אשכול סרטים
-
- דרימיסט מתחיל
Re: אשכול סרטים
אני לא מתנגד לה, אני מתנגד לרעיון שזה קריטריון לסרט כיפי ומבדר.
אתמול היה בטלוויזיה בשעות הבוקר (אני ברגילה) את הסרט של DOA. סרט ממש מטומטם ושטחי, אבל היה לו ערך הפםקה יחסית גבוה, אקשן בנזונה ופול כוסיות, אז נהנתי ממנו, אפילו שחשבתי שהוא אידיוטי. מצד שני, יש לך סרט כמו איירון מן, שהוא בידור אדיר בהרבה לפי דעתי, ולא מעליב את הצופה בגישה שאם הוא יזרוק עליך מליון אפקטים סופר מגניבים, מלא כוסיות ופיצוצים, לא תשים לב כמה הוא גרוע. וזה ממש לא סרט שמאמץ את השכל. הוא משתמש בכלים כאלה כדי לספר סיפור מעניין, ולא בונה את עצמו עליהם.
אתמול היה בטלוויזיה בשעות הבוקר (אני ברגילה) את הסרט של DOA. סרט ממש מטומטם ושטחי, אבל היה לו ערך הפםקה יחסית גבוה, אקשן בנזונה ופול כוסיות, אז נהנתי ממנו, אפילו שחשבתי שהוא אידיוטי. מצד שני, יש לך סרט כמו איירון מן, שהוא בידור אדיר בהרבה לפי דעתי, ולא מעליב את הצופה בגישה שאם הוא יזרוק עליך מליון אפקטים סופר מגניבים, מלא כוסיות ופיצוצים, לא תשים לב כמה הוא גרוע. וזה ממש לא סרט שמאמץ את השכל. הוא משתמש בכלים כאלה כדי לספר סיפור מעניין, ולא בונה את עצמו עליהם.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
יש לי אותו על המחשב, בינתיים הספקתי לראות רק את החצי שעה הראשונה והוא בהחלט נראה מבטיח. רציתי לראות אותו כי קראתי את הספר של ניל גיימן לפני כמה שנים וממש אהבתי אותו בסה"כ.Nabo כתב:אתמול ראיתי coraline או בתרגום המעפן שלו "קורליין ודלת הקסמים"..פשוט סרט אנימציה מדהים ביופיו. ממש מצאתי את עצמי מתפעלת מהיופי של הסצינות שם..אין לי מושג איך עשו את זה, זה שילוב של אנימציית מחשב עם ..לא יודעת, משהו אחר, סגנון טים ברטון. ודבר שני, יש משהו מאוד בוגר ואמין בסרט. הוא מן הסתם קליל וראינו כבר עלילות כאלה, אבל משהו בהמחשה עובר את הנוסחה הקבועה של אידיליה בהתחלה, ואז משהו משתבש, ואז חיים באושר ובעושר- היה משהו בעיצוב הדמויות שהפחיד אותי לגמרי, ולא קל להפחיד אותי, אם הייתי ילדה קטנה הייתי צורחת.
זה בטח חוויה לראות את זה בקולנוע..
http://www.youtube.com/watch?v=LO3n67BQvh0
אגב זה לא בדיוק סגנון טים ברטון, זה פשוט מהבמאי של Nightmare Before Christmas (הנרי סליק).
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
התכוונתי לאנימציה עצמה שממש מזכירה את הניואנסים של מי שעשה את האנימציה גם בnightmare וגם בחתונת הרפאים..שאין לי מושג מי זה אגב..
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אני מניח שמאחר וזה אותו במאי הוא עבד עם אותו צוות אנימטורים...
-
- דרימיסט מתחיל
למי שמתעניין, אויבי הציבור אחלה סרט. דפ ובייל מצויינים ומוקפים באחלה צוות תומך. אני עדיין לא סגור על הסגנון של מאן עם המצלמות הדיגיטליות וזה, אבל זה יכול להוסיף לאווירה, במיוחד בסיפור כזה.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מי ראה את סוויני טוד של ג'וני דפ?
אחד הסרטים האהובים עלי בזמן האחרון, משחק טוב של דפ וההיא שאיתו (לא זוכר שם
), ומוזיקה נפלאה
.
אחד הסרטים האהובים עלי בזמן האחרון, משחק טוב של דפ וההיא שאיתו (לא זוכר שם

