אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול פוליטיקה
אז מה זה אם לא הסתה?
בגלל דעות כמו שלך, אנחנו בעצם מנהלים פה שיח על הדתיים ועל האטימות שלהם..
כשבעצם, יש מצב לא רע בכלל שהרוצח בכלל לא דתי (וגם אם כן, אין שום הצדקה למה שאתם עושים).
כמו שאמרת, יהודים בטוחים שהם תמיד חכמים יותר מהשני, וכנראה שזה חל על כולנו.
איך אנחנו מומחים בלפסוק דין בלי לדעת שמץ...
ולגבי זה שהציבור הדתי "לא יוצא נגד הגורמים הקיצוניים".. אתה הרי יודע שזו שטות.
כמו שהדתיים צריכים לקום נגד ההסתה, כך גם החילונים. האחריות מוטלת על כולם במידה שווה.
בגלל דעות כמו שלך, אנחנו בעצם מנהלים פה שיח על הדתיים ועל האטימות שלהם..
כשבעצם, יש מצב לא רע בכלל שהרוצח בכלל לא דתי (וגם אם כן, אין שום הצדקה למה שאתם עושים).
כמו שאמרת, יהודים בטוחים שהם תמיד חכמים יותר מהשני, וכנראה שזה חל על כולנו.
איך אנחנו מומחים בלפסוק דין בלי לדעת שמץ...
ולגבי זה שהציבור הדתי "לא יוצא נגד הגורמים הקיצוניים".. אתה הרי יודע שזו שטות.
כמו שהדתיים צריכים לקום נגד ההסתה, כך גם החילונים. האחריות מוטלת על כולם במידה שווה.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
-
- בריל!
אמיתי מצטער אבל עכשיו אתה מתמם לחלוטין מהמציאות! די כבר עם השטויות האלה, אתה יודע בדיוק למה ירו שם, ולמה דווקא זה כוון לקהילה הזאת.
אני אצטט משהו שמוקי (הזמר) אמר בסדרה פעם בחיים ואני מאוד מסכים איתו- איך זה שכמעט כל האלימות והמלחמות והשנאה בארץ באים עם כיפה על הראש?
למה אלי ישי הבהמה מש"ס מגיש בקשה לחנינה לשליסל שניסה לרצוח את אדם רוסו במצעד בירושלים?
למה ניסים זאב הצבוע והחלאה, אחרי כל ההסתה שלו והדברים הפרימיטיביים שלו, לא בא ואומר- טעיתי במה שאמרתי?
כי לאף אחד מהם לא אכפת- בתוכם הם מקווים שכל הקהילה הזאת תימחק, ולא משנה להם באילו אמצעים.
אז די עם הצביעות ועם ההיתממות הזאת של "עוד לא תפסו את מי שעשה" ההסתה וההומופוביה בארץ היא קרקע נוחה מאוד לכל האלימות הזאת.
אתה גר בירושלים בדיוק כמוני ואולי אתה מצליח לעצום עיניים חזק מאוד כדי לא לראות את הקנאות והאלימות מתגברים.
אז עכשיו מרגישים את זה בכל הארץ!
אני אצטט משהו שמוקי (הזמר) אמר בסדרה פעם בחיים ואני מאוד מסכים איתו- איך זה שכמעט כל האלימות והמלחמות והשנאה בארץ באים עם כיפה על הראש?
למה אלי ישי הבהמה מש"ס מגיש בקשה לחנינה לשליסל שניסה לרצוח את אדם רוסו במצעד בירושלים?
למה ניסים זאב הצבוע והחלאה, אחרי כל ההסתה שלו והדברים הפרימיטיביים שלו, לא בא ואומר- טעיתי במה שאמרתי?
כי לאף אחד מהם לא אכפת- בתוכם הם מקווים שכל הקהילה הזאת תימחק, ולא משנה להם באילו אמצעים.
אז די עם הצביעות ועם ההיתממות הזאת של "עוד לא תפסו את מי שעשה" ההסתה וההומופוביה בארץ היא קרקע נוחה מאוד לכל האלימות הזאת.
אתה גר בירושלים בדיוק כמוני ואולי אתה מצליח לעצום עיניים חזק מאוד כדי לא לראות את הקנאות והאלימות מתגברים.
