אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי avrahamshuk »

פשוט לא מסכים. אולי זה בגלל שאני תמיד אשווה לספר, אבל זו דעתי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אם אתה לא מצליח לשחרר מהספרים אני יכול להבין אותך אבל זה חבל. גם אני הייתי פנאט של הספרים אבל את הסרטים צריך לקחת כמה שהם - סרטים, והאחרון פשוט סרט מעולה, ללא שום השוואה לספר, פשוט סרט מהנה ועשוי מצוין מכל בחינה, באמת פשוט יצירה קולנועית ממש טובה, זה הכל. העובדה שהעלילה היא במקרה עיבוד לספר שאתה מאוד אוהב היא משנית, צריך לדעת להנות מהסרט כסרט.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Knowing

הרבה רגשות מילאו אותי בסרט הזה, החל מWOW ועד "די עם הקיטש הזה!!!"
בחצי השעה הראשונה הם הצליחו להכניס כל קיצ' אמריקאי אפשרי, פשוט מגוחך. למשל בשלב מסוים אמרתי שמה שחסר לאנסמבל הקיטש זה שלגיבור יהיה רקע של דת, בום! דקה אח"כ מתברר שאביו כומר. אבל אז הוא הפך לסרט מתח/אימה לא רע עם שני קטעי אקשן אסונות מהמטורפים שראיתי בחיי (רק בשביל זה היה שווה את הסרט). ואז בסוף הם מילאו שוב את הכל עם קיטש, אבל דווקא אהבתי את הסוף.
ספוילר! :
וקיטש אחד שכן אהבתי בסוף היה שגם הוא וגם אבא שלו מסכימים שזה לא הסוף, ואחד בגלל הדת ואחד בגלל המדע ומה שהוא יודע. וכמובן שאהבתי שהצופה יודע את האמת ;)
סה"כ סרט מהנה למדי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

Mars Volter כתב:UP

הסרט הכי טוב שראיתי השנה. לא בכיתי ככה מאז מלך האריות. באמת שחוץ מההומור (שחייב להיות גם לילדים) והעובדה שזה סרט מצוייר - זה סרט למבוגרים לחלוטין. מי שלא בוכה - לא בנאדם. הכי טוב של החבר'ה מפיקסאר מאז אינקרדיבלז.
:love: :love: :love:
ראיתי את הטריילר קודם בישראל (לפני הארי פוטר :love: ) ואז פה בלונדון (גם לפני הארי פוטר :love: ), שאגב היו שונים. וזה ממש לא הלהיב אותי. להפך, זה היה נראה כמו סרט טיפשי לילדים בני 8.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

אם כבר מדברים על סרטים מצוירים, אפשר שניה לגלוש לנושא מסוים? תודה.
----------------------------------------------------------------------
מה שחבל ועצוב, זה שמשום מה בתעשיית הסרטים שכחו איך לכתוב לסרטים מצוירים עלילה טובה או מעניינת, וכל סרטי האנימציה שאני זוכר בלפחות 5 שנים האחרונות זה סרטי תלת מימד שאמורים להיות קומדיית אנימציה לילדים, זה פשוט חבל ... ואני לא מדבר כרגע אם הם טובים או לא (כי שרק לדוגמא זה אחד הסרטים האהובים עלי :D ).
העניין הוא שסרטים מצוירים רציניים, קלאסיקות כאלו שלא נועדו להיות סרט תלת מימד עם בדיחות מעפנות, כבר לא קיימים.
קחו לדוגמה את "מלך האריות"... היום סרט כזה לא היה יכול להתקיים, היו הופכים את זה לסרט תלת מימד עם אנימציה 'מצחיקה' לילדים ותוקעים בדיחות קרש כל חצי דקה.
העניין הוא שלא תמיד "להתקדם" זה טוב, אני מעדיף את אנימציית הדו מימד שהייתה לחלק מהסרטים פעם מאשר את האנימציה של חלק הסרטים לילדים היום, כי האנימצייה הזו שהם שמים לרוב סירטי התלת מימד ישר נותנת לסרטים הרגשה "ילדותית" (אפילו אם הסרט באמת מצחיק וטוב), וגם אני מקבל את ההרגשה שהיום מתייחסים הרבה פחות לכל העניין של עלילה ובכלל לא עושים סרטים רציניים.
אנימציית דו מימד משמשת לדברים מסוימים ואנימציית תלת מימד משמשת לדברים מסוימים, אני לא מבין מאיפה פתאום צצה המחשבה הזו שתמיד אם משהו הוא בתלת מימד הוא יותר מפותח או טוב... יש סרטים שפשוט לא מתאים להם להיות בתלת מימד, והרי אפשר לעשות סרטים בדו מימד שיראו מתקדמים ומפותחים, הרי ברור שהטכנולוגיה השתפרה מאז שנות ה-90... ם:
מה דעתכם?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את Obsessed , סרט לא משהו עם ביונסה , אבל מי שבאמת שווה בסרט הזה היא Ali Larter שמשחקת גם ב- Heroes.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Changeling

