אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Hell's Chicken
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Hell's Chicken »

בידיוק עכשיו עלה במוחי הרעיון לראות אותו היום... (במחשב. בקולנוע כבר ראיתי..)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Greenburger כתב:על השומרים...
ספוילר! :
חח לחתוך עוד מהקטעים שלו על מאדים?
גם ככה חתכו ה-מון מהסצנה הזאת, את כל הקטע העיקרי שלה בעצם חתכו (מהקומיקס), ואולי בגלל זה הרגשתם שהיא חסרת פואנטה ונמרחת... אז אם היו חותכים עוד לא היה נשאר כלום.
גם רורשאך אגב, יותר מגניב בקומיקס. גם חתכו מהדמות שלו כמה דברים אבל לא הרבה. הדברים שחתכו אבל רק מגבירים את הרגעים בסרט שהופכים אותו לכזה אדיר :)
אני לא מכיר את הקומיקס, אני רק יודע שהקטע על מאדים נמרח לאין סוף...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

NobbyTheLion כתב:בסרט ניסו להפוך אותו ליותר סימפטי. יש המון דברים שחתכו מהדמות שלו שהם די שנויים במחלוקת, נטיות פוליטיות ודברים כאלה...
נדמה לי שכן הכניסו את הנטיה הפוליטית שלו לסרט... פחות בולט אמנם, כי שוב, חתכו חלק מהקטעים שמראים את זה בקומיקס, אבל עדיין...
אבל זה לא משנה, העיקר בדמות של רורשאך זה לא הנטיה הפוליטית שלו :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Sunshine Cleaning

אם חד הורית (איימי אדאמס החמודה) שצריכה לממן את בית הספר הפרטי של בנה, מקימה יחד עם אחותה ההזויה (אמילי בלאנט היפהפיה) חברת לניקוי זירות-פשע. סרט ממש נהדר, ואפילו יש הופעת אורח של קלואי מ-24.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בואנה ברונו סרט דפוק, וזה עוד שממש אהבתי את בוראט. אהבתי את הסרט, אבל הוא יותר מדי ובלי מטרה..

לוץ!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

Iron Man :metal:
אלי, זוכר שראינו את הסרט עם הילי? :haha: זה היה גדול! :whistle:

סרט ממש טוב... ממש אהבתי אותו!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Valkyrie

סיפור ניסיון החיסול המאורגן ביותר של היטלר, שלא צלח. החלק הראשון של הסרט די איטי ומשעמם החלק השני יותר מעניין למרות שהסוף ידוע :)
סה"כ סרט טוב ולפי מה שקראתי הוא הולך ממש אחד לאחד אחרי הסיפור.

מדהים כמה פעמים ניסו לחסל את היטלר ולא הצליחו. זה נותן קצת תקווה והרגשה טובה לדעת שגם כשיש כזה רשע בעולם, יש אנשים (מבפנים) שיתנגדו ויעשו הכל לעצור אותו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

ilai fields #7 כתב:Iron Man :metal:
אלי, זוכר שראינו את הסרט עם הילי? :haha: זה היה גדול! :whistle:

סרט ממש טוב... ממש אהבתי אותו!
כן, ובנוסף לאקשן, השחקנים פשוט טובים :) בניגוד לרובוטריקים... :roll:

the wrestler
הסרט הכי טוב שראיתי כבר הרבה זמן. סיפור על מתאבק (בסיגנון ה WWE) מפורסם והחיים שלו בתוך עולם ההאבקות ומחוץ, הסיכונים הגדולים והפיתויים שיש בתעשייה הזאת, ואיך זה משפיע מבחינת משפחה, יחסים... סרט נוגע ללב, עצוב, מצחיק, יש בו הכל, והסוף... :( רציתי שהסרט ימשך... שחקנים ממש טובים, מיקי רורק, מריסה טומיי מקסימה (ושווה), הבת שלו... בקיצור, מומלץ בחום.
music4ever prog4life
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי NobbyTheLion »

Greenburger כתב:
NobbyTheLion כתב:בסרט ניסו להפוך אותו ליותר סימפטי. יש המון דברים שחתכו מהדמות שלו שהם די שנויים במחלוקת, נטיות פוליטיות ודברים כאלה...
נדמה לי שכן הכניסו את הנטיה הפוליטית שלו לסרט... פחות בולט אמנם, כי שוב, חתכו חלק מהקטעים שמראים את זה בקומיקס, אבל עדיין...
אבל זה לא משנה, העיקר בדמות של רורשאך זה לא הנטיה הפוליטית שלו :)

לפי דעתי זה יכול היה מאוד לתרום למורכבות שלו ולאיך שהצופה יתייחס וייתחבר אליו, אבל זה גם ככה סיפור דחוס וצפוף, אז לא משנה :D

בלי קשר, הקול של לאברי בקטעים היותר רגועים מזכיר לי את הקול של מישהי שלמדתי איתה בתיכון... זה יוצר אפקט מאוד מטריד, במיוחד בשיר כזה...
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי DayLight Misery »

MrReD כתב:בואנה ברונו סרט דפוק, וזה עוד שממש אהבתי את בוראט. אהבתי את הסרט, אבל הוא יותר מדי ובלי מטרה..

