כתב:מפריע לי שאלבום שגובל בשלמות הפסיד לאלבום שאף פעם לא התחברתי אליו!
אני בעצמי לא חושב שהייתי אוהב כל כך את גבע אלון/רונה קינן ועוד כמה ישראלים, אם הם לא היו ישראלים.
לגבי הדו-קרב הספציפי, הגיוני מאוד שאתה צודק..