סרט טוב שמעורר הרבה רגש. יש דגש על קצב איטי ויותר אווירתי מאשר יצירת דרמה או מתח. אנג'לינה ג'ולי משחקת מצויין!! לרוב בכלל לא קישרתי שזאת היא (סימן לשחקנים טובים בדרך כלל). גם ג'פרי דונובן (Burn Notice) משחק טוב, למרות שבדמות שעשה ראיתי את אחד הדמויות שהוא מחקה בBN :)
אומנם הסרט לעיתים איטי מדי, אבל בכל זאת שווה צפייה, והסיפור מעניין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

טוב אבל אם הדמות שלו "משחקת" דמויות בBURN NOTICE, אז זה כבר מראה על רב גווניות, ואם הדמות בסרט דומה זה כי ראית אותו כבר עושה המון דמויות.
אותו דבר לגבי אלייזה דושקו מDOLLHOUSE, משחקת מצויין הרבה דמויות שונות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

L'auberge espagnole (בתרגום לאנגלית, The Spanish Inn)

יופי של סרט, על סטודנט צרפתי שנוסע לברצלונה ללמוד כלכלה במסגרת תוכנית ה-ERASMUS, הוא משאיר את חברתו בצרפת, ועובר לדירה עם סטודנטים ממקומות שונים בעולם, ובמהלך השנה הוא חווה הרפתקאות שונות ומגוונות יחד עם החבר'ה ובלעדיהם, חייו משתנים. ממליץ! אמנם רוב הדיבורים בסרט הם בצרפתית וספרדית (יש מעט אנגלית), אבל אפשר להוריד כתוביות באנגלית והסרט זורם נהדר !!!
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

