אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:
טל רודס כתב:"ככה מבזבזים עונה" - המספרים שמאחורי מכבי ת"א , חשיפה של אוהד גרינוולד:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1526485

תהנו :yes:
מכבי תל אביב – כל ההפסדים

http://sports.walla.co.il/?w=//1527203
באיזה שטויות מתעסקים בארץ! כל הליגה הזאת מתפרקת, יש אולי שני ישראלים חתומים, נבחרות הנוער שלנו קורסות, השחקנים מחרימים אימון בכורה של הנבחרת בגלל איזה סעיף טכני מטומטם- מה קורה לכדורסל כאן? איזו שכונה מכוערת. עצוב לי שהכדורסל עוקב אחרי הכדורגל העגום וההתנהלות העלובה של העסקנים שם.
העיקר שאפשר לחפור במשכורות של מכבי ובהפסדים שלהם בזמן שהם זורקים עוד ועוד כסף על זרים חדשים.
כל עוד נשיא איגוד הכדורסל, שם משפחתו הוא אולמרט, והוא גם במקרה אח של האולמרט ההוא, אז אני לא מתפלא מהניהול השגוע הזה :roll: .
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ידידי אתה לא מעודכן, ירמי אולמרט כבר מזמן לא יו"ר איגוד הכדורסל. היו"ר הנוכחי הוא שי שני.
סורי שהרסתי לך את הלכלוך על אולמרט :haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:ידידי אתה לא מעודכן, ירמי אולמרט כבר מזמן לא יו"ר איגוד הכדורסל. היו"ר הנוכחי הוא שי שני.
סורי שהרסתי לך את הלכלוך על אולמרט :haha:
אפשר לחשוב ששי שני מבין משהו בכדורסל
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל רודס כתב:
טל רודס כתב:"ככה מבזבזים עונה" - המספרים שמאחורי מכבי ת"א , חשיפה של אוהד גרינוולד:

חתונת הכסף
http://sports.walla.co.il/?w=//1528547
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
טל רודס כתב:

חתונת הכסף
http://sports.walla.co.il/?w=//1528547
לא נמאס לך מה? :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זאת הייתה הכתבה האחרונה בסדרה :cheers:
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 91&lang=HE
לדיון הוזמנו שחקניות נבחרת הנוער בכדורסל, האחיות הדתיות נעמה ויעל שפיר, שלאחרונה נאסר עליהן לשחק עם חולצה מתחת לגופיה. הבנות התלוננו בין היתר על מחנות אימונים הנערכים בשבת ועל האוכל הלא כשר המוגש להן.
לא מבין את ההתעקשות הזאת.
עד לפני 10 שנים, חלק גדול מהשחקנים היו משחקים עם חולצה מתחת לגופיה. זה אפילו היה מאגניב לשחק ככה. ככה אני זוכר את דורון שפע, את גיא גודס ועוד רבים וטובים אחרים..

ואוכל לא כשר במשחקים של הנבחרת? גם אם אין שם שחקניות דתיות זה נראה לי מגוחך. בטח ובטח כשיש..
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Kמיתי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=1401&docid=63391&lang=HE
לדיון הוזמנו שחקניות נבחרת הנוער בכדורסל, האחיות הדתיות נעמה ויעל שפיר, שלאחרונה נאסר עליהן לשחק עם חולצה מתחת לגופיה. הבנות התלוננו בין היתר על מחנות אימונים הנערכים בשבת ועל האוכל הלא כשר המוגש להן.
לא מבין את ההתעקשות הזאת.
עד לפני 10 שנים, חלק גדול מהשחקנים היו משחקים עם חולצה מתחת לגופיה. זה אפילו היה מאגניב לשחק ככה. ככה אני זוכר את דורון שפע, את גיא גודס ועוד רבים וטובים אחרים..

