אשכול Bitchlist
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
כן וואי כמה שהרמה של התוכנית מאוד לא משהו בלשון המעטה, מצאתי את עצמי מתאהבת בפאולה הזאת. היא הכי רג'ינה ספקטור!!! כל כך לא מתאים לה להיות בכוכב נולד אבל כל עוד אני יכולה לראות אותה שרה ככה לא אכפת לי.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
שלום אליטיסט! תסביר לי בבקשה את המילה המודגשת.yyzboy1928 כתב: אל תהיו שטחיים. יש שמה כמה ניצוצות שממש לא מתאימות לאג'נדה של כוכב נולד. פאולה ולנשטיין שהיא מוסיקאית גיאונה מהלכת. ותומר ישעיהו שלצערי עף אתמול(מה לעשות, הקהל שטחי) והביא משהו אחר לתכנית, יש לי תחושה שהוא משלנו
.
חובי סטאר פוזאיסט. גם שגיא אוסי עף היום. גם משלנו.
בקיצור, הטובים באמת הולכים בהתחלה. מדינת עמחא. יחי האליטיזם!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
עמחא בהגדרה שלי.avrahamshuk כתב:שלום אליטיסט! תסביר לי בבקשה את המילה המודגשת.yyzboy1928 כתב: אל תהיו שטחיים. יש שמה כמה ניצוצות שממש לא מתאימות לאג'נדה של כוכב נולד. פאולה ולנשטיין שהיא מוסיקאית גיאונה מהלכת. ותומר ישעיהו שלצערי עף אתמול(מה לעשות, הקהל שטחי) והביא משהו אחר לתכנית, יש לי תחושה שהוא משלנו
.
חובי סטאר פוזאיסט. גם שגיא אוסי עף היום. גם משלנו.
בקיצור, הטובים באמת הולכים בהתחלה. מדינת עמחא. יחי האליטיזם!
אני יכול לתת לך דוגמאות, לא הגדרה.
אתה מכיר את אלה שמתקשרים למשרד מכירות כלשהו, והמחיר לא נראה להם, הם אומרים לאותו מוכר "לא נורא כפרה, זה לתרופות שלך".
שבחתונות, הם שמים רק קובי פרץ או אייל גולן, כי הכל חרא ורק את זה יש, על אף שאחוז מאוד גדול מהמדינה הזאת לא ממש אוהב את המוסיקה הזאת. ובגלגלצ שמים את זה רק בגלל הבכי של הזמרים האלה שהם מופלים וחרטות.
הישראלי המצוי שמרוחק ממלונות כאלו ואחרים בעולם לא בגלל שהוא יהודי, אלא בגלל שזה הישראלי החוצפן.
שלא מוכן להקשיב למשהו אחר שמביאים לו, אלא רק על הקיצי'זם והשיטחיות. למה עוד מעט פאולה תעוף מכוכב נולד? כי המדינה הזאת לא מוכנה לקבל משהו שלא מכניסים לו בפה!! אז בישבילהם זה שונה..
כמו שאומרים עליי, איך אני שומע זבל כמו רוק. ואני מדבר על רוק בכללי. מה לעשות, אם היו משמיעים את זה ברדיו בטנטרה מסויימת, אני מניח, שהתרבות של העם לא היה מושחט כמו היום.
-
- בריל!
כמה משקעים ידידי...
היום למדתי שוב כמה אסור להאמין לאנשים. זה מכה בי כל פעם מחדש.
היום התנסיתי ב"עשה זאת בעצמך" סבלות! הזמנתי גדר חיה לבית כדי קצת לייפות את הגג הגדול שלנו.
אז הביאו נהג וגדר אבל לא הביאו מי שירים את זה למעלה. אז אני למרות שהבהרתי להם שזה צריך לעלות לגג, סחבתי את הכל עד הגג, בזמן שהנהג המחורבן מחזיק את הדלתות, ומנסה לדחוף משהו למעלית.
מזל שהייתי בבית, הנהג הטמבל הזה עוד היה משאיר את זה לאשתי ברחוב והולך.
לא יאמן כמה חארות אנשים יכולים להיות. לוקחים כסף ועושים חצי עבודה, ואז צועקים עליך שלא סיכמתם כלום.
מאוד מזכיר לי חברה אחרת שהתעסקנו איתה לא מזמן.... אהה "הדרן"- כנראה שזה לא מקרה חד פעמי, יש יותר מדי כאלה מצטברים. אנשים ימכרו את אמא שלהם שלהם בשביל עוד שקל בכיס.
מדינת ישראל 2009, הרשימה השחורה רק הולכת ומתארכת....