NamelessATM כתב:אם כבר מדברים על סרטים מצוירים, אפשר שניה לגלוש לנושא מסוים? תודה.
----------------------------------------------------------------------
מה שחבל ועצוב, זה שמשום מה בתעשיית הסרטים שכחו איך לכתוב לסרטים מצוירים עלילה טובה או מעניינת, וכל סרטי האנימציה שאני זוכר בלפחות 5 שנים האחרונות זה סרטי תלת מימד שאמורים להיות קומדיית אנימציה לילדים, זה פשוט חבל ... ואני לא מדבר כרגע אם הם טובים או לא (כי שרק לדוגמא זה אחד הסרטים האהובים עלי :D ).
העניין הוא שסרטים מצוירים רציניים, קלאסיקות כאלו שלא נועדו להיות סרט תלת מימד עם בדיחות מעפנות, כבר לא קיימים.
קחו לדוגמה את "מלך האריות"... היום סרט כזה לא היה יכול להתקיים, היו הופכים את זה לסרט תלת מימד עם אנימציה 'מצחיקה' לילדים ותוקעים בדיחות קרש כל חצי דקה.
העניין הוא שלא תמיד "להתקדם" זה טוב, אני מעדיף את אנימציית הדו מימד שהייתה לחלק מהסרטים פעם מאשר את האנימציה של חלק הסרטים לילדים היום, כי האנימצייה הזו שהם שמים לרוב סירטי התלת מימד ישר נותנת לסרטים הרגשה "ילדותית" (אפילו אם הסרט באמת מצחיק וטוב), וגם אני מקבל את ההרגשה שהיום מתייחסים הרבה פחות לכל העניין של עלילה ובכלל לא עושים סרטים רציניים.
אנימציית דו מימד משמשת לדברים מסוימים ואנימציית תלת מימד משמשת לדברים מסוימים, אני לא מבין מאיפה פתאום צצה המחשבה הזו שתמיד אם משהו הוא בתלת מימד הוא יותר מפותח או טוב... יש סרטים שפשוט לא מתאים להם להיות בתלת מימד, והרי אפשר לעשות סרטים בדו מימד שיראו מתקדמים ומפותחים, הרי ברור שהטכנולוגיה השתפרה מאז שנות ה-90... ם:
מה דעתכם?
לא יכולתי להסכים יותר! התלת מימד אומנם מדהים ברמת ההשקעה והטכניקה שבו אבל יותר ויותר סגנונות ישנים פשוט נמחקים ונדרסים על ידי הטכנולוגיות החדשות ואני לא מבינה למה אי אפשר גם וגם.. אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהיה בקולנוע סרט בדו מימד..
גם אני ראיתי UP, ולא הייתי נסחפת ואומרת שבכיתי, זה לא היה כזהההה מרגש אבל זה היה סרט חמוד מאוד ולא ילדותי מידי, האנימציה כמובן, mind blowing בהתייחסות לפרטים.. יא ווארדי כל כך אמין כל פרט בתיאור של הבד של התגי צופים של הילד, בקמטים של הזקן, בפרטים של הבית..בכלל, עבדו על הסרט הזה 7 שנים! שכללו עבודת תחקיר מטורפת, כולל לנסוע למקום הספציפי ההוא בדרום אמריקה ופשוט לצייר אותו, ולרשום ולתעד את כל החוויות מהמקום הזה- ואת החוויות העתיקו לסרט. מדהים...
בכל מקרה,
עוד סרט טוב מאוד שראיתי (ואני ממש בררנית בסרטים אז עד שאני רואה סרט טוב, הוא טוב!)-
into the wild... "עד קצה העולם" בעברית אם אני לא טועה.. בעיקר הפסקול מדהים- אדי וודר מתאים כמו כפפה לסרט הזה, הוא זה שעשה את כל השירים לסרט.. בימוי מרגש של שון פן, סצינות מהממות ואווירה מדהימה בסרט..מבוסס על סיפור אמיתי..קצת מייגע לראות, שעתיים וחצי של עלילה טיפה מונוטונית, אבל שווה כל שניה לדעתי..
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טל רודס כתב:Sunshine Cleaning

אם חד הורית (איימי אדאמס החמודה) שצריכה לממן את בית הספר הפרטי של בנה, מקימה יחד עם אחותה ההזויה (אמילי בלאנט היפהפיה) חברת לניקוי זירות-פשע. סרט ממש נהדר, ואפילו יש הופעת אורח של קלואי מ-24.
ראיתי את זה אתמול בעקבות המלצתך, סרט חמוד מאוד, יש שם כמה רעיונות שלא פותחו עד הסוף, אבל מאוד נהניתי מהקלילות וההרגשה שזה לא איזה קומדיה הוליוודית טיפוסית.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

בקשר לסרטים המצויירים, יש לי תאוריה מסויימת. אני חושב שבגלל שעד לחדירת האנימציה הממוחשבת הסרטים המצויירים היו באמת מצויירים, ליצור סרט כזה היה עסק הרבה יותר יקר ומסובך. ממילא ברגע שהחליטו להוציא סרט כזה, השקיעו הרבה יותר מחשבה בעלילה, בדמויות, בדיאלוגים ובעומק. אבל היום כל ילד עם קצת ידע באנימציה יכול ליצור סרט ולכן אנחנו רואים הרבה יותר סרטים כאלו כאשר רמת ההשקעה היא יותר על השואו ועל הפרסום הרבה יותר מאשר על התוכן.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