ואוכל לא כשר במשחקים של הנבחרת? גם אם אין שם שחקניות דתיות זה נראה לי מגוחך. בטח ובטח כשיש..
כשהענף דורך במקום ורק הולך אחורה, מתעסקים בשטויות ולא במהות- זה הכל.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ואוכל לא כשר במשחקים של הנבחרת? גם אם אין שם שחקניות דתיות זה נראה לי מגוחך. בטח ובטח כשיש.
השאלה מה הבעיה עם האוכל הלא כשר, הכשרות שלא הייתה מספיק מחמירה או העובדה שהגישו שם דברי מאכל כמו פירות ים או חזיר או משהו בסגנון. בכל מקרה, אם יש להן בעיה עם הכשרות של האוכל, שיביאו אוכל מהבית.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

סליחה?
שחקנית בנבחרת ישראל צריכה לדאוג לעצמה לאוכל כשהיא נוסעת לייצג את המדינה שלה? אתה מקשיב לעצמך? הנבחרת צריכה לדאוג לכל הצרכים של השחקנים שלה, ולא לתת לשחקנים/ות שלה להתעסק בדברים שלא קשורים בכדורסל. להקנות לה את כל הנוחות שרק אפשר כדי שלא תצא מריכוז. ואם השחקן מבקש לקיים את הדת שלו יחד עם שליחותו בנבחרת, מובן מאליו שהנבחרת צריכה להתחשב בזה. אני מופתע שבכלל צריך להסביר דברים כאלה.
ואם לצמחוני היו שמים בשר בצלחת? היית אומר לו לארוז במזוודה שיחים של כוסברה ועגבניות?

לגבי הכשרות, ברגע שמגישים לך בשר בחו"ל, כנראה שלא עבר שחיטה כשרה והאוכל הזה הוא טרף לכל דבר ועניין. שווה ערך לבשר חזיר.
קשה לי להאמין שהן מתעקשות על כשר למהדרין. כתוב "לא כשר". לא מבין מה ההתחכמות פה..

בכלל, אולי אתה לא תאהב את זה, אבל בסופו של דבר מדובר בנבחרת ישראל. ישראל - מדינה יהודית. יהדות - לאום/דת.
מדינה שלא מכבדת את הדת והלאום עליה היא נוסדה, היא מדינה בזויה ומלוקקת. בטח ובטח כשהיא מביעה התחשבות יוצאת מן הכלל כלפי שחקנים לא יהודיים בספורט בכלל, ובכדורסל בפרט.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Kמיתי כתב:סליחה?
שחקנית בנבחרת ישראל צריכה לדאוג לעצמה לאוכל כשהיא נוסעת לייצג את המדינה שלה? אתה מקשיב לעצמך? הנבחרת צריכה לדאוג לכל הצרכים של השחקנים שלה, ולא לתת לשחקנים/ות שלה להתעסק בדברים שלא קשורים בכדורסל. להקנות לה את כל הנוחות שרק אפשר כדי שלא תצא מריכוז. ואם השחקן מבקש לקיים את הדת שלו יחד עם שליחותו בנבחרת, מובן מאליו שהנבחרת צריכה להתחשב בזה. אני מופתע שבכלל צריך להסביר דברים כאלה.
ואם לצמחוני היו שמים בשר בצלחת? היית אומר לו לארוז במזוודה שיחים של כוסברה ועגבניות?

לגבי הכשרות, ברגע שמגישים לך בשר בחו"ל, כנראה שלא עבר שחיטה כשרה והאוכל הזה הוא טרף לכל דבר ועניין. שווה ערך לבשר חזיר.
קשה לי להאמין שהן מתעקשות על כשר למהדרין. כתוב "לא כשר". לא מבין מה ההתחכמות פה..

בכלל, אולי אתה לא תאהב את זה, אבל בסופו של דבר מדובר בנבחרת ישראל. ישראל - מדינה יהודית. יהדות - לאום/דת.
מדינה שלא מכבדת את הדת והלאום עליה היא נוסדה, היא מדינה בזויה ומלוקקת. בטח ובטח כשהיא מביעה התחשבות יוצאת מן הכלל כלפי שחקנים לא יהודיים בספורט בכלל, ובכדורסל בפרט.
כאן אני מסכים איתך לגמרי- בנבחרת ישראל צריך לדאוג שלשחקניות תהיה אופציה כשרה, בלי שום ספק!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מכבי תל אביב מציגה - בר מצווה לבעלי יכולת:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1544450