אז עכשיו מרגישים את זה בכל הארץ!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט מתקדם
כמעט כל האלימות באה עם כיפה על הראש?
זה דבר חדש..
כשזה בא עם כיפה על הראש, זה גם מגיע לכותרות. שיעור ראשון בתקשורת (לאו דווקא כיפה, כן? נראה לי הבנת את הנקודה)...
ואני לא מיתמם. כתבתי כבר בהתחלה שאני גם לא אתפלא אם יתברר שאתם צודקים. אני פשוט לא חושב שמה שאתם עושים נכון. זה הכל.
מה שעוד מפריע לי זו ההכללה. כשאני קורא בכל האתרים טוקבקים שמכילים קללות ואיחולים לדתיים אני מבין יפה מאוד שאני נכלל בתוך זה.
ו-וואלה מתן, לא מתאים לי להכנס למחנה הזה. מה לעשות?
זה דבר חדש..
כשזה בא עם כיפה על הראש, זה גם מגיע לכותרות. שיעור ראשון בתקשורת (לאו דווקא כיפה, כן? נראה לי הבנת את הנקודה)...
ואני לא מיתמם. כתבתי כבר בהתחלה שאני גם לא אתפלא אם יתברר שאתם צודקים. אני פשוט לא חושב שמה שאתם עושים נכון. זה הכל.
מה שעוד מפריע לי זו ההכללה. כשאני קורא בכל האתרים טוקבקים שמכילים קללות ואיחולים לדתיים אני מבין יפה מאוד שאני נכלל בתוך זה.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זאת לא הסיבה שזה לא משנה ליDivineComedy כתב:בעיניי זה לא ממש משנה מי עשה את המעשה הזה. דתי, חרדי, חילוני, ערבי.
מה שמשנה זה שההומופוביה וההסתה של כל אלה שמחזיקים בדיעות "חשוכות" הם שבסופו של דבר הובילו למעשה הזה.
הלוואי הלוואי שהשנאה הייתה קיימת רק בקרב מיעוט חרדים או דתיים קיצוניים. אך לא כך הדבר. זה קיים גם בקרב ערבים, דתיים (לא כולם אגב) וגם בקרב חילונים פרימיטיביים. וגם בפורום הזה. זאת מגפה אבל גם סימפטום להרבה דברים שקורים במדינה הזאת. והלוואי והיה לי את האמונה שאפשר לצאת נגד זה ולנסות להשפיע. אבל אני לא מאמין.
(נו שוב יצא לי פוסט קודרואני יושב בישיבה משעממת אז יש לי גם זמן)

אתה משום מה רואה את זה שאנחנו ואתם. אני לא חושב שהחילונים זה אנחנו והדתיים זה אתה ושוקרון.
אני כן רואה את העולם כאני ושכמותי שפחות או יותר ליברלים ופתוחים לקבל את השונה (אם הוא לא מנסה לפגוע בי), לעומת "הם" אותם האנשים שחיים בימי הביניים ונגועים בהומופוביה וגזענות.
אין לי ספק שלרוב דתיים לא פוגעים בהומואים, אבל מה שכן אני אומר זה שאם אדם מביע דיעות של "זה מחלה", "זה תועבה" ודברים כאלה, גם בזה יש מן התרומה להסתה נגד הקהילה הזאת, שבסופו של דבר מצטבר לכדי שנאה תהומית שיכול להוביל למעשים כאלה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
בדיוק הפוך ניר..
אני האחרון שאחלק את האזרחים פה למגזרים (אפילו בתוך הפורום). אני חושב שגם דיברנו על זה איזה משפט וחצי איפשהו..
ובגלל זה כל כך קשה לי עם ההכללה הזאת.
אני האחרון שאחלק את האזרחים פה למגזרים (אפילו בתוך הפורום). אני חושב שגם דיברנו על זה איזה משפט וחצי איפשהו..
ובגלל זה כל כך קשה לי עם ההכללה הזאת.
-
- בריל!
ידידי היקר- יש לי המון חברים דתיים אז בבקשה תן לי קצת יותר קרדיט.Kמיתי כתב:כמעט כל האלימות באה עם כיפה על הראש?
זה דבר חדש..
