Adar Nahari כתב:גרשון- החתול האצילי שלי. אחד הדברים היפים ביקום, רק לא לגעת.
גזים- חתולת הספינקס המושלמת שלי. אין חיה יותר טובה מזה. היא התגלמות השלמות.
ואני עם שניהם במתקפת אונס לפני כמה שנים.
איזה חתול מפחיד
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Adar Nahari כתב:גרשון- החתול האצילי שלי. אחד הדברים היפים ביקום, רק לא לגעת.
גזים- חתולת הספינקס המושלמת שלי. אין חיה יותר טובה מזה. היא התגלמות השלמות.
ואני עם שניהם במתקפת אונס לפני כמה שנים.
חחח זה באמת נראה כמו אונס... איזה חמודימים! אני מחבבת את השעיר!
החתולה נראית כמו החתולה שרייצ'ל הביאה בחברים...
הוא פרסי סנוב? מהאלה של "רק אל תגעו בי, ואני לא אברח מהחדר"?
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
הוא לא פרסי, הוא סיבירי. והוא לא סנוב, הוא דיכאוני.
והפרק הזה בחברים פשוט הוציא שם רע לגזע... אלו החתולים הכי חברותיים שיש. יש להם אופי של כלב, הם אפילו מכשכשים בזנב. אני נכנסת הביתה באמצע הלילה היא מחכה ליד הדלת. פשוט מקסימה. וגם ממש כייף ללטף אותה, היא כמו קטיפה.למעט ההלם הראשוני כשרואים אותה, כולם ללא יוצא מן הכלל מתאהבים בה. היא מושלמת.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
אני מקווה לא לראות תמונות כאלה יותר... שוטרים טיפשים עם חרדים טיפשים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Ozerivarium כתב:עילי אתה נראה בתמונה מה זה שונה ..
ואלי - אתה מגדל זקן צרפתי ?
התחלתי לגדל, אבל אז הבנתי שעד שיגדל כמו שצריך אני יצטרך לגלח בשביל הצבא. אז פשוט גילחתי
מזכיר לי שלפני הצבא רציתי לגדל שיער , כמה נלחמתי לגדל , כי השיער שלי בצמיחתו הטבעית הוא לא השיער הכי חלק בעולם . הכל התחיל להתבלגן לי . אז עד שוויתרתי על כל העסק בא הגיוס שלי ( כחודש אחרי סוף הלימודים ) ככה שהסתדר לי .
Adar Nahari כתב:והפרק הזה בחברים פשוט הוציא שם רע לגזע... אלו החתולים הכי חברותיים שיש. יש להם אופי של כלב, הם אפילו מכשכשים בזנב.
אז למה לא לקנות פשוט כלב?
הם גם יותר חמודים..
כי עם חתול אתה לא צריך לטייל שלוש פעמים ביום. אם אתה נוסע לסופ"ש ארוך אתה פשוט יכול להשאיר לו אוכל ולנסוע. חתולים יותר נקיים. חתולים יותר עצמאיים. חתולים פחות נודניקים. היו לי המון כלבים, אפילו התנדבתי בכלביה במשך שלוש שנים. וחד משמעית- עדיף חתולים, רצוי ספינקס
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
בגלל זה, זה כ"כ פלוס להיות הבעלים של כלב בקיבוץ!!
הכלב מסתובב חופשי כמה שהוא רוצה, לא מפריע לאף אחד שהוא חופשי בקיבוץ, אוכל תמיד יש לו בקערה (כי הוא שמן ), כלבים רוצים את התשומת לב שלך ומביעים תודה, לא כמו חתול שאין חיה יותר כפוית טובה ממנה!
עילי דווקא אני אוהב חתולים אבל אתה צודק - יש בהם משהו מאוד לא כפוי טובה , אני אומר לך זו קנוניה החתולים האלו , צריך להקים ועדת חקירה !
ולפינה שלי ( סקופ בלעדי !)[/size]
הייתי אצל אחותי בשבת באריאל , והוצאתי תכלבה שלהם לטיול בערב . איזה כלבה חמודה וטובת לב . אני יכול להשבע שבפנים יכול להיות נפש של בנדם .
לאחרונה גם סיפרו אותו , ויש לה איזו מין צלקת כזאתעל הגב , כאילו היא קיבלה איזה נשיכה אופנתית מכלב "נחמד " .
אבל נראה לי שזו פשוט הקרחה מהסתפורת ( גם וטרינרים יכולים להיות עקומים) . והיא גם נהייתה רזה פי 100 ממה שהיא הייתה , לפני כן היא הייתה נראה כמו כבש בן שנתו . מדובר אגב על כלבת גולדן רטריבר - מהכלבים הנפוצים ביקום הכלבים . והיא כבר אצל אחותי כ-7 שנים ויותר !
Adar Nahari כתב:והפרק הזה בחברים פשוט הוציא שם רע לגזע... אלו החתולים הכי חברותיים שיש. יש להם אופי של כלב, הם אפילו מכשכשים בזנב.
אז למה לא לקנות פשוט כלב?
הם גם יותר חמודים..
כי עם חתול אתה לא צריך לטייל שלוש פעמים ביום. אם אתה נוסע לסופ"ש ארוך אתה פשוט יכול להשאיר לו אוכל ולנסוע. חתולים יותר נקיים. חתולים יותר עצמאיים. חתולים פחות נודניקים. היו לי המון כלבים, אפילו התנדבתי בכלביה במשך שלוש שנים. וחד משמעית- עדיף חתולים, רצוי ספינקס
אני מטייל עם כלבה ושני חתולים
אחד מהחתולים שלי. השניה החליטה לאמץ אותנו.
פעם זה היה רק לדאוג לכלבה. היום אני מחכה לשני זאטוטים שידביקו את הקצב...
Kמיתי כתב:כי עם חתול אתה לא צריך לטייל שלוש פעמים ביום. אם אתה נוסע לסופ"ש ארוך אתה פשוט יכול להשאיר לו אוכל ולנסוע. חתולים יותר נקיים. חתולים יותר עצמאיים. חתולים פחות נודניקים. היו לי המון כלבים, אפילו התנדבתי בכלביה במשך שלוש שנים. וחד משמעית- עדיף חתולים, רצוי ספינקס
אני מטייל עם כלבה ושני חתולים
אחד מהחתולים שלי. השניה החליטה לאמץ אותנו.
פעם זה היה רק לדאוג לכלבה. היום אני מחכה לשני זאטוטים שידביקו את הקצב...
איזה חמודים! גם אני ניסיתי פעם להוציא את החתול שלי לטיול.... לא הלך לי.
היום הוא מוציא את עצמו לטיול...
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
די לרדת על חתולים!!
ועילי צ'ינו מתוקי
הייתי גונבת לך אותו קצת..
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question