בקרוב, מסיבות רווקים עם פיני גרשון :haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז הנבחרת בכדורסל גם ביזתה את עצמה, בעיקר בניהול משחק כושל ומחדלי של צביקה שרף. לא יכול להיות שמאמן נבחרת נותן לשחקנים שבקושי שיחקו דקה עונה שעברה, 20-30 דקות על הפרקט, בזמן ששחקנים שהיו מובילים בקבוצות שהם לא מכבי תל אביב מתייבשים על הספסל בלי סיבה מובנת.
הרי מזרחי הוא אחד משחקני ההגנה הטובים שיש בארץ, מורן רוט הוא שחקן עם הגנה לוחצת מצויינת ומהירות בהתקפה, ונעימי הוא סקורר ענק- אז מה קרה שהם לא ראו אפילו דקה פרקט? איך פניני עם עונה בליגה הבולשביקית מקבל דקות רבות ולא עושה כלום, ובורשטיין(למרות המשחק השני הטוב שלו) מקבל דקות במשחק מול קרואטיה בלי לעשות כלום, אותו דבר הלפרין במשחק הראשון ומקל בשני!
איפה האחריות של המאמן כאן? למה הוא מזמן שחקנים שלא ישחקו בכלל? הם בדיוק מה שכן יעשה את ההבדל בין הפסד ב-3-5 נקודות לניצחון!
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

מורן רוט ומזרחי לא מתאימים לרמה הזאת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

spitfall כתב:מורן רוט ומזרחי לא מתאימים לרמה הזאת.
באמת? מורן רוט שלקח עם חולון אליפות לא ברמה הזאת?
מזרחי שהיה אחד משחקני ההגנה הכי טובים של שנה שעברה בארץ, ולקח עם חיפה גביע, לא ברמה הזאת?
גיא פניני ששיחק הליגת ארגזים של קזחסטן או משהו הזוי כזה, הוא ברמה הזאת? או עמית תמיר?
נעימי קיבל אתמול 11 דקות וקלע 5 נקודות, אז יחד עם רוט ומזרחי לא היינו מנצחים לפחות משחק אחד מהשניים? שטויות! כשמאמן לאומי מתעסק בפוליטיקה ושומר אמונים לשחקנים (שלא שיחקו בליגה) של מכבי, אז ככה נראית הנבחרת!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מורן רוט בהחלט מתאים לנבחרת וגם משה מזרחי ראוי מאד (שחקן הגנה נהדר). עמית תמיר הוא בזבוז , שחקן עם גובה כמו שלו, אבל רך כמו מרגרינה, מפחד לשחק מתחת לסל וכל הזמן בורח החוצה כדי לזרוק שלשות (כמו האנו מוטולה הפיני). ברור לגמרי שההחלטות של שרף קשורות למכבי.
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

כמו תמיד כל מיני אוהדי הפועל למינהם יוצאים נגד מכבי שקורה משהו רע בכדורסל הישראלי בלי קשר בכלל למכבי.
בלי מכבי לא היה דבר כזה כדורסל בארץ.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

spitfall כתב:כמו תמיד כל מיני אוהדי הפועל למינהם יוצאים נגד מכבי שקורה משהו רע בכדורסל הישראלי בלי קשר בכלל למכבי.
בלי מכבי לא היה דבר כזה כדורסל בארץ.
כמה עיוורים ושטופי מוח. כמה שנים אתה רואה כדורסל בארץ?
אחרי כמעט 25 שנה של כדורסל אני חייב לציין שהצליחו לשטוף את המוח של אנשים במדינה, אבל זה הולך ונשחק עם השנים. אנשים מבינים שמכבי הרסה יותר ממה שבנתה, כי תחרות (שזה המהות של ספורט) אי אפשר להחזיר לליגה שלנו בגלל המהלכים של מכבי. אז מכבי הרסה את המהות של הכדורסל בארץ וכולם חושבים שהיא זו שבנתה את הכדורסל בארץ :haha:
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

רוצה תחרות? שיבוא בנאדם להפועל וישקיע בקבוצה 20 מליון יורו, ולא רק שישקיע בכסף שישקיע בכלל בקבוצה באופן כללי כמו ששמעון מזרחי השקיע במכבי הדגיש את החיים שלו בשביל הקבוצה ויהיה לך יופי של תחרות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שמעון השקיע במכבי את כל החיים שלו זה נכון, אבל עוד מעט השותפים שם ידאגו לנפנף אותו.
שלח תגובה