ראיתי בזמן האחרון כמה סרטים:
AWAKE..סרט ממש טוב, לא צפיתי את הטוויסט שהיה ממש טוב.
"רעם טרופי", סרט משעמם, לא מצחיק וחסר מקוריות(חוץ מהדמות של ג'ק בלאק שהייתה דווקא סבבה).
"חלון סודי", ראיתי בYES אז אני לא יודע מה השם המקורי לפי התרגום(שכנראה שונה לגמרי)-סרט בכיכובו של ג'וני דפ, שמשחק מצויין.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

רעם טרופי סרט אדיר!!!!!!! :haha: :haha:
*ראה חתימה*
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

+1

הסרט הזה מזכיר לי פרוג' - בהתחלה חשבתי שזה סרט ממוצע , ורק אחרי זה התחלתי ממש לאהוב את ההומור שלו .
אם תרצה - אוכל לעשות לך את You mmake me happy .. :haha: או Pppplease do not hurt mmme
אני וחבר טוב שלי חולים על הסרט הזה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Le premier jour du reste de ta vie בתרגום לאנגלית: The First Day Of The Rest Of Your Life

סרט צרפתי משובח (יש כתוביות באנגלית). העלילה עוסקת במשפחה צרפתית מודרנית ומתארת דרך 5 ציוני דרך בתולדותיה את דרך גידול הילדים, ההתבגרות שלהם, ההתעסקות בנושא המוות אל מול אירועים משמחים כמו חתונה ויום הולדת, הכל בצורה אינטליגנטית, לא צפויה מדי ותוך שילוב של שמחה אל מול עצב. המשחק של השחקנים משכנע מאד ופסקול מצוין ומתאים מאד לאווירה בסרט.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

ואוו בהחלט צירוף מקרים הזוי.
בדיוק קודם סיימתי לראות סרט צרפתי חדש יחסית, פתאום גיליתי כמה הקולנוע הצרפתי פשוט טוב, עולם חדש של קולנוע התגלה לנגד עיניי, עכשיו רק צריך להתחיל לצפות בסרטים משם.

בכל מקרה לסרט קוראים: ANGEL-A (בהמלצת TREETOP, הלו הוא אמיר).
סרט ממש טוב לטעמי, שמספר על בחור צעיר, נוכל, וכושל מנטאלית, שכל חייו מתנהלים בביש מזל אחד גדול, שעם הזמן מסתבך כלכלית עם כמה וכמה פושעים מקומיים. ביום בהיר אחד, כאשר ההחלטה המרה הגיעה בסופו של דבר (לשים קץ לחייו), הוא פוגש בפתאומיות בחורה צעירה ויפה שמשנה לו את החיים מקצה לקצה.

מה שמאד אהבתי בסרט זה את המסר השזור בכל הדיאלוגים בין השניים, פשוט מדהים!
כמובן שהפסקול מצויין, ומתאים בצורה מושלמת לסיפור.

יש כתוביות ברשת באנגלית, ואפילו בעברית.
מומלץ בחום!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

נשמע ממש טוב . תוכל לתת לי קישור להורדה ?

ואגב סרטים צרפתיים - מישהו ראה את "אמילי " ?
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

אתה בטח מתכוון ל"אמלי", נכון? אחלה סרט.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

הסרטים של פיוצ'רמה ממש ממש מצחיקים ומעולים, שתחזור כבר הסדרה הזאת@@@

im a dude disguised as a dude, playing another dude!

רוברט דאוני ג'וניור פשוט מלך!!!
והוא עוד פאקינג איירון מן!!! ולא כוסית כמו טובי מגווייר בספיידרמן שרוקד לו ומפזז אלא טוני סטארק הזוי ובזוי ומעוך ופיוצ'ריסט מדהים וסוחף ומשכנע כמו שטוני סטארק נועד להיות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
שלח תגובה