לוץ!!
היו קטעים טובים, אתה לא יכול להגיד שלו
אבל בכללי לא עמד בציפיות שלי :(
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

ברונו נופל תחת אותה קטגוריה של הטרנד ההוליוודי של לקחת נוסחה שעבדה טוב ולעשות יותר מהכל... יותר גסויות, יותר זעזוע, והרבה הרבה הרבה יותר הומוסקסואלי, במקרה הזה.

בסה"כ סרט לא רע, גיי בטירוף, ועובד על אותה נוסחה של בוראט, ומאחר וכבר ראינו את זה, כמובן שזה לא מוצלח כמו קודמו... חבל שגם מר כהן מתדרדר לשיטת עבודה הזאת.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מר כהן מעולם לא התיימר להיות יותר מזה. בתור מי שעקב באדיקות אחרי הסדרה שלו כשהיא שודרה ויצאה ל-DVD, הוא לא קומיקאי גדול. הוא לקח רעיון טוב ופיתח אותו, אבל שני סרטים מלאים על אותו רעיון? קצת מוגזם! לא מפתיע אותי בכלל התגובות הצוננות על הסרט. גם בסדרה הדמות הזאת לא הייתה מפותחת ומשובחת כמו בוראט.

בכל מקרה ראיתי רובוטריקים אתמול- ממש מאכזב! האקשן טוב כמו בראשון, אבל כל השאר פשוט נוראי. חבל על הכסף...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

איזה מסטול אני... כתבתי פה משהו שרציתי לכתוב בדיון על BoT...

בכל מקרה, מישהו פה ראה כבר איובי הציבור? יש לו חוות דעת על הסרט?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

ufomatan כתב:מר כהן מעולם לא התיימר להיות יותר מזה. בתור מי שעקב באדיקות אחרי הסדרה שלו כשהיא שודרה ויצאה ל-DVD, הוא לא קומיקאי גדול. הוא לקח רעיון טוב ופיתח אותו, אבל שני סרטים מלאים על אותו רעיון? קצת מוגזם! לא מפתיע אותי בכלל התגובות הצוננות על הסרט. גם בסדרה הדמות הזאת לא הייתה מפותחת ומשובחת כמו בוראט.

בכל מקרה ראיתי רובוטריקים אתמול- ממש מאכזב! האקשן טוב כמו בראשון, אבל כל השאר פשוט נוראי. חבל על הכסף...
ברונו פשוט מצחיק, בלי שום ערך מוסף, פשוט בדיחות גמדים הומואים וזה מטומטם וצפוי ומצחיק ולהישפך מצחוק ושום דבר נוסף, לא צריך יותר מזה בחיים. ודי נחמד לדעת שגם אחרי לילות טלדגה הוא עדיין בקטע של גברים בגיל העמידה :)

הרובוטריקים 2 גאוני מהסיבה שהסרט הזה ממש חסר כל טעם והוא מפלצת אקשן עם בדיחות נגועות מין וגזענות בלתי נגמרות ויש כאלו שיגידו שהוא כל כך רע שזה עושה אותו טוב אבל אני פשוט מת על הסרט הזה, אמרתי את זה בעבר ואני חוזר על זה שוב, אני הולך לקולנוע מהסיבה הזאת, שיגשימו לי חלומות. זה הכל.