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ מוזיקה טובה אבל חוץ מזה לא התחברתי לסרט הכלל... לא הסטייל שלי.
ראיתי אתמול 80% מ Jumper, אחד הסרטים הגרועים בזמן האחרון, האמת לא ראיתי את הסוף אבל קשה לי להאמין שהוא השתפר שם.
ראיתי אתמול 80% מ Jumper, אחד הסרטים הגרועים בזמן האחרון, האמת לא ראיתי את הסוף אבל קשה לי להאמין שהוא השתפר שם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אחלה סרט. Helena Bonham Carter. משחקת גם בהארי פוטר בתור בלאטריקס.Black Rose Immortal כתב:מי ראה את סוויני טוד של ג'וני דפ?
אחד הסרטים האהובים עלי בזמן האחרון, משחק טוב של דפ וההיא שאיתו (לא זוכר שם), ומוזיקה נפלאה
.
אם כבר הארי פוטר, הסרט החדש פשוט מעולה!!!!!!

זה עלה בכל כך הרבה רמות!!! זה יותר כמו סרט רגיל מאשר לנסות להכניס כמה שיותר מהספר. (שאגב, הוציאו קטעים שבאמת לא רלוונטים לעלילה). משחק מעולה, מצחיק, "מפחיד", עצוב, הכל. אחח... אני הולכת לראות את זה שוב בלונדון!!!

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
רציתי ללכת לראות את הארי פוטר החדש ביום חמישי אבל כשהגענו נגמרו כל הכרטיסים ... כל כך מבאס, נראה אולי אני אלך היום? 

Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הזוי... לא דמיינתי שמישהו שבאמת קרא את הסדרה יגיד על אחד מסרטי הארי פוטר שהוא "מעולה"....Ashleadt כתב:אחלה סרט. Helena Bonham Carter. משחקת גם בהארי פוטר בתור בלאטריקס.Black Rose Immortal כתב:מי ראה את סוויני טוד של ג'וני דפ?
אחד הסרטים האהובים עלי בזמן האחרון, משחק טוב של דפ וההיא שאיתו (לא זוכר שם), ומוזיקה נפלאה
.
אם כבר הארי פוטר, הסרט החדש פשוט מעולה!!!!!!![]()
![]()
![]()
זה עלה בכל כך הרבה רמות!!! זה יותר כמו סרט רגיל מאשר לנסות להכניס כמה שיותר מהספר. (שאגב, הוציאו קטעים שבאמת לא רלוונטים לעלילה). משחק מעולה, מצחיק, "מפחיד", עצוב, הכל. אחח... אני הולכת לראות את זה שוב בלונדון!!!![]()
אני מסכים שהוא יותר טוב מכל הקודמים אבל הוא רחוק מלהיות מעולה.
אם Helena Bonham Carter משחקת טוב בסוויני טוד אז בהארי פוטר היא משחקת גרוע. יכול להיות שזה לא באשמתה וזה מה שביקשו ממנה לעשות אבל בעיני היא נראתה פאטתית ולא משכנעת בשיט. אני ציפיתי למישהי הרבה יותר רצינית ומפחידה לא באבל-הד כמוה. למשל גרטשן מPrison Break הייתה יכולה לעשות את העבודה מעולה. ובכלל, יש שם מלא שחקנים שהייתי מעיף בבעיטה.
ועוד דבר, מה הקטע לנסות לעשות את הסרט כמה שיותר עתיק ואפור?! הוא אמור להתרחש בההוה!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
גרטשן ממש לא מתאימה מבחינת מראה...היא לא נראית וויטצ' כזאת. והלנה נראית כך גם בסוויני טוד..זה פשוט המראה שלה (עם תוספת איפור כמובן). וגם אני חושבת שהמשחק שלה קצת אובר ת'ה טופ ולא הכי משכנע. אבל היא לא דמות מרכזית במיוחד, אז אני לא אתבאס בגללה. כמובן שלעולם לא יהיה אפשר להשוות את הספרים לסרטים. אבל כמו שאמרת, זה הסרט הכי טוב מבין השלושה ואם נסתכל על זה כאל סרט לכל דבר, זה סרט מעולה. (נמאס לי לרשום "סרט").
וזה לא בדיוק מתרחש בהווה, זה בשנות ה-90. הסרט הנוכחי כביכול ב1996. כי הארי נולד ב1980.
וזה לא בדיוק מתרחש בהווה, זה בשנות ה-90. הסרט הנוכחי כביכול ב1996. כי הארי נולד ב1980.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי הערב את Duplicity ודי נהניתי. סרט פעולה עם עלילה ממש טובה עם קלייב אואן וג'וליה רוברטס, אני ממליץ!
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
^ ראיתי את זה אתמול בערב, סרט נחמד ביותר. 

