[דיון] ג'יימס לאברי
-
- דרימיסט מתחיל
Re: [דיון] ג'יימס לאברי
חלק מהדברים שאני אומר לא הולכים להתקבל בעין יפה מהרוב פה, ואני יודע את זה...
באלבומים הראשונים ג'יימס היה מצויין. לדעתי הוא מאוד בלט בawake שם הוא נתן את הטונים הכי נמוכים ששמעתי ממנו (דבר שמאוד אהבתי, והייתי שמח אם הוא היה ממשיך לשיר ככה), ובחלק מהשירים בi&w. אני אומר חלק לא כי הוא לא היה טוב באלבום, אלא כי הוא בלט בתור "הזמר המושלם ללהקה" רק בחלק. הבעיה היא שג'יימס לאברי של אז הוא לא האחד של עכשיו- הוא נשמע נורא בהופעות, את הdvd האחרון לא הצלחתי לשמוע מרוב הזיופים. הכל שלו נהיה דביק ונשי עוד יותר, וכל העומק והאיכות שהייתה לו בקול (וגם הטונים הנמוכים) כבר לא קיימים. עד האלבום האחרון (ועד ההופעה בארץ) זה מה שחשבתי. בblack clouds and silver linings אני חייב להודות שהוא הדהים אותי. במיוחד בשירים כמו wither אפשר לראות שהכל שלו השתפר בכמה וכמה רמות, ובכללי הוא נשמע פי אלף יותר טוב שם מבאלבום הקודם. גם בהופעה לא שמעתי ממנו אפילו זיוף אחד, והוא נתן יופי של הופעה.
באלבומים הראשונים ג'יימס היה מצויין. לדעתי הוא מאוד בלט בawake שם הוא נתן את הטונים הכי נמוכים ששמעתי ממנו (דבר שמאוד אהבתי, והייתי שמח אם הוא היה ממשיך לשיר ככה), ובחלק מהשירים בi&w. אני אומר חלק לא כי הוא לא היה טוב באלבום, אלא כי הוא בלט בתור "הזמר המושלם ללהקה" רק בחלק. הבעיה היא שג'יימס לאברי של אז הוא לא האחד של עכשיו- הוא נשמע נורא בהופעות, את הdvd האחרון לא הצלחתי לשמוע מרוב הזיופים. הכל שלו נהיה דביק ונשי עוד יותר, וכל העומק והאיכות שהייתה לו בקול (וגם הטונים הנמוכים) כבר לא קיימים. עד האלבום האחרון (ועד ההופעה בארץ) זה מה שחשבתי. בblack clouds and silver linings אני חייב להודות שהוא הדהים אותי. במיוחד בשירים כמו wither אפשר לראות שהכל שלו השתפר בכמה וכמה רמות, ובכללי הוא נשמע פי אלף יותר טוב שם מבאלבום הקודם. גם בהופעה לא שמעתי ממנו אפילו זיוף אחד, והוא נתן יופי של הופעה.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
לפני ההופעה שמעתי כמה דיסקים של הופעות וגם את זו של 2005 בבודוקן, הוא נשמע שם פשוט זוועה, לקראת ההופעה אנשים כמו מתן פה בפורום הרגיעו אותי שהוא נמצא במגמת שיפור ואכן בהופעה הוא היה מעולה, הרבה יותר טוב ממה שהוא נשמע לפני שנתיים שלוש...
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
את בודוקאן ראיתי רק פעם אחת, כשחבר הלווה לי אותו, וממה שאני זוכר לאברי היה שם ממש סבבה ..
אולי אני צריך לראות את זה שוב
אולי אני צריך לראות את זה שוב

-
- דרימיסט מתקדם
לפני שאני מתחיל, אני רוצה לומר, לכל אוהבי ה"הישגים" של ג'יימס - בסיבוב ההופעות של EoP, בשיר Invisible, הוא מגיע לאיזה G5 או A5, היום גיליתי
והיום גם גיליתי שג'יימס אישר בתגובה בפורום את כל השמועות על זה שב93~94 הציעו לו להצטרף לאיירון והוא דחה את ההצעה (לא ידעתי שזה היה אמיתי) - אבל אלה לא היו חברי הלהקה שהזמינו אותו...(הזמינו אותו המנהלים שלהם או משהו כזה), יש תגובה שלו בפורום שלו לגבי הנושא.
ויש לי גם שאלה, יש איזשהו מידע לגבי אלבום הסולו הרביעי שלו? כבר יש חומרים או שיש עוד זמן? פתאום התחלתי להתחבר הרבה יותר לכל אלבומי הסולו שלו
והיום גם גיליתי שג'יימס אישר בתגובה בפורום את כל השמועות על זה שב93~94 הציעו לו להצטרף לאיירון והוא דחה את ההצעה (לא ידעתי שזה היה אמיתי) - אבל אלה לא היו חברי הלהקה שהזמינו אותו...(הזמינו אותו המנהלים שלהם או משהו כזה), יש תגובה שלו בפורום שלו לגבי הנושא.
ויש לי גם שאלה, יש איזשהו מידע לגבי אלבום הסולו הרביעי שלו? כבר יש חומרים או שיש עוד זמן? פתאום התחלתי להתחבר הרבה יותר לכל אלבומי הסולו שלו
נערך לאחרונה על ידי Schwimmer ב ו' יולי 17, 2009 12:30 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
^ מגניב... לא ידעתי את זה
דניאל, אני גם לא כ"כ מבין למה כולם אומרים שלאברי נשמע חרא בבודוקאן.. אולי גם אני צריך לראות אותו שוב אבל מהפעמים שראיתי אני לא זוכר משהו שהפריע לי!