היום למדתי שוב כמה אסור להאמין לאנשים. זה מכה בי כל פעם מחדש.
היום התנסיתי ב"עשה זאת בעצמך" סבלות! הזמנתי גדר חיה לבית כדי קצת לייפות את הגג הגדול שלנו.
אז הביאו נהג וגדר אבל לא הביאו מי שירים את זה למעלה. אז אני למרות שהבהרתי להם שזה צריך לעלות לגג, סחבתי את הכל עד הגג, בזמן שהנהג המחורבן מחזיק את הדלתות, ומנסה לדחוף משהו למעלית.
מזל שהייתי בבית, הנהג הטמבל הזה עוד היה משאיר את זה לאשתי ברחוב והולך.
לא יאמן כמה חארות אנשים יכולים להיות. לוקחים כסף ועושים חצי עבודה, ואז צועקים עליך שלא סיכמתם כלום.
מאוד מזכיר לי חברה אחרת שהתעסקנו איתה לא מזמן.... אהה "הדרן"- כנראה שזה לא מקרה חד פעמי, יש יותר מדי כאלה מצטברים. אנשים ימכרו את אמא שלהם שלהם בשביל עוד שקל בכיס.
מדינת ישראל 2009, הרשימה השחורה רק הולכת ומתארכת....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ועוד אתה אומר כמה משקעים יש לי בריל
..

-
- בריל!
זו הבעייה שאתה לא יכול להיות בלי משקעים קשים במדינה הזאתyyzboy1928 כתב:ועוד אתה אומר כמה משקעים יש לי בריל..

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ufomatan כתב:זו הבעייה שאתה לא יכול להיות בלי משקעים קשים במדינה הזאתyyzboy1928 כתב:ועוד אתה אומר כמה משקעים יש לי בריל..
בגלל זה הביצ'ליסט כמעט פי 2 מהפיסליסט

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
עבודה בקייטנה מזדיינת
ממתי מדריכים שהם שוכרים בשכר מינימום אמורים גם פאקינג להכין בבית פעילות לילדים??? אנחנו אמורים רק להעביר להם פעילות מוכנה ולשמור שלא יטבעו בברכה, לא???
ואפילו לחשב בסופו של יום את הכסף שהרווחתי זה לא מעודד בשיט כי זה יוצא ממש מעט כסף
למישהו יש עבודה להציע לי? או לחילופין פעילות לילדים (
) מסכנים בכיתה ג' למשך שעתיים? 

ממתי מדריכים שהם שוכרים בשכר מינימום אמורים גם פאקינג להכין בבית פעילות לילדים??? אנחנו אמורים רק להעביר להם פעילות מוכנה ולשמור שלא יטבעו בברכה, לא???
ואפילו לחשב בסופו של יום את הכסף שהרווחתי זה לא מעודד בשיט כי זה יוצא ממש מעט כסף

למישהו יש עבודה להציע לי? או לחילופין פעילות לילדים (

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ראיתי שהרבה אנשים מוציאים קיטור על העבודה שלהם, אז החלטתי גם
המדריכים של מד"א שנתקלתי בהם (לא כולם, אני כבר אומר) הם פשוט חובבנים. מדריכים דברים שהפסיקו ללמד כשאני הייתי בקורס חובשים (עניין של 3 שנים), לא יודעים לכתוב מבחנים, בוחנים על דברים לא נכונים וגולת הכותרת - יודעים להגיד שלמדריכים מהצבא אין מושג. אפילו שמדריך במד"א למד 60 שעות + כמה שעות קורס הדרכה, ואני כמדריך חובשים עשיתי הכשרה של 9 חודשים.
אני מאוד מאמין בלהעריך אנשים, אבל אני חייב שייתנו לי מה להעריך. אין שם כלום פשוט. מדריכים מתוך אינסטינקט, לא מתוך ידע ורצון לקדם את התלמיד. עכשיו, בקורס של מטפלות עוד איכשהו אפשר להחליק את זה שהם מחפפים פה ושם, אבל בקורס מצילים!!! זה הפאקינג תפקיד שלהם - להציל!!! לך תלמד את החומר לפני... לך תבדוק אם אתה חי באותה פלנטה... משהו!!!

המדריכים של מד"א שנתקלתי בהם (לא כולם, אני כבר אומר) הם פשוט חובבנים. מדריכים דברים שהפסיקו ללמד כשאני הייתי בקורס חובשים (עניין של 3 שנים), לא יודעים לכתוב מבחנים, בוחנים על דברים לא נכונים וגולת הכותרת - יודעים להגיד שלמדריכים מהצבא אין מושג. אפילו שמדריך במד"א למד 60 שעות + כמה שעות קורס הדרכה, ואני כמדריך חובשים עשיתי הכשרה של 9 חודשים.
אני מאוד מאמין בלהעריך אנשים, אבל אני חייב שייתנו לי מה להעריך. אין שם כלום פשוט. מדריכים מתוך אינסטינקט, לא מתוך ידע ורצון לקדם את התלמיד. עכשיו, בקורס של מטפלות עוד איכשהו אפשר להחליק את זה שהם מחפפים פה ושם, אבל בקורס מצילים!!! זה הפאקינג תפקיד שלהם - להציל!!! לך תלמד את החומר לפני... לך תבדוק אם אתה חי באותה פלנטה... משהו!!!

"The bigger the lie, the more they believe"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אז תדאג שיכבלו אותם , והתמונה לא ממש נראית לי ברורה : אתה חובש בצבא נכון ? מה הקשר שלכם בדיוק לחובי מד"T , הם באים להעביר לכם קורס הדרכה ?
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אני - חובש שהתקדם להיות מדריך חובשים בצבא, אבל השתחררתי. כרגע עובד בהדרכות עזרה ראשונה (מטפלות, מלווי טיולים, סטודנטים להוראה, מצילים, מאבטחים).
כדי להתקבל לעבודה הזו אתה צריך ידע בעזרה ראשונה (המינימום זה קורס של 60 שעות במד"א) + ידע וניסיון בהדרכה (קורס הדרכה של הצבא/של מד"א). יש מדריכים שהיו בצבא, יש פראמדיקים שמדריכים ואפילו סטודנטים לרפואה עושים חלטורה במקצוע הזה מדי פעם.
הבעיה הגדולה היא שרוב המדריכים בארץ הם ממד"א, אז חברות לוקחות גם אותם, כי צריך.
כדי להתקבל לעבודה הזו אתה צריך ידע בעזרה ראשונה (המינימום זה קורס של 60 שעות במד"א) + ידע וניסיון בהדרכה (קורס הדרכה של הצבא/של מד"א). יש מדריכים שהיו בצבא, יש פראמדיקים שמדריכים ואפילו סטודנטים לרפואה עושים חלטורה במקצוע הזה מדי פעם.
הבעיה הגדולה היא שרוב המדריכים בארץ הם ממד"א, אז חברות לוקחות גם אותם, כי צריך.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
"כל המוסיף, גורע"
"והמבין יבין"
שתי אמירות מטופשות להחריד... במיוחד השנייה. מה זה אמור להביע??
"והמבין יבין"
שתי אמירות מטופשות להחריד... במיוחד השנייה. מה זה אמור להביע??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
סודות בחברה\משו שפרחות בנות 12 אוהבות לרשום בהודעה בicq 

- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
+ 1000000000000000ilai fields #7 כתב:יתושים!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
להכחיד את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וגם האנשים שמשום מה היתושים לא עוקצים אותם והם מתעלקים רק עלייך בלילה!!

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
Matan Edri כתב:+ 1000000000000000ilai fields #7 כתב:יתושים!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

אל תשנא אותי

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- MorKoren
- דרימיסט מתקדם
שהחתולה שלך חולה ואתה צריך לעשות לה אינפוזיה כל יום... 

- Treetop
- דרימיסט מתקדם
יתושים לא אוהבים אותי, אבל הם מתים על אשתי.Matan Edri כתב:+ 1000000000000000ilai fields #7 כתב:יתושים!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כל לילה אני מרגיש כמו מסלול נחיתה...
אני לא גזען, אני שונא את כולם בצורה שווה.
-
- דרימיסטית מתקדמת
נמאס לי כבר, אני מרגישה בהריון.
מאיפה באו הכאבי בטן והבחילות האלה?!?!
זה לא עוזב אותי. אפילו אחרי שהקאתי כבר. מה נסגר?!
מאיפה באו הכאבי בטן והבחילות האלה?!?!

זה לא עוזב אותי. אפילו אחרי שהקאתי כבר. מה נסגר?!

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כשאנשים לא מבינים רמזים [עבים במיוחד].