War does not determine who is right - only who is left
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הערב ראיתי את The Darjeeling Limited , סרט הרפתקאות/דרמה/קומדיה, יש בו מהכל, משחקים בו בין היתר אואן ווילסון ואדריאן ברודי, ומסופר על 3 אחים שנפגשים אחרי שנה שלא ראו אחד את השני ויוצאים למסע רוחני רכבת בהודו שאמור לאחד אותם וגם למצוא את אימם. פסקול של הסרט מעניין ומגוון מאד. כדאי לראות!
-
- בריל!
סרט מצחיק ונחמד מאודטל רודס כתב:הערב ראיתי את The Darjeeling Limited , סרט הרפתקאות/דרמה/קומדיה, יש בו מהכל, משחקים בו בין היתר אואן ווילסון ואדריאן ברודי, ומסופר על 3 אחים שנפגשים אחרי שנה שלא ראו אחד את השני ויוצאים למסע רוחני רכבת בהודו שאמור לאחד אותם וגם למצוא את אימם. פסקול של הסרט מעניין ומגוון מאד. כדאי לראות!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בעקבותיו הורדתי עוד סרט של הבמאי ווס אנדרסון , The Royal Tenenbaums , עם סוללת כוכבים מרשימה: אנג'ליקה יוסטון, ג'ין הקמן, דני גלובר, אואן ווילסון, לוק ווילסון, גווינית' פאלטרו,ביל מארי,בן סטילר. קומדיה שחורה והזויה ביותר! 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ לא התחברתי לסרט הזה בכלל. כמה גדולה סוללת הכוכבים, כך הית האכזבה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mari
- דרימיסטית-על
טל רודס כתב:הערב ראיתי את The Darjeeling Limited , סרט הרפתקאות/דרמה/קומדיה, יש בו מהכל, משחקים בו בין היתר אואן ווילסון ואדריאן ברודי, ומסופר על 3 אחים שנפגשים אחרי שנה שלא ראו אחד את השני ויוצאים למסע רוחני רכבת בהודו שאמור לאחד אותם וגם למצוא את אימם. פסקול של הסרט מעניין ומגוון מאד. כדאי לראות!
ראיתי, בהחלט אחד המשעשעים!

וניר... לגבי הג'אמפר, אני רוצה להגיד לך שראיתי אותו כשהוא יצא... וזה היה בזבוז טוטאלי של שעתיים מהחיים שלי. אתה צודק, הסוף לא משפר שום דבר...

I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
UP
הסרט הכי טוב שראיתי השנה. לא בכיתי ככה מאז מלך האריות. באמת שחוץ מההומור (שחייב להיות גם לילדים) והעובדה שזה סרט מצוייר - זה סרט למבוגרים לחלוטין. מי שלא בוכה - לא בנאדם. הכי טוב של החבר'ה מפיקסאר מאז אינקרדיבלז.

הסרט הכי טוב שראיתי השנה. לא בכיתי ככה מאז מלך האריות. באמת שחוץ מההומור (שחייב להיות גם לילדים) והעובדה שזה סרט מצוייר - זה סרט למבוגרים לחלוטין. מי שלא בוכה - לא בנאדם. הכי טוב של החבר'ה מפיקסאר מאז אינקרדיבלז.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
הארי פוטר האחרון - סרט מעולה. לא בהשוואה לקודמים, בלי קשר לספרים, פשוט סרט מעולה. באמת.