דניאל, אני גם לא כ"כ מבין למה כולם אומרים שלאברי נשמע חרא בבודוקאן.. אולי גם אני צריך לראות אותו שוב אבל מהפעמים שראיתי אני לא זוכר משהו שהפריע לי!

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני חושב שהאלבום סולו האחרון שלו היה Terra Incognita ..Schwimmer כתב:לפני שאני מתחיל, אני רוצה לומר, לכל אוהבי ה"הישגים" של ג'יימס - בסיבוב ההופעות של EoP, בשיר Invisible, הוא מגיע לאיזה G5 או A5, היום גיליתי
נזכרתי עכשיו בframeshift - אני כבר מחכה להוצאה ה-3 , שמעת את 2 ההוצאות הראשונות ? מומלץ מאוד !
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Terra Incognita לא היה אלבום סולו של לאברי, אלא פרויקט שהוא הוזמן להשתתף בו בכמה מהשירים.
אלבום הסולו הבא שלו עדיין בתהליכי כתיבה יחד עם מאט גילורי.
אין חדש.
אין חדש.
-
- דרימיסט מתקדם
MrReD כתב:ללאברי אין הופעות אורח באופת'.. אפילו לא בהופעה ממה שאני יודע.
אפשר את הלינק לזה?
עריכה: וואלה דווקא הוא כן התארח אצלם בIn My Time Of Need.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X2S77MDMdas[/youtube]
אני גאה לספר לכם, שהרגע, הבנתי שאין שני לג'יימס לאברי...
תמיד תהיתי על "אם זמר אחר לא היה יותר מתאים?" "מה עם ברוס דיקינסון היה הסולן של דרים?" וכו' וכו',ובשנה האחרונה אני התחלתי להבין שאין על לאברי, שהוא פשוט מדהים. הרגע, כששמעתי את הסרטון הזה, זה נסגר סופית... הוא פשוט צמרר אותי פה.
השיר הזה מדהים, הזמר הזה עוד יותר. הלוואי ודרים היו עושים לכל האלבום הזה של אופת' קאבר...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
או קיי אם זה הולך להיות עם מאט גילורי - אני בטוח שזה הולך להיות אלבום מעולה . אני פשוט מת על העבודת קלידים שלו !YtseJam כתב:Terra Incognita לא היה אלבום סולו של לאברי, אלא פרויקט שהוא הוזמן להשתתף בו בכמה מהשירים.
אין חדש.
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
terra incognita גם טוב, השירים שג'יימס עושה מעולים ויש שם זמר נוסף מייקל סדלר שנותן כמה סולואים ממש טובים.Ozerivarium כתב:או קיי אם זה הולך להיות עם מאט גילורי - אני בטוח שזה הולך להיות אלבום מעולה . אני פשוט מת על העבודת קלידים שלו !YtseJam כתב:Terra Incognita לא היה אלבום סולו של לאברי, אלא פרויקט שהוא הוזמן להשתתף בו בכמה מהשירים.
אין חדש.
Love is an act of blood and Im bleeding
- Treetop
- דרימיסט מתקדם
ג'יימס גם הקליט שיר אחד באלבום הבא של REDEMPTION שיוצא בסוף ספטמבר.
שר ביחד עם ריי אדלר ( FATES WARNING ).
שר ביחד עם ריי אדלר ( FATES WARNING ).
אני לא גזען, אני שונא את כולם בצורה שווה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
עזבו אתכם מטרות , מאינקוגניטות ...
מישהו שמע את Leonardo - The Absolute Man ?
עוד דוגמא לאלבום מושקע . המוזיקה עשויה מצויין . זה סוג של פרוייקט צד רב-מוזיקאים כמו Ayreon . מה גם שהם מצליחים לחבר מלודיות שמזכירות באמת את תקופת הרנסנס ביחד עם הליריקה ( Praise Leonardo ! ) , אי אפשר שלא להכנס לתקופה הקדומה ההיא .

עוד דוגמא לאלבום מושקע . המוזיקה עשויה מצויין . זה סוג של פרוייקט צד רב-מוזיקאים כמו Ayreon . מה גם שהם מצליחים לחבר מלודיות שמזכירות באמת את תקופת הרנסנס ביחד עם הליריקה ( Praise Leonardo ! ) , אי אפשר שלא להכנס לתקופה הקדומה ההיא .
-
- דרימיסט מתקדם
אני חושב שג'יימס וגילורי כבר מן מיני-להקה בכל מה שקשור לאלבומי הסולו של ג'יימס, ואני מאוד מקווה שזה יימשך ככה. בכלל, כל הלהקה שלו באלבום הסטודיו השלישי ובסיבוב ההופעות אדירה. הגיטריסט גם מעולה, קראתי ראיון אחד שהוא מסביר קצת על כמה חברים בהרכב הזה והגעתי למסקנה שאם כל אלבומי הסולו הבאים שלו יהיו באותה מתכונת נגנים הם הולכים להיות טובים.
בכלל, אחרי ששומעים כמה פעמים את Crucify, קצת חבל שלא מכניסים את ג'יימס יותר לתהליך הכתיבה וההלחנה בדרים ם:, לא יכול לחכות לאלבום הבא, מתי שהוא לא יצא.
בכלל, אחרי ששומעים כמה פעמים את Crucify, קצת חבל שלא מכניסים את ג'יימס יותר לתהליך הכתיבה וההלחנה בדרים ם:, לא יכול לחכות לאלבום הבא, מתי שהוא לא יצא.
-
- בריל!
אחד האלבומים האהובים עלי. אפילו יותר מהאלבומי קונספט של אריון. טרנט גרדנר הוא גאון מוזיקאלי גם במגלאן וגם באלבום הזה...Ozerivarium כתב:עזבו אתכם מטרות , מאינקוגניטות ...![]()
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
עכשיו שראיתי את WDADRU אני יכול להגיד שאני די מבין את האנשים שלא אוהבים את הקול שלו!!
אני לא אומר שאני לא אוהב את הקול שלו אבל יש לו לא מעט זיופים וששמעתי לא מזמן את LSFNY הבנתי ש"הזמר המושלם" בשביל דרים, לא כ"כ מושלם!
מצטער אנשים, אבל הקול שלו בשנים ההם פשוט לא עובד!
אני לא אומר שאני לא אוהב את הקול שלו אבל יש לו לא מעט זיופים וששמעתי לא מזמן את LSFNY הבנתי ש"הזמר המושלם" בשביל דרים, לא כ"כ מושלם!
מצטער אנשים, אבל הקול שלו בשנים ההם פשוט לא עובד!

-
- דרימיסט מתקדם
ג'יימס הודיע בראיון במיאמי שאם הכל ילך כשורה, הוא ומאט מקווים שאלבום הסולו הבא שלו יצא במרץ 2010.
נושא הראיון בפורום של ג'יימס:
http://www.jameslabrie.com/forum/index.php?topic=401.0
וד"א, אחד הנושאים שהם דיברו עליהם בראיון היה Rosewell Six...מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה מראש~
נושא הראיון בפורום של ג'יימס:
http://www.jameslabrie.com/forum/index.php?topic=401.0
וד"א, אחד הנושאים שהם דיברו עליהם בראיון היה Rosewell Six...מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה מראש~
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Slightly Out Of Reach , סולו הקלידים המשובח של Matt Guillory :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=my1Qd9mSJVo[/youtube]
והנה קאבר ל Oblivious !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=--eV1LISta0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=my1Qd9mSJVo[/youtube]
והנה קאבר ל Oblivious !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=--eV1LISta0[/youtube]
-
- דרימיסט מתקדם
שאלה - יש למישהו אתר עם משמעויות לשירים של ג'יימס (מאלבומי הסולו, ובאופן כללי בואו נגיד).
אני מצאתי בערך אתרים עם כל מיני משמעויות לא בדיוק מדוייקות לשירים בEOP...אבל נגיד, לשירים מKeep It To Yourself...אני פשוט לא מוצא. בעיקר לHis Voice, ואני מצליח איכשהו להבין מה קורה שם, אבל אני לא מבין על מה זה באמת מדבר.
תודה מראש למי שיעזור לי XD
אני מצאתי בערך אתרים עם כל מיני משמעויות לא בדיוק מדוייקות לשירים בEOP...אבל נגיד, לשירים מKeep It To Yourself...אני פשוט לא מוצא. בעיקר לHis Voice, ואני מצליח איכשהו להבין מה קורה שם, אבל אני לא מבין על מה זה באמת מדבר.
תודה מראש למי שיעזור לי XD
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לדעתי כדאי שתנסה לשאול בפורום שלו, כמו בכל פורום של מוסיקאי, המעריצים חופרים על כל דבר אפשרי