אתה לא יכול שלא לראות שכל עבריין מהרגע שהוא נוחת בבית המשפט מנחיתים לו כיפה על הראש כדי ליראה אדם שומר חוק- על זה אני מדבר! על הביזוי של היהדות במדינה שלנו, על העיוות שאף אחד מ"הרבנים" החשובים לא יוצאים כנגדם.
השתיקה של החרדים והדתיים בארץ לא מרגיז, אלא מרתיח! השתיקה הזאת היא מבחינתי כמו הסכמה למה שקורה מסביב ולא רק לקהילה ההומולסבית.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מצטער להתערב בדיון המשולש הזה, אבל אותי מאוד מתסכל ששנאת הומוסקסואלים בארץ זו אולי השנאה הכי לא אידאולוגית שיש.
רוב האנשים ש"מגבים" את השנאה שלהם בכל מיני: "אלוהים לא מרשה" לדעתי לא מודים באמת המרה: זה פשוט מגעיל אותם. ולכן, הם מגעילים אותי.
רוב האנשים ש"מגבים" את השנאה שלהם בכל מיני: "אלוהים לא מרשה" לדעתי לא מודים באמת המרה: זה פשוט מגעיל אותם. ולכן, הם מגעילים אותי.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- דרימיסט מתקדם
פה אתה כבר אומר משהו אחר.ufomatan כתב:ידידי היקר- יש לי המון חברים דתיים אז בבקשה תן לי קצת יותר קרדיט.Kמיתי כתב:כמעט כל האלימות באה עם כיפה על הראש?
זה דבר חדש..
אתה לא יכול שלא לראות שכל עבריין מהרגע שהוא נוחת בבית המשפט מנחיתים לו כיפה על הראש כדי ליראה אדם שומר חוק- על זה אני מדבר! על הביזוי של היהדות במדינה שלנו, על העיוות שאף אחד מ"הרבנים" החשובים לא יוצאים כנגדם.
השתיקה של החרדים והדתיים בארץ לא מרגיז, אלא מרתיח! השתיקה הזאת היא מבחינתי כמו הסכמה למה שקורה מסביב ולא רק לקהילה ההומולסבית.
קודם אמרת שרוב הפושעים הם דתיים (או "עם כיפה על הראש"), ועכשיו אתה אומר שמפריע לך ביזוי היהדות. ופה אני כבר הרבה מעבר למסכים איתך.
על זה אני 'בוכה'. "אצלנו" קוראים לזה חילול ה'.
אחבר את זה גם למה שרן (אני מקווה שזכרתי נכון את השם

אני מתאר לעצמי שיש לך המון חברים דתיים. כאילו, אתה ירושלמי... (ובכלל, אם אתה מגיע למלחה, אין מצב שאתה לא מתחבר עם כמה ג'ינג'ים עם סנדלים וגשר בשיניים) ובכ"ז, כל עניין ההכללות מפריע לי מאוד. אולי אני לוקח את זה אישי מידי.. יש מצב. אבל אני מאמין שכרגיל, האמת איפשהו באמצע... בינינו...
אגב, גם כשהגינויים מגיעים (כנראה שתגיד שמאוחר מידי, וסביר להניח שאסכים איתך), מצד הרבנים הראשיים, כולם אומרים שהם שקרנים ומגיבים לזה באובר ציניות...
אז מה עשינו? כששותקים - האשמה עליהם, כשמגנים - הם כנראה משקרים..
בשורה התחתונה, שנינו כועסים על אותה שנאה, שנינו כואבים על אותו ביזיון, ומעל הכל, אני מאמין, שנינו בוכים על שני אנשים תמימים שנרצחו, ועל המשפחות שלהם שנהרסו.
רק אחזור ואומר שוב- אל תגידו "הדתיים". אדם שרצח, הוא לא דתי.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
די נמעתי מלהגיב עד עכשיו כי די הרגשתי כאן עוינות כאילו אני רצחתי אתמול את האנשים המסכנים שם. (ואני יודע שאתה חושב שיש לי איזושהיא תרומה לעניין).DivineComedy כתב:זאת לא הסיבה שזה לא משנה ליDivineComedy כתב:בעיניי זה לא ממש משנה מי עשה את המעשה הזה. דתי, חרדי, חילוני, ערבי.
מה שמשנה זה שההומופוביה וההסתה של כל אלה שמחזיקים בדיעות "חשוכות" הם שבסופו של דבר הובילו למעשה הזה.