אני הולך לקולנוע כדי לכבות את המוח לשעתיים (ו40 במקרה של מייקל ביי) וכדי ליהנות ולצחוק ולהתרגש שאופטימוס חוזר לחיים ופותח לכל מי שעומד לו בדרך את הצורה (פאק יא!) ולמרות שמדי פעם זה גם נחמד את הסרטים עם השכל אני בדרך כלל אקנה בספריה של האוזן, פשוט אין לי כוח לחשוב אחרי שבוע ארוך כשאני רק רוצה שיבדרו אותי אז יאללה תנו לי עוד מהשטויות של באמבל בי ומאד פלאף וסקידז ואני הכי מרוצה בעולם, כזה פשוט.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ואני מסכים עם רוב מה שכתבת כאן, אבל סרט כל כך ארוך לא יכול להחזיק על אקשן בלבד. אם הוא היה שעה וחצי של אקשן פסיכי וקצת תחת של החברה הזאת של שעייה לבוף, אז סבבה, אבל זה סרט ארוך כמו הגלות עם דיאלוגים איומים שבא לך לבכות!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אישית הייתי נמנע מהתחת שלה לחלוטין מעבר לזה שהיא השחקנית הכי גרועה בכל המימדים שאפשר לדמיין ואני לא קונה אותה ואת ג'יימס לה בף בגרוש. רואים שהוא נהנה מכל רגע אבל היא איכשהו משדרת מין וייב כזה שרק ביל מארי יכול לשדר, מין הרגשה כזאת שהיא רוצה לא רוצה להיות שם ואצל ביל מארי זה אלוהי אבל היא פשוט גועל. פיכסה. מעבר לזה איך תדחוף 40 רובוטים ענקיים שצריכים לשנות צורה ולהדגים מגוון רחב של כלי נשק וסגנונות לחימה תוך כדי שהם מספרים בדיחות נודים בשעה וחצי?? סורי קומראד.
דיאלוגים באמת טיפשיים ברמות וגורמים לך או לרצות להצטרף למארינס או לרצות למות אבל בעולם של היום קשה להאשים רק את ביי ואופטימוס הורג בסוף עם הנאום זיכרון שואת סייברטרון הגרוע שלו אבל תקשיב, לפחות בן אפלק לא בסרט הזה אז תגיד תודה על זה!!!
5 מתוך 5 רק כי הבמאי לוקה בנפשו ויצר את הסרט הכי כיפי בעולם.
NobbyTheLion
דרימיסט מתחיל

שום דבר נגדך אחי, ויכול להיות שלא הבנתי אותך נכון... אבל אני מתנגד לרעיון שסרט מבדר וכיפי חייב להיות מפגר כדי שלא תצטרך לחשוב... יש מספיק סרטים כיפיים ומבדרים בהיסטוריה שלא יסובבו לך את השכל בלי להיות מטומטמים (כמו שהבנתי שטרנספורמרס 2... האמת שלא ראיתי אף אחד מהם עדיין).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בוראט היה דוגמה לסרט שמרוב שהיה עלבון לאינטליגנציה, היה לא מצחיק וגרוע בטירוף. עצוב זאת מילה יותר מתאימה לסרט המביך הזה.
יש סרטים וסדרות שאתה יכול לשבת פשוט שעתיים ולצחוק חופשי ומשוחרר לגמרי, בלי להרגיש שמזלזלים בך או באנשים בסרט.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

NobbyTheLion כתב:שום דבר נגדך אחי, ויכול להיות שלא הבנתי אותך נכון... אבל אני מתנגד לרעיון שסרט מבדר וכיפי חייב להיות מפגר כדי שלא תצטרך לחשוב... יש מספיק סרטים כיפיים ומבדרים בהיסטוריה שלא יסובבו לך את השכל בלי להיות מטומטמים (כמו שהבנתי שטרנספורמרס 2... האמת שלא ראיתי אף אחד מהם עדיין).
סבבה אבל מה יש להתנגד לרעיון של לכבות את המוח לשעתיים?
לא כל דבר חייב לבוא עם סבטקסט.
אני מובי באף שלוקח את עצמו ברצינות בקטע הזה ואני משתדל לגוון כמה שיותר אבל זה כבר טעם וריח. נחמד מדי פעם לעבור לניוטרל וליהנות.
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

אתמול ראיתי coraline או בתרגום המעפן שלו "קורליין ודלת הקסמים"..פשוט סרט אנימציה מדהים ביופיו. ממש מצאתי את עצמי מתפעלת מהיופי של הסצינות שם..אין לי מושג איך עשו את זה, זה שילוב של אנימציית מחשב עם ..לא יודעת, משהו אחר, סגנון טים ברטון. ודבר שני, יש משהו מאוד בוגר ואמין בסרט. הוא מן הסתם קליל וראינו כבר עלילות כאלה, אבל משהו בהמחשה עובר את הנוסחה הקבועה של אידיליה בהתחלה, ואז משהו משתבש, ואז חיים באושר ובעושר- היה משהו בעיצוב הדמויות שהפחיד אותי לגמרי, ולא קל להפחיד אותי, אם הייתי ילדה קטנה הייתי צורחת.
זה בטח חוויה לראות את זה בקולנוע..
http://www.youtube.com/watch?v=LO3n67BQvh0
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
שלח תגובה