לא שאני מבין כזה גדול בפינק פלויד, יש לי כולה 2 אלבומים שלהם על המחשב - את דארק סייד בערך 3 חודשים ואת Wish you were here רק איזה שבועיים, אבל עדיין.
למעשה בידיוק היום בעבודה שמעתי את כל Dark Side of The Moon, והוא מורכב משירים טובים מאוד (Time, Us And Them, Any Color You Like), שירים טובים (Speak to Me - Breath In The Air, Brain Damage, Eclipse) ושירים meh... כאלה (On The Run, The Great Gig In The Sky, Money).
את Wish You Were Here אני לא שמעתי כזה הרבה, אבל כשלם אני חושב שאני יותר אוהב אותו מאת דארק סייד.
שיר הנושא לדעתי נחמד, לא משהו מטורף אבל יש בו רגעים טובים, Welcome to The Machine הוא שיר מעולה ואני פשוט מת עליו, ושני השירים שאחר כך נחמדים/טובים

עזבו רגע בצד את ההשפעה של הלהקה והאלבומים שלה, את כמות ההשקעה באלבומים, כמה מחשבה הושקעה בהם, החדשנות ופריצת הדרך שהיא הביאה גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינת סאונד/הפקה, עזבו רגע את כל הפרטים האלה בצד.
אני שומע מוסיקה כדי לקבל סיפוק כזה או אחר, אני שומע מוזיקה כדי להנות ולהתרגש או להתלהב או וואטאבר.
ולצערי, פינק פלויד, לפחות מ-2 האלבומים ששמעתי, לא מצליחים לעשות לי משהו מיוחד מעבר לכמה שירים.
שוב, אני לא אומר שהם לא להקה טובה, כמו שאמרתי יש להם כמה שירים שאני אוהב וכמה שירים שאני חושב שהם טובים מאוד, אבל בסך הכל אין בהם איזה משהו שגורם לי לרצות לשמוע מהם עוד הרבה ולחרוש אותם.
ד"א, השטויות האלו של "פינק פלויד זו לא להקה שאפשר לשמוע סתם ככה, חייבים לא לעשות כלום ורק להתרכז במוסיקה ולהיות עם בגרות מוסיקלית ומעל גיל 17" ועוד כל מיני תנאים - נו בחייאת, אתם לא חושבים שאתם מגזימים?
תרשו לי לומר את זה - פינק פלויד היא עוד להקה מתוך מאות אלפי להקות אחרות. כן, בידיוק. היא עוד להקה. היא אולי אחת הלהקות הכי משפיעת שהיו מאז ומעולם, אולי הם שברו שיאים, יצרו דברים חדשים בעולם המוזיקה - אבל הם פשוט עוד להקה. לא צריך לעשות פולחנים כדי לשמוע את המוזיקה שלהם.
מעריצי פינק פלויד הרבה פעמים יוצאים מפרופורציות בגלל האהבה שלהם ללהקה ומנסים לתרץ למה אנשים אחרים לא מתחברים או לא מסוגלים להתחבר ללהקה, חשבתם שאולי זה משהו מוזר כזה שנקרא... טעם מוזיקלי?
אני לא רואה אנשים מתרצים את זה שלא כולם מתחברים לדרים ע"י "אתה לא מספיק בוגר מוסיקלית, תגדל עוד קצת ותשמע את המוסיקה שלהם ברצינות בלי לעשות דברים אחרים".
אולי עוד כמה שנים אני אסתכל על ההודעה הזו ואצחק, אבל בינתיים זה מה שאני חושב ם: