[דיון] A Vision

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

[דיון] A Vision

שליחה על ידי YtseJam »

A Vision
ליריקה

השיר עם קולינס: http://www.uploadstash.com/download.php ... 0608a6d172

גם אז היו מדי פעם שירים "שקטים", וכבר אז היו אפיקים באורך של 11:24 דקות. :)
השיר בהחלט נבנה ומשתפר as it goes... שווה האזנה, שכן בהחלט ישנם רגעים אינסטרומנטאליים מאוד יפים ומרשימים, שלא לדבר על הסיום המרהיב בדקות האחרונות! :D

ולגבי הליריקה... שוקרון? :P

===
דיונים קודמים באשכול הדיונים הגדול.
לדעות נוספות, האשכול בפורום הקודם.
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

Re: [דיון] A Vision

שליחה על ידי Mari »

בליריקה לא התעמקתי, פשוט כי הייתי מזועזעת מדי מהשירה מכדי להתעמק בתוכן שלה.. :knockedout:
השיר נחמד, לא יותר. החלקים האינסטרומנטאליים באמת יפים (אם כי לא "דרימיסטיים", פרט לסיום של השיר, אחרי הדקה העשירית). יש פוטנציאל...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

Re: [דיון] A Vision

שליחה על ידי WhoIsMax »

אוקי. צלבו אותי,
אבל
אני מת על השיר הזה. :wow: :knockedout: :yuck: :love:
בעיני עוקף בסיבוב כמה מהשירים החדשים יותר של דרים. אני בדרך כלל לא מת על קולינס, כאן הוא נהדר לדעתי. הקול שלו ממש מרגש אותי לפעמים, ולמרות זאת הייתי שמח לשמוע את השיר הזה עם לברי.. או זמר אחר. קייסי סבול למשל (הזמר הקודם של פריפרי).
המוזיקה גם ממש טובה בעיני. לא שיר דרים טיפוסי, אבל זה אופייני לתקופת דמואים לא? ובכל זאת אפשר למצוא דמיון בינו לבין הכתיבה של דרים בהמשך.
אני גם אוהב מאוד את הסאונד של פטרוצ'י בתקופה הזו. סולו מדהים ,מלא feel ו(שוב, הכינו את הצלב והמסמרים)אחד הטובים של פטרוצ'י בעיני. בעיקרון אין בו שום דבר מיוחד.. אבל הוא פשוט עושה לי את זה. אבל גם כאן הייתי שמח לראות עיבוד דרימיסטי מודרני יותר.

הchord progression שחוזר לאורך השיר כמה פעמים מזכיר לי את ג'נסיס ואת IQ.. שזה דבר נהדר. והfeel הכללי בשיר גם עושה לי קונוטציות מאוד חזקות, הפעם לטוני מקאלפיין. ששוב, דבר מבורך בעיני.

אז אני חושב שזו אחת הבלדות הטובות של דרים, וגם כשיר בפני עצמו ולא תחת הקטגוריה בלדה אני חושב שהוא בין הטובים.
שלח תגובה