הלוואי הלוואי שהשנאה הייתה קיימת רק בקרב מיעוט חרדים או דתיים קיצוניים. אך לא כך הדבר. זה קיים גם בקרב ערבים, דתיים (לא כולם אגב) וגם בקרב חילונים פרימיטיביים. וגם בפורום הזה. זאת מגפה אבל גם סימפטום להרבה דברים שקורים במדינה הזאת. והלוואי והיה לי את האמונה שאפשר לצאת נגד זה ולנסות להשפיע. אבל אני לא מאמין.
אתה משום מה רואה את זה שאנחנו ואתם. אני לא חושב שהחילונים זה אנחנו והדתיים זה אתה ושוקרון.
אני כן רואה את העולם כאני ושכמותי שפחות או יותר ליברלים ופתוחים לקבל את השונה (אם הוא לא מנסה לפגוע בי), לעומת "הם" אותם האנשים שחיים בימי הביניים ונגועים בהומופוביה וגזענות.
אין לי ספק שלרוב דתיים לא פוגעים בהומואים, אבל מה שכן אני אומר זה שאם אדם מביע דיעות של "זה מחלה", "זה תועבה" ודברים כאלה, גם בזה יש מן התרומה להסתה נגד הקהילה הזאת, שבסופו של דבר מצטבר לכדי שנאה תהומית שיכול להוביל למעשים כאלה.
בזמנו כתבתי כאן שאני הומופוב. והתכוונתי למובן הפשוט של המילה, שהומוסקסואליות גברית מגעילה אותי. אבל אני לא מטורף. אין לי שום בעיה שההומואים יהיו הומואים ויחיו את חייהם בשלווה ובאושר. ואם לאלוקים יש בעיה עם זה הוא כבר ידאג לטפל בה. אני מצידי לא אפגע בשום אדם רק כי הוא שונה ממני או חושב אחרת. ואני גם לא אסית אחרים לשנוא אותם ולפגוע בהם. וכן, כל ניסיון להציג את זה בצורה כזאת הוא הסתה, בדיוק כמו להגיד שהומואים צריכים למות.
בכלל, אני חושב שיש כאן צביעות מטורפת בכל הנושא הזה של הומוסקסואליות. הרי בתור סטרייט מובהק אני נדחה בצדק מהומוסקסואליות. אחרת הייתי דו-מיני. וזה המצב הכי טבעי שיכול להיות! אמנם אין לי שום בעיה איתם, אבל הומוסקסואליות גברית מגעילה אותי! ואין פה שום אלמנט של דת או פרימיטיביות! בסך הכל נטייה מינית הכי טבעית שיכולה להיות! ומהבחינה הזאת אני אכן הומופוב, במובן הפשוט של המילה! וכן כל גבר שלא כל כך מוקסם מהרעיון של לקיים יחסי מין עם גבר אחר.
ולכן אני מבקש לא לצאת בהצהרות בומבאסטיות כאילו לכל אדם שלא הומו או תומך ברעיון היה חלק ברצח.
לכל אדם יש את השכל שלו ואת שיקול הדעת שלו ואי אפשר להאשים קבוצות שלמות של אנשים רק בגלל שיצא מהן מטורף אחד או שניים או אפילו יותר. אין שום קשר מחייב בין דת לבין רצח ואלימות ולומר משפט שטותי כאילו שרוב האלימות מגיעה מאנשים חובשי כיפה גרועה בדיוק כמו הסתה לרצח כופרים. אז קצת פרופורציה בבקשה.
אין שום הצדקה לשנוא הומוסקסואלים. לא אלוהים ולא בטיח. אבל אם אני מגעיל אותך אז אני חושב שזו צביעות ברמה הכי צינית שאפשר.Mars Volter כתב:מצטער להתערב בדיון המשולש הזה, אבל אותי מאוד מתסכל ששנאת הומוסקסואלים בארץ זו אולי השנאה הכי לא אידאולוגית שיש.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אז אני דו מיני?
ואם מין אנאלי עם אישה מגעיל אותי אז מה אני? סדומולוג?
אני לגמרי מסכים איתך שקיום יחסי מין בין גברים הוא דבר שיכול להגעיל ושזה טבעי שזה יגעיל. וכך גם מין אנאלי עם נשים שנפוץ כמובן באוכלוסייה סטרייתית.
אבל
למה כל דבר שקשור להומואים זה סקס? מה אין שם אהבה כמו בין גבר לאישה? אין שם אינטימיות? למה אוטומטית ההקשר הזה לסקס?
אתה יודע מה: אם היית יודע איזה משחקי מין קיימים בעולם בין זוגות סטרייטים, חצי מזה מגעיל אותי והיה מגעיל גם אותך.

אני לגמרי מסכים איתך שקיום יחסי מין בין גברים הוא דבר שיכול להגעיל ושזה טבעי שזה יגעיל. וכך גם מין אנאלי עם נשים שנפוץ כמובן באוכלוסייה סטרייתית.
אבל
למה כל דבר שקשור להומואים זה סקס? מה אין שם אהבה כמו בין גבר לאישה? אין שם אינטימיות? למה אוטומטית ההקשר הזה לסקס?
אתה יודע מה: אם היית יודע איזה משחקי מין קיימים בעולם בין זוגות סטרייטים, חצי מזה מגעיל אותי והיה מגעיל גם אותך.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
שוקרון, חשוב לי להבהיר שהגועל נובע מהניסיון לתת גושפנקא תיאולוגית/אידיאולוגית/אבולוציונית למשהו שהוא, כמו שאמרת, הגיוני ביותר. תגעל מהומואים עד מחר, שיהיה לבריאות, רק בבקשה שאנשים לא יחליטו שבגלל שזה לא יאה להם, זה אומר שזו "מחלה" או שמישהו למעלה יעניש אותם. אין צורך להתלהם.
אני חשוב שכל המונחים שהזכרת פה הם לא נכונים בשבילי. אני לא "תומך" בהומוסקסואליות, כמו שאני לא "נגעל" ממנה. אני סובלני אליה. הומואים יתנשקו ברחוב - אני אולי אסתכל, אבל כמו שיכול להיות שאסתכל אם הטרוסקסואלים יתנשקו מולי.
דר"א, על-פי הגדרה מילונית, פוביה אמורה לפגוע באיכות חייך באיזושהי צורה... אם היא לא פוגעת, היא לא פוביה.

אני חשוב שכל המונחים שהזכרת פה הם לא נכונים בשבילי. אני לא "תומך" בהומוסקסואליות, כמו שאני לא "נגעל" ממנה. אני סובלני אליה. הומואים יתנשקו ברחוב - אני אולי אסתכל, אבל כמו שיכול להיות שאסתכל אם הטרוסקסואלים יתנשקו מולי.
דר"א, על-פי הגדרה מילונית, פוביה אמורה לפגוע באיכות חייך באיזושהי צורה... אם היא לא פוגעת, היא לא פוביה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אין לי שום בעיה עם אהבה חד-מינית. ואני מעדיף להשאר בבורות הברוכה שלי כרגע....DivineComedy כתב:אז אני דו מיני?![]()
אבל

ה"הומופוביה" (שאני לא מסכים עם ההגדרה הזאת), או ליתר דיוק שנאת ההומואים, היא בעיקר בגלל הפן הסקסואלי שבעניין. ולכן ההקשר.
אני בטוח שאם הומוסקסואליות לא היתה כרוכה בקיום יחסי מין היא לא היתה מעוררת ולו קמצוץ מהסערה שהיא יוצרת אצל אנשים מסויימים.
לדוגמא ה"פוביה" שלי היא נטו מהפן הסקסואלי של העניין.
א. במילון שלי פוביה היא דחייה. אבל זו סמנטיקה והעיקר שהבנת אותי.Mars Volter כתב:שוקרון, חשוב לי להבהיר שהגועל נובע מהניסיון לתת גושפנקא תיאולוגית/אידיאולוגית/אבולוציונית למשהו שהוא, כמו שאמרת, הגיוני ביותר. תגעל מהומואים עד מחר, שיהיה לבריאות, רק בבקשה שאנשים לא יחליטו שבגלל שזה לא יאה להם, זה אומר שזו "מחלה" או שמישהו למעלה יעניש אותם. אין צורך להתלהם.![]()
ב. לא הזכרתי את המילה "מחלה", ותועבה היא כבר הגדרה דתית שלא בסמכותי לשנות. אבל גם זה לא משנה לי כלום כי כמו שאמרתי, אני לא מתערב לאלוקים בעניינים. ולכן אני חושב שאני סובלני בדיוק כמוך כלפי הומואים, למרות שדעותי האישיות על התופעה ידועות כאן.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט שרוף
אז כל האשמות שהם הפנו לא היו אלייך שוקרון, ולא אל כל מי שהומופוב "במובן הפשוט של המילה" כמו שאמרת..
ההאשמות הן כלפי האנשים שמסיתים נגד הקהילה הזאת..שחושבים שהם חיות אחרות, שזו מחלה.
ההאשמות הן כלפי האנשים שמסיתים נגד הקהילה הזאת..שחושבים שהם חיות אחרות, שזו מחלה.
-
- בריל!
ידידי היקר- אתה מכיר את דעתי בהרבה נושאים, והיהדות מאוד קרובה לליבי (למרות שאני במודע, בהחלטה שלקחה הרבה שנים, לא אדם מאמין ולא מאמין בדת כפתרון אלא כבריחה ממציאות) כשאני רואה שהדת היא קטליזטור להרבה מאוד פעולות לא מוסריות ואלימות במדינה (ואני מדבר על הצד היהודי והמוסלמי כאחד) ולא רק זה, כשכל הפושעים בארץ מוצאים מפלט בבית המשפט מתחת לכיפה שעל ראשם ואני לא שומע שום התנגדות ושום התרסה כנגד.avrahamshuk כתב:די נמעתי מלהגיב עד עכשיו כי די הרגשתי כאן עוינות כאילו אני רצחתי אתמול את האנשים המסכנים שם. (ואני יודע שאתה חושב שיש לי איזושהיא תרומה לעניין).DivineComedy כתב:זאת לא הסיבה שזה לא משנה ליDivineComedy כתב:בעיניי זה לא ממש משנה מי עשה את המעשה הזה. דתי, חרדי, חילוני, ערבי.
בזמנו כתבתי כאן שאני הומופוב. והתכוונתי למובן הפשוט של המילה, שהומוסקסואליות גברית מגעילה אותי. אבל אני לא מטורף. אין לי שום בעיה שההומואים יהיו הומואים ויחיו את חייהם בשלווה ובאושר. ואם לאלוקים יש בעיה עם זה הוא כבר ידאג לטפל בה. אני מצידי לא אפגע בשום אדם רק כי הוא שונה ממני או חושב אחרת. ואני גם לא אסית אחרים לשנוא אותם ולפגוע בהם. וכן, כל ניסיון להציג את זה בצורה כזאת הוא הסתה, בדיוק כמו להגיד שהומואים צריכים למות.
בכלל, אני חושב שיש כאן צביעות מטורפת בכל הנושא הזה של הומוסקסואליות. הרי בתור סטרייט מובהק אני נדחה בצדק מהומוסקסואליות. אחרת הייתי דו-מיני. וזה המצב הכי טבעי שיכול להיות! אמנם אין לי שום בעיה איתם, אבל הומוסקסואליות גברית מגעילה אותי! ואין פה שום אלמנט של דת או פרימיטיביות! בסך הכל נטייה מינית הכי טבעית שיכולה להיות! ומהבחינה הזאת אני אכן הומופוב, במובן הפשוט של המילה! וכן כל גבר שלא כל כך מוקסם מהרעיון של לקיים יחסי מין עם גבר אחר.
ולכן אני מבקש לא לצאת בהצהרות בומבאסטיות כאילו לכל אדם שלא הומו או תומך ברעיון היה חלק ברצח.
לכל אדם יש את השכל שלו ואת שיקול הדעת שלו ואי אפשר להאשים קבוצות שלמות של אנשים רק בגלל שיצא מהן מטורף אחד או שניים או אפילו יותר. אין שום קשר מחייב בין דת לבין רצח ואלימות ולומר משפט שטותי כאילו שרוב האלימות מגיעה מאנשים חובשי כיפה גרועה בדיוק כמו הסתה לרצח כופרים. אז קצת פרופורציה בבקשה.
אין שום הצדקה לשנוא הומוסקסואלים. לא אלוהים ולא בטיח. אבל אם אני מגעיל אותך אז אני חושב שזו צביעות ברמה הכי צינית שאפשר.Mars Volter כתב:מצטער להתערב בדיון המשולש הזה, אבל אותי מאוד מתסכל ששנאת הומוסקסואלים בארץ זו אולי השנאה הכי לא אידאולוגית שיש.
מה, צריך לחכות עד שירצחו אנשים כדי שרבנים יבינו שהם הסיתו לרצח? די כבר עם השטויות האלה, אני לא בן 15 שאפשר למכור לי את הבולשיט הזה. וכל הגינויים האלה הם מס שפתיים בלבד, אחד בפה ואחד בלב ואחד עם רובה שאומר את מה שכולם חושבים באמת.
אותם רבנים שעמדו מאחורי שליסל כשהוא ניסה לרצוח במצעד בירושלים, ומימנו לו את ההגנה במשפט שלו, והיום מנסים לשחרר אותו דרך ש"ס, אותם חלאות של אנשים הם הם הסיבה שכל מי שלובש כיפה חייב להרגיש בושה היום!
אני מצטער אבל כמה עוד אבדות צריך לספוג כדי שאנשים יבינו שלמילים יש כח! שלתת לשטנים כמו מרזל ובן גביר אישור לצעוד ולהפגין כנגד חופש הביטוי והחופש לחיות, זה טעות איומה והיא נושכת אותנו כבר כל כך הרבה פעמים- מרצח רבין ועד אתמול בלילה. הרי תנועת כהנא הוצאה מחוץ לחוק והיום יש חבר כנסת מטעמו (בן ארי הנבלה) מכהן והעוזר הפרלמנטרי שלו הוא לא אחר מאשר איתמר בן גביר- איזו מדינה נאורה, איזו מדינת חוק ומשפט!
אני זוכר טוב מאוד את הויכוחים שלנו לפני מצעדי הגאווה בירושלים- כולם כאן כמעט טענו כנגדי שלהומואים אין שום סיבה להמשיך ולהפגין- אני מקווה שהבנתם כמה אתם טועים וכמה שהמדינה שלנו חשוכה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
דיון מאוד מעניין אני חייב להגיד!
אני מסכים עם שוקרון בעניין שהומוסקסואליות מגיעלה אותי... קשה לי לראות זוג גברים מתנשק מבלי להיגעל אבל אם אני אראה את זה ברחוב אני כמובן אמשיך בשלי ולא אעשה שום דבר, כמו שנאמר פה, אני אהיה סובלני כלפיה!
אני מסכים עם שוקרון בעניין שהומוסקסואליות מגיעלה אותי... קשה לי לראות זוג גברים מתנשק מבלי להיגעל אבל אם אני אראה את זה ברחוב אני כמובן אמשיך בשלי ולא אעשה שום דבר, כמו שנאמר פה, אני אהיה סובלני כלפיה!

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Osirus
- דרימיסט מתקדם
מתן, אחת הסיבות שקשה להגיד משהו נגד ניסים זאב הוא שהבן-אדם די מוציא את עצמו כליצן חצר יותר מאשר אדם רציני, ללא ספק ההשתלחות חסרת המטרה שלו ב"מועדון לילה" תרמה לתדמית הזאת, וקשה לקחת הסתות של טיפוס כמוהו ברצינות
חוץ מכך, רוב ההתבטאויות באו לרוב ממנו, אלי ישי ושלמה בניזרי, והן לא נתפסות כפסיקות הלכתיות, שהיו נחשבות לכך אם היו באות מהמר"ן עובדיה יוסף
אני כמו שוקרון, נגעל מחלקה של ההומוסקסואליות הגברית אך עדיין לא מסיט לרצח, אבל עדיין היו דברים שהרתיחו אותי
לדוגמא:
1.הפרובוקטיביות של מצעד הגאווה, וההחלטה הלא נבונה לצעוד בירושלים
2.הצעתו של איתי פנקס לקרוא לרחובות בת"א על שמותיהם של עמוס גוטמן, מגנוס הירשפלד והארווי מילק, במקרה עמוס גוטמן היה יכול להיות מובן, כי הוא נחשב בזמנו לבמאי מוערך, מגנוס הירשפלד? אפשר להתפשר בגלל המחקרים, אבל הארווי מילק? מה הקשר? מחט לתחת? אולי היה פעיל לזכויות ההומואים, אבל חסר כל תרומה לחברה הישראלית ולמדינה, וזה חברים, לנפנף בנטייה המינית, אולי גם נקים רחוב על שם ליאון מהאח הגדול?
חוץ מכך, רוב ההתבטאויות באו לרוב ממנו, אלי ישי ושלמה בניזרי, והן לא נתפסות כפסיקות הלכתיות, שהיו נחשבות לכך אם היו באות מהמר"ן עובדיה יוסף
אני כמו שוקרון, נגעל מחלקה של ההומוסקסואליות הגברית אך עדיין לא מסיט לרצח, אבל עדיין היו דברים שהרתיחו אותי
לדוגמא:
1.הפרובוקטיביות של מצעד הגאווה, וההחלטה הלא נבונה לצעוד בירושלים
2.הצעתו של איתי פנקס לקרוא לרחובות בת"א על שמותיהם של עמוס גוטמן, מגנוס הירשפלד והארווי מילק, במקרה עמוס גוטמן היה יכול להיות מובן, כי הוא נחשב בזמנו לבמאי מוערך, מגנוס הירשפלד? אפשר להתפשר בגלל המחקרים, אבל הארווי מילק? מה הקשר? מחט לתחת? אולי היה פעיל לזכויות ההומואים, אבל חסר כל תרומה לחברה הישראלית ולמדינה, וזה חברים, לנפנף בנטייה המינית, אולי גם נקים רחוב על שם ליאון מהאח הגדול?

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
-
- דרימיסט מתקדם
יפה. אז כבר זה לא כל הדתיים..gils77 כתב:אז כל האשמות שהם הפנו לא היו אלייך שוקרון, ולא אל כל מי שהומופוב "במובן הפשוט של המילה" כמו שאמרת..
בין רגע ההגדרה השתנתה.. זה רק מוכיח עד כמה אנחנו מחפשים אשמים ומתחילים לירות לכל כיוון בלי לחשוב מה אנחנו אומרים.
מה נולד קודם? הביצה או התרנגולת?ufomatan כתב:אני זוכר טוב מאוד את הויכוחים שלנו לפני מצעדי הגאווה בירושלים- כולם כאן כמעט טענו כנגדי שלהומואים אין שום סיבה להמשיך ולהפגין- אני מקווה שהבנתם כמה אתם טועים וכמה שהמדינה שלנו חשוכה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
"נהג אוטובוס הותקף על ידי חרדים בירושלים; מצבו קל
נהג אוטובוס של חברת "אגד" הותקף על ידי שלושה חרדים ברחוב כנפי נשרים בירושלים. צוות מד"א פינה אותו לבית החולים הדסה עין-כרם כשמצבו קל. התוקפים נמלטו, והמשטרה פתחה בחקירה. "
אז מה נולד קודם? הביצה או התרנגולת?
נהג אוטובוס של חברת "אגד" הותקף על ידי שלושה חרדים ברחוב כנפי נשרים בירושלים. צוות מד"א פינה אותו לבית החולים הדסה עין-כרם כשמצבו קל. התוקפים נמלטו, והמשטרה פתחה בחקירה. "
אז מה נולד קודם? הביצה או התרנגולת?
-
- דרימיסט מתקדם
לא מבין את הקשר..
הנה כמה כתבות מעניינות מ-ynet..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3756032,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755822,00.html
הנה כמה כתבות מעניינות מ-ynet..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3756032,00.html
מי שמשוכנע שהדתיים היא הבעיה, כנראה משכנע את עצמו. ^מנתונים שהוצגו למשרד הרווחה על-ידי נציגי הקהילה, מתברר שקרוב ל-80% מבני הנוער הגאה חשופים להתעללות מילולית בשל נטייתם. כמחציתם ספגו התעללות פיזית ו/או מינית.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755822,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3755829,00.htmlאזרחים רבים באו להביע הזדהות ליד אגודת ההומואים והלסביות. ביניהם בלט אחד, שי כהן, ירושלמי דתי, שקרא פרקי תהילים: "שנאת החינם ממשיכה לאכול אותנו"
"הקושי אצלנו הדתיים הוא כפול. אם חילונים ניצבים מול הומופוביה, אז אדם דתי נאלץ להתמודד עם הומופוביה המתלבשת על הפן הדתי. דתיים לפעמים משתמשים בדתיות כדי לתרץ הומופוביות, למרות שאינה קשורה לדת - זה פשוט